• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 887)
دوشنبه 16/3/1390 - 18:4 -0 تشکر 327979
سید حسن نصرالله درباره رهبر انقلاب می گوید.

 سید حسن نصرالله دبیركل حزب الله لبنان، در كنفرانس "نوآوری و اجتهاد از دیدگاه امام خامنه‌ای" كه طی امروز (دوشنبه) و فردا در هتل ماریوت بیروت با حضور برخی شخصیت‌های ایران همچون غلامعلی حداد عادل و و آیت الله سید احمد خاتمی خطیب جمعه تهران برگزار می‌شود، اظهار داشت: در حال حاضر وظیفه ما این است كه امام سید علی خامنه‌ای را به امت اسلامی بشناسانیم تا همگان از بركات وجود وی استفاده كنند.
 
 
به گزارش رجانیوز، متن کامل این سخنرانی مهم، تاریخی و عبرت آموز را در ادامه می‏خوانید:  
 
 

چهارشنبه 18/3/1390 - 13:57 - 0 تشکر 328772

مردم راحت بخوابيد که تا امام خامنه اي است شهر در امن و امان است.

A.A
پنج شنبه 19/3/1390 - 21:0 - 0 تشکر 329268

بسم الله الرحمن الرحيم اين همايش گامي مهم و نخستين همايش فكري علمي است كه درباره انديشه و شخصيت امام خامنه‌اي دام‌ظله درابعاد مختلف در خارج از ايران برگزار مي‌شود. من ابتدا از همه برگزاركنندگان اين همايش و همه حاضران در آن تشكر مي‌كنم. اولين آشنايي شناخت شخصي و مستقيم من با امام خامنه‌اي به سال 1986 برمي‌گردد كه با بسياري از انديشه‌ها و ديدگاه‌ها و مباني فكري و شيوه تحليل و نگاه ايشان به رويدادها و روش رهبري و اداره امور و تصميم‌گيري‌هاي ايشان و همچنين خصوصيت‌هاي اخلاقي‌شان آشنا شدم. با توجه به شناخت و اطلاعي كه از ابعاد مختلف شخصيت ايشان پيدا كردم مي‌توانم بگويم كه ما با رهبري بزرگ در رهبري، تقوا، فقه و اجتهاد روبه‌رو هستيم؛ رهبري كه ديدگاهي همه‌جانبه، عميق و متين براساس مباني فكري ثابت دارد، از مشكلات و نيازها آگاه است، از امكانات آگاه است، راه‌حل‌هاي مناسب و هماهنگ با اصول و پايه‌ها را مي‌شناسد، و از اين رو با تمام رويدادها و تحولات و موضوعات با نگاهي روشن و عميق با اين ديدگاه همه‌جانبه تعامل مي‌كند و در تمام ديدارهاي ايشان با اقشار مختلف مردم شما با رهبري آگاه به موضوع و جزئيات امور روبه‌رو هستي كه كارشناسانه نظر مي‌دهد. ما با شخصيتي عظيم و استثنايي روبه‌رو هستيم كه بسياري در ميان امت، چيزي درباره او نمي‌دانند و كمتر كسي با اين شخصيت آگاه هستند ما مي دانيم كه اين رهبر در ميان امت و حتي در ايران چقدر مظلوم است حتي در بارزترين و روشن‌ترين بعد در شخصيت ايشان يعني بعد رهبري و سياسي ايشان مظلوم است. شما در برابر شخصيتي قرار داري كه دشمنان، او را محاصره كرده اند و دوستان نيز حق او را آن‌گونه كه بايد ادا نمي‌كنند. مسئوليت ما آن است كه اين امام عظيم را به امت معرفي كنيم تا از بركات وجود چنين رهبر و فقيه و انديشمندي براي حاضر و آينده و دنيا و آخرت خود استفاده كنند و اين در شرايطي است كه امت با چالش‌هايي روبه‌رو است كه درتمام دهه‌ها و قرن‌هاي گذشته با آن روبه‌رو نبوده است و مسئوليت اين همايش بسيار مهم و حساس همين است.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:2 - 0 تشکر 329270

كنفرانس مادريد درجريان كنفرانس مادريد در سال 1991 در آن مرحله كه معادلات جهاني متحول شد، منطقه و جهان دچار تغيير زيادي شد. دولت آمريكا اعلام كرد كه تصميم گرفته روند سازش را به سرانجام برساند. بسياري در آن شرايط فكر كردند كه ما در آستانه سازش قرار داريم و اين شبه اجماع بوجود آمد كه آمريكائي‌ها سازش را تحميل خواهند كرد. در آن شرايط امام خامنه‌اي نظر ديگري داشتند و نظر ايشان خارج از اين اجماع بود. در آن شرايط گفتند كه اين همايش به نتيجه‌اي نخواهد رسيد و اين سازش به سرانجام نخواهد رسيد و آمريكا نمي‌تواند سازش را تحميل كند. امروز پس از گذشت بيست سال، از سوي طرف‌هايي كه دراين مذاكرات شركت كردند و برخي شخصيت‌هايي كه در كنفرانس مادريد حضور داشتند، مي‌شنويم كه از دو دهه سرخوردگي و نااميدي و گمراهي سخن مي‌گويند كه مذاكرات سازش به دنبال داشت.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:2 - 0 تشکر 329271

وعده اسحااق رابين درسال 1996 همه تحول يا پيشرفت بزرگي را كه در مذاكرات اسرائيل و سوريه بوجود آمد، بياد دارند كه آن را وعده «رابين» يعني آمادگي اسحاق رابين براي عقب‌نشيني به خط چهارم ژوئن سال 1967 يا عقب‌نشيني از بلندي‌هاي جولان نام گذاشتند. در چنان شرايطي اين باور در منطقه ما شكل گرفت كه سازش حتمي است و اوضاع به سرانجام رسيده و تنها برخي جزئيات باقي مانده و از اين رو برخي‌ها به ما مي‌گفتند كه خودتان را خسته نكنيد. در شرايطي ما را به توقف مقاومت دعوت مي‌كردند كه مقاومت روند تصاعدي داشت و به ما مي‌گفتند مسئله تمام شده است و ديگر نيازي نداريد قرباني دهيد. و حتي برخي به ما مي‌گفتند اوضاع خودتان را براساس اين كه سازش حتمي شده، مرتب كنيد. حتي از ما خواستند كه نه تنها در ماهيت خود به عنوان يك جنبش مقاومت بلكه در نام و ساختار تشكيلاتي و برنامه سياسي‌مان نيز تجديد نظر كنيم. اما در همان شرايط امام خامنه‌اي به روشني به ما گفتند كه من فكر نمي‌كنم اين مسئله به سرانجام برسد و اين سازش ميان اسرائيل و سوريه و در نتيجه لبنان عملي نخواهد شد. من به شما پيشنهاد مي‌كنم به مقاومت و جهاد ادامه دهيد بلكه روند جهاد و مقاومت را تشديد كنيد تا پيروزي را تحقق بخشيد و به اين‌گونه فرضيه‌ها و احتمال‌ها و ادعاها گوش فرا ندهيد. پس از بازگشت به لبنان ديديم كه رابين در حال سخنراني از سوي يك صهيونيست هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد و شيمون پرز جانشين او شد. در آن شرايط جنبش‌هاي حماس بويژه جهاد اسلامي فلسطين ضربات بسيار سختي را متحمل شدند، بطوري‌كه برخي گمان كردند مقاومت فلسطين ديگر توان اجراي عمليات را ندارد اما عمليات‌هاي شهادت‌طلبانه در قدس و تل‌آويو، رژيم صهيونيستي را به لرزه درآورد. سپس اوضاع در جنوب لبنان متشنج شد و اجلاس شرم‌الشيخ تشكيل شد و سران بسياري كشورهاي جهان براي دفاع از اسرائيل و محكوميت به اصطلاح تروريسم در شرم‌الشيخ جمع شدند و بطور صريح از حماس، جهاد اسلامي و حزب‌الله نام بردند و تصميم‌هايي را براي محاصره اين به اصطلاح جنبش‌هاي تروريستي اتخاذ كردند كه پس از آن نبرد خوشه‌هاي خشم در ماه آوريل 1996 روي داد كه پس از آن نتانياهو به قدرت بازگشت و روند سازش به بن‌بست اول بازگشت.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:2 - 0 تشکر 329272

ماجراي عقب‌نشيني اسرائيل امام خامنه‌اي از اصل پيروزي مقاومت سخن مي‌گفت و همواره مي‌گفت كه به اين پيروزي ايمان دارد و اين ايمان، ريشه عقيدتي دارد. پس از سال 1996 ايشان مي‌گفتند كه اسرائيل در باتلاق گل گير كرده و نه مي‌تواند به جلو پيشروي كند و لبنان را بار ديگر به اشغال درآورد و نه قادر به عقب‌نشيني است و نه مي‌تواند در مكان خود باقي بماند و از اين رو ما بايد منتظر بمانيم چه اتفاقي مي‌افتد؛ اما مسئله مرهون عملكرد مقاومت است. در اواخر سال 1999 انتخابات نخست‌وزيري در اسرائيل انجام شد كه رقابت ميان نتانياهو و باراك بود. باراك اعلام كرد كه در ماه ژوئيه از لبنان عقب‌نشيني خواهد كرد و فضا درسوريه و لبنان اين‌گونه بود كه ما به اين تاريخ مي‌رسيم اما باراك عقب‌نشيني نخواهد كرد. باراك هم تلاش كرد به ضمانت‌ها و امتيازهاي امنيتي با دولت لبنان يا حافظ اسد در ازاي وعده عقب‌نشيني از لبنان دست يابد اما ناكام ماند. در نتيجه اين فضا ايجاد شد كه او عقب‌نشيني نخواهد كرد بلكه با رسيدن زمان وعده خود خواهد گفت كه براي دستيابي به ضمانت‌ها تلاش كرده بود اما ناكام مانده و نتوانسته عقب‌نشيني كند. ما در مقاومت هم اين‌گونه فكر مي‌كرديم كه اين اتفاق خواهد افتاد. در چنين شرايطي با امام خامنه‌اي ملاقات كرديم و ديدگاه‌مان را توضيح داديم اما ايشان نظر ديگري داشتند و گفتند كه پيروزي شما در لبنان بسيار بسيار نزديك است و نزديك‌تر از چيزي است كه شما فكر مي‌كنيد. اين سخن برخلاف تحليل و اطلاعات موجود بود و براساس اطلاعات موجود، حتي آمادگي‌هايي از سوي اسرائيل براي عقب‌نشيني ديده نمي‌شد اما ايشان به ما گفتند كه خود را براي اين دستاورد آماده كنيد و ببينيد چه موضعي براي مرحله پس از عقب‌نشيني خواهيد داشت و به همين علت بود كه ما از عقب‌نشيني غافلگير نشديم بلكه خود را كاملاً آماده كرده بوديم.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:2 - 0 تشکر 329273

جنگ سي‌وسه روزه در جنگ سي‌وسه روزه كه يك جنگ جهاني بود و تصميم آن در سطح بين‌المللي اتخاذ شده بود و برخي طرف‌هاي عربي از آن حمايت كردند و اسرائيل نيز آن را اجرا كرد و عنوان جنگ نيز نابودي مقاومت در لبنان بود و همه شما شدت و دَدمنشي اسرائيل را در آن جنگ ديديد و در آن شرايط هرگونه سخن از پيروزي و حتي سخن از نجات و سالم بيرون آمدن از جنگ چيزي شبيه به ديوانگي بود زيرا مقاومت با امكانات مشخص و لبنان به عنوان كشوري كوچك در شرايطي قرار گرفت كه همه جهان بر ضد آن توطئه مي‌كرد و چنين جنگ وحشيانه‌اي را بر ضد آن راه انداخته بود. در اين شرايط پيامي شفاهي از سوي ايشان به من در حومه جنوبي بيروت رسيد؛ در حالي‌كه ساختمان‌هاي ضاحيه زير بمباران فرو مي‌ريخت. اين پيام چند صفحه است اما من به برخي فرازهاي آن اشاره مي‌كنم. امام خامنه‌اي دراين پيام گفتند برادران من اين جنگ شبيه جنگ خندق (جنگ احزاب) است كه قريش و يهود مدينه و همه عشيره‌ها و قبيله‌ها جمع شدند و رسول‌الله صل‌الله‌عليه‌وآله را با تمام قوا به محاصره درآوردند و تصميم گرفتند كه اسلام و اين گروه مؤمن را ريشه‌كن كنند. اين جنگ هم شبيه آن جنگ است و جان‌ها به لب خواهد رسيد اما بر خداوند توكل كنيد و من به شما مي‌گويم كه شما حتماً پيروز خواهيد شد بلكه بيشتر مي‌گويم زماني كه اين جنگ با پيروزي شما پايان يافت، به قدرتي تبديل خواهيد شد كه هيچ قدرتي نمي‌تواند در برابر آن بايستد. براستي در آن شرايط، بويژه روزهاي نخست جنگ چه كسي مي‌توانست پيش‌بيني كند يا به چنين جمع‌بندي برسد.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:3 - 0 تشکر 329274

نظر آيت‌الله خامنه‌اي درباره حوادث پس از يازده سپتامبر پس از حوادث يازدهم سپتامبر ديديم كه چگونه همه به لرزه درآمدند و بسياري گمان كردند كه منطقه ما وارد دوران آمريكايي شد و تحت سيطره و سلطه مستقيم آمريكا قرار گرفت و اين سيطره براي يك‌صد يا دويست سال بر اين منطقه باقي خواهد ماند و برخي اين جنگ تازه آمريكا را به جنگ‌هاي صليبي تشبيه كردند. من به ايران رفته بودم و به ديدار امام خامنه‌اي مشرف شدم و نظر ايشان را پرسيدم. ايشان برخلاف تمام آنچه در منطقه شايع بود سخن گفت. بياد مي‌آوريم كه در آن شرايط بسياري از دولت‌ها و گروه‌هاي سياسي در منطقه در حال بررسي اوضاع و سرنوشت خود در سايه گمان سيطره آمريكا بر منطقه بودند و حتي برخي مسئولان در ايران مي‌آمدند و مي‌گفتند كه واقعيت‌هاي جديد اين‌گونه است و بايد به بدنبال سازش با آمريكا باشيم. اما امام خامنه‌اي براساس ديدگاه راهبردي به من گفت كه نگران نباشيد. آمريكا به اوج و به قله رسيده است و از اين پس ما شاهد سقوط آن هستيم و هم‌اكنون سراشيبي سقوط با آمدن آمريكا به افغانستان و عراق آغاز شده است. آن‌ها به سمت پرتگاه حركت مي‌كنند و اين آغاز پايان آمريكا و اهداف آن در منطقه است و شما بايد بر همين اساس عمل كنيد. ايشان گفتند هنگامي كه آمريكا از خلال رژيم‌هاي كنوني منطقه و ارتش‌ها و ناوگان‌هاي دريايي خود در منطقه قادر به حمايت از منافعش در اين منطقه نيست و ناچار به آوردن تمام ناوگان‌هايش به منطقه شده، اين نشانه ضعف است و نشان مي‌دهد حكام منطقه نسبت به ملت‌هايشان جهل دارند كه به فرهنگ جهاد و مقاومت وابسته‌اند و از اين رو آنچه روي مي‌دهد مايه نگراني نيست بلكه مايه اميد است. مي‌توانم بگويم كه طي سال گذشته امت با دشوارترين جنگ در تاريخ خود روبه‌رو بوده است و آمريكا و هم‌پيمانان آن، همه امكانات و توان‌هاي خود را بكار گرفته و آمدند تا بر منطقه سيطره يابند و نظام‌هاي مقاوم و پايدار را ساقط كنند و امام خامنه‌اي رهبر دشوارترين جنگي در اين مدت بود كه به حكمت، عقل، شجاعت و انديشه بسيار نيازمند است و تاكنون بسياري از ابعاد اين جنگ را نمي‌توان فاش كرد.

پنج شنبه 19/3/1390 - 21:3 - 0 تشکر 329275

نابودي اسرائيل نزديك است امام خامنه‌اي اعتقاد دارد كه اسرائيل رو به زوال است و اعتقاد دارد كه نابودي اين رژيم دور نيست بلكه اين نابودي را نزديك مي‌دانند. ايشان معتقد است كه اين روند سازش به هيچ جايي نمي‌رسد و هر آنچه هم‌اكنون در فلسطين و منطقه چه در روندهاي سازش يا جريان‌هاي مقاومت و يا خيزش فلسطين روي مي‌دهد بيانگر اين حقيقت است كه ما امروز در برابر نسل‌هاي جديد ملت فلسطين قرار داريم كه بيش از هر زمان ديگري به بازگشت به سرزمين خود ايمان دارند. ما آنچه امام خامنه‌اي درباره اسرائيل مي‌گويد را مي‌توانيم از پس‌رفت آمريكا و دستاوردهاي مقاومت و تجربه جنگ تموز و جنگ غزه درك كنيم و به اين نتيجه مي‌رسيم كه اسرائيل إن‌شاءالله در آينده‌اي بسيار نزديك رو به نابودي است و اين ديدگاهي درست و مبتني بر درك صحيح از واقعيت‌ها از سوي اين رهبر شجاع است. در پايان بايد به تحرك جوانان فلسطيني در مرز جولان اشغالي سوريه اشاره كنم. اين حركت و پافشاري اين جوانان در رويارويي با دشمن پيام آشكاري بر وجود اين تصميم در ميان امت است و اين جوانان بار ديگر چهره حقيقي دولت آمريكا را فاش كردند كه مي‌كوشد انقلاب‌هاي عربي را مصادره كند. ولي در حوادث اخير جولان بار ديگر ثابت شد كه آمريكا بطور كامل از اسرائيل حمايت مي‌كند. خون‌هاي پاك اين جوانان بار ديگر با افشاي حقيقت ادعاي آمريكا درباره حقوق بشر و آزادي بيانگر آگاهي سياسي و تاريخي است كه امام خميني(ره) و سپس امام خامنه‌اي آن را پايه‌گذاري و تثبيت كردند.

پنج شنبه 19/3/1390 - 23:0 - 0 تشکر 329322

سلام ... من مطلب ِ مربوط به حوادث بعد از يازده سپتامبر، اين نکته واسم جالب بود ... اون اوايل که امريکا به اسم مبارزه با تروريست حمله کرد و خون زن و بچه ي مردم افغانستان و عراق رو توي حملات هوايي گسترده به زمين مي ريخت هرکي مي رسيد مي گفت بعد از عراق نوبت ايرانه و روزنامه ها هم که ... بگذريم ولي تحليل امام خامنه اي نشون  ميده که واقعا ديد و بينش سياسي اقا چه قدر عميق بوده «اما امام خامنه‌اي براساس ديدگاه راهبردي به من گفت كه نگران نباشيد. آمريكا به اوج و به قله رسيده است و از اين پس ما شاهد سقوط آن هستيم و هم‌اكنون سراشيبي سقوط با آمدن آمريكا به افغانستان و عراق آغاز شده است. آن‌ها به سمت پرتگاه حركت مي‌كنند و اين آغاز پايان آمريكا و اهداف آن در منطقه است و شما بايد بر همين اساس عمل كنيد. ايشان گفتند هنگامي كه آمريكا از خلال رژيم‌هاي كنوني منطقه و ارتش‌ها و ناوگان‌هاي دريايي خود در منطقه قادر به حمايت از منافعش در اين منطقه نيست و ناچار به آوردن تمام ناوگان‌هايش به منطقه شده، اين نشانه ضعف است و نشان مي‌دهد حكام منطقه نسبت به ملت‌هايشان جهل دارند كه به فرهنگ جهاد و مقاومت وابسته‌اند و از اين رو آنچه روي مي‌دهد مايه نگراني نيست بلكه مايه اميد است.»

يکشنبه 22/3/1390 - 0:25 - 0 تشکر 330130

چه کسي اولين بار پيشنهادرهبري آقا را داد؟ تصوير بزرگ يکي از اعضاي مجلس خبرگان چگونگي انتخاب حضرت آيت?الله خامنه?اي براي رهبري را تشريح کرد. آيت ?الله حائري شيرازي در گفت?وگو با شماره اخير هفته نامه مثلث در پاسخ به اين سوال که چه کسي اولين بار پيشنهاد رهبري آيت?الله خامنه?اي را مطرح کرد گفت: من شنيدم که يک نفر نام ايشان را برد. برخي گفتند که آيت?الله مجتهدشبستري بود اما من دقيقا متوجه نشدم. وي در ادامه در خصوص مخالفان پيشنهاد رهبري آيت?الله خامنه?اي گفت: فقط ديدم که آقا پشت تريبون رفتند و با اين پيشنهاد مخالفت کردند. گفتند مي?دانيد چه مي?خواهيد بر سر ما بياوريد و چه مسئوليت سنگيني بر گردن ما بگذاريد؟ اعضاي شوراي نگهبان گفتند شما چرا جلوي اجراي قانون را مي?گيريد؟ ايشان هم نشستند. نماينده مردم شيراز در مجلس خبرگان در پاسخ به اين سوال که آيا غير از آقا، فرد ديگري هم با پيشنهاد رهبري ايشان مخالفت کرد؟ تصريح داشت: هيچ کس! هيچ مخالفتي نشد. حائري راجع به جزييات جلسه مجلس خبرگان براي تعيين رهبري گفت: در جلسه صبح، آيت?الله خامنه?اي وصيت?نامه را خواندند و بعد براي نماز و ناهار، جلسه تعطيل شد. هنگامي که برگشتيم قرار بر اين بود که نطق?هاي قبل از دستور باشد. آيت?الله شرعي به من رسيد و گفت که نظر هيات رييسه، شوراي رهبري است، اما اين شيوه به مردم آرامش نمي?دهد. آرامش در رهبري فردي است.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.