نتایج مطالعات جدید نشان می دهد نوشیدن چای می تواند از اضافه وزن ناشی از مصرف «هله هوله» پیشگیری كند.
به گزارش ایرنا ، پژوهشگران دانشگاه كوبه در ژاپن دریافته اند كه مصرف منظم چای ، تغییرات آسیب رسان در خون، ناشی از غذاهای چرب را - كه می تواند به بروز دیابت نوع 2 منجر شود - نیز متوقف می كند.
محققان كه این بررسی ها را بر روی موش ها به انجام رسانده اند بر این باورند تایید همین نتایج بر روی انسان می تواند نشان دهنده فواید بیشتری از این نوشیدنی برای سلامت باشد.
آنان در مطالعات خود به برخی از موش ها رژیم غذایی پرچرب و به بقیه رژیم غذایی معمولی دادند. هر یك این دو گروه نیز به گروه های كوچكتری تقسیم و به مدت 14 هفته به آنها آب، چای سیاه و یا چای سبز داده شد.
هر دو نوع این چای مانع از افزایش وزن و ایجاد چربی شكم مرتبط با رژیم غذایی پرچرب شدند.اما چای سیاه ، تاثیرات مضر بر روی خون را كه معمولا با رژیم غذایی پرچرب مرتبط است، از بین برد.
این تاثیرات مضر شامل افزایش كلسترول، افزایش گلوكز خون و مقاومت به انسولین (عامل بروز دیابت نوع 2) می شود. در این حالت بدن به طور مناسب از انسولینی تولید شده استفاده نمی كند.افزایش چاقی در كشورهای غربی در بیشتر افراد موجب مقاومت به انسولین شده است.
به گفته آنها ، در حال حاضر اثر نوشیدن چای بر كاهش خطر بیماری های قلبی ، سرطان و پاركینسون تایید شده است.
تحقیقات دیگر نشان می دهد كه نوشیدن چای منظم به مدت 10 سال یا بیشتر تراكم استخوان را نیز بهبود می بخشد