• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن شمال > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
شمال (بازدید: 3615)
دوشنبه 6/4/1390 - 10:30 -0 تشکر 337509
دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی

    دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی سال 1337 در روستای رینه لاریجان در خانواده‌ای متدین به دنیا آمد. دوران ابتدایی را در همان‌جا گذراند و سپس برای ادامه تحصیل به تهران آمد. سال 1356 با اخذ دیپلم طبیعی از مدرسه نظام مافی سرآسیاب، وارد انستیتو علوم بیمارستانی در رشته علوم آزمایشگاهی شد.

وی همزمان با تحصیل در مدرسه، تحصیلات حوزوی خود را نیز دنبال می‌کرد .    در این باره از زبان خودش بخوانید: «در کنار درس و مدرسه علاقه زیادی به علوم دینی داشتم. سعی می‌کردم از محضر اساتیدی که در مکتب‌خانه روستایمان بودند خوب استفاده کنم. دوران ما، قبل از انقلاب، درس دینی در حاشیه بود اما توجه من به آن آنقدر بود که برخی از بزرگان مرا تشویق به رفتن به مدرسه‌های علوم دینی می‌کردند. دوره‌‌ای که در دبیرستان درس می‌خواندم مسجدی در آن نزدیکی بود به نام مسجد امیرالله روحانی این مسجد شخص بسیار وارسته‌ای بود و زحمات بسیاری برایمان کشید. صرف و نحو مسایل شرعی و رساله و حتی لمعتین را به ما می‌آموخت و تشویق می‌کرد که ما نهج‌البلاغه را حفظ کنیم و همان زمان بیش از 19 خطبة نهج‌البلاغه را حفظ کرده بودم

 

 

 

  

خدا در همین نزدیکی است
دوشنبه 6/4/1390 - 10:59 - 0 تشکر 337512

تعدادي از آثار استاد : آثار: مثنوي محرم حقوق زن با نگرشي در سيره زهرا(س) جلوه‌هاي ولايت در آثار امام خميني(ره) تفکر سياسي و دفاعي بسيج در نهج‌البلاغه مباني، آفات و راه‌کارهاي انقلاب اسلامي از ديدگاه شهيد چمران نظام امنيت جمعي سازمان ملل متحد و تجاوز رژيم عراق به جمهوري اسلامي ايران پيدايش عشق سيري در انديشه عرفاني حضرت امام (ره) زينب کبري فريادي بر اعصار زن و دفاع در اسلام چهل جلوه از ولايت در عاشورا عرفان کيهاني مجموعه رسائل کلامي جديد بررسي حقوقي – سياسي تجاوز رژيم عراق به جمهوري اسلامي ايران سيماي سحرخيزان در نهج‌البلاغه تفسير عليا سير تحول حقوق بشر و بررسي تطبيقي آن با حقوق بشر در اسلام مسافري غريب مجموعه رسائل حکمي انسان‌شناسي فروپاشي آمريکا عرفان سياسي تاريخ دفاع مقدس تعزيه حضرت رقيه (س) خمسه آل عشق ساحت ربوبي ولايت حکومت حکيمانه زمزم عشق در چشمه‌سار نهج‌البلاغه کارآمدي سياست بازدارنده يا مولفه‌هاي اقتدار در امنيت ملي از ديدگاه مقام معظم رهبري(مدظله العالي) بررسي جنگ‌هاي پانصد سال اخير ايران و مقايسه با جنگ تحميلي عراق عليه ايران سيري در انديشه دفاعي حضرت امام خميني (ره) عرفان اسلامي و مباحث کلامي مجموعه رسائل حکمي اعيان ثابته و نظريه شخص و شخصيت عاشقان بي‌ادعا مثنوي کميل دستاوردهاي دفاع مقدس در راه‌هاي حفظ و نشر آن مديريت اسلامي مناجات خمسه عشر منبع: پاتوق کتاب

خدا در همین نزدیکی است
دوشنبه 6/4/1390 - 10:35 - 0 تشکر 340567

  دکتر لاريجاني در دوران دانشجويي از معافيت تحصيلي براي رفتن به سربازي برخوردار بود، اما به دليل فعاليت سياسي عليه رژيم ستم شاهي اين معافيت لغو شد و بنا به حکم اداره امنيت ساواک قرار شد به سربازي اعزام شود که با پيروزي انقلاب اسلامي مقارن شد.

 وي تا خرداد سال 59 تقريباً درس‌هاي علوم آزمايشگاهي را تمام کرده بود که به علت پيش آمد انقلاب فرهنگي به شهرستان رفت و به عضويت بسيج و پس از آن به عضويت رسمي سپاه انقلاب اسلامي درآمد و مدت 23 ماه در جبهه‌هاي مختلف نبرد حضور داشت. وي با توجه به اينکه مسئوليت‌هاي مهم در سپاه پاسداران را برعهده داشت اما به ادامه تحصيل و فراگيري علم اهتمام مي‌ورزيد و در مهرماه 1362 وارد دانشکده الهيات دانشگاه تهران شد و مدرک کارشناسي خود را با گرايش فلسفه در سال 67 کسب کرد و بعد از قبولي در دوره کارشناسي ارشد و گذراندن آن در همان رشته با بورسيه دانشگاه امام حسين(ع) در رشته روابط بين‌الملل موفق به اخذ مدرک دکترا شد. علاقه دکتر منصوري لاريجاني به علوم حوزوي موجب شد، تا سطوح عالي ادامه تحصيل دهد و در سال 1376 مدرک دکتراي عرفان اسلامي را از واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي اخذ کند.  

 وي درباره آموزه‌هاي غير دانشگاهي که از محضر اساتيد خود بدست آورده مي‌گويد: دروس عرفاني را در محضر آيت‌‌الله حکمت‌نيا که مردي بزرگ و اهل عرفان نظري و عملي بود گذراندم فصوص محي‌الدين و درس‌هاي اخلاق، مواعظ، مراقبه و محاسبه و مراحل تربيت نفساني را در محضر آيت‌‌الله حسن‌زاده آملي فرا گرفتم و دستورالعمل‌هاي ايشان، هميشه و در همة مراحل زندگي راهنمايم بوده و هنوز خود را شاگرد مکتب عرفاني ايشان و آيت‌‌الله حکمت‌نيا مي‌دانم. در يادگيري دروس فلسفه نيز سعي کردم که به حد کلاسيک اکتفا نکنم و اسفار ملاصدرا را در محضر دکتر ابراهيمي ديناني آموختم. ايشان فوق‌العاده در اين زمينه مسلط ‌اند مخصوصاً در انديشه ابن سينا – شيخ اشراق و ملاصدرا، به دليل اقتضائات شغلي و به دليل اشتغال در سپاه پاسداران در علوم دفاعي نيز بسياري از مکاتب دفاعي را مطالعه کرده‌ام

خدا در همین نزدیکی است
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.