در بسیاری از موارد مواد ریزی در غذا مصرف می شوند که با وجود اهمیت بسیار بالا، نادیده گرفته شده و افراد کمی از خواص آنها آگاهی دارند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" زردچوبه ریشه گیاهی به نام curcumin lungo و از خانواده زنجفیل است.
مهمترین ماده موثر در زردچوبه curcuminنام دارد که از خواص آن در بدن می توان به ضد ورم، سرطان و عفونت نام برد.
همچنین curcumin موجود در زردچوبه بهترین ماده طبیعی برای جلوگیری از ایدز محسوب می شود. زرچوبه دارای خاصیت ضد سم مار است و قادر به خنثی کردن بسیاری از سموم مارهاست.
با وجود اینکه اثرات جانبی از زردچوبه گزارش نشده است اما مصرف زردچوبه در مواردی مثل: زمان بارداری و یا زمانی که مجرای کیسه صفرای فرد بسته یا دارای اشکال است باید با احتیاط از زردچوبه استفاده شود. مصرف بدون عارضه زردچوبه در هر روز بین ۵/۱ تا ۳ گرم متعادل و متناسب است.