دكتر مسعود كیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برنج یكی از غلات اساسی و پایه است و به صورت اصولی رژیم های غذایی بر مبنای غلات بوده و حدود یك سوم تا یك چهارم انرژی بدن از غلات بدست می آید كه در این میان برنج به عنوان یكی از غلات دارای جایگاه خوبی بوده و دارای ویتامین گروه B است.
كیمیاگر گفت: حدود سه چهارم برنج خام دارای نشاسته، 7 درصد پروتئین، 13 درصد آب و بقیه آن دارای املاح، ویتامین و فیبر است.
وی تصریح كرد: با آبكشی كردن برنج ویتامین های گروه B آن از بین می رود، پس لازم است كه برنج را بصورت كته مصرف كرده و از آبكشی كردن آن خودداری كنیم.
وی افزود: تصور افرادی كه فكر می كنند با آبكشی كردن برنج نشاسته آن از بین می رود اشتباه بوده و چون در آبكشی كردن این غله (برنج) ویتامین های گروه B آن از بین می رود پس توصیه می شود كه برنج را بصورت كته تهیه كنیم.