• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1669)
پنج شنبه 2/10/1389 - 7:34 -0 تشکر 265750
سند تازه از نقش موساد در قتل های زنجیره ای سال 77




تصویر بزرگ             

12سال پس از قتل های زنجیره ای، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی فاش کرد که حداقل یکی از 4 قربانی این قتل ها را در زمره «دشمنان اسرائیل» طبقه بندی می کند.

کیهان نوشت:سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در تحلیلی ضمن اذعان به فراگیری انزجار نسبت به این رژیم در ایران حتی در میان طیفی از مخالفان جمهوری اسلامی می نویسد: دشمنان اسرائیل فقط روح الله خمینی و مذهبی ها نیستند حتی در میان کمونیست ها و برخی ملی-مذهبی ها هم می توان چنین دشمنانی را پیدا کرد. یک روز پس از بازگشت خمینی به ایران، هزار نفر از یهودیان ایران ]غارتگران و زرسالاران صهیونیست[ وارد فرودگاه «لرد» تل آویو شدند.
این پایگاه اینترنتی سپس مشخصاً به دکتر مجید شریف (یکی از 4 قربانی قتل های زنجیره ای پاییز 77) اشاره می کند که کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی روژه گارودی را به فارسی ترجمه کرد و ضمن دشمن اسرائیل معرفی کردن وی می نویسد: او که ظاهراً سال 1374 راهی مام میهن اسلامی اش شد، از هواداران سرسخت علی شریعتی بود و در آغازین سال های حکومت اسلامی، نقشی تعیین کننده در جمع آوری و قاب مجموعه آثار علی شریعتی داشت. او پس از بازگشت به ایران و در حالی که به سه زبان تسلط داشت کتاب روژه گارودی (کمونیست مسلمان شده) را به زبان فارسی برگرداند؛ کتابی که وی ترجمه کرد «اسطوره های بنیانگذار سیاست اسرائیل-تاریخ یک ارتداد» است.
روژه گارودی در این کتاب به طور مستند ثابت می کند که بسیاری دعاوی صهیونیسم بین الملل درباره هولوکاست یا اساساً مبنایی ندارد و یا صرفاً دستمایه و بهانه ای برای اشغال فلسطین قرار گرفته است. وی به خاطر همین کتاب و آثار مشابه با آزار و اذیت و محرومیت های فراوانی در فرانسه مواجه شد.
سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با علم به نقش آفرینی گارودی و مترجم ایرانی کتاب وی (دکتر مجید شریف) می نویسد: گارودی که از سران حزب کمونیست فرانسه بود، مسلمان شد و مرید «امام خمینی» شد و نامش را از «روژه» به «رجاء» تغییر داد. او به خاطر این کتاب در دادگاه فرانسه محکوم شد و به ایران رفت و به چهره ای محبوب از نظر رژیم اسلامی تبدیل شد. ترجمه مجید شریف از این کتاب فاشیستی هیچ گاه از سوی روشنفکران حکومتی مورد نقد و نکوهش قرار نگرفت. مجید شریف در تاریخ 28 آبان 77 در سریال قتل های زنجیره ای به قتل رسید.
این تحلیل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در عقده گشایی علیه مترجم کتاب افشاگر و ضد صهیونیستی گارودی، به روشنی نشان می دهد که چه طیفی «مجید شریف» را دشمن خونی تلقی می کردند و کدام جبهه- با انتشار ترجمه وی در جمهوری اسلامی- از رویکرد ضد صهیونیستی وی استقبال کرده اند. بنابراین امروز به روشنی تمام، تحلیل 12 سال پیش محافلی چون کیهان سندیت مضاعفی می یابد که موساد و رژیم صهیونیستی- و سرویس های جاسوسی همسو با صهیونیسم- متهمان اصلی در قتل های زنجیره ای بوده و تلاش داشته اند تا بدین ترتیب جمهوری اسلامی را متهم سازند.
یادآور می شود غیر از مجید شریف، دیگر قربانیان این ترورهای سبوعانه یا جزو مخالفان بی آزار جمهوری اسلامی به شمار می رفتند (مانند داریوش فروهر و همسر وی) و یا اساساً شهرت و نقش آفرینی ای در فضای سیاسی نداشتند. اما ترور آنها از سوی سرویس های جاسوسی بیگانه می توانست به عنوان پرچم مظلومیت برای جریان های اصلی ضد انقلاب درآید و - به خیال طراحان جنایت- با همراهی طیفی از اصلاح طلبان تندرو تبدیل به انرژی انفجاری در تکمیل روند براندازی شود.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.