متخصصان تغذیه در آمریكا، تركیباتی را در آب انار شناسایی كردهاند كه میتواند پیشرفت سرطان را متوقف كند.
به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، متخصصان علوم تغذیهای در دانشگاه كالیفرنیا تاثیر آب انار را روی سلولهای سرطانی پروستات كه در آزمایشگاه پرورش یافته بودند، بررسی كردند. این سلولها در واقع در برابر هورمون مردان تستوسترون مقاوم شده بودند.
كارشناسان انجمن دستاوردهای علمی آمریكا میگویند: هر چه یك سلول سرطانی پروستات نسبت به تستوسترون مقاومتر باشد، قدرت سرطانزایی آن افزایش پیدا میكند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، این متخصصان دریافتند: آن دسته از سلولهای سرطانی كه با آب انار تحت درمان قرار میگیرند، امكان انتقال، جابجایی و گسترششان كاهش پیدا میكند.این تركیبات ضد سرطانی كه در آب انار شناسایی شدهاند، شامل فنیل پروپانوئیدها، اسیدهای هیدروبنزوئیك، فلاوونها و اسیدهای چرب جفت شده هستند.
این كارشناسان میگویند: ما نشان دادیم كه آب انار به طرز چشمگیری، عملكرد پروتئینی سرطان زا را متوقف میسازد و در نتیجه این نوشیدنی خاصیت ضد سرطانی قابل توجهی دارد و به ویژه از گسترش بیشتر سرطانی به بافتهای دیگر جلوگیری میكند.