کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است.
کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. دکتر عباس نوری امیری متخصص تغذیه در این باره گفت:
«کیوی این میوه پرزدار، دارای میزان مواد غذایی بالا و میزان کالری بسیار پایین است به این خاطر در رده میوه های بسیار مفید قرار دارد. کیوی با داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد و امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان ها را کاهش می دهد.»
به گفته این متخصص تغذیه اگر شما به مدت دو تا سه ماه به طور مرتب کیوی مصرف کنید میزان کلسترول خونتان کاهش می یابد. این میوه با ارزش موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند. امیری در ادامه از خواص پوست کیوی نیز این گونه می گوید: «میوه کیوی با این که پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هرحال برای به دست آوردن مواد مغذی آن مفید می باشد. پس بهتر است به هر طریق ممکن آن را مصرف کنید. مواد شیمیایی موجود در پوست کرک دار کیوی عاملی برای مبارزه با باکتری های بیماری زا است.» بنابراین توصیه می شود با توجه به این که این میوه منبع مهمی از ویتامین C است حتما از آن استفاده نمایید.