ایسنا، علوم پزشکی ایران - مصرف میوه پائیزی خرمالو به دلیل داشتن دو عنصر پتاسیم و منیزیم موجب کاهش چربی و فشارخون بالا در افراد است.
"""" میترا زراتی """" کارشناس ارشد تغذیه و استاد دانشگاه ضمن بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، واحد علوم پزشکی ایران ضمن توصیه به افراد مبنی بر مصرف خرمالو به دلیل داشتن مواد مغذی و انواع ویتامین ها در این میوه گفت : وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم به خرمالو خاصیت کاهش دهنده چربی ( کلسترول بد LDL) و فشار خون نیز داده است و به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشارخون بالا بسیار مفید است.
وی در مورد علت ضد سرطانی بودن میوه خرمالو اظهار داشت : وجود مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، ویتامین C، لیکوپنو لوتئین باعث خاصیت ضدسرطانی این میوه است.
گفتنی است، هر 100 گرم میوه خرمالو حاوی 80 کیلوکالری انرژی، 19 گرم قند ساده و پیچیده و79 گرم آب است.