پژوهشهای جدید نشان میدهد: زنانی که بیش از 3 وعده در هفته از ماهی استفاده میکنند، کمتر دچار سکته میشوند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا بر اساس مطالعه انجام شده در سوئد مشخص شد: افراد دوستدار ماهی ، در یک دوره 10 ساله، نسبت به افرادی كه كمتر از یک وعده در هفته ماهی مصرف میکردند، حدود 16 درصد كمتر دچار سکته شدهاند.
محققان 34 هزار و 670 زن 49 تا 83 ساله را که هیچ گاه دچار بیماری گردش خون، سرطان و سکته نشدهاند مورد مطالعه قرار دادند که طی آن مشخص شد؛ آنهایی که هفتهای 3 بار از ماهی استفاده می کردند، 16 درصد کمتر از سایرین دچار سکته شدند.
دکتر داریوش مظفریان از مرکز تحقیقات سلامت هاروارد گفت: مصرف ماهی در بسیاری کشورها اندك است و افزایش مصرف میتواند مزایای بسیاری را برای سلامتی جامعه به همراه داشته باشد.