• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 735)
سه شنبه 7/4/1390 - 19:54 -0 تشکر 337853
سینمای ما

 

بهرنگ دزفولی‌زاده در یادداشتی، نسبت به یك سؤاستفاده از فیلم كوتاهش كه این روزها در شبكه نمایش خانگی توزیع شده، اعتراض كرد. در نوشته «بهرنگ‌ دزفولی‌زاده» كه نسخه‌ای از آن به سایت "سینمای ما" ارسال شده، آمده است:  «ماراتن در قفس» را حدود 3 سال پیش به منظور نشان دادن دغدغه‌های زندگی خصوصی و حرفه‌ای ناصر شهریاری كه بازیگر معلول فیلم‌های كیانوش عیاری بود، به درخواست ایشان و با معرفی داریوش بابائیان به عنوان تهیه كننده، در سال 85 به تصویر كشیدم. قصدم از ساختن فیلم تهیه یك فیلم كوتاه برای شركت در جشنواره‌های مرتبط با معلولین و جشنواره‌های داخلی بود.

حالا امروز این فیلم تبدیل شده است به یك فیلم 75 دقیقه‌ای! روی قاب سی دی نام داریوش بابائیان به عنوان كارگردان درج شده است! و در تیتراژ ابتدایی فیلم نام خانم نازنین شفیعیان به عنوان كارگردان دیده می‌شود. این فیلم توسط موسسه قرن 21 به شبكه نمایش خانگی آمده است و جالب‌تر این كه حدودا بیش از 70 درصد پلان‌ها و سكانس‌ها از نسخه كوتاه اثر كه توسط بنده كارگردانی شده بود، در نسخه بلند فیلم گنجانده شده است. و خط سیر داستانی كوتاه این فیلم و مضمون فیلم به همراه بازی ناصر شهریاری و عنوان فیلم متعلق به اینجانب است.

لازم به ذكر است كه فرم‌های مذكور جهت شركت در جشنواره‌های داخلی در همان سال‌ها تكمیل شده در دفاتر موجود است. وی در این یادداشت نوشته است: به پیشنهاد ناصر شهریاری قرار بود كه نسخه بلندی از فیلم تهیه شود كه با مخالفت اینجانب روبرو شد و قرار شد شخص دیگری نسخه بلندی از فیلم را تهیه كند، علاوه بر این كه بنده در جریان ساخت فیلم قرار بگیرم چرا كه تصور می‌كنم نمی‌خواهم به این سرعت وارد عرصه ساخت فیلم بلند شوم و نامم به عنوان كارگردان در چنین اثری دیده شود. و فی‌نفسه معتقد بودم كه مضمون این فیلم مناسب ساخت فیلم بلند نیست و در صورتی می‌تواند به یك اثر بلند و تأثیرگذار تبدیل شود كه یك تیم مجرب نویسنده كار را دست بگیرند و تایم طولانی برای تحقیق و نگارش اثر مشخص شود.

متاسفانه در نسخه بلند این فیلم درتیتراژ ابتدایی هیچ نامی از بنده ولو به‌عنوان تشكر و یا سازنده نسخه كوتاه این اثر به چشم نمی‌خورد. در تیتراژ این فیلم و البته نسخه بلند آن نام افرادی دیده می‌شود كه همگی خانواده محترم آقای بابائیان بوده كه به جرأت می‌توانم بگویم كه من به هیچ عنوان حضور فیزیكی و معنوی‌شان را در زمان فیلمبرداری نسخه كوتاه فیلم حس نكردم و حتی در طول 3 روز فیلمبرداری حتی یك دقیقه هم تهیه كننده سر صحنه فیلمبرداری حاضر نشد! به نظر من نسخه بلند فیلم اكنده از اشكالات مختلف تدوین و ضعف شدید داستانی و پرداخت ضعیف است چنانچه من به عنوان كارگردان نسخه كوتاه فیلم از دیدن آن حیرت‌زده شدم! من از طریق این یادداشت یا به تعبیری شكواییه اعلام می‌كنم كه تنها به خاطر دوستی و از روی انسانیت و دلسوزی و بدون هیچگونه چشم داشت مالی كه نداشته و ندارم حتی حق معنویم نادیده گرفته شده و به نوعی كپی رایت راش صورت گرفته، می‌خواهم بدانم چه كسی پاسخگوی این بی عدالتی است؟

حقیقتا وقتی دوستان و هنرمندان بزرگوار كه اعتماد می‌كنند و با كسی دست دوستی می‌دهند و او را امین و بزرگوار می‌دانند و در نهایت یكی از تهیه‌كنندگان اینچنین رفتار می‌كند، چه باید كرد؟ لطفا هوشیار باشید! «بهرنگ دزفولی‌زاده» 4 اثر كوتاه داستانی و مستند را كارگردانی كرده كه در جشنواره‌های داخلی و خارجی در بخش مسابقه شركت و جوایزی را كسب كرده است. وی همچنین در بیش از50 فیلم سینمایی به عنوان عكاس حضور داشته است. 

 

 

سه شنبه 7/4/1390 - 19:59 - 0 تشکر 337857

سینمای ما-   با آثاری از علی رفیعی، عبدالرضا کاهانی، سیاوش اسعدی و علیرضا داودنژاد ?? فیلم سینمایی در چهارمین جشنواره فیلم پلیس در بخش مسابقه به رقابت می‌پردازند. کار‌شناسان منتخب شورای برگزاری جشنواره از میان ?? فیلم سینمایی رسیده به دبیرخانه جشنواره فیلم پلیس ?? اثر را برای حضور در بخش مسابقه انتخاب کردند.  از میان ?? فیلم سینمایی راه یافته به بخش مسابقه چهارمین جشنواره فیلم پلیس تنها ? فیلم در پرده‌ سینما‌ها به نمایش عمومی درآمده‌اند و مابقی فیلم‌های سینمایی هنوز اکران عمومی نشده‌اند.  اسامی فیلم‌های سینمایی به شرح ذیل است:  اخلاقتو خوب کن (سیدمسعود اطیابی)، باغ قرمز (امیر سماواتی)، ندار‌ها (محمدرضا عرب)، بی‌انت‌ها (امیرحسین جهددوست)، مرگ سپید (مرتضی آتش زمزم)، پشت در خبری نیست (شبنم عرفی‌نژاد)، مرگ کسب و کار من است (امیر ثقفی)، به هدف شلیک کن (محمد کتیرایی)، مرهم (علیرضا داوودنژاد)، آینه‌های رو به رو (نگار آذربایجانی)، اشکان و انگش‌تر متبرک (شهرام مکری)، سفر مرگ (حسن آقاکریمی)، زمان معکوس (انور ابلوچ)، حوالی اتوبان (سیاوش اسعدی)، دلخون (محمدرضا رحمانی)، هیچ (عبدالرضا کاهانی)، عروسک (ابراهیم وحیدزاده)، پرتقال خونی (سیروس الوند)، آقا یوسف (علی رفیعی)، بدون اجازه (مرتضی احمدی‌هرندی)، زندگی (جلیل سامان).  چهارمین جشنواره فیلم پلیس با رویکرد «پلیس، سینما، پیشگیری اجتماعی» توسط معاونت اجتماعی ناجا ?? تا ?? تیر ماه برگزار و آثار راه یافته به بخش مسابقه در سینما فلسطین به نمایش در خواهند آمد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.