• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 749)
سه شنبه 24/3/1390 - 15:47 -0 تشکر 331408
بوي بد دهان از خود دهان نشات مي گيرد و عمدتا ن

بوي بد دهان از خود دهان نشات مي گيرد و عمدتا ناشي از تکثير نوعي باکتري گرم منفي موجود در دهان است. بنابراين توصيه مي شود براي رفع مشکل از دهان شروع کنيم که ساده تر و کم هزينه تر است و درصد موفقيت آن نيز بالاست ... براي رفع اين مشکل بايد از روش هاي ساده خانگي آغاز کرد، در صورت عدم موفقيت براي رفع مشکلات اساسي تر به دندان پزشک مراجعه و در نهايت در صورت باقي ماندن مشکل از سلامت قسمت هاي ديگر بدن مان مطمئن شويم .    

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 15:52 - 0 تشکر 331411

1-    مسواک زدن حداقل ? بار در روز مسواک بزنيد. مسواک زدن قبل از خواب از اهميت زيادي برخوردار است. در افراد مستعد به بوي بد دهان، بعد از هر وعده غذايي مسواک زدن توصيه مي شود. ذرات غذايي به خصوص گوشت، تخم مرغ و پروتئين ها بايد به خوبي از بين دندان ها تميز شوند. در صورت عدم دسترسي به مسواک، جويدن يک سيب بعد از غذا مي تواند در تميز کردن ذرات غذايي بسيار کمک کند. تميز کردن دندان ها توسط چوب درخت زيتون تلخ نيز توسط برخي توصيه مي شود. خميردندان هاي حاوي آنتي بيوتيک به دليل پيشگيري از تشکيل پلاک ميکروبي تا ?? ساعت بوي بد دهان را کاهش مي دهند اما نمي توان ار آنها به طور دائم استفاده کرد .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 15:54 - 0 تشکر 331413

? - استفاده از نخ دندان نخ دندان تنها راه موثر براي تميز کردن ذرات غذايي و پلاک ميکروبي از فضاهاي بين دنداني است. استفاده روزمره از نخ دندان هم براي کنترل بوي بد دهان و هم پيشگيري از پوسيدگي هاي بين دنداني بسيار مفيد است .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 15:55 - 0 تشکر 331414

? - تميزکردن سطح زبان ذرات مخفي شده لابه لاي پرز هاي چشايي بايد با مسواک يا ساينده هاي مخصوص اين کار تميز شوند. امروزه مسواک هايي به بازار آمده که پشت مسواک يک تميز کننده تعبيه شده و در کاهش بوي بد دهان بسيار موثرند .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 15:56 - 0 تشکر 331415

? - تميزکردن دندان هاي مصنوعي اگر دندان مصنوعي ثابت يا متحرک يا دندان مصنوعي کامل داريد حداقل روزي يک بار آن را کاملا تميز کنيد. درست به روشي که دندان پزشکتان توصيه کرده است .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 15:59 - 0 تشکر 331416

? - نوشيدن آب به مقدار کافي براي مرطوب نگاه داشتن دهان و جلوگيري از خشکي آن بايد به مقدار زياد آب و مايعات بنوشيد (به غير از قهوه و نوشابه هاي حاوي الکل که خود باعث خشکي دهان مي شوند). استفاده از آدامس ها و آبنبات هاي بدون شکر براي تحريک ترشح بزاق و شستن باکتري ها و ذرات غذايي مفيدند. در صورتي که به خشکي دهان مزمن دچاريد ممکن است پزشک يا دندانپزشک دارو هايي را براي ترشح بزاق تجويز کند .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 16:0 - 0 تشکر 331417

? - تغذيه مناسب از تغذيه متعادل استفاده کنيد. غذاي شما بايد حاوي موادي مانند دانه ها و تخم گياهان، حبوبات، خشکبار و ميوه هاي مغز دار و سبزيجات خام و پخته به مقدار کافي باشد. در صورت ابتلا به يبوست براي رفع آن بکوشيد. از کربوهيدرات هاي ساده و نرم مانند قند و شکر و محصولاتي که با آرد کاملا سفيد درست مي شوند بپرهيزيد. آب تمامي ميوه ها و سبزي ها به خصوص سبزي هاي سبز بسيار مفيدند. استفاده منظم از چاي دانه شنبليله مي تواند در رفع بوي بد دهان کمک کند. يک قاشق مرباخوري از بذر شنبليله را در نيم ليتر آب سرد بريزيد و به مدت ?? دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد و پس از صاف کردن بنوشيد .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 16:1 - 0 تشکر 331418

? - تعويض به موقع مسواک از مسواک با برس نرم استفاده کنيد و هر ? - ? ماه آن را تعويض کنيد .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 16:2 - 0 تشکر 331420

? - دهانشويه ها اگر بوي بد دهان ناشي از تشکيل و تجمع پلاک باکتري روي دندان ها باشد اغلب دندانپزشک دهانشويه هايي را توصيه مي کند که کشنده باکتري هستند. تحقيقات نشان مي دهد دهانشويه هاي حاوي ستيل پيريدينيوم کلرايد يا حاوي کلرهگزيدين موثرترند. ترکيبات ديگر مثل کلرين دي اکسيد و روي نيز در خنثي کردن ترکيبات بودار توليد شده توسط باکتري موثرند. بايد متذکر شد دهانشويه هاي آنتي باکتريال بايد به طور محدود استفاده شوند. کرفس از سبزيجات با ارزش در رفع بوي بد دهان است. دو فنجان آب را بجوشانيد و سپس چند ساقه کرفس درشت خرد شده همراه يک قاشق چايخوري بذر گل ميخک داخل آن بريزيد. حين خنک شدن مخلوط را چند بار به هم بزنيد. سپس آن را صاف کنيد به صورت دهانشويه يا قرقره به کار ببريد .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 16:6 - 0 تشکر 331422

? - مراجعه منظم به دندانپزشک حداقل يک تا دو بار (بسته به شرايط دهان) در سال براي کنترل وضعيت دهان و دندان ها به دندانپزشک مراجعه کنيد. پوسيدگي ها و عفونت هاي دهان و دنداني، لثه هاي جرم دار و متورم و خون ريزي کننده حتما بايد توسط دندانپزشک درمان شوند. اگر صرفا براي بوي بد دهان به دندانپزشک مراجعه مي کنيد، بهتر است تا سه ساعت قبل از ساعت ملاقات چيزي نخوريد و ننوشيد، سيگار نکشيد و مسواک نزنيد. از عطر و لوسيون معطر استفاده نکنيد و اگر در يک ماه گذشته از آنتي بيوتيک استفاده کرده ايد، وقت خود را تغيير دهيد .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 24/3/1390 - 19:3 - 0 تشکر 331498

سلام بر بانو زهرا شما موضوعات را به صورت کلي بررسي کرديد اما تشخيص پوشيدگي بافت دندان هم ميتونه از طريق بوي بد دهان باشه مخصوصا که اول صبح باشه به نظرم مسواک رو بيشتر ميزنند اما بيشتر بوي بد دهان مربوط به باکتري ها ميباشد البته پوسيدگي دندان در تمامي شماره هايي که بانو زهرا ذکر کردند مربوط ميشه و اما اين بو براي چي هست دوستان توجه داشته باشيد که اگر برخي از غذاها در دهان شما يا لابه لاي دندان ها قرار بگيرند توسط باکتري ها ناهوازي تجزيه ميشوند و بويي شبيه بوي گوگرد رو توليد ميکنند حتي بيماري ديابت هم ميتونيم ما از بودي بد دهان تشخيص بديم و اما دلايلي که باعث بو بد دهان ميشه از ننظر پزشکي در مرحله اول عفونت هاست : عفونت‌هاي مکرر لوزوي، برونشيت، ذات‌الريه و عفونت‌هاي معدوي و روده همگي باعث بوي بد دهان ميشوند در مرحله دوم به ميتوانيم به آبريزش بخش عقب بيني ذکر کنيم انباشتگي بيش از حد خلط در سـينـوس‌ها، گـلـو و پـشت زبـان مي‌تـواند باعث تکثير ميکروب‌هاي ناهوازي شود. دوستان توجه داشته باشيد که برخي از فراورده‌هاي لبني، بعضي از آلرژي‌ها و تجويزهاي دارويي خاص نيز مي‌تواند در توليد خلط اثر‌گذار باشند. و درمرحله سوم بيماري‌هاي ريوي، کبدي، کليوي، ديابتي و خوني در ايجاد تنفس بد بو نقـش دارنـد. ايـن قبيل امراض باعث بيرون آمدن بوي نامتعارف و ناخوشايند از دهان مي‌شوند. و اما جالب بدونيد شايد تا حالا عصباني شديد يا استرس شديد دهانتون خشک ميشه و دچار بوي بد دهان ميشويد براي از بين بردن بوي بد دهان ام ميتونم مختصر و مفيد بهتون بگم که اگر ميخواهيد به وسيله مواد شيميايي باشه بنده دهان شويه رو پيشنهاد ميکنم و اگرم ميخواهيد سنتي باشيد رزماري و دارچين و اما بيشتر اين بوي بد دهان براي افراد سيگاري است چون علاوه بر بوي سيگار بايد پوسيدگي دندان و لثه ها رو داشته باشند بازهم از بانو زهرا تشکر ميکنم بابت مطلبشون و اما يک معذرت خواهي از اين بانوي بزرگوار ايشون بيشتر جاهايي که مطلب گذاشتند سعي کردم ببينم و اگر نکته اي بود خدمت عزيزان مطرح کنم از ايشان معذرت ميخواهم که يجورايي فضولي کرديم بازم شرمنده

به نام خدایی که مرا آفرید به نام خدایی که بهم از روح خودش بخشید 

 

با ذکرش همیشه آغاز کردم و با یادش روزی زندگیم را به پایان می برم

اطلاعیه:یکی از مدیران در پیام خصوصی درخواست داده بود ایدی یاهو مسنجرمو بزارم اما نمیدونم مدیر کدوم انجمن هست ایشون چون هیچ نامی ازشون ارسال نشده در هر صورت ایدی من در یاهو hasanja55 هست 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.