يک مطالعه جديد نشان داد کودکان خردسال در حدود سن 6 سالگي که مانند والدينشان اغلب از غذاهاي فست فود استفاده ميکنند در معرض خطر سکته مغزي بر اثر چاقي قرار دارند. به گزارش ايسنا، پزشکان ميگويند مادراني که نوزادان خود را در سنين پايين از شير ميگيرند و به آنها غذاهاي نامناسب و غيرسالم ميدهند باعث بروز مشکلات بيشتري ميشوند. اين پزشکان تاکيد دارند که والدين بايد درباره تغذيه صحيح و سالم براي کودکان و نوزادانشان آموزش ببينند و در اين باره توصيههاي پزشکي و تغذيهاي مناسب را دريافت کنند. به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين مطالعه روي کمتر از نيمي از بيمارستانهاي انگليس انجام گرفت و معلوم شد که بيش از 5500 کودک زير 16 سال طي 5 سال گذشته براي مشکل چاقي تحت درمان قرار گرفتند و از هر سه کودک يک نفر به چاقي باليني (بيمارگونه) مبتلا بوده است. متخصصان تاکيد کردند که گاهي اين مشکل حتي در کودکاني که در سن يک سالگي هستند مشاهده ميشود. همشهري آنلاين