• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 619)
يکشنبه 28/9/1389 - 9:55 -0 تشکر 263941
چگونه به سلامت روانی خود کمک کنیم ؟

احساسات خود را بپذیرید
هیجان های شدید ممکن است ایجاد اضطراب کنن . خشم ، اندوه ، ترس ، احساس دست نیافتن به آرمان ها یا هدف ها همگی هیجان های ناخوشایندی هستند که ممکن است بخواهیم با انکار آنها از اضطراب در امان باشیم . گاهی برای اجتناب از احساس اضطراب ممکن است سعی کنیم که در برابر موقعیت ها برخوردی عاری از هیجان داشته باشیم . چنین برخوردی به یک نوع گسلش یا خونسردی تصنعی می انجامد که خود می تواند چیز ویرانگری باشد . گاه ممکن است بکوشیم هیجان ها و عواطف خود را فرو بنشانیم که این نیز خود سبب می شود که دیگر نتوانیم شادی ها و غم هایی را که بخشی از ارتباط های ما با سایر افراد است ، چیزهای طبیعی و بهنجار بدانیم .
در بسیاری از موقعیت ها ، بروز هیجان ها ی ناخوشایند را باید یک واکنش بهنجار به حساب آورد . هیچ علتی برای شرمگین شدن از احساس غربت یا احساس ترس به هنگام یادگیری اسکی یا ورزش مهیج دیگری ، یا احساس خشم نسبت به کسی که به عهد خود وفا نکرده ، وجود ندارد . این هیجان ها طبیعی هستند و اذعان به وجود آنها بهتر از انکار آنهاست . هنگامی که نتوان هیجانی را مستقیما ابراز داشت برای رهایی از فشار روانی حاصل بهتر است راهی برای برونریزی آن هیجان پیدا کرد . پیاده روی طولانی ، کوبیدن بر توپ ، یا در میان گذاردن مساله با یک دوست همدل می تواند خشم شما را فرو بنشاند . اگر فقط قبول کنید که احساس هیجان حق طبیعی شما است ، در آن صورت راه بر ابراز مستقیم هیجان ها بسته باشد ، حتما می توانید راه های غیر مستقیم برای ابراز آنها پیدا کنید .

ببینید در چه زمینه هایی آسیب پذیرید

شناختن انواع موقعیت هایی که شما را خشمگین می کنند یا واکنش تندی در شما برمی انگیزند می تواند شما را در برابر فشار روانی محافظت کند . شاید آدم ها ی معینی شما را خشمگین می کنند . می توانید از آنان اجتناب کنید یا بکوشید به روشنی بفهمید که در آنان چه چیزی هست که شما را ناراحت می کند ؛ شاید این اشخاص بسیار متعادل بنظر می رسند و به خود اعتماد دارند ، و همین در شما احساس ناایمنی ایجاد می کند . وقتی می کوشید علت ناراحتی خود را به روشنی بشناسید ، ممکن است بتوانید موقعیت یاد شده را به صورت تازه ایی ببینید . شاید در مواقعی که مجبورید در برابر همدرسان خود سخن بگویید یا مقاله ای ارائه کنید به شدت مضطرب می شوید . در این حال نیز ، یا می توانید از این گونه موقعیت ها اجتناب کنید یا این که در یک کلاس تمرین سخنرانی شرکت کنید و از این راه بر اعتماد به نفس خود بیفزایید . به جز اینها ، می توانید با دید دیگری به موقعیت نگاه کنید : به جای این فکر که ` همه منتظرند دهان باز کنم تا از من ایراد بگیرند ` می توان به خود گفت ` همدرسانم به موضوع صحبت من علاقه مندند و نباید نگران باشم که ممکن است چند اشتباه از من سر بزند . `
بسیاری از مردم به ویژه وقتی احساس اضطراب می کنند که با فشار کار روبه رو باشتند . با برنامه ریزی و فاصله گذاری دقیق بین کارها و کوشش های خود می توانید از احساس درماندگی در دقایق آخر کار جلوگیری کنید . هر گاه برای رسیدن به کلاس ها یا سر قرارها عمدا وقت بیشتری اختصاص دهید - بیشتر از آن چه لازم می دانید - در این صورت یکی از علل فشار روانی خود را از بین برده اید .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.