• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نجوم > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نجوم (بازدید: 1717)
چهارشنبه 22/10/1389 - 19:54 -0 تشکر 273492
برای خودتان یک سیاره بسازید!!!!!!

سلام بر همگی

یک چند روزی بود که اکانتم کار نمی کرد .نمی دونم این خبر رو شنیدید یا نه:

آژانس فضایی آمریکا - ناسا - برنامه خلاقانه و جالبی را برای کاربران وب سایت خود و همه افرادی که به فضا، سیارات و علوم مرتبط به آن علاقمند هستند طراحی کرده است، برنامه ای که می توانید با استفاده از آن برای خودتان یک سیاره بسازید!

 به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه آنلاین "بازسازی سیاره ای" در وب سایت ویژه "جستجوی سیاره های شبه زمینی" ناسا، برای کاربران این وب سایت فرصتی را به وجود آورده است تا از خلاقیتشان استفاده کرده و با استفاده از ابزارهای آنلاینی که در اختیار دارند "آستینها را بالا زده و سیاره ای مختص خود خلق کنند".

برای خلق این سیاره قابل سکونت باید پنج عامل یا پنج ابزاری که در وب سایت قرار داده شده، تنظیم شوند و یا اینکه کاربر به انتخاب خود سیاره ای فراخورشیدی و کاملا متفاوت خلق کند.

کاربر می تواند از بخش گالری وب سایت برای مقایسه سیاره خود با سیاره های ساخته شده توسط دیگر ساکنان زمین استفاده کند. پس از به اتمام رسیدن عملیات ساختن سیاره رویاها، کاربر می تواند تصویر نهایی را برای خود دانلود کند.

پنج ابزاری که برای خلق سیاره ای قابل سکونت بر روی وب سایت ناسا قرار گرفته عبارتند از: ابزار تنظیم فاصله تا ستاره میزبان سیاره، ابزاری برای تعیین ابعاد سیاره، ابزار انتخاب نوع ستاره میزبان، ابزار تعیین سن سیاره و ابزاری برای انتخاب قالبهای از پیش تعیین شده.

همچنین بخش نمایش اطلاعات داده شده به سیاره در حال ساخت، در بخش سمت چپ و پایین تصویر سیاره و بخش گالری تصاویر که در آن لیستی از سیاره های موجود در سامانه خورشیدی به همراه سه سیاره فراخورشیدی و شبه زمینی مشهور قرار گرفته در سمت راست و بالای صفحه دیده می شود.

 

ناسا-سیاره رویایی خود را بسازید! 

 

به گزارش مهر، کاربران برای مقایسه آنچه که ساخته اند با سیاره های شناخته شده جهان می توانند با انتخاب یکی از نامهای لیست، اطلاعاتی کامل را درباره سیاره های سامانه خورشیدی، عطارد، زهره، زمین، مریخ، مشتری، زحل، اورانوس و نپتون و همچنین سیاره های گیلیس 436b، سیاره 55 سنچری f، گیلیس 581d، و کپلر 7b، در اختیار داشته باشند.

در بخش ابزار فاصله سیاره تا ستاره توضیح داده شده است که مسافت یکی از کلیدی ترین نکات درباره قابل سکونت بودن یک سیاره است زیرا دور بودن بیش از حد از ستاره به معنی منجمد بودن آب و نزدیک بودن بیش از حد به معنی عدم وجود آب مایع بر روی سیاره خواهد بود. حیات به شکلی که انسان آن را شناخته است تنها می تواند در فاصله ای تعیین شده از ستاره بر روی سطح یک سیاره شکل بگیرد. فواصل سیاره ای با استفاده از مقیاس نجومی AU سنجیده می شود که یک AU برابر است با فاصله زمین تا خورشید.

همچنین درباره ابعاد سیاره به این نکته اشاره شده است که تعیین بزرگی یک سیاره می تواند بر روی ساختار اتمسفر آن که برای شکل گرفتن حیات بسیار پر اهمیت است تاثیر داشته باشد، سیاره های بزرگتر از زمین معمولا دارای اتمسفرهایی قطورتر و متراکم تر هستند اما سیاره ای به اندازه مریخ از اتمسفری نازکتر برخوردار است که می تواند شانس شکل گرفتن حیات در آن را کاهش دهد.

 

 تصویر فضایی سیاره

تصویر فضایی برای ساختن یک سیاره رویایی
گالری سیاره ها در سمت راست و اطلاعات سیاره ساخته شده در گوشه چپ پایین دیده می شوند

به گزارش مهر، کاربران برای تعیین نوع ستاره سه حق انتخاب خواهند داشت، ستاره های نوع F، نوع G و نوع M. نوع ستاره ها نیز در میزان احتمال قابل سکونت بودن سیاره ها بسیار تاثیر گذار هستند زیرا هرچه ستاره بزرگتر باشد برای شکل گرفتن آب مایع بر روی سیاره باید فاصله طولانی تری را برای آن انتخاب کرد. ستاره های نوع F ستاره های عظیم، ستاره های نوع G ستاره های شبه خورشیدی و ستاره های نوع M ستاره های کوتوله هستند، شدت نور این سه نوع ستاره متفاوت بوده و باید برای خلق سیاره ای جدید به این گزینه نیز توجه شود.

ناسا در توضیح ابزار تعیین سن سیاره نیز گفته است هر سیاره قابل سکونتی از یک پنجره زمان برخوردار است که شکل گیری حیات در آن باید در چارچوب این پنجره باشد زیرا در صورتی که سیاره بسیار سالخورده باشد ممکن است تمامی آب مایع آن جذب لایه های زیرین شده باشد.

در نهایت و با تکمیل سیاره شبه زمینی کاربر می تواند تصویر نهایی را که در وب سایت ذخیره خواهد شد، برای خود نیز چاپ کرده و یا ذخیره کند. سپس با کلیک بر روی تصویر نهایی سیاره، وب سایت به صورت خودکار و بر اساس اطلاعاتی که از آن وارد شده، اطلاعات کاملی را درباره سیاره ای که به تازگی متولد شده در اختیار کاربر قرار می دهد.

این وب سایت درباره سیاره ای که از ستاره نوع M خود 1.503 Au فاصله دارد، ابعاد آن 5 برابر زمین است و سنی برابر 5.4 میلیارد سال می گوید "این سیاره در واقع یک گلوله یخی بزرگ است که آب در آن تنها به شکل منجمد یافته خواهد شد و با اینکه شاید نتواند میزبان خوبی برای حیات باشد، اما می تواند میزبانی رقابتهای ورزشی زمستانی را به عهده بگیرد."

به نظر می رسد گزینه های موجود انتخاب هدف برای تلسکوپهای فضایی ناسا به اندازه ای گسترده شده است که این سازمان تصمیم گرفته از خلاقیت کاربران و علاقمندان به علم نجوم برای یافتن هدف مناسب رصد به منظور کشف سیاره ای مشابه سیاره زمین استفاده کند. پس درصورتی که دوست دارید در جستجوی سیاره ای جدید مشارکت کنید و یا سیاره ای برای خود بسازید اینجا کلیک کنید!

http://planetquest.jpl.nasa.gov/planetMakeover/planetMakeover.html

منبع:rasekhoon.net

بزرگترين افسوس آدمي اين است که حس ميکند ميخواهد اما نميتواند و به ياد مي آورد زماني را که ميتوانست اما نمي خواست....ئ

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.