میوه، مانعی برای تصلب شرایین
محققان علوم پزشكی اعلام كردند با مصرف میوههایی مانند سیب و انگور،گیلاس و یا آب آنها میتوان از تشكیل پلاكهای آترواسكلروز و بروز تصلب شرایین جلوگیری كرد.
به گزارش ایسنا، محققان میگویند: بررسی آنان روی موش آزمایشگاهی نشان میدهد؛ با مصرف این گونه میوهها و میوههای مشابه میتوان مانع از بروز تصلب شرایین شد كه خود این كار نیز از بروز بیماریهای قلبی و سكتههای مغزی جلوگیری میكند.
دكتر كلی دكورده از دانشگاه مون پولیه و همكارانش اعلام كردند، نخستین بار توانستهاند تاثیر عمده و مستقیم این میوهها را در جلوگیری از بروز تصلب شرایین ثابت كنند.