برای تمیز كردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف ، بهتر است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید.
هنگام استفاده از منقل برای تهیه كباب ، یك ورق كاغذ آلومینیومی ( فویل ) در كف آن قرار دهید . این كار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز كردن منقل را آسان می كند
پوست گرفتن و خرد كردن سیر باعث چسبندگی دست ها می شود . برای جلوگیری از این مشكل ، حبه هایسیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید پس از آن وست بگیرید . توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید
برای جدا كردن پوست نازك روی بادام ، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا كنید
برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و كمپوت ، هلوها را یك دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید
تمیز كردن ظروف مسی : اگر می خواهید لكه ای از روی ظرف مسی پاك كنید روی آن یك برش پیاز بمالید
طالبی شیرین بایدنسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد روی پوست آن نباید لكه باشد عطر خوبی از آن متصاعد شود
مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نكیند زیرا باعث مسمومیت می شود
لكه های روی كاغذ دیواری : این لكه ها را با مغز نان سفید می توانید پاك كنید آن را گلوله كنید، سپس روی لكه های مورد نظر بمالید .
پوست کندن هویج هویج ها را داخل آب جوش انداخته بعد از 5 دقیقه درون آب سرد قرار دهید،با این روش پوست هویج فلافی کنده خواهد شد