• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1216)
پنج شنبه 25/1/1390 - 13:39 -0 تشکر 307587
لیست مواد غذایی چربی آور

لیست موادغذایی که موجب چربی آوردن شکم می‌شوند

 

غذاهای چرب چاقتان می‌کند: به همین سادگی؟ همه چیز به همین سادگی نیست. بعضی از مواد غذایی قادرند کالریشان را به بعضی قسمت‌های خاص بدن شما بفرستند. دوست دارید بدانید چه غذاهایی شکمتان را چاق می‌کنند؟

به ‌نظرتان چیزی عذاب ‌آورتر از رفتن روی ترازو و نگاه کردن به وزنی که نشان می‌دهد وجود دارد؟ شاید هم چون شکمتان جلوی دیدتان را گرفته نتوانید صفحه نمایشگر ترازو را ببینید. اشکالی ندارد، زندگی همین است. باید قیمت هر چیز را بپردازید—حتی برای چیزی اینقدر پاک و لذت‌ بخش مثل خوردن! زندگی هیچ غذایی را بدون کالری‌های ناخواسته، بدریخت شدن اندام، بیماری، احساس گناه و پایین آمدن اعتمادبه‌ نفس از آن شما نمی‌کند.

بعضی از موادغذایی هستند که کارشان فقط چاق کردن ماست! درست در همان قسمت‌هایی که بیشترین استرس و خجالت را نصیبمان می‌کند: یعنی ران‌ها، بازوها، غبغب و از همه اینها بدتر، شکم!

 

 

لیست موادغذایی که موجب چربی آوردن شکم می‌شوند

اگر به دنبال لیست موادغذایی هستید که باعث بزرگ شدن شکمتان می‌شود باید بدانید که نمک، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها بزرگترین متهمان پرونده هستند. وقتی می‌گوییم کربوهیدرات و چربی، منظورمان فقط بعضی از انوع کربوهیدرات و چربی است. کربوهیدرات‌های ساده که هضم آنها آسان است (مثل قندهای تصفیه‌ شده، گلوکز، فراکتوز و ساکاروز) و چربی‌های اشباع و ترانس که متهمان ردیف اول هستند. اما اجازه بدهید ببینیم این موادغذایی چطور دور کمر و شکمتان را بزرگتر می‌کنند.

 

چربی‌های اشباع و ترانس

چربی‌ها مهمترین منبع انرژی بدن هستند اما چربی اضافه ‌ای که بعد از سوختن مقدار نیاز بدن باقی می‌ماند است که ما را دچار مشکل می‌کند. از آنجا که این چربی‌ها وقتی در دمای اتاق نگهداری شوند میل به جامد شدن دارند، می‌توانیم تصور کنیم که وقتی در جایی از بدن  ذخیره شوند، دسترسی به آنها و سوزاندن آنها بعنوان سوخت بدن کار سختی خواهد بود. بیشتر منابع غذایی غیرگیاهی حاوی میزان بالایی چربی اشباع است و البته برخی چربی‌های گیاهی و روغن‌ها هم شامل آن می‌شوند. این چربی‌ها کلسترول زیادی را وارد بدن می‌کنند و این کلسترول‌های زیان‌بار بر کلسترول مفید در بدن غلبه می‌کنند. هرچه مقدار این کلسترول زیان‌بار بیشتر باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی هم در فرد بیشتر می‌شود. جای تعجب نیست که چاقی و حمله‌ قلبی با هم ارتباط مستقیم دارند. موادغذایی حاوی چربی ترانس عبارتند از:

  • فست ‌فود

  • اسنک‌های سرخ‌شده غیرخانگی

  • شیرینی‌ها

  • مافین‌ها

  • پاپکرن غیرخانگی کره‌ای

  • چیپس

  • برگرها

  • پیتزا

  • موادغذایی کنسرو شده مثل سیریال، پاستا، سوپ

  • سس‌های بسته‌ بندی شده

  • غذاهای پخته شده در رستوران

  • موادغذایی فریزشده

  • لبنیات پرچرب

  • کره

  • گوشت گاو/خوک/مرغ

اکثر مواقع وجود روغن‌های هیدروژنه در آماده‌ سازی این غذاهاست که مشکل‌ساز می‌شود. این روغن‌ها مدت نگهداری این محصولات را بالا برده و درنتیجه تولیدکننده‌ ها به وفور از آنها در محصولاتشان استفاده می‌کنند. چربی‌های ترانس نوعی از چربی‌های اشباع هستند.

 

 

کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

هضم این کربوهیدرات‌ها آسان است به همین دلیل منبع بسیار خوبی از انرژی فوری به حساب می‌آیند. اما اگر این کربوهیدرات‌ها زیاد استفاده شوند، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می‌شود، مخصوصاً در ناحیه میان‌ تنه. موادغذایی که سرشار از کربوهیدرات‌های ساده هستند مثل شیرینی‌ها، دسرها، شکلات و از این قبیل از جمله مهمترین موادغذایی هستند که موجب چربی آوردن ناحیه شکم در خانم‌ها می‌شوند چون خانم‌ها بسیار بیشتر از آقایان از این تنقلات استفاده می‌کنند. موادغذایی اصلی که تحت این دسته نامگذاری می‌شوند عبارتند از:

  • شکلات

  • شیرینی

  • بیسکویت

  • کیک

  • مافین

  • برنج سفید

  • آرد تصفیه ‌شده

  • بستنی

  • قهوه یا چای (درصورت استفاده از قند یا شکر تصفیه‌شده)

  • نوشیدنی‌های قنددار و نوشابه

  • قند و شکر

  • سیریال‌های قنددار

  •  

 

نمک

متعجبید که چطور نمک باعث چاق شدنتان می‌شود؟ مولکول‌های سدیم موجب می‌شوند که آب دور سلول‌های چربی ذخیره در بدن را احاطه کرده و از این طریق آنها را مستحکم‌تر و البته متورم‌تر می‌کنند. این انباشتگی آب حالت بادکردگی به بدن داده و به سایز کلی بدن اضافه می‌کند. بیشتر موادغذایی کنسرو شده و غذاهای نمک‌ دار حاوی نمک یا سدیم هستند. درکنار اینها، موادغذایی دیگری که نمک فراوان دارند عبارتند از:

  • پنیر

  • گوشت

  • آرد ذرت

  • نخود

  • سس‌ها

  • چاشنی‌ها

  • ترشیجات

  • صدف

همانطور که می‌بینید، فقط غذاهای قنددار و چربی‌دار نیستند که قطر دور شکمتان را اضافه می‌کنند. نمک هم یک  متهم اصلی است. درنتیجه، دفعه بعدی که خواستید ظرف نمکدان را برداشته و روی غذایتان نمک اضافی بپاشید یادتان باشد که این دانه‌های سفیدرنگ تا چه حد موجب چاق شدنتان می‌شود.

 

 

فواید آب كرفس

 

شاید مطالعه این مطلب شما را بر آن آورد كه حداقل هفته ای دو تا سه بار هم كه شده آب كرفس را وارد برنامه غذایی تان كنید...
 

برگ كرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A ( بتاكاروتن ) است در حالی كه ساقه آن منبع ویتامین های  B6 , B2 ، B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم ، اسید فولیك ، كلسیم ، منیزیم ،آهن ،  فسفر ، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروری است.

هورمون های گیاهی موجود در كرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به كرفس می دهند، بلكه در كنار بقیه املاح و ویتامین ها كرفس را به معجونی تبدیل می نمایند كه در حقیقت می تواند داروی هر دردی باشد.

 

آب كرفس و پوست و مو

از آن جایی كه كرفس سرشار از انواع ویتامین ها از جمله ویتامین آ، ب و ث می باشد و در آن املاح نیز به مقدار زیاد نهفته است می تواند مكمل خوبی برای زیبایی پوست و مو نیز باشد.

شما با نوشیدن یك لیوان آب كرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها می توانید به سلامتی قلب، معده و روده های تان كمك كنید بلكه اگر این كار برای شما مثل یك عادت شود علاوه بر سلامتی اندام های مهم درونی خود به شادابی و جوان نگه داشتن پوست و موی تان نیز كمك كرده اید و اثرات مفید آن را در همان روزهای اول خواهید دید.

ویتامین C و انواع ویتامین های B موجود در آب كرفس برای از بین بردن جوش ها و لكه ها و كلسیم موجود در آن سبب رشد وترمیم مو و ناخن ها خواهد شد و علاوه بر آن  آب كرفس میل تان را به خوراكی های شیرین و انواع شیرینی ها كه عامل مهمی در جوش زدن و ایجاد لكه ها خواهند بود كم كرده و شما را در داشتن پوستی بدون جوش و سالم و زیبا یاری خواهد كرد.

 

آب كرفس و فشار خون :

تحقیقات نشان می ‌دهد مصرف روزانه آب كرفس به مدت یك هفته ، تاثیر فوق‌ العاده‌ ای روی پایین آوردنفشارخون خواهد داشت. آب كرفس مُدر است؛ پتاسیم و سدیم موجود در آب كرفس تنظیم كننده‌ های قوی مایعات بدن هستند و به تولید ادرار كمك می‌ كنند و بدن را از وجود مایعات اضافی خلاص می‌ كنند.

ماده شیمیایی Phthalides موجود در كرفس سبب آرامش بافت ها و ماهیچه های بدن و عروق می گردد و نرمی و انعطاف مخصوصی به آن ها می دهد. به همین جهت خون به آسانی در عروق گردش كرده و به تمام بافت ها می رسد. در ضمن این ماده شیمیایی سبب كاهش ترشح هورمون استرس در بدن نیز می شود.

جالب این كه در موقع مصرف مداوم آب كرفس فشار خون در حد طبیعی باقی  می ماند و بیشتر از آن كاهش نمی یابد كه خود یكی از شگفتی های طبیعت این سبزی است.

 

آب كرفس و سرطان :

طبق یافته‌ های محققان در دانشگاه نیو جرسی ، كرفس دارای تركیباتی است كه از پخش سلول‌ های سرطانی پیشگیری می‌ كند و دارای تركیبی به نام استیلنیك (acetylenic) است كه رشد سلول ‌های تومور را متوقف می‌ كند.

از طرفی به گزارش نچرال نیوز ، لوتئولین (Luteolin) كه به مقدار اندكی در نعناع و جعفریوجود دارد به میزان قابل ملاحظه ‌ای در كرفس وجود دارد كه با دارا بودن آنتی‌ اكسیدان قوی می‌ تواند صدمات ناشی از تخریب سلولی را جبران كند.

آب كرفس حاوی هشت گروه از مواد ضد سرطان است.

 

آب كرفس و التهاب مفاصل :

آب این گیاه در موارد التهاب مفاصل و انقباض عضلانی ماهیچه استفاده می ‌شود و همچنین سختی التهابات در بیماری‌ هایی مانند آسم و آرتروز را كاهش می ‌دهد. از طرفی دانشمندان اعلام كرده‌ اند كه كرفس با تأثیر فوق ‌العاده خود می ‌تواند بر مغز كه هسته دستگاه عصبی است ،  تأثیر گذاشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت كند ؛  بدین ترتیب تورم و درد در نواحی مختلف بدن كه حاكی از عملكرد نا موفق سیستم  دفاعی است كاهش می ‌یابد  و بیماری‌ هایی مانند نقرس و تورم‌ های مفصلی  نیز خفیف ‌تر می‌ شود.

Polyacetylene موجود در كرفس و آب كرفس پر قدرت ترین ماده شیمیایی ضد التهاب بدن است و می تواند عوارض و دردهای مفاصل به خاطر روماتیسم یا  آرتروز ، آسم ، نقرس و ناهنجاری های ریوی را كاهش دهد.

در یك بررسی جالبی بر روی آب كرفس معلوم شده كه ماده شیمیایی Luteolin  می تواند شروع و عملكرد عوارض التهاب را كه در مغز سرانجام می گیرد كنترل و خنثی كند و در نهایت بدن را در برابر بروز التهاب محافظت كند.

 

آب كرفس و كلسترول :

تحقیقات نشان داده‌ اند كه وجود تركیب شیمیایی در كرفس ، به نام بوتیل فتالید (Butylphthalide) باعث كاهش سطح كلسترول بد خون (LDL) می ‌شود.

 

آب كرفس و بی خوابی :

این سبزی به خاطر داشتن روغن های طبیعی و ضروری و املاح و ویتامین ها و هورمون های گیاهی سبب نوعی آرامش در بدن می شود و سیستم مغز و اعصاب را تسكین می دهد. به همین جهت خوردن كرفس به افرادی كه دچار عوارض كم خوابی و بی خوابی هستند توصیه می شود.

 

 

آب كرفس و كنترل وزن :

با مصرف روزانه آب كرفس ، ولع خوردن شیرینی‌ جات ، از بین می ‌رود. به عبارت دیگر طبیعت این سبزی به علت تمام نعمت های موجود در آن بر رویهورمون اشتها و گرایش به مواد قندی اثر گذاشته و در نهایت از زیاد شدن وزن بدن جلوگیری می كند.

 

آب كرفس و سنگ های مجاری ادراری :

مصرف آن به  شدت  به افراد در گیر با سنگ كلیه  و سنگ‌ های مجاری ادراری توصیه می شود.

آب كرفس از بین برنده ی قوی سموم بدن و به دنبال آن شكستن و حذف سنگ‌ ها در بدن می ‌شود.

 

آب كرفس و یبوست و هضم غذا :

برای این ‌كه به روده‌ های خسته و پیر كمك شود ، توصیه می‌ شود كه هر روز یك لیوان عصاره كرفس مصرف شود. از این طریق روده به روش طبیعی تخلیه می ‌شود. دقت داشته باشید كه در آبگیری حتما برگ‌ ها را همیشه مصرف نمایید.

آب كرفس به علت داشتن املاح و ویتامین ها و همچنین فیبر با كیفیت بالا از بروز یبوست جلوگیری می كند و حركت روده ها را تنظیم می كند ، در این صورت مصرف مقداری كرفس به همراه وعده های غذایی می تواند موجب بالا رفتن قدرت هضم و جذب غذا شده و مقدار زیاد تری از مواد غذایی موجود در رژیم غذایی را از طریق جدار روده وارد سیستم خون و لنف كرده تا در سوخت و ساز پیچیده آن ها در سلول ها موثر باشد

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

جمعه 26/1/1390 - 12:30 - 0 تشکر 308004

سلام
مطلب خیلی خوبی بود . به نظر من که سس مایونز که از همه اینها بیشتر باعث چاقی و همچنین افزایش چربی دور شکم میشه .
کرفس هم که کلی خاصیت داره و خودمم خیلی دوست دارم ولی تا به حال آب کرفس رو نخوردم ولی امیدوارم که خوشمزه باشه .

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.