پژوهشی جدید بر روی موشها نشان میدهد: تغذیه موشهای چاق با اسیدهای چرب امگا 3 مشکلاتی که به دیابت منجر میشوند را کاهش میدهد.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، واحد علوم پزشکی ایران، مکملهای روغن ماهی که شامل سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا 3 میشوند، یکی از مکملهای رژیم غذایی محبوب به شمار میروند. در حالی که اسیدهای چرب امگا 3 به طور گسترده به عنوان مواد مفید شناخته شدهاند، روش کار آنها به طور کامل مشخص نشده است.
بر همین اساس محققان با پژوهشی بر روی بافت چربی در موشهای مصرف کننده روغن ماهی دریافتند: اسیدهای چرب امگا 3 روی دریافت کنندههای ویژه موسوم به GPR120 تاثیر میگذارند که با فعال شدن مانع فرآیندهای التهابی میشوند.
بافتهای چرب شامل ماکروفاژها یا سلولهای دستگاه ایمنی هستند که باکتریها را از بین میبرند.
تحقیقات بر روی بافتهای چربی مشخص كرد اسیدهای چرب امگا 3 دریافت کنندههای GPR120 که روی سطوح ماکروفاژها قرار دارند را فعال كرده و آنها از التهابات جلوگیری میکنند.