خواص آنتی اکسیدانی میوه کیوی نسبت به سایر میوهها بسیار قویتر و بیشتر است. این در حالی است که مصرف و جذب بیشتر آنتیاکسیدانها میتواند در پیشگیری از بروز انواع خاصی از سرطانها، بیماریهای قلبی و علائم پیری موثر واقع شوند این میوه منبع مهمی از ویتامین C به شمار میآید، بعضیها کیوی را با پوست میخورند و میگویند خوردن 4 عدد کیوی در روز، مشکل داشتن استرس و بیخوابی را نیز از بین میبرد. تا به حال چیزی از مضرات پوست کیوی نشنیده ام. فقط کسانی که ناراحتی معده دارند و یا کودکان بهتر است این میوه را بدون پوست بخورند.
کارشناس تغذیه تبیان
.................................................................
با کیوی جوان بمانید
جام جم آنلاین: متخصصان تغذیه تاکید کردند: خواص آنتی اکسیدانی میوه کیوی نسبت به سایر میوهها بسیار قویتر و بیشتر است. این در حالی است که مصرف و جذب بیشتر آنتیاکسیدانها میتواند در پیشگیری از بروز انواع خاصی از سرطانها، بیماریهای قلبی و علائم پیری موثر واقع شوند.
این متخصصان میگویند؛ وقتی پای قدرت آنتیاکسیدانی میرسد هیچ میوهای چه به لحاظ کمیت و چه به لحاظ کیفیت نمیتواند با کیوی برابری کند.
آنتیاکسیدانها شامل ویتامینها و مواد فیتوشیمیایی موسوم به فلانوئیدها هستند که قدرت خنثیسازی عملکرد مولکولهای مخرب و بیماری زا تحت عنوان رادیکالهای آزاد را دارند.
مولکولهای رادیکال آزاد میتوانند باعث بروز بیماریهای مزمن و پیری در افراد شوند.
مواد غذایی غنی از آنتیاکسیدانها مانند کیوی در بین عموم مردم و مصرفکنندگانی که در جستوجوی راههایی برای مصرف مواد غذایی طبیعی و سالم علاوه بر داروها هستند، طرفداران زیادی دارند.
نتایج این تحقیقات در مجله کالج آمریکایی تغذیه منتشر شده است.
در این تحقیق، پژوهشگران مرکز تغذیه اطفال آرکانزاس در دپارتمان کشاورزی آمریکا یک مطالعه مقایسهای را بین کیوی، انگور قرمز و توت فرنگی انجام دادند که همگی از منابع غذایی آنتیاکسیدانها هستند.
نتایج تحقیقات نشان داد که متابولیسم آنتیاکسیدانهای موجود در کیوی بسیار سادهتر انجام گرفته و راحتتر جذب جریان خون میشوند.
با این حال دانشمندان هنوز نمیدانند که طی کدام مکانیسم آنتیاکسیدانهای کیوی راحتتر و بهتر در بدن عمل میکند.