• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2480)
شنبه 6/1/1390 - 20:33 -0 تشکر 301516
آقای مشایی؟؟؟؟؟

به نام خدا

سلام  به نظر شما آقای مشایی چگونه  سیاستمداری است و همچنین درباره کاندیدا شدن ایشان چه نظری دارید؟

يکشنبه 7/1/1390 - 12:42 - 0 تشکر 301601

ایشان باید مثل هر کسی جق در معرض انتخاب مردم واقع شدن را داشته باشند و مردم باید انتخاب کنند.
از نظر فکری و ایدولوژی هم فرق چندانی با آقای احمدی نژاد ندارند و این نکته رو بارها و بارها شخص آقای احمدی نژاد عنوان کردند

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

دوشنبه 8/1/1390 - 7:26 - 0 تشکر 301758

درحال حاضر که جبهه غرب به رهبری شیطان بزرگ جغرافیای اسلام را هدف قرارداده اند بحث های اینچنینی فاقد اولویت می باشد - درصورتی که کمی تامل نماییم و زمان را خوب بشناسیم درخواهیم یافت که می بایست هرگونه بحث های داخلی را فعلاکنار گذارده و دشمن مشترک یعنی شیطان بزرگ را هدف قراردهیم زیرا بحث ها اینچنین موافق ومخالفینی را به همراه دارد و بهره برداری کننده آن غرب خواهدبود.

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

پنج شنبه 1/2/1390 - 14:20 - 0 تشکر 310229

با سلام 

به قول آیت الله مصباح یزدی این مشکل را جز با دعا نمی توان حل کرد.

والسلام 

جمعه 2/2/1390 - 2:43 - 0 تشکر 310540

سلام
یکی از دعاهای همیشگی اینه که خدایا ظالمین رو به خودشون مشغول کن
اینکه ما تو مسائل داخلی سر گرم شدیم و از این طریق داریم ضربه می بینیم باید ما رو متوجه کنه که مبادا دچار ظلمی شده باشیم که تاوان پس می دیم
آیا در این عصر ظلمی بزرگ تر از تنها گذاشتن ولی فقیه وجود دارد
موفق باشید

سه شنبه 6/2/1390 - 4:19 - 0 تشکر 311831

آینه دق بچه حزب اللهی ها - مگر مرده باشیم ما

 
در این مملکت همه آزادند الا بچه حزب الهی ها
 
سید شهیدان اهل قلم
سه شنبه 6/2/1390 - 4:34 - 0 تشکر 311832

پرونده‌ای برای 8 منتقد جریان انحرافی دولت؛

قربانیان مشایی


این 8 نفر كسانی هستند كه جملگی از اصلی‌ترین طرفداران و حامیان دولت به شمار می‌رفتند؛ اما سنجش آنها با یك "شاقول كج " كار را به‌جایی رساند كه همه از بدنه دولت جدا شدند و رفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این گزارش به بررسی پرونده‌ای می‌پردازد كه قصه پرغصه آن منجر به جدایی جمعی از جدی‌ترین حامیان محمود احمدی‌ن‍ژاد از كابینه وی شد.

8 نفری كه هیچ كس در طرفداری آنها از احمدی‌نژاد و التزام به هدف‌های ارزشمندانه او شك و شبهه‌ای ندارد. چهره‌هایی كه به‌غیر از یك یا دو نفرشان، جملگی از عوامل اصلی طرح گفتمان عدالت‌خواهانه محمود احمدی‌نژاد بودند و سوابق انتقادی آنها از عملكردهای خاطیانه دولت‌های سازندگی و بیشتر اصلاحات، زبانزد خاص و عام بوده و هست.

این آدم‌ها اگرچه حتی در میانشان می‌توانیم از كسانی نام ببریم، كه خود آنها نیز شاید در ابتدای طرح مواضع جریان انحرافی در درون بدنه دولت، به‌نوعی از این مواضع دفاع می‌كردند و معتقد بودند كار انتقاد از این مواضع به گروه‌های مخالف دولت و گفتمان او مربوط می‌شود، اما همین تعداد نیز در آینده نتوانستند ادامه این مواضع ناحق را تحمل كنند و جملگی رفتن را بر ماندن ترجیح دادند.
و آن هشت نفر:

1_ منوچهر متكی:
گفته می‌شود او تا قبل از انتخابات دولت نهم، در كنار چهره‌هایی همچون علی لاریجانی و احمد توكلی قرار داشته است و در مورد انتصاب او به عنوان وزیر خارجه احمدی نژاد نیز گمانه زنی‌های بسیاری وجود دارد.
اما حضور 6 ساله او در این سمت همواره این گمانه‌زنی ها را كمرنگ می‌كرد. چه اینكه متكی فردی بود كه سابقه مخالفت او با اصلاح طلبان و طرح گفتمان اصولگرایانه او در وزارت خارجه همواره زبانزد خاص و عام بود و این متكی بود كه حتی رسانه‌های خارجی نیز از او به عنوان "دیپلمات حرفه‌ای " یاد می‌كردند.
پیر وزارت خارجه ایران نیز به ناگاه و تنها با یك انتقاد كوچك كه از موازی كاری در دستگاه سیاست خارجی ایران كه در ماجرای انتصاب معاونان حوزه خارجی رئیس جمهور (كه البته بعدها به عنوان مشاور منصوب شدند،) مطرح كرد، به ناگاه از سمت خود معزول شد.
معزول شدنی كه بازتاب‌های گسترده‌ای در داخل و خارج یافت.

2_ حسین صفار‌ هرندی:
او را می‌توان از شاخص‌ترین چهره‌های اصولگرایی دانست كه به خصوص در طول سال‌های حكومت اصلاح‌طلبان، تلاش‌های بسیاری را برای دفاع از گفتمان اصولگرایانه و نقد جریان تجدید نظر طلب اصلاحات انجام داد.
صفار هرندی كه در طول آن سال‌ها سمت سردبیری روزنامه كیهان را نیز بر‌عهده داشت یكی از كسانیست كه طرفداران احمدی‌نژاد از زمان آغاز عزم وی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 84، همواره می‌توانستند مبانی گفتمان احمدی‌نژاد را از زبان او بشنوند و هم او بود كه پس از پیروزی احمدی‌نژاد در سمت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در كنار وی قرار گرفت. او البته بعدها و در زمان آغاز فعالیت دولت دهم، از جمله كسانی بود كه در ماجرای جلسه معروف هیئت دولت و اعتراض چند تن از وزرا به حضور مشایی به عنوان معاون اول در این جلسه، در زمره معترضین قرار گرفت و در واقع با اعتراض به سلسله جنبان جریان انحرافی دولت از كابینه احمدی‌نژاد رفت.

3_حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای:
وی از جمله چهره‌های شاخص اصولگرا و از كسانی است كه كه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران خدمات بسیاری را در عرصه امنیتی و اطلاعاتی انجام داد.
وی كه از چهره‌های كلیدی در ایجاد گفتمان انقلابی و تحول در وزارت اطلاعات محسوب می‌شود از زمان آغاز فعالیت دولت محمود احمدی‌نژاد به عنوان وزیر اطلاعات، همكاری خود را با دولت نهم آغاز كرد.
او نیز از شاخص‌ترین چهره‌هایی بود كه در ماجرای انتصاب چهره جنجالی دولت به سمت معاون اولی رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت به این مسئله انتقاد كرد و پس از همین انتقاد بود كه حجت الاسلام محسنی اژه‌ای،مسئول اسبق گزینش وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و قاضی دادگاه فساد مالی غلامحسین كرباسچی‌ شهردار سابق تهران نیز دولت احمدی نژاد را ترك كرد.

4_كامران باقری لنكرانی:
بسیاری از طرفداران محمود احمدی‌نژاد و مردمی كه به رئیس‌جمهور رأی داده‌اند، او را به عنوان نمادی از گفتمان احمدی‌نژاد می‌دانستند. وزیر ساده زیست و جوانی كه پیوسته مورد تعریف و تمجید علما و مردم بود.
این لنكرانی بود كه در روز رفتنش از وزارت بهداشت، مجبور شد بخشی از كتاب‌های شخصی‌اش را كه به دلیل كوچك بودن خانه‌اش، آنها را به دفتر كار منتقل كرده بود، از وزارت بهداشت به جای دیگری ببرد و او بود كه آیت‌الله خاتمی در یكی از سخنرانی‌های خود به او نیز اشاره كرد و اینطور گفت: ما افتخار می‌كنیم كه این دولت وزیری همچون دكتر لنكرانی دارد كه محب اهل‌بیت (ع) است.
و روزهای حضور این وزیر جوان در دولت احمدی نژاد گذشت تا اینكه تاریخ به مقطع صحبت‌های چهره جنجالی دولت در مورد دوستی با اسرائیل و در ادامه انتصاب وی به سمت معاون اولی رئیس جمهور رسید. دو ماجرایی كه هر دو با نهیب مقام معظم رهبری مواجه شد.
منابع خبری از كامران باقری لنكرانی نیز به‌عنوان یكی از وزرایی نام بردند كه اگرچه در جلسه كذایی هیئت دولت كه چهره جنجالی كابینه تحت عنوان معاون اول در آن حضور یافته بود حضور نداشته اما مواضع لنكرانی كاملاً در جهت مخالفت با وی بوده است.
و سرانجام كامران باقری لنكرانی كه رئیس جمهور احمدی نژاد هم او را شخصی مؤمن عنوان كرده بود نیز از دولت رفت.

5_سیدپرویز فتاح:
از او به‌عنوان یكی از صمیمی‌ترین دوستان احمدی‌نژاد نام برده می‌شود.
صمیمیت بین وزیر نیرو در دولت نهم و شخص رئیس جمهور تا آن حد بوده است كه حتی می‌توان از آن با عنوان رابطه‌ای عاطفی نام برد.
رابطه‌ای عاطفی كه حتی به گفته فتاح گاهی به گریه‌های فتاح نیز منجر می‌شده است. تقریباً تمامی كسانی‌كه از نزدیك با وقایع پیرامونی دولت احمدی‌نژاد آشنایی دارند معترفند كه تنها عامل كنار گذاشتن شخصی مثل فتاح كه حتی رئیس جمهور در وصف او گفته بود: "فتاح مثل من است "، اختلافات او با جریان انحرافی دولت بوده است.
اختلافاتی كه سرانجام به دوستی احمدی‌نژاد و فتاح در دولت خاتمه داد و فتاح را به بنیاد تعاون سپاه فرستاد.


6_كاوه اشتهاردی:

اشتهاردی فرزند شهید است و تا چند روز قبل! مدیر عامل مؤسسه ایران بود.
وی كه نامش پس از انتقادات صریح و تند وی از مهدی هاشمی و محكوم شدنش به شلاق بیشتر بر سر زبان‌ها افتاد، كسی است كه چهره جنجالی دولت پیش از این از وی به این دلیل كه حاضر به انتشار تمامی مواضع او در روزنامه دولت نیست، انتقاد كرده بود.
كاوه اشتهاردی و تیم همراهش نیز چند روز قبل و در ادامه تلاش جریان انحرافی دولت برای استیلای بیشتر بر مؤسسات دولتی، از سمت مدیریت عامل مؤسسه ایران با یك پیامك تلفنی بركنار شد و او و یارانش نیز از كنار احمدی‌نژاد رفتند.

7_مهرداد بذرپاش:
فرزند شهید بذرپاش كه احمدی‌نژاد دوستی دیرینه‌ای با پدرش در دوران دفاع مقدس داشت.
او جزو اصلی‌ترین یاران احمدی‌نژاد برای حضور در ساختمان پاستور به شمار می‌رفت و مواضع او در دفاع از دولت همواره كاملا آشكار بیان می‌شد.
بذرپاش در دولت نهم و دهم مسئولیت‌های متفاوت و زیادی را عهده دار شد و البته در تمام این عهده‌داری‌ها، آنچنان كه گفته‌های او نشان می‌دهد، هیچگاه از عقیده اصلی خود كه دفاع از احمدی نژاد و آرمان‌های گفتمان او بود دور نشد.
عملكرد بذرپاش اگرچه در مقاطعی با انتقاد مواجه بود اما او نیز سرانجام در ماجرای تعیین معاون برای حوزه‌های خارجی رئیس جمهور تاب نیاورد و لب به انتقاد از جریان انحرافی دولت گشود.
انتقادی كه البته در ظاهر برای مهرداد بذرپاش گران تمام شد و او نیز در جرگه قربانیان مخالفت با جریان انحرافی دولت از آب درآمد و مجبور به خداحافظی از دولت شد.
و این مهرداد بذرپاش بود كه پس از بركناری‌اش از دولت و در ادامه شایعات گسترده در مورد اینكه این استعفای عمدی بذرپاش بوده كه سبب رفتن او از دولت شده است، در بخشی از نامه معروفش به رئیس جمهور ضمن تأكید بر عدم حاشیه سازی اینچنین نوشت: "اكنون كه مسئولیت را از دوش بنده برداشته‌اید، خداوند را شاكر و سپاسگزارم... "

8_ داود احمدی‌نژاد:
او از چهره‌های فعال ستاد انتخاباتی برادرش در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 بود. وی پس از پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات، به سمت ریاست سازمان بازرسی نهاد ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد منصوب شد. او البته حدود 2 سال قبل و در جریان سونامی خروج مخالفان جریان انحرافی از دولت از سمت خود كنار رفت. البته گفته می‌شد كه او از مخالفان مرحوم علی كردان برای حضور در ساختمان پاستور بوده است، اما انتقادات تند علیه چهره جنجالی دولت و مواضع او كه بعدها و در مقاطع مختلفی منتشر شد نشان داد كه او بیش از آنكه با آمدن كردان مخالف بوده باشد، با مواضع جریان انحرافی سر سازش نداشته است.

یكی از این 8 چهره‌ای كه از آنها نام بردیم، در مصاحبه اخیر خود از وجود یك "شاقول كج " خبر داد كه هم اكنون بسیاری از اقدامات در دولت با او! سنجیده می‌شود.
شاقول كجی كه جملگی می‌دانند كسی نیست غیر از چهره جنجالی دولت.

بی‌تردید بی‌توجهی به عملكرد این چهره جنجالی علاوه بر جدایی افرادی از بدنه دولت تعداد افراد این پرونده را افزایش می‌دهد.

 
در این مملکت همه آزادند الا بچه حزب الهی ها
 
سید شهیدان اهل قلم
يکشنبه 11/2/1390 - 22:2 - 0 تشکر 313728

بیعت بامکتب ایرانی در اولین مصاحبه پس از انتصاب!


پس از برکناری ناگهانی فرماندار شیراز، سرپرست جدید این فرمانداری در اولین موضع گیری بیعت خود را با مکتب ایرانی اعلام کرد!
به گزارش مشرق، بذرافشان سرپرست فرمانداری شیراز که پس از برکناری ناگهانی حسین قاسمی در روز شنبه سرپرستی این فرماندار را بر عهده گرفته، در اولین مصاحبه رسمی خود که صبح امروز (یکشنبه) در روزنامه خبر جنوب (شیراز) منتشر شده، در بخشی از گفتگوی خود اظهار داشت: عنصر ملیت و ایرانیت به عنوان یک شاخص وحدت بخش در کنار اسلامیت و جمهوریت عامل همگرایی و مبنای کار ماست بنابراین قائل به مکتب ایرانی هستم چرا که قبل از اسلام نیز زنان و مردان این کشور از ادیان توحیدی برخوردار بودند و می بینیم که ایرانیت در کنار اسلامیت ایران عزیز را تبدیل به ام القرای جهان اسلام نموده است.

گفتنی است حسین قاسمی فرماندار شیراز پس از افشای تعدادی از زمین خواران برجسته و موضع گیری علیه مکتب ایرانی روز شنبه از سوی استاندار فارس به یکباره برکنار شد.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 11/2/1390 - 22:5 - 0 تشکر 313730

دستیار آقای میم:قطعا اسم ما اصولگرا نیست


یك عضو حلقه اسفندیار مشایی ضمن تخطئه مطلق اصولگرایان اعلام كرد جریان متبوع وی درصدد است برخی اصلاح طلبان را در فهرست انتخاباتی خود قرار دهد!
عباس امیری فر كه دستیار مشایی در شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری محسوب می شود، در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: ما اصولگرایان را اصولگرا نمی دانیم و معتقدیم اصولگرایی مانند جناح راست سنتی شده و خاصیتش را از دست داده است. ما ناممان اصولگرا نیست. جناح راست وقتی خاصیتش را از دست داد اسمش را عوض كرد. مثلا اسمش را گذاشت آبادگران تا رسید به اصولگرایی. ما پیشنهاد كردیم در اتاق فكرمان یك اسم مناسبی برای خودمان تعیین كنیم. یك پیشنهادهایی هست اما هنوز به نتیجه نرسیده. اما قطعا اسم ما اصولگرا نیست.
نامبرده كه یكی دو سال است در عرصه سیاست آفتابی شده و هیچ سابقه فعالیت سیاسی ندارد، او هرچند ادعای حمایت از احمدی نژاد را دارد اما در واقع علیه وی حرف می زند چرا كه احمدی نژاد پس از انتشار فهرست آبادگران- كه خود وی در تشكیل این فهرست مشاركت داشت- و پس از پیروزی آبادگران در انتخابات شورای شهر دوم، از سوی این شورا به عنوان شهردار تهران انتخاب شد و بنابراین تخطئه ناشیانه آبادگران به عنوان جناح راست، به نوعی تخطئه احمدی نژاد هم هست.
امیری فر در بخش دیگری از این مصاحبه ابتدا مدعی رقابت «حامیان دولت» با «اصولگرایان» در انتخابات مجلس نهم شد و گفت: رقابت میان ما و اصولگرایان است. در جریان اصولگرایی افرادی هستند كه از قدیم مسئولیت دارند و من نمی خواهم اسمشان را ببرم، چون شما هم می دانید كه چه كسانی هستند. این عده خاص از قدیم می خواهند مسئول باشند و الان هم كه سنی از آنها گذشته همچنان حضور در پست ها را دوست دارند در نتیجه می خواهند مثل دوره قبل احمدی نژاد را تحت فشار بگذارند كه با اصولگرایان ائتلاف كند. اما من از شما می پرسم كه نتیجه دور قبل انتخابات مجلس و ائتلاف ما با اصولگرایان چه شد؟ الان مثلا در تهران چند نماینده طرفدار احمدی نژاد هستند؛ خیلی كم. پس چرا ما باید دوباره ائتلاف كنیم. لزومی ندارد. ما می آییم افراد مردمی و متقی و چهره های جدید و جوان را معرفی می كنیم. حتی ممكن است افرادی از گروههای اصلاح طلب كه در حاشیه هستند در لیست ما قرار بگیرند(!)
خبرنگار با تعجب پرسید «یعنی اصولگرایان در این فهرست نیستند اما ممكن است اصلاح طلبان باشند؟ یاللعجب!» كه وی پاسخ داد: بله! تمام اصلاح طلبان كه با نظام مشكل ندارند. تمام آن 13 میلیون رای دهنده كه ضدانقلاب نیستند، اما آنها كه به نام اصولگرایی می خواهند تا آخر عمر قیم مردم باشند قطعا در این لیست نیستند چرا كه می خواهند تا آخر عمر نماینده مردم باشند(!)
خاطرنشان می شود با همین سناریوی انحرافی در انتخابات شورای شهر سوم بود كه فهرست اصولگرایان دچار دودستگی شد و به اعتبار همین مسئله هم شماری از اصلاح طلبان وارد شورای شهر تهران شدند و هم اعتبار دولت به خاطر ناكامی فهرست «رایحه خوش» مورد خدشه واقع شد.
امیری فر در مصاحبه با شرق همچنین از طراحی كسب دوسوم كرسی های مجلس توسط جریان متبوع خبر داد و در عین حال گفت خبر هدفگذاری مشایی برای كسب دوسوم كرسی های مجلس دروغ و فتنه است. وی ابتدا درباره شانس پیروزی طیف متبوع خود در انتخابات مجلس گفت «من با شما شرط می بندم [!!] كه این فهرست رای می آورد». خبرنگار می پرسد « برای چند كرسی هدفگذاری كرده اید» و او جواب می دهد «ما دوسوم كرسی ها را به دست می آوریم. شما بدانید این طیف در مجلس آینده اكثریت مطلق خواهد بود.»
اما چند سطر بعد وقتی خبرنگار می گوید «اگر یادتان باشد قبلا گفتند مشایی برای كسب حدود دوسوم كرسی های مجلس هدفگذاری كرده» كه امیری فر این بار با تكذیب اظهارات خود می گوید: این هم یكی از دروغ هایی است كه از قول ایشان گفته اند. القای شبهه یكی از عوامل فتنه و نوعی رودررویی با دولت است.(!)
دستیار مشایی در این مصاحبه همچنین با ادعای كذب دیگری گفت: ایشان (مشایی) شكایت هم كه می كند رسیدگی نمی شود مثل شكایت از شریعتمداری كیهان.
كیهان ضمن تكذیب ادعای امیری فر، آمادگی كامل خود را برای حضور در دادگاه اعلام می نماید البته مشروط بر آن كه اگر تخلفات متعدد مشایی و تیم وی محرز شود، او و هم قطارانش پشت رئیس جمهور پنهان نشده و مجازات تخلفات خود را بپذیرند. كما اینكه شكایت قبلی مشایی از كیهان نیز با دفاع مستند مدیر مسئول كیهان از سوی دادگاه و هیئت منصفه بی اساس شناخته شد.
امیری فر در مصاحبه آشفته خود دروغ های شاخدار دیگری نیز علیه كیهان مطرح كرده است كه گفتنی است نزدیك به 7 ماه قبل به درخواست وی و با حضور گروهی كه امیری فر از آنها با عنوان جمعیت تازه تاسیس 72 تن یاد می كرد جلسه ای در كیهان تشكیل شده بود. امیری فر در آغاز آن جلسه با ایما و اشاره و بدون ذكر نام مشایی از مدیر مسئول كیهان خواست كه علیه مشایی چیزی ننویسد و شریعتمداری در پاسخ گفت؛ اگر قرار باشد درباره هویت واقعی مشایی همه آنچه را كه می دانیم بنویسیم، مثنوی هفتاد من كاغذ می شود ولی از آنجا كه مسیر حركت ایشان را پیش بینی می كنیم و به این باور رسیده ایم كه وی در آینده ای نزدیك چاره ای جز نشان دادن هویت واقعی خود ندارد، برای آگاهی مردم، به نمونه هایی از مواضع مشایی و مغایرت آن با اسلام و انقلاب اشاره كرده و خواهیم كرد. امیری فر باز هم به طور سربسته و به گونه ای كه معلوم بود نمی خواست جمع حاضر درباره مشایی چیز بیشتری بدانند از مدیر مسئول كیهان خواست به خاطر حفظ وحدت اصولگرایان درباره مشایی چیزی ننویسد كه شریعتمداری گفت؛ اساساً ما آقای مشایی را اصولگرا نمی دانیم و سپس به نمونه هایی از مواضع مشكوك مشایی اشاره كرد و توضیح داد كه نگرانی كیهان به خاطر ضربه ای است كه آقای مشایی به جایگاه رئیس جمهور خواهد زد. در پی سخنان مدیر مسئول كیهان، حجت الاسلام والمسلمین دعوتی كه از شخصیت های روحانی و شناخته شده و صاحب تالیفات متعددی است به آقای امیری فر گفت؛ آقای امیری فر! با این توضیحات مستدل آقای شریعتمداری معلوم می شود كه آقای مشایی شما را فریب داده و شما هم ما را فریب داده اید. این اظهارنظر آقای دعوتی با صلوات بلند حاضران تایید شد و تعداد دیگری از جمع حاضر ضمن اعتراض به امیری فر، از مدیر مسئول كیهان به خاطر توضیحات روشنگرانه ای كه داده بود تشكر كردند و همانجا با صدای بلند- كه در نوار ضبط شده است- خروج خود از جمع موسوم به 72 تن را اعلام داشتند و چند روز بعد نیز خبر جدایی آنها اعلام شد.
امیری فر در مصاحبه با شرق از گفت وگوی مناظره گونه خود با شریعتمداری خبر می دهد و این كه من چنین گفتم و او چنان گفت و... این داستان سرایی در حالی است كه نوار آن جلسه موجود است و علاوه بر امیری فر، چند تن دیگر از حاضران نیز با ضبط صوت های خود - MP3- تمام سخنان مدیر مسئول كیهان و اظهارات دیگران را ضبط كرده و در اختیار دارند و مخصوصا می توانند درخواست های التماس گونه امیری فر از مدیر مسئول كیهان برای نادیده گرفتن مواضع مشایی را به وضوح بشنوند.
دستیار مشایی در پایان مصاحبه با بیانی مغالطه آمیز گفته است: ختم كلام این است كه هركس احمدی نژاد را قبول دارد، باید مشایی و معتمدین ایشان را هم قبول داشته باشد. كسی كه امام را قبول داشت باید معتمدین امام و كسی كه علی(ع) را قبول داشت، معتمدین علی را هم قبول می داشت.
بی پایگی این سخن نیز كاملا روشن است چرا كه انتساب به اولیای الهی و امام و رهبری به خودی خود مصونیت و اعتبار نمی آورد و اگر حرمت و احترامی نیز هست كه هست صرفا تا زمانی است كه تخطی و انحرافی صورت نگرفته باشد ضمن اینكه معلوم نیست مقصود از غلوهایی نظیر مقایسه رئیس جمهور با علی(ع)، آیا حقیقتا برای دفاع از رئیس جمهور محترم است یا از نوع آن قبیل اظهاراتی كه باید در رده فرصت طلبی و مدیحه گویی و... طبقه بندی كرد. جالب است توجه داشته باشیم كه همین آقای امیری فر چند روز پیش، احكام رهبری را به مولوی و ارشادی تقسیم بندی كرده بود!
http://www.kayhannews.ir/900211/2.htm#other205

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 12/2/1390 - 19:36 - 0 تشکر 314004

با سلام
هر وقت تایید صلاحیت شد نظر میدیم !

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
دوشنبه 12/2/1390 - 20:20 - 0 تشکر 314031

اقای سروش چه قدر محافظه کارید!

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.