• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1014)
شنبه 10/2/1390 - 10:4 -0 تشکر 313254
تحولات سوریه

 

سلام دوستان. در این تاپیک قصد داریم در جریان تحولات سوریه قرار بگیریم. همانطور که همه شما می دانید کشور سوریه به علت دشمنی و مقاومتی که علیه اسرائیل داره، کشور مهمی در منطقه محسوب شده و از این حیث برای ایران اهمیت ویژه ای داره.  لذا خواهشمندم که اخبار موثق و تحلیلهای خود و دیگر رسانه ها را در رابطه با تحولات سوریه در این تاپیک قرار دهید. 

 

با تشکر 

 

خدا در همین نزدیکی است
شنبه 10/2/1390 - 10:8 - 0 تشکر 313255

همه در خاورمیانه علیه سوریه؛ هدف سقوط مقاومت

نشانه های حضور پشت پرده آمریکا و دولت های هم پیمانش در خاورمیانه در مقایسه با ماه های اولیه قیام های مردمی، اکنون بیش از هر زمان دیگری در تحولات سیاسی کشورهای عربی دیده می شود.

پس از تحولات تونس و مصر، آمریکا به سوی مهندسی تحولات پس از اعتراضات در تونس و مصر حرکت کرد و در مناطق دیگر از جمله لیبی، بحرین و یمن وارد معرکه اصلی شد تا اشتباه سیاسی و امنیتی در مصر و تونس را مرتکب نشود.

از همین روی، آمریکا چشم خود را به روی سرکوب، قتل و قلع و قمع جامعه مدنی شیعه و مخالفان نظام سیاسی آل خلیفه بست، آنگاه با حمایت از عملیات نظامی ناتو در لیبی به انحراف سیاسی جنبش مردم لیبی دامن زد و سپس در یمن، از سرنگونی علی عبدالله صالح توسط مخالفان جلوگیری کرد تا زمام تغییر سیاسی در این کشور بر پایه اشتهای کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و به ویژه عربستان صورت گیرد.


بنا بر این گزارش، آمریکا با این سیاست خود از بحرین «زندانی بزرگ» برای مخالفان و به ویژه شیعیان این کشور ساخت تا تداعی کننده زندانی ساختن تاریخی مردم لیبی در صحرای این کشور در عهد استعمار ایتالیا باشد.

آمریکا از لیبی اما سرزمینی سوخته ساخت تا هر نیروی خارجی که وارد آن می شود، فرشته نجات لقب گیرد و در لیبی همان کاری را کنند که اکنون با ذخایر بزرگ نفتی عراق می کنند و از یمن نیز کشوری ساخت که سازماندهی و مهندسی مطلق آن در ترسیم سرنوشت و آینده نظام سیاسی از دست مردم بیرون شود.

در همین راستا، آمریکا و سعودی در خاورمیانه، پا را فراتر از این مرحله گذاشته و در حال شکل دادن به مسیر اعتراضاتی در سوریه هستند که بر پایه آن، قالب موازنه های استراتژیک به سود رژیم صهیونیستی در منطقه تغییر کند که اگر آمریکا و سعودی ها در این نقشه توفیق یابند، آنگاه آشکارا می توان گفت، نقشه سیاسی خاورمیانه در برابر اسرائیل و البته به سود صهیونیست ها تغییر خواهد کرد.

بر این اساس، درست به همین دلیل است که همه نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی منطقه خاورمیانه از لبنان تا افغانستان، باید در برابر این پروژه شوم صف آرایی کرده و مانع تحقق اهداف آمریکا، اسرائیل و پادشاهی سعودی در سقوط تنها نظام عربی حامی مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین شوند.

از سویی، در کنار سیاست هایی به نام «اهرم شمشیر جامعه بین الملل» که هر از چند گاهی علیه کشورهای حامی مقاومت در خاورمیانه شکل می گیرد، این بار غول رسانه ای هم «عربی ـ آمریکایی» از همه ظرفیت های خود برای سقوط نظام سیاسی سوریه بهره می برد و برای نخستین بار است که دیده می شود، دو شبکه تلویزیونی «العربیه و الجزیره» هم پای هم و بدون هیچ گونه مرزبندی، وارد بازی «سقوط نظام سیاسی سوریه» شده اند.

در واقع، هر دو شبکه خبری، بدون استثنا و با همه توان شمشیر را برای سوریه از رو بسته و بدون درنگ مردم را به حضور در خیابان ها فرا می خوانند و از هر وسیله ای، راست یا دروغ در این راه استفاده می کنند.



در این باره، فضاحت و رسوایی پشت پرده یکی از برنامه های سیاسی «الجزیره» ـ این فیلم روی بسیاری از سایت های عربی قرار گرفته و تصاویر نشان می دهد که توسط برخی از کارمندان الجزیره به بیرون سرایت کرده است ـ که در آن «عزمی بشاره»، یکی از نمایندگان سابق عضو پارلمان اسرائیل، از مجری برنامه وقت بیشتری برای سخن گفتن علیه دولت سوریه می خواهد و خواستار وارد نشدن به مباحث بحرین می شود؛ بنابراین، شکی برای بینندگان این شبکه تلویزیونی باقی نگذاشته که این شبکه، وارد بازی استفاده از رسانه های خبری برای سرنگونی حاکمیت های سیاسی شده است.



انتقادات آتشین «عزمی بشاره» علیه حاکمیت سیاسی سوریه و سابقه مشخص وی در عضویت در پارلمان اسرائیل و داستان سوال برانگیز چگونگی خروج وی از فلسطین اشغالی و پیوستن وی به مجموعه محللین شبکه «الجزیره»، این احتمال قدیمی و مفروض بین نیروهای امنیتی و سیاسی را تقویت می کند که رژیم صهیونیستی، یکی از جاسوسان خود را در قالب نقد اسرائیل نژادپرست، به قطر و شبکه «الجزیره» فرستاده است تا در زمان مناسب، نقش خود را به سود اسرائیل بازی کند.


این گزارش می افزاید: روز گذشته، بخش اعظم خبرهای «الجزیره و العربیه» درباره سوریه، متمرکز بر تماس های تلفنی از «حمص»، «درعا» و دیگر شهرهای سوریه بود که به باور ناطقین تلفنی، بسیاری از نیروهای ارتش و امنیت سوریه به مردم پیوسته و شمار بسیاری از آنها نیز به دلیل سرپیچی از دستور مافوق اعدام شده اند و اخباری از این دست... .

اما چه کسی می تواند منکر شود که تکیه بر این نوع تماس های تلفنی، تنها برای تخریب و القای یک خط رسانه ای براندازانه است که هیچ شاهدی برای اثبات ادعای این تماس ها از شهرهای سوریه و یا اصل ادعاها نیست، ولی می تواند ابزار روانی قوی علیه سوریه باشد.



از سوی دیگر، رسانه های صهیونیستی نیز همپای «العربیه و الجزیره» با آوردن تحلیل های سیاسی گوناگون، بر این باورند که اگر سقوط نظام های سیاسی در مصر و تونس، جایگاه ایران را در خاورمیانه تقویت کرده، سقوط نظام سیاسی سوریه، می تواند به راحتی همه ضایعات سقوط «بن علی» و «مبارک» را جبران کند و مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین را در کابوس «محاصره» قرار داده و ایران را در انزوایی جدید گذارد.

در راستای همین جنگ روانی، جالب است که آنها بنیامین نتانیاهو را در قالب یک طنز مورد خطاب قرار داده اند که به زودی زمان «فرستادن دارو» از آسمان سوریه برای مردم شهرهای این کشور به منظور اعلام حسن همجواری اسرائیل فراخواهد رسید. 

خدا در همین نزدیکی است
شنبه 10/2/1390 - 13:0 - 0 تشکر 313304

من مخالف رژیم های دیکتاتوری هستم و سوریه هم مستثنی نیست.بشار است ده ها هست که حکومت رو در اختیار داره.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

شنبه 10/2/1390 - 19:3 - 0 تشکر 313432

چرا می گوئیم سوریه فرق دارد؟

الف:در یک ماه اخیر بروز برخی ناآرامی ها در چند شهر سوریه این سوالها را به اذهان متبادر ساخته که آیا آنچه در سوریه می گذرد به حوادث سایر کشورهای عربی شباهت ندارد و آیا مردم سوریه حق ندارند مانند مردم مصر و یمن و ... با هدف تعیین سرنوشت خود شعار "الشعب یرید اسقاط النظام"سر بدهند و آیا عاقبت نظام سوریه مانند نظام های یمن و لیبی نخواهد بود؟

در این رابطه چند نکته قابل ذکر است.

۱- وجود نظام تک حزبی ، فضای بسته سیاسی ، عدم امکان مشارکت سیاسی جدی برای مردم ، برخورد خشن با مخالفان ، ساختار شبه موروثی در سوریه باعث شده تا این کشور فضائی شبیه کشورهای مصرو یمن و لیبی و ... پیدا کند.

۲- یکی از مهمترین تفاوت های سوریه با کشورهایی مانند مصرو یمن و لیبی استقلال نسبی این کشور در عرصه بین المللی است.سوریه نه به غرب وابستگی داشته(مانند مصر و بحرین و اردن و...) و نه به شرق!هر چند که ارتباط این کشور با شوروی سابق و روسیه فعلی حسنه است اما این حسن رابطه به معنای وابستگی نبوده و نیست و حمایت جدی این کشور از انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین نمادی از این استقلال است.

۳- اشغال نزدیک به ۷۰ درصد از منطقه بسیار مهم جولان از سوی رژیم صهیونیستی باعث شده تا در طول ۴۰ سال گذشته آزادسازی این منطقه به یک نقطه اشتراک بسیار مهم میان دولت و ملت سوریه تبدیل شود.آزادی جولان حداقل موضوع وحدت بخش در سوریه است و اراده نظام فعلی در آزادسازی جولان و مقابله با رژیم صهیونیستی نکته ای است که در سایر کشورهای عربی منطقه یافت نمی شود.حاکمان مصرو اردن ننگ و خفت مصالحه با رژیم صهیونیستی را پذیرفتند و سایرین نیز در مسیر مقابله با رژیم صهیونیستی بر سیاست سکوت و شعار بسنده کرده اند.اما حاکمیت سوریه در میان سایر کشورهای عربی جدی ترین مواضع را در قبال رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده و همین نکته باعث احساس افتخار و سربلندی مردم سوریه شده است. مردم سایر کشورهای عربی همواره در قضیه فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی احساس سرافکندگی می نمودند که این سرافکندگی نیز ناشی از مواضع ذلیلانه حاکمان این کشورها بوده است.

۴- هر چند امکان مقابله منطقی تر با اعتراضات مردمی در سوریه وجود داشت اما نباید فراموش کرد که بخشی از این اعتراضات ثمره تلاشهای جدی و تبلیغاتی شدید رسانه های صهیونیستی و آمریکائی در یک ماه اخیر بوده است.سرنگونی نظام فعلی سوریه آرزوی رژیم صهیونیستی و آمریکا ست و انها برای این مهم حاضر به هر اقدامی بوده و هستند.

۵- از سوی دیگر لازم به تذکر است که بشار اسد به دلیل برخی ویژگی های شخصی و نظری در چند سال اخیر تلاشهائی را برای انجام اصلاحات سیاسی در سوریه آغاز کرد اما بدنه حزب بعث و دولت سوریه چندان با وی هماهنگ نشد و از این رو سرعت اصلاحات سیاسی در این کشور علیرغم تمایل شخصی بشار اسد به حداقل ممکن کاهش یافت و همین امر بهانه هائی را جهت آشوب های اخیر در سوریه فراهم آورد.

۶- به هر حال باید در نظر داشت که حکومت بشار اسد حامی اصلی مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان بوده و به همین دلیل و بر خلاف سایر کشورهای عربی آمریکا و رژیم صهیونیستی از سرنگونی آن حمایت کرده و می کنند.

۷- بدون تردید ملتها حرف آخر را در تعیین سرنوشت کشورهای منطقه خواهند زد اما آیا اکثریت مردم سوریه خواستار سرنگونی حکومت اسد هستند؟تنها رسانه های صهیونییستی به این پرسش پاسخ مثبت داده اند!
http://www.yalasarat.com/vdcc.iq1a2bqspla82.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.