● خوردن گردو مساوی است با قلب سالم تر
ما می توانیم در زندگی روزمره عوامل استرس زا را کاهش دهیم. تغییر رژیم غذایی به بدن انسان کمک می کند که در هنگام استرس واکنش بهتری نشان دهد.
دکتر هاتف شجاعی، متخصص تغذیه در این باره به خبرنگار خانواده سبز گفت: «مصرف گردو در حالت استرس فشارخون را کاهش می دهد. گردو حاوی امگا ۳ و اسیدهای چرب است که می تواند کلسترول را کاهش دهد.»
بنابراین مصرف آن در رژیم غذایی افراد به طور روزانه موجب سلامت عروق شده و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. وی همچنین خاطرنشان کرد که گردو خون ساز و تصفیه کننده خون بوده و دارای ترکیباتی به نام استرول است که به طور طبیعی در ترکیبات گیاهی یافت می شود و به لحاظ ساختار شیمیایی شبیه کلسترول می باشد. او در پایان تصریح کرد: «یک اونس مغز گردو حاوی ۵۰ میلی گرم استرول گیاهی است که این ماده نقش مهمی در حفاظت شیمیایی و نیز حفاظت عروقی در بدن ایجاد می کند.»