• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نصف جهان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نصف جهان (بازدید: 1440)
يکشنبه 2/5/1390 - 12:42 -0 تشکر 343055
چگونه امامزاده های ایران 7 برابر شد؟

چگونه امامزاده‌های ایران 7برابر شد؟

 

 

استان اصفهان به دلیل شرایط آب و هوایی و تعدد مناطق روستایی یكی از پر امامزاده ترین استان های كشور پس از استان های شمالی كشور محسوب می شود. تنها در یكی از شهرستان های این استان به نام خوانسار حدود ۵ امامزاده وجود دارند كه دو تن از آن ها دو سال پیش یعنی در سال ۸۸ طی اتفاقی نادر كشف شدند! 

 

 
امام زادگان دروغین چند ماه قبل/ پیش از گنبد و بارگاه!
 
 

ماجرا از آن جا شروع می شود كه شركت گاز این شهرستان در حفاری های خود برای عملیات گازرسانی در یك خیابان به مقبره ای قدیمی با تخته سنگ های بزرگ برمی خورد و همین شروع قصه ها، رؤیاپردازی ها و خواب های دیده و ندیده برخی اهالی ساده لوح و البته افراد سودجوی منطقه می شود.

پس از این حادثه بدون كوچكترین اجازه از نهادهای دولتی برخی افراد شروع به ساختن بارگاه و نصب تابلو در منطقه می كنند. این در حالی است كه مقبره مذكور در وسط یك محله مسكونی و خیابان با عرض كم قرار دارد. سودجویان با این حربه تكراری كه امام موسی كاظم (ع) فرزندان زیادی دارند و كمتر كسی به نسب شناسی مقبره مذكور شك می كند یك مقبره را به دو نفر افزایش داده و این قبور را به عنوان دختران امام موسی كاظم (ع) - دقت شود با یك واسطه- معرفی می كنند به این امید كه مردم در نهایت از این كه دو فرزند دیگر این امام معصوم كشف شده اند ابراز شادمانی می كنند، در حالی كه همان طور كه ذكر شد پیش از این ۵۰۰۰ امامزاده دیگر به همین طریق در كشور ایجاد شده اند!

ذكر این نكته خالی از توجه نیست كه مردم روستاهای ایران به طور معمول قبرستان منظم و مشخص به سان آن چه كه امروز تحت نظارت سازمان های دولتی شاهد هستیم نداشتند و معمولاً قبرستان های متعدد در نقاط مختلف روستاها حفر می شد و مردم مردگان خود را در محلی نزدیك به محل سكونت خود دفن می كردند. قبر مذكور نیز در كنار مقبره های متعدد دیگر در همین خیابان قرار دارد. با این نگاه هر كدام از مقبره ها می توانستند مستعد بروز یك امامزاده باشند!

بنا بر یك تفكر غلط عمومی كه تصور می شود میزان استقبال از چنین مكان های مذهبی تقلبی دلالت بر صحت، مشروعیت و قانونی بودن آن است، پخش شایعه كشف امامزاده جدید در شهرستان خوانسار باعث شد تا مردم هر چند برای كنجكاوی به این مكان رجوع كنند و این گونه امامزاده تقلبی شلوغ جلوه نماید و البته مشروع. در همین میان تابلوی امامزاده جدید توسط اهالی محل در خیابان اصلی جهت راهنمای گردشگران و زوار نصب می شود و كوچكترین برخوردی نیز با آن نمی شود.

همه این اتفاقات در حالی طی دو سال می افتد كه اداره اوقاف این شهرستان به رغم همه تأكیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه جدی با جهل و خرافات در كشور تنها موضع سكوت اختیار می كند. از طرف دیگر حوزه علمیه بزرگ این شهرستان متعلق به مرحوم آیت الله ابن الرضا خوانساری و آستان قدس رضوی در پی درخواست برخی دلسوزان منطقه جهت مشخص شدن انساب و شجره نامه فرد مذكر صحت این امامزاده را تأیید نمی كنند و از دروغین بودن آن خبر می دهند.

نكات جالب دیگر در این رابطه خواب دیدن های فراوان خانه های اطراف در مناقب این امامزاده ها و نصب زیارت نامه بر سر قبور آنهاست و سنگی كه در اثر حفاری از زیر زمین در آورده شده و به گوشه ای انداخته شده است.برخی از افراد با نقل اینكه از این سنگ خون جوشیده است بر سر آن نشسته و دعا می خوانند و سنگ را می بوسند كه یكی از تصاویر را در عكس بالا می بینید.

باید دید بالاخره چه زمانی سازمان اوقاف اعتقادات مردم را ارجح بر منافع خود می‌كند.


 

 

امام زادگان دروغین در حال شكل گیری گنبد و بارگاهشان
 

 


تابلو مرقد مطهر دختران! حضرت موسی بن جعفر(ع)

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

يکشنبه 2/5/1390 - 13:6 - 0 تشکر 343066

سلام

وااا؟..... اینجا کلی امام زاده داریم که در مظلوم ترین و غریب ترین حالت هستن و جدای از اینکه خیلی ها نمیشناسنشون خیلی امکانات کمی دارن....

نمیدونم والا...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 2/5/1390 - 16:53 - 0 تشکر 343220

تو شهر ما هم یك بار از این اتفاقات افتاد اما به اینجا نرسید
زود جلوشو گرفتن
عجبه كه هیچ برخوردی نشده

زندگي سفري است که به ما مي آموزد

             "دادن وگرفتن يکي ست"

                             وهدف از وجود ما عشق ورزيدن،بخشش وشوق گشودن دست ياري 

                                         به سوي ديگري ست 

یادمن باشد که : اندک است تنهایی من در مقایسه با تنهایی خورشید .

دوشنبه 3/5/1390 - 2:46 - 0 تشکر 343468

سلام
آقا هرجا توریست کم میشه زودی امامزاده میزنن:))

من از اين كوه بالا خواهم رفت.ميگويند ارتفاعش زياد است.راهش طولاني و شيب دار است,پر از صخره و صعود به آن بيش از حد دشوار است.كارخودم است.از آن بالا خواهم رفت.به زودي مرا خواهي ديد كه از قله برايتان دست تكان ميدهم يا از فرط تلاش بر دامنه جان ميسپارم

دوشنبه 3/5/1390 - 11:11 - 0 تشکر 343545

سلام
چه مرده خوش شانسی بوده ها!!

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

سه شنبه 4/5/1390 - 20:35 - 0 تشکر 344145

و لو جعلناه ملكا لجعلناه رجلا و للبسنا علیهم ما یلبسون
.... كار را بر آنها مشتبه می ساختیم همانطور كه آنها كار را بر دیگران مشتبه می سازند.

آیه 9-سوره انعام
این است وعده خدا برای دورغ پردازان و كسانیكه كه در مردم شبهه افكنی می كنند

هزار دشمنم ار مي كنند قصد هلاك  گرم تو دوستي از دشمنان ندارم باك

حافظ عليه الرحمه

امضا: نيري

چهارشنبه 5/5/1390 - 1:13 - 0 تشکر 344241


بســـــــــــم رب المــهــدی

پیرامون صحت و واقعیت این جور مقابر بنده حرفی نمیزنم .


تنها در این حد بگم که درآمدهای زیاد این مراکز برای سازمان اوقاف یا بعضا دستگاههای دولتی خوش یمن هست و به این علت بدشون نمیاد این جور جاها ذاتا تعداد بالایی باشه

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
چهارشنبه 5/5/1390 - 11:57 - 0 تشکر 344325

ترور معنوی امام زاده ها به چه نیتی صورت می گیرد؟

پیرمرد چهارده سال تمام هر روز، آفتاب که غروب می‌کرد پیاده خود را به حرم شاه نجف می‌رساند و از در قبله وارد صحن و از کفشداری ضلع جنوبی ایوان عبور کنان اذن دخول می‌خواند و در رواق مقابل ضریح می‌ایستاد و به مولا سلام می‌داد.

در این چهارده سال حتی یک شب این کار پیرمرد ترک نشد، تا جایی که «مصطفی» پسرش می‌گفت: یک شب هوا به شدت سرد و طوفانی و بیرون رفتن از خانه سخت بود، وقتی دیدم «آقا» شال و کلاه کرده که طبق عادت هر روز به حرم برود، به اعتراض گفتم: «علی علیه السلام به خواص دور و نزدیک اعتقاد ندارد. امشب لااقل زیارت جامعه را به جای حرم در خانه بخوانید…». پدر رو به من کرد و با تبسم گفت: «مصطفی! تقاضا دارم روح عوامانه را از ما نگیری!» بعد از مقابل نگاه نگران پسر عبور کرده و به سوی حرم رفت.

پیرمردی که در تاریکی سرد و طوفانی آن شب در نجف، گام‌ها را یکی پس از دیگری به مرقد مطهر امیرمومنان علیه السلام، نزدیک می‌کرد، مرجعی برای شیعه بود و امامی برای امت اسلام، کسی که تا آخرین روزهای عمرش نیز تقید خاص به زیارت و توسل داشت و از عراق هم که به ایران آمده بود، برای اعمالی که انجام آن‌ها در حرم مطهر سیدالشهداء علیه السلام، تاکید شده است، ـ به استناد روایت مشهور امام هادی علیه السلام ـ به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام مشرف می‌شد او که برای عوام و خواص رهبر و هدایتگر و راه نما بود.

این نوشته را با این حکایت آغاز کردم که برای توهم‌زدگان دانایی روشن شود که روشنفکری با تخریب و از بیخ ریشه باور‌ها را زدن و دیگران را عوام و ابله و نادان فرض کردن، محقق نخواهد شد.

بقاع متبرکه و مرقدهای مطهر اصلاب و ذریه شریف اهل بیت علیه السلام در نقاط مختلف کشور، ستارگان درخشانی‌اند که نسل شیعه وجود و حیات پر افتخار و سرافرازانه خود را به آن‌ها مدیون است.

شعباتی از حرم مطهر اهل بیت علیه السلام در سرتاسر جهان که سال‌های سال و در حکومت‌های مختلف، مراکزی برای ترویج شعائر شیعه بوده‌اند و زیر سؤال بردن و تلاش برای تخریب معنوی آثار ارزشمند آنان، چیزی جز خاک پاشیدن به خورشید نیست.

خبری این روز‌ها در یکی از سایت‌های خبری منتشر و بلافاصله به خبر مهم سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی بیگانه تبدیل شد با عنوان «چگونه امامزاده‌های ایران ۷ برابر شد؟» و در آن نوشته سراسر توهین از یک طرف، مردم کشور و خصوصاً مردم پاک دل روستایی، متوهم و فریب‌خور شمرده شده و از سوی دیگر سازمان اوقاف نیز در نظام اسلامی منفعت طلب از برای ایجاد امامزاده‌های دروغین شمرده شده و از همه تأسف‌بار‌تر تیشه قلم نویسنده با بیان یک محاسبه بی‌اساس و شتابزده، بر ریشه همه امامزاده‌ها به عنوان مهم‌ترین پایگاه‌های معنوی و الهی و قطب‌های ترویج فرهنگی کشور خراش انداخت.

همیشه وقتی خبری یا یادداشتی بدون هیچ کم و کاست از سایت‌ها و وبلاگ‌های ما در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشاندار بیگانه به «هات نیوز» و «تاپ نیوز» تبدیل شوند، به صراحت، صدای شادمانه سوت و کف حریف از نشستن تیر در قلب هدفی که نویسنده آن خواسته یا ناخواسته به سوی آن شلیک کرده است، شنیده می‌شود و گواه آشکار این ادعا نیز جست‌و‌جوی واژه «امامزاده» در سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نشان‌دار است که مشخص شود وقتی تنها یک خبر با ده‌ها تی‌تر مختلف در یک شبکه اجتماعی لینک می‌شود و در سایت‌های مختلف خبری به سوژه اصلی و فرعی مطالب تبدیل می‌شود، این تیر پرتاب شده کدام هدف مشخص را دنبال می‌کرده است.

البته شایعه‌سازی و بیان حکایت‌های ساختگی در رد اصالت مزار شریف امامزادگان والا مقام در اقصی نقاط ایران، ریشه‌ای به قدمت دشمنی با تفکر و اصالت شیعه دارد، از آنجا که مزار شریف ائمه بقیع علیهم السلام، در سال ۱۳۵۳ هجری قمری اگر چه به دست وهابیون در شهر مدینه منوره تخریب می‌شود، اما ریشه این اقدام در مکاتبات سری شاخه بهائیت در ایران و مذاکرات مستقیم عین الملک هویدا پدر امیر عباس هویدای بهایی‌مسلک در این مسئله مشهود است.

از این رو، تکثیر یک خبر با تیترهای مختلف در سایت‌های متعدد بیگانه که عموما با منابع مالی صهیونیست‌ها منتشر می‌شود، توجیه عقلی پیدا می‌کند که بی‌اعتبارسازی و مخدوش نمودن اصالت مزار شریف امامزاده‌های کشور از مهم‌ترین اهداف رسانه‌های مذکور است زیرا که وجود منور این بقاع متبرکه حتی در دورافتاده‌ترین نقاط کشور سد بزرگی در جهت اهداف مادی و معنوی وهابیت و بهائیت به عنوان شاخه‌های اصلی صهیونیست در مبارزه با فرهنگ و تفکر شیعی است.

در ایران عزیز اکنون ۸ هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه از امامزادگان و پیامبران وجود دارد که بنا به آمار تقریبی ارائه شده، سالانه قریب به ۱۰۰ میلیون نفر به زیارت اماکن منور مشرف می‌شوند.

البته ممکن است از میان این ۸ هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه، بخشی از این اماکن مقبره عرفا و دانشمندان و بزرگان و صاحبان احترام از مردم دوران خود بوده که به لحاظ شأن و مرتبت علمی و دینی نام برای ایشان گنبد و بارگاه ساخته شده باشد و یا بنیان بنای معدودی از این بقاع متبرکه به دلایل دینی و اجتماعی خاص صورت گرفته باشد که این به هیچ وجه دلیل موجه عقلی برای بی‌اعتبار ساختن وجاهت و اصالت همه امامزاده‌های کشور نخواهد بود.

و هیچکدام از مراجع بزرگ و علمای شیعه در طول دوران مرجعیت خویش اجازه‌ای برای رد اصالت و تخریب معنوی این اماکن معنوی را که عموماً دارای قدمتی قریب به هزار ساله است، صادر نفرموده‌اند.

البته نگاهی به تاریخ پر افتخار ایران زمین در سال‌های متمادی که محل پناهندگی و مهاجرت علویان و سادات با کرامت و ذریه گرانقدر رسول الله‌ (ص) بوده، حاکی از استقبال و احترام ویژه مردم ایران زمین به بزرگانی است که به راهنمایی و گره گشایی فکری از مشکلاتشان می‌پرداختند و پس از شهادت و یا وفات نیز با احترام زیاد برای آنان گنبد و بارگاه ساخته‌اند.

و اما نکته مهم در این ماجرا این است که دشمنان فکری اسلام و تشیع در این برهه قصد دارند در فضای تنویر افکار عمومی و مقابله با خرافه‌گرایی که کنترل اصلی آن از سوی علما و مراجع و نهادهای مسئول فرهنگی صورت می‌گیرد، آب را گل‌آلود کرده و ماهی خویش را از آن بیرون بکشند که به طور قطع اساس «ولایت» هدف اصلی این دشمنی‌هاست.

و اما حکایت بوسه زدن و تبرک بر درگاه و ضریح خورشید نشان این ستاره‌های همیشه فروزان، آن است که «فَلَمَّا أَنْ جاءَ الْبَشِیرُ أَلْقاهُ عَلى وَجْهِهِ» و آستان ملک پاسبان هر امامزاده برای ما، نشانی از یوسف غایب از نظر است که به آن تبرک و استشفاء می‌کنیم.

منبع: فارس

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

چهارشنبه 5/5/1390 - 12:43 - 0 تشکر 344333

من هم در این موضوع اظهار نظری نمی تونم بکنم خیلی سخته چون هیچ سند و مدرک و منبع معتبری ندارم ، واقعا آخر الزمان که میگن همینه ، فاصله بین حق و باطل یک تار موست باید به خدا پناه ببریم و دعا کنیم ار صراط مستقیم منحرف نشیم . از عصام العماد (وهابی شیعه شده) شنیدم که در زمان ظهور آقا تعدادی از گروههای که با ایشان مقابله می کنند از شیعیان هستند پس مراقب خودمون باشیم و اطلاعاتمون رو افزایش بدیم.

 

.....................................................................................................

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران 

تا از دلم بشویی غم های روزگاران

http://img.tebyan.net/Big/1388/11/36222359111523534249227329396975323285.jpg

چهارشنبه 5/5/1390 - 17:45 - 0 تشکر 344440

سلام
خب باید با مدرك و دلیل ثابت بشه كه این مقبره ها متعلق به امامزاده هاست
نه اینكه هر سنگ قبر قدیمی كه پیدا میكنن مربوط به مزار یه امامزاده بدونن!

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

چهارشنبه 5/5/1390 - 20:37 - 0 تشکر 344513

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;344325]

ترور معنوی امام زاده ها به چه نیتی صورت می گیرد؟

پیرمرد چهارده سال تمام هر روز، آفتاب که غروب می‌کرد پیاده خود را به حرم شاه نجف می‌رساند و از در قبله وارد صحن و از کفشداری ضلع جنوبی ایوان عبور کنان اذن دخول می‌خواند و در رواق مقابل ضریح می‌ایستاد و به مولا سلام می‌داد.

در این چهارده سال حتی یک شب این کار پیرمرد ترک نشد، تا جایی که «مصطفی» پسرش می‌گفت: یک شب هوا به شدت سرد و طوفانی و بیرون رفتن از خانه سخت بود، وقتی دیدم «آقا» شال و کلاه کرده که طبق عادت هر روز به حرم برود، به اعتراض گفتم: «علی علیه السلام به خواص دور و نزدیک اعتقاد ندارد. امشب لااقل زیارت جامعه را به جای حرم در خانه بخوانید…». پدر رو به من کرد و با تبسم گفت: «مصطفی! تقاضا دارم روح عوامانه را از ما نگیری!» بعد از مقابل نگاه نگران پسر عبور کرده و به سوی حرم رفت.

پیرمردی که در تاریکی سرد و طوفانی آن شب در نجف، گام‌ها را یکی پس از دیگری به مرقد مطهر امیرمومنان علیه السلام، نزدیک می‌کرد، مرجعی برای شیعه بود و امامی برای امت اسلام، کسی که تا آخرین روزهای عمرش نیز تقید خاص به زیارت و توسل داشت و از عراق هم که به ایران آمده بود، برای اعمالی که انجام آن‌ها در حرم مطهر سیدالشهداء علیه السلام، تاکید شده است، ـ به استناد روایت مشهور امام هادی علیه السلام ـ به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام مشرف می‌شد او که برای عوام و خواص رهبر و هدایتگر و راه نما بود.

این نوشته را با این حکایت آغاز کردم که برای توهم‌زدگان دانایی روشن شود که روشنفکری با تخریب و از بیخ ریشه باور‌ها را زدن و دیگران را عوام و ابله و نادان فرض کردن، محقق نخواهد شد.

بقاع متبرکه و مرقدهای مطهر اصلاب و ذریه شریف اهل بیت علیه السلام در نقاط مختلف کشور، ستارگان درخشانی‌اند که نسل شیعه وجود و حیات پر افتخار و سرافرازانه خود را به آن‌ها مدیون است.

شعباتی از حرم مطهر اهل بیت علیه السلام در سرتاسر جهان که سال‌های سال و در حکومت‌های مختلف، مراکزی برای ترویج شعائر شیعه بوده‌اند و زیر سؤال بردن و تلاش برای تخریب معنوی آثار ارزشمند آنان، چیزی جز خاک پاشیدن به خورشید نیست.

خبری این روز‌ها در یکی از سایت‌های خبری منتشر و بلافاصله به خبر مهم سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی بیگانه تبدیل شد با عنوان «چگونه امامزاده‌های ایران ۷ برابر شد؟» و در آن نوشته سراسر توهین از یک طرف، مردم کشور و خصوصاً مردم پاک دل روستایی، متوهم و فریب‌خور شمرده شده و از سوی دیگر سازمان اوقاف نیز در نظام اسلامی منفعت طلب از برای ایجاد امامزاده‌های دروغین شمرده شده و از همه تأسف‌بار‌تر تیشه قلم نویسنده با بیان یک محاسبه بی‌اساس و شتابزده، بر ریشه همه امامزاده‌ها به عنوان مهم‌ترین پایگاه‌های معنوی و الهی و قطب‌های ترویج فرهنگی کشور خراش انداخت.

همیشه وقتی خبری یا یادداشتی بدون هیچ کم و کاست از سایت‌ها و وبلاگ‌های ما در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشاندار بیگانه به «هات نیوز» و «تاپ نیوز» تبدیل شوند، به صراحت، صدای شادمانه سوت و کف حریف از نشستن تیر در قلب هدفی که نویسنده آن خواسته یا ناخواسته به سوی آن شلیک کرده است، شنیده می‌شود و گواه آشکار این ادعا نیز جست‌و‌جوی واژه «امامزاده» در سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نشان‌دار است که مشخص شود وقتی تنها یک خبر با ده‌ها تی‌تر مختلف در یک شبکه اجتماعی لینک می‌شود و در سایت‌های مختلف خبری به سوژه اصلی و فرعی مطالب تبدیل می‌شود، این تیر پرتاب شده کدام هدف مشخص را دنبال می‌کرده است.

البته شایعه‌سازی و بیان حکایت‌های ساختگی در رد اصالت مزار شریف امامزادگان والا مقام در اقصی نقاط ایران، ریشه‌ای به قدمت دشمنی با تفکر و اصالت شیعه دارد، از آنجا که مزار شریف ائمه بقیع علیهم السلام، در سال ۱۳۵۳ هجری قمری اگر چه به دست وهابیون در شهر مدینه منوره تخریب می‌شود، اما ریشه این اقدام در مکاتبات سری شاخه بهائیت در ایران و مذاکرات مستقیم عین الملک هویدا پدر امیر عباس هویدای بهایی‌مسلک در این مسئله مشهود است.

از این رو، تکثیر یک خبر با تیترهای مختلف در سایت‌های متعدد بیگانه که عموما با منابع مالی صهیونیست‌ها منتشر می‌شود، توجیه عقلی پیدا می‌کند که بی‌اعتبارسازی و مخدوش نمودن اصالت مزار شریف امامزاده‌های کشور از مهم‌ترین اهداف رسانه‌های مذکور است زیرا که وجود منور این بقاع متبرکه حتی در دورافتاده‌ترین نقاط کشور سد بزرگی در جهت اهداف مادی و معنوی وهابیت و بهائیت به عنوان شاخه‌های اصلی صهیونیست در مبارزه با فرهنگ و تفکر شیعی است.

در ایران عزیز اکنون ۸ هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه از امامزادگان و پیامبران وجود دارد که بنا به آمار تقریبی ارائه شده، سالانه قریب به ۱۰۰ میلیون نفر به زیارت اماکن منور مشرف می‌شوند.

البته ممکن است از میان این ۸ هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه، بخشی از این اماکن مقبره عرفا و دانشمندان و بزرگان و صاحبان احترام از مردم دوران خود بوده که به لحاظ شأن و مرتبت علمی و دینی نام برای ایشان گنبد و بارگاه ساخته شده باشد و یا بنیان بنای معدودی از این بقاع متبرکه به دلایل دینی و اجتماعی خاص صورت گرفته باشد که این به هیچ وجه دلیل موجه عقلی برای بی‌اعتبار ساختن وجاهت و اصالت همه امامزاده‌های کشور نخواهد بود.

و هیچکدام از مراجع بزرگ و علمای شیعه در طول دوران مرجعیت خویش اجازه‌ای برای رد اصالت و تخریب معنوی این اماکن معنوی را که عموماً دارای قدمتی قریب به هزار ساله است، صادر نفرموده‌اند.

البته نگاهی به تاریخ پر افتخار ایران زمین در سال‌های متمادی که محل پناهندگی و مهاجرت علویان و سادات با کرامت و ذریه گرانقدر رسول الله‌ (ص) بوده، حاکی از استقبال و احترام ویژه مردم ایران زمین به بزرگانی است که به راهنمایی و گره گشایی فکری از مشکلاتشان می‌پرداختند و پس از شهادت و یا وفات نیز با احترام زیاد برای آنان گنبد و بارگاه ساخته‌اند.

و اما نکته مهم در این ماجرا این است که دشمنان فکری اسلام و تشیع در این برهه قصد دارند در فضای تنویر افکار عمومی و مقابله با خرافه‌گرایی که کنترل اصلی آن از سوی علما و مراجع و نهادهای مسئول فرهنگی صورت می‌گیرد، آب را گل‌آلود کرده و ماهی خویش را از آن بیرون بکشند که به طور قطع اساس «ولایت» هدف اصلی این دشمنی‌هاست.

و اما حکایت بوسه زدن و تبرک بر درگاه و ضریح خورشید نشان این ستاره‌های همیشه فروزان، آن است که «فَلَمَّا أَنْ جاءَ الْبَشِیرُ أَلْقاهُ عَلى وَجْهِهِ» و آستان ملک پاسبان هر امامزاده برای ما، نشانی از یوسف غایب از نظر است که به آن تبرک و استشفاء می‌کنیم.

منبع: فارس

LIKE

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.