• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 508)
جمعه 6/3/1390 - 15:16 -0 تشکر 322259
از این به بعد بادمجان را با پوست بخوریم

پژوهشگران علوم پزشکی می‌گویند نتایج تحقیقات نشان می‌دهد پوست بادمجان خاصیت ضد‌سرطانی دارد و سبب جلوگیری از پیری زودرس و کاهش سطح کلسترول خون نیز می‌شود.


به گزارش سایت پزشکان بدون مرز، در یک تحقیق که در دانشگاه المنوفیه مصر انجام شد، آمده است پوست بادمجان سرشار از ترکیبات حاوی آنتی‌اکسیدان است که سبب می‌شود سلول‌های بدن در برابر پیری زودرس مقاوم شوند. وجود فنولین در پوست بادمجان سبب می‌شود در کاهش میزان کلسترول خون مؤثر باشد و همزمان با جلوگیری از بروز اختلالاتی در دی‌ان‌ای مانع از شکل‌گیری بافت‌های سرطانی در بدن شود.


با این حال توصیه می‌شود در خوردن بادمجان زیاده‌روی نشود زیرا دارای اگزالات است و این امر می‌تواند در شکل‌گیری سنگ کلیه مؤثر باشد. همچنین فیتوکمیکال موجود در بادمجان با قدرتی غیرقابل تصور نوعی سرطان پوست را درمان می‌کند. در طب سنتی کشور استرالیا، کشاورزان سرطان چشم را که در حیوانات آن منطقه زیاد دیده می‌شود و یکی از علل اصلی آن اشعه خورشید و کمبود ازن هواست، به وسیله بادمجان درمان می‌کنند. به‌همین منظور مطالعات وسیعی در این زمینه آغاز شد و آنها موفق شدند ماده‌شیمیایی ذکر شده را در بادمجان شناسایی و به‌دست آورند. این ماده مهم سبب از بین بردن سلول‌های سرطانی می‌شود و از رشد مجدد آنها جلوگیری می‌کند.


پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی- عروقی جلوگیری می‌کند و به شرطی که سرخ نشود، به‌عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است. ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی و ویروسی محافظت می‌کند. از سوی دیگر در پوست این صیفی آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی مفید است. از این‌رو توصیه می‌شود، آن را با پوست، پخته و میل کنید. معمولا این صیفی را به روش آب پز، کبابی و سرخ شده تهیه می‌کنند که روش آب پز مناسب‌ترین روش شناخته شده است. همچنین طبق تحقیقات انجام شده، تخم بادمجان برای درمان سرماخوردگی و زکام مفید است.


اما به‌دلیل موادی که در میان دانه‌ها یا تخم آن وجود دارد در مبتلایان به بیماری‌های کبدی یا یرقان می‌تواند ایجاد ناراحتی کند.از مصرف بادمجان کال یا نارس اجتناب کنید. بادمجان نارس دارای ماده‌ای سمی است که خوردن آن می‌تواند موجب بروز مسمومیت در مصرف‌کننده شود. البته به‌دلیل اگزالاتی که در بادمجان وجود دارد، بهتر است خوردن آن را محدود کنید. مصرف بادمجان به همراه سیر می‌تواند خاصیت پایین‌آورندگی کلسترول بد خون را چند برابر کرده و از بروز بیماری‌های عروقی جلوگیری کند. بهترین نوع بادمجان، قلمی، بدون تخم و رسیده آن است.

شنبه 7/3/1390 - 21:3 - 0 تشکر 322907

سلام.
برا کسایی که حال ندارن کل متن رو بخونن: پوست بادمجان آنتی اکسیدان و فنولین داره که به ترتیب باعث پیشگیری از سرطان و کاهش کلسترول خون میشن.
در مصرف زیاد بادمجان به دلیل اگزالات بالا و احتمال بروز سنگهای ادراری زیاده روی نکنید.
بهترین بادنجان: قلمی، بی تخم و رسیده!

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

شنبه 7/3/1390 - 21:36 - 0 تشکر 322926

یکی بیاد این مبحث رو برای خانواده من بخونه.
چند وقت پیش یک غذا درست کردم با بادنجان(با پوست) بعد همه کلی ناراحت شدند و
با بی میلی خوردند! تازه یواشکی هم پوستش رو می کندند و می ذاشتن گوشه بشقابشون.

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

يکشنبه 8/3/1390 - 14:26 - 0 تشکر 323322

سلام

وااای من عاشق بادنجونم.. (نمیشه بگم بادمجون؟ :)) ).... آقا من با پوست بی پوست اصلا اگه بخواهید خام خام هم میخورم خوبه؟...ههه...

بادمجون با پوست چه غذایی میشه درست كرد؟...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 8/3/1390 - 22:28 - 0 تشکر 323686

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;323322]

بادمجون با پوست چه غذایی میشه درست كرد؟...

 میگم چه خبرا؟ خوبی خوشی؟

یک غذای من در آوردی بود. بادنجان رو می تونی با پوست حلقه حلقه کنی یا باریک های مستطیلی

ببری و  روی اونها رو با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا و هرمخلفاتی که می خوای بپوشونی

خانم های محترم دقت داشته باشند که بعد از برش اول بایند بادنجان هاشون رو از قبل توی فر نیم پز کنند

بعد مخلفات رو اضافه کنند و دوباره توی فر قرار بدن

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

يکشنبه 8/3/1390 - 22:53 - 0 تشکر 323717

ملك الشعرا گفته است :

 میگم چه خبرا؟ خوبی خوشی؟

یک غذای من در آوردی بود. بادنجان رو می تونی با پوست حلقه حلقه کنی یا باریک های مستطیلی

ببری و  روی اونها رو با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا و هرمخلفاتی که می خوای بپوشونی

خانم های محترم دقت داشته باشند که بعد از برش اول بایند بادنجان هاشون رو از قبل توی فر نیم پز کنند

بعد مخلفات رو اضافه کنند و دوباره توی فر قرار بدن

dehkade2010 گفته است :
[quote=ملك الشعرا;119644;323686]

[quote=dehkade2010;591792;323322]

بادمجون با پوست چه غذایی میشه درست كرد؟...


سلام

استاد... بله بله متوجه شدم... اگر به مشكلی برخوردم بهتون میگم :)

فقط یه خرده من به هوش سرشار شما غبطه خوردم... میگری كه؟...:))

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.