• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن برق > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
برق (بازدید: 5748)
يکشنبه 22/12/1389 - 20:29 -0 تشکر 298278
جزئیات برگزاری مسابقات روبوکاپ/ حضور تیمهای خارجی دانش آموزی


رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران با بیان اینکه این دوره از رقابت ها در 19 لیگ برگزار می شود، افزود: در این دوره از رقابت ها لیگ روبات های پرنده چهار ملخه اضافه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرتضی موسی خانی امروز شنبه در نشست خبری با اشاره به جزئیات برگزاری این مسابقات افزود: در این دوره از مسابقات روبوکاپ لیگ روبات های پرنده چهار ملخه اضافه شده است.

وی به واردات دوربین عنکبوتی توسط سازمان تربیت بدنی و نصب آن در ورزشگاه آزادی اشاره کرد و اظهار داشت: روبات چهار ملخه ساخته شده توسط دانشگاه آزاد قزوین، دارای همین توانایی است و می تواند در زمینه های مختلف از جمله میادین ورزشی به کار گرفته شود.
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران از حضور 58 تیم از 18 کشور در ششمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران خبر داد و یاداور شد: تیم هایی از کشورهای آمریکا، کانادا، اتریش، هلند، هند، پاکستان، مکزیک، چین، ژاپن، مالزی، آلمان، تایلند، برزیل، چک، یونان، ترکیه و انگلیس دراین رقابت ها حضور یافتند.

وی با بیان اینکه این دوره از رقابت ها در 19 لیگ دانش آموزی و دانشجویی برگزار می شود، اضافه کرد: لیگ های فوتبالیست یک به یک، فوتبالیست دو به دو، روبات نمایشی، روبات امدادگر، روبات انسان نما، فوتبالیست سایز کوچک، فوتبالیست سایز متوسط، روبات های فوتبالیست استاندارد(نائو)، شبیه ساز فوتبال سه بعدی، شبیه ساز فوتبال دوبعدی، روبات واقعیت ترکیبی، روبات خانگی، شبیه ساز امداد و زیر دریایی از جمله لیگ هایی است که تیم های ایرانی و خارجی در آنها به رقابت خواهند پرداخت.
 
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران با تاکید بر اینکه روبات های زیر دریایی در محل استخر نمایشگاه بین المللی به رقابت خواهند پرداخت، اضافه کرد: این نوع روباتها دارای کاربردهای وسیع در صنعت هستند از این رو چند نمونه از روبات های ساخت دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در صنایع دشوار مذاب و آلوده کاربردی شدند.
 
وی ادامه داد: در این رقابت ها علاوه بر تیمهای دانشجویی خارجی برای نخستین بار شاهد حضور تیم های خارجی در لیگ های دانش آموزی هستیم.
 
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، در مسابقات ایران اوپن 2011 ، 400 تیم ( 58 تیم خارجی و 342 تیم داخلی)‌ در سه روز 18،19 و 20 فروردین ماه 90 در نمایشگاه بین المللی تهران به رقابت می پردازند.
 
موسی خانی همچنین از برگزاری نخستین کنفرانس مشترک روباتیک و هوش مصنوعی و سومین سمپوزیوم بین المللی روبوکاپ آزاد ایران خبر داد و گفت: این کنفرانس که همزمان با ششمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران برگزار می شود فضایی برای بحث و تبادل نظر در مورد موضوعاتی از جمله روباتیک، هوش مصنوعی، روبات های فوتبالیست، روبات های امداد گر، روبات های خانگی و روبات های دانش آموزی در روبوکاپ فراهم می کند.
 
 

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 16/1/1390 - 12:45 - 0 تشکر 304198


ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 18 تا 20 ماه جاری برگزار می‌شود


ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران از 18 تا 20 فروردین ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور 320 تیم ایرانی و حدود 58 تیم از 18 کشور خارجی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره از مسابقات تیم‌های صاحب عنوان جهانی از کشورهای آمریکا، آلمان، استرالیا، انگلیس، برزیل، تایلند، ترکیه، پاکستان، پرتغال، چین، جمهوری چک، ژاپن، سنگاپور، مالزی، مکزیک، ‌هلند، هند، یونان و ... و 320 تیم از ایران شرکت دارند.

تیم های ایرانی در قالب تیم‌های دانشجویی و دانش‌آموزی از دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، تهران، آزاد اسلامی قزوین، علم و صنعت، خواجه نصیر، صنعتی اصفهان، رازی کرمانشاه و ... حضور دارند.

در طول برپایی مسابقات‌، جمعی از مسئولان کشوری و مسئولان فدراسیون جهانی روبوکاپ و استادان برجسته روباتیک و هوش مصنوعی دنیا همچون "آلن مک ورس" بنیانگذار روبوکاپ و استاد دانشگاه بریتیش کلمبیا، "‌استفان آلن کمرون" استاد روباتیک دانشگاه آکسفورد، "برناد راس ییس" استاد دپارتمان روبوکاپ دانشگاه استنفورد، "یاسوشی کامابایاشی" استاد روباتیک دانشگاه اوزاکای ژاپن و تعدادی دیگر از استادان برجسته و مسئولان حضور پیدا می‌کنند.

همزمان با ششمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران، سومین سمپوزیوم بین‌المللی روبوکاپ آزاد ایران و نخستین کنفرانس مشترک روباتیک و هوش مصنوعی نیز برگزار می‌شود.

تیم‌ها در این دوره از مسابقات در 19 لیگ به رقابت می‌پردازند که بخش دانش آموزی شامل لیگ روبات‌های فوتبالیست یک به یک، دو به دو، نمایشی و امدادگر و بخش بزرگسالان شامل لیگ انسان‌نما، روبات فوتبالیست سایز متوسط، فوتبالیست سایز کوچک، روبات فوتبالیست استاندارد، روبات امدادگر، شبیه‌ساز عامل امداد، شبیه‌ساز سه‌بعدی، شبیه‌ساز دو بعدی، واقعیت ترکیبی، روبات پرنده، روبات زیر دریایی و روبات نائو است.

منبع: خبرگزاری مهر

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 18/1/1390 - 17:57 - 0 تشکر 305137


مسابقات روبوکاپ افتتاح شد/
تشکیل صندوق تجاری سازی تحقیقات در دانشگاه آزاد/ آغاز رقابت 376 تیم در روبوکاپ
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به استفاده از فناوری های نوین و درآمدزایی از آن گفت: دانشگاه آزاد توسعه این فناوریها را در راستای درآمد زایی مد نظر قرار داده و برای حمایت از طرحهای تحقیقاتی، صندوق تجاری ‌سازی تحقیقات را تشکیل می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جاسبی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح ششمین مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران (ایران اپن 2011) در محل نمایشگاه بین المللی تهران افزود: دانشگاه آزاد قصد دارد در دهه چهارم تاسیس خود که دهه رقابت های خارجی نام گرفته توسعه علوم و فناوری های نوین مانند روبوکاپ را تحقق بخشد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد در حال حاضر 5 درصد از کل درآمد خود را صرف پژوهش می کند، یادآور شد: در دهه چهارم، این مقدار به 10 درصد می رسد که 5 درصد از آن از طریق درآمدهای خارج از دانشگاه تامین خواهد شد.

جاسبی افزود: منابع مالی دانشگاه آزاد باید در کنار شهریه از طریق سرمایه گذاری در فناوری های نوین تامین شود و دانشگاه قصد دارد در سال جهاد اقتصادی و پیاده کردن هدفمند سازی یارانه ها با صرفه جویی و کم کردن هزینه های اضافی راه را برای ورود به یک سرمایه گذاری عظیم هموار سازد.

رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: صندوقی برای تجاری سازی پژوه‌های تحقیقاتی در دانشگاه آزاد به تصویب رسیده است که به زودی این صندوق تشکیل می‌شود تا تحقیقاتی که به نتیجه رسیده‌اند را کاربردی و تجاری کند.

به گزارش مهر، ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران با رقابت 376 تیم داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 18 فروردین ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شد.

در این دوره که تا 20 فروردین ماه ادامه دارد، 376 تیم در 22 رشته به رقابت می‌پردازند که از این تعداد، 320 تیم از ایران و 56 تیم از 18 کشور مطرح جهان همچون آلمان، امریکا، استرالیا، انگلیس، ‌برزیل، پاکستان، پرتغال، تایلند، ترکیه، جمهوری چک، چین، ژاپن‌،‌ سنگاپور، مالزی، مکزیک، هلند، هند، یونان هستند.

این دوره از رقابت‌ها با برگزاری 19 لیگ برگزار می‌شود که در بخش "جونیور" (نوجوانان)، لیگ‌های رباتهای فوتبالیست یک به یک، دو‌ به دو، نمایشی و امدادگر و در بخش "بزرگسالان"، لیگ‌های ربات‌های انسان‌نما، ربات فوتبالیست سایز متوسط و سایز کوچک، ربات فوتبالیست استاندارد (نائو‌)، لیگ شبیه‌ساز دو بعدی فوتبال، واقعیت ترکیبی، شبیه‌ساز امداد،‌ امدادگر مجازی، ربات خانگی، ربات زیر دریایی، ربات امدادگر واقعی و ربات پرنده (کوادرو) حضور داشته و به رقابت می‌پردازند.

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 18/1/1390 - 18:7 - 0 تشکر 305140

گزارش تصویری/ ششمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

ششمین مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران (ایران اپن 2011) صبح امروز پنجشنبه در محل نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.


منبع: خبرگزاری مهر

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 1:23 - 0 تشکر 305565

موسی خانی:
مسابقات روباتیک با حضور استادان و تیمهای جهانی کیفیت بالایی دارد


رئیس کمیته ملی ربوکاپ آزاد ایران گفت: ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2011 در 19 لیگ با حضور تیمهای شاخص و استادان برجسته از سطح بالایی برخوردار شده است.

مرتضی موسی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهارداشت: این دوره از مسابقات در19 لیگ انجام می شود که بخش دانش آموزی شامل لیگ ربات های فوتبالیست یک به یک، دو به دو، نمایشی و امداد گر و بخش بزرگسالان شامل لیگ انسان نما، ربات فوتبالیست سایز متوسط، فوتبالیست سایز کوچک، ربات فوتبالیست استاندارد، ربات امدادگر، شبیه سازعامل امداد، شبیه ساز سه بعدی، شبیه ساز دو بعدی، واقعیت ترکیبی، ربات پرنده، ربات زیردریایی و ربات نائو به رقابت می پردازند.

موسی خانی افزود: مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با حضور استادان برجسته رباتیک و علوم کامپیوتر دانشگاه های شانگ های چین، هفی چین، نانجینگ چین، صنعتی آنهویی چین، گرونینگین هلند، آمستردام هلند، برلین آلمان، کیتاکیو شو ژاپن، نیپتون بونری ژاپن، موسسات تحقیقات صنعتی کیوشو ژاپن، دانشگاه مدیریت اجرایی پاکستان، دانشگاه کستسارت تایلند، استادودا باهیا برزیل و دانشگاه معماری آنهویی چین برگزار می شود.

وی تصریح کرد: همچنین پرفسور آلن مک ورس، بنیان گذار ربوکاپ، دکتر اسلاو میرنوازسکی نماینده دانشگاه هالم استات سوئد، استاد هوش مصنوعی و کامپیوتر، پرفسور یاسوشی کامابایشی استاد تمام رباتیک دانشگاه ژاپن به عنوان میهمانان خارجی در این دوره از مسابقات حضور دارند.

رئیس کمیته ملی ربوکاپ آزاد ایران یادآورشد: تیم های شرکت کننده در این رقابتها جزء تیمهای قهرمان مدعی ربوکاپ هستند و این مسابقات با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور بیش از400 تیم از 18 کشور جهان که 58 تیم از خارج از ایران هستند در حال برگزاری است.

موسی خانی گفت: خوشبختانه تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از تیم های مطرح و صاحب نام در این دوره از مسابقات حضور دارد و هشت تیم از تیمهای خوب این دانشگاه در لیگ رباتهای امدادگر، رباتهای فوتبالیست سایز کوچک و متوسط، رباتهای نائو، رباتهای آروبیک که اولین بار توسط دانشجویان این داشنگاه ساخته و رباتهای پرنده که در مانور امداد و نجات با حضور وزیر کشورهم رونمایی شد شرکت دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین خاطرنشان کرد: در بخش دانش آموزی هم تیم های خوبی از مدارس کشورمان از جمله مدارس قزوین شرکت کرده اند که امیدواریم مانند سالهای گذشته بتوانند در این رقابتها مقامهای ارزشمندی را کسب کنند.

ایرانسل، ایران خودرو، بانک ملت، بانک ملی، شهرداری تهران، شرکت هواپیمایی ماهان و شرکت سیاره سبز به عنوان حامیان مالی این مسابقات هستند.

ششمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2011 از روز پنجشنبه در محل نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز شده است و تا 20 فروردین ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 1:25 - 0 تشکر 305566

برگزاری مسابقات روبوکاپ به توسعه علوم رباتیک در کشور منجر می شود


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: مسابقات روبوکاپ می تواند به توسعه علوم این رشته مهم در کشور منجر شود و وزارت علوم در برگزاری بهتر مسابقات بین المللی روبوکاپ حمایت و همکاری لازم را انجام می دهد.


به گزارش خبرگزاری مهر در قزوین، محمد مهدی نژاد در بازدید از این مسابقات، ضمن تشکر از مسئولان کمیته ملی روبوکاپ و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای برگزاری عالی این مسابقات اظهار داشت: امروز در دنیا شاهد پیشرفتهای علمی بسیاری در جهان هستیم و این کار جز با ارتباطات بین المللی امکان پذیر نیست.

وی افزود: امروز دنیا به دنبال ایجاد شبکه های تحقیقاتی و علمی در سراسر نقاط جهان است و دیگر نمی توان گفت علوم و گسترش آن در یک نقطه متمرکز شده است و برگزاری این مسابقات در سطح بین المللی باعث انتقال تجربیات تیم های ایرانی و خارجی به یکدیگر می شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: برتری تیم های ایرانی اعم از محققان جوان و دانشجویان در رقابت با تیم های مطرح خارجی موجب خوشحالی و غرور می شود.

وی با اشاره به حمایت وزارت علوم از برپایی مسابقات بین المللی روبوکاپ یادآورد شد: در آئین نامه جدید که در حال تصویب است و در خصوص هدایت استعدادهای درخشان پیش بینی شده برگزیدگان مسابقات علمی و پژوهشی که به تائید معاونت پژوهشی وزارت علوم برسند از تسهیلاتی همچون ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر برخوردار می شوند که امیدواریم تا آخر بهار این آئین نامه به تصویب برسد.

وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم هرگونه حمایتی برای برگزاری بهتر مسابقات بین المللی روبوکاپ انجام خواهد داد و در زمینه ایجاد تسهیلات برای استعدادهای درخشان، میسر کردن ایجاد ارتباطات بین المللی و حمایت مالی را در دستور کار دارد و از کمیته ملی روبوکاپ به عنوان یک نهاد علمی حمایت های لازم را انجام خواهد داد چرا که حمایت از این نهادهای علمی از وظایف وزارت علوم است.

مهدی نژاد با اشاره به پیشرفت های دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: باید اذعان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حال تغییر است و رویکرد اساسی از توسعه کمی به توسعه کیفی و ارتقای شاخص های علمی و فن آوری به خصوص در بخش پژوهش و فن آوری ارزشمند است.

وی افزود: می توان امیدوار بود با جهت گیری انجام شده در آینده ای نه چندان دور شاهد شکوفایی فعالیت های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

وی سپس برگزاری مسابقات بین المللی روبوکاپ را از عوامل رشد و توسعه علوم رباتیک در کشور دانست و گفت: در حال حاضر شاهد توسعه علوم رباتیک در کشور هستیم چرا که امروز دیگر در همه دنیا به تدریج نقش ربات و استفاده از هوش مصنوعی فراگیر شده است و کسی نمی تواند نقش این فناوری های نو را انکار کند.

مهدی نژاد اظهارداشت: در کشور ما نیز در چند سال اخیر شاهد پیشرفت های بسیاری در این حوزه بوده ایم که برگزاری چنین مسابقاتی این روند را تسریع کرده است.

مهدی نژاد با اشاره به شور و شوق جوانان در ایام برگزاری مسابقات بین المللی روبوکاپ گفت: وقتی شور و شوق و هیجان جوانان ایرانی شرکت کننده و هم چنین بازدید کننده را می بینیم که در حال تلاش های علمی هستند بسیار خوشحال می شویم و مطمئناً این یک دست آورد و خودباوری است که روز به روز در حال عمیق تر شدن است و ایران به عنوان کشوری جوان نشان داده که می تواند در سطح علمی رشد و پیشرفت های خوبی داشته باشد.

وی در پایان ضمن تشکر از دکتر موسی خانی رئیس کمیته ملی روبوکاپ و رئیس اجرایی مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران برای برگزاری چنین مسابقاتی گفت: امیدوارم با حمایت دست اندرکاران و تلاش جوانان ایرانی شاهد فتح قله های فن آوری در آینده ای نزدیک باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر 

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 20:38 - 0 تشکر 305841


علم و صنعت سوم شد؛
دانشگاه قزوین به فینال رقابت‌های بین‌المللی ربوكاپ راه یافت

دانشگاه علم و صنعت در لیگ ربات فوتبالیست سایز كوچك مقام سوم را از آن خود كرد و تیم MRL دانشگاه قزوین و تیم اسكوبا از تایلند با یكدیگر برای كسب مقام اول و دوم رقابت می‌كنند.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، تیم parsian از دانشگاه امیركبیر در دو بازی تیم omid از دانشگاه شاهد و تیم CYRUS از دانشگاه شهید بهشتی را با نتایج یك بر صفر و سه بر صفر شكست داد و دو بازی دیگر را به تیم های MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و immortals از دانشگاه علم و صنعت با نتایج 4 بر صفر واگذار كرد.

تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در بازی‌هایی تیم Cyrus شهید بهشتی را با نتیجه 10 بر صفر شكست داد و تیم omid را با نتیجه 6 برصفر از پیش روی برداشت و تیم ER_Force5 از آلمان را با نتیجه 8 بر 5 شكست داد .

تیم آلمانی ER_Force5 در دیگر بازی‌های خود تیم Kn2c از دانشگاه خواجه نصیر طوسی را با نتیجه 10 بر صفر برد و تیم Immortals از دانشگاه علم و صنعت را 3 بر صفر شكست داد. اما تیم Skuba قهرمان جهانی از تایلند توانست این تیم را با نتیجه 9 بر صفر از پیش روی بردارد.

تیم Skuba قهرمان جهان هم چنین توانست به ترتیب با نتیجه 10 بر صفر و 9 بر صفر تیم های خواجه نصیر الدین طوسی و علم و صنعت را شكست دهد.

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 20:40 - 0 تشکر 305842


سرپرست تیم ربات فوتبالیست قهرمان جهان:
اصلی‌ترین رقیب ما تیم ایران است

سرپرست تایلندی تیم قهرمان جهان در زمینه ربات فوتبالیست سایز كوچك گفت: رقیب اصلی ما تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین است.

"كریتو چایسو " سرپرست تیم ربات فوتبالیست ساز كوچك تایلند كه در مسابقات جهانی سال 2010 مقام قهرمانی را كسب كردند، در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، گفت: این برای نخستین بار است كه به ایران سفر می‌كنم مردم ایران مردمی بسیار خوب، صمیمی و مهربان هستند و خود كشور ایران نیز بسیار زیباست.

وی افزود: سطح مسابقات ربوكاپ آزاد ایران از لحاظ كیفی بسیار بالا است به همین دلیل برای افزایش تجربه خود در این مسابقات شركت كرده‌ایم.

چایسو افزود: در این مسابقات فیلم‌های شناخته شده و قدرتمندی همچون تیم رباتیك كشور آلمان، چین و خود ایران حضور دارند كه رقابت با این تیم‌ها می‌تواند به ما در زمینه ارتقاء تكنولوژی كمك كند.


وی گفت: ما در فینال با تیم MRL از دانشگاه آزاد قزوین بازی داریم كه این تیم یكی از تیم‌های شناخته شده و قوی است. تیم MRL رقیب اصلی ما و یكی از رقبای جدی ما محسوب می‌شود. نمی‌توانم به سادگی بگویم كه MRL را می‌بریم اما امیدوارم كه ما برنده این بازی باشیم.

وی با اشاره به اینكه از تایلند فیلم‌های دیگری در زمینه ربات‌‌های امدادگر و انسان‌نما حضور دارند، گفت: تیم امدادگر ما نیز قهرمان مسابقات جهانی بوده ولی رباطت انسان‌نمای ما در سطح متوسط و در حال رشد است.

سرپرست تیم تایلند گفت: دولت به طور مستقیم از تیم‌های رباتیك حمایت نمی‌كند اما دانشگاه‌های ما در این زمینه سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام دادند و این علم در كشور ما روز به روز در حال رشد و توسعه است.

وی در پایان گفت: ربات‌های فوتبالیست‌های ما از فوتبالیست‌های كشور ما هم قوی‌تر هستند و به همین دلیل فیلم‌های رباتیك ما معمولا در مسابقات جهانی مقام اول را بدست می‌آورند.
انتهای پیام/ع

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 20:42 - 0 تشکر 305843


پس از چندین سال و توسط یك تیم ایرانی؛
سرانجام طلسم گل نخوردن بهترین تیم فوتبال ربات‌های جهان شكست


تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین با زدن یك گل به تیم تایلند برای نخستین بار دروازه قهرمان جهان را گشود.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، در فینال لیگ ربات فوتبالیست سایز كوچك تیم قهرمان جهان از تایلند با تیم MRL‌ از دانشگاه آزاد قزوین با یكدیگر به رقابت پرداختند كه تیم MRL موفق به زدن یك گل به تیم تایلند شد در حالی كه این تیم تاكنون در هیچ مسابقه جهانی دروازه‌اش باز نشده بود.

در این رقابت، تیم تایلند با نتیجه 10 بر یك تیم دانشگاه آزاد قزوین را شكست داد و موفق به كسب رتبه نخست این دوره از مسابقات شد.
دانشگاه آزاد قزوین رتبه دوم و دانشگاه علم و صنعت رتبه سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.

به گزارش فارس، مسابقات ربات‌های فوتبالیست سایز كوچك یكی از لیگ‌های مسابقات جهانی ربوكاپ است.

در این مسابقات دو تیم كه هركدام متشكل از حداكثر 5 ربات هستند در یك زمین به اندازه 6هزار و 50 میلیمتر در 4هزار و 50 به رقابت می‌پردازند.

 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 20:43 - 0 تشکر 305844


در ششمین دوره از مسابقات ربوكاپ صورت گرفت؛
مقام‌های دوم و سوم برای تیم‌های دانشگاه آزاد قزوین و علم و صنعت

در ششمین دوره از مسابقات ربوكاپ در ایران تیم‌های MRL دانشگاه آزاد قزوین و دانشگاه علم و صنعت توانستند، رتبه‌های دوم و سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهند.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین كه در فینال مسابقات ربات‌های فوتبالیست سایز كوچك در مقابل تیم اسكوبا از تایلند به عنوان قهرمان چندین دوره این رقابت‌ها، مسابقه می‌داد با شكست 10 بر یك نتیجه را واگذار كرد و نائب قهرمان شد.

تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بازی‌های قبلی خود تیم Cyrus شهید بهشتی را با نتیجه 10 بر صفر و تیم omid از دانشگاه شاهد را با نتیجه 6 برصفر از پیش روی برداشته و همچنین تیم ER_Force5 از آلمان را با نتیجه 8 بر 5 شكست داده بود.

پیش از این "كریتو چایسو " سرپرست تیم ربات فوتبالیست سایز كوچك تایلند اعلام كرده بود كه تیم MRL از دانشگاه آزاد قزوین ایران رقیب اصلی ما و یكی از رقبای جدی ما محسوب می‌شود و نمی‌توانم به سادگی بگویم كه MRL را می‌بریم اما امیدوارم كه ما برنده این بازی باشیم.

مسابقات ربات‌های فوتبالیست سایز كوچك یكی از لیگ‌های مسابقات جهانی ربوكاپ است كه در ششمین دوره از برپایی مسابقات ربوكاپ در ایران تیم دانشگاه علم و صنعت نیز توانست رتبه سوم این مسابقات را از آن خود كند.

در این مسابقات دو تیم كه هركدام متشكل از حداكثر 5 ربات هستند در یك زمین به اندازه 6هزار و 50 میلیمتر در 4هزار و 50 به رقابت می‌پردازند.


 ما مي توانيم ....

شنبه 20/1/1390 - 21:57 - 0 تشکر 305858

سلام
بنده هم در این مسابقات در سالن 38 قسمت مین یاب های خودکار بودم
که البته با شکست خنده داری مواجه شدیم.
تا روبات را در مسابقات قرار دادیم بعد از یک دور و کمی حرکت در مسابقات درب را حل داد و به بیرون از میز مسابقات آمد که خنده دار بود.
تجربه ای که بنده شخصا بدست آوردم این بود که شرکت در مسابقات نباید صرفا جنبه ی برد و باخت را در نظر گرفت چون این خیلی برای شرکت کردن در یک مسابقه کم و سطحی است.
البته کمبودهای زیادی در مسابقات به چشم می خورد که جدا از خیلی بی نظمی ها موکت بودن تمام سالن ها بود که باعث الکتریسیته ی ساکن در بدن و سپس خالی شدن این ولتاژ زیاد در آی سی و سنسورها بود و البته ترسیدن و یک لحظه اعصاب خوردکنی بود تا کمی حرکت می کردیم و دست به وسیله ای می زدیم یک شک کوچکی وارد می شد که یکی از شرکت کننده ها شکایت از سوختن چند از قطعه ی خود داشت.
البته باید گفت که در مسابقات مین یاب خودکار داور ها هم روبات داشتند و در مسابقات شرکت کردند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.