• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1267)
پنج شنبه 18/9/1389 - 22:50 -0 تشکر 260212
همه خاتمی را ستون پنجم می‌دانند

اظهارت خاتمی تطهیر فتنه گران است 

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس گفت هدف مشترک طرح منشور برادری واظهارات خاتمی تطهیر فتنه گران است  حجت الاسلام محمد تقی رهبر به اقدامات اخیر یکی از سران فتنه اشاره کرد  وگفت: مردم دیگر آنهارا به خاطر اعمال فتنه انگیز سال گذشته کنار گذاشته اند وی به نصایح اخیر  خاتمی به قتنه گران اشاره وتصریح کرد : خاتمی خود عملکرد خوبی در جریان سال گذشته نداشت زیرااز حمایت جریان های خارجی برخورداروباسران فتنه نیز دمساز بود ودر مقامی نیست که فتنه گران را نصیحت کند ضمن اینکه  امثال موسوی  وکروبی  انسان هایی نیستند  که نصیحت پذیر باشند

یالثارت الحسین 10 آذر 89

جمعه 19/9/1389 - 14:31 - 0 تشکر 260382

با سلام
کسانی که در فتنه سال 88 اشتباه کردند فرصت برای جبران اشتباه داشتن اما غرق در دنیایی پوشالی بودند که افرادی پشت پرده براشون درست کرده بودند حالا که دیدند از این جا رونده و از اونجا مونده شدن دنبال راهی برای جبران اشتباه که نه راهی برای شروع مجدد خیانت کردن هستن
فکر میکنند مردم فراموش میکنند که چه آشوبی به پا کردن؟

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

شنبه 20/9/1389 - 13:11 - 0 تشکر 260777

راه توبه برای همه باز هست حتی خود شیطان هم می تونست توبه کنه

يکشنبه 21/9/1389 - 18:55 - 0 تشکر 261406

jamaljamal گفته است :
[quote=jamaljamal;411701;260777]راه توبه برای همه باز هست حتی خود شیطان هم می تونست توبه کنه

گناه پر سرو صدا توبه پرسرو صدا هم می خواهد شما از این آقا اعلام برائتی شنیدید که حالا از موضع برتر دیگران را نصیحت می کند!!! گویی خود اوهیچ تقصیری به گردن ندارد !!!

دوشنبه 22/9/1389 - 8:59 - 0 تشکر 261549

یکی باید خودشو نصیحت کنه

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

جمعه 26/9/1389 - 15:13 - 0 تشکر 263351

دوست عزیز توبه شرایط داره و فقط به گفتن لسانی نیست که در این صورت مشمول نفرین امیرالمومنین میشیم و اولین شرطش جبران مافات است که .........

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 9/10/1389 - 18:1 - 0 تشکر 269130

نماینده تهران: خاتمی با تنفس مصنوعی هم قادر به ادامه حیات سیاسی نیست

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه تاریخ در دل خود کم ندارد انسان‌هایی که در زمان حیات دچار مرگ سیاسی شده ‌باشند، گفت: خاتمی با ‌تنفس مصنوعی هم قابل بازگشت به حیات سیاسی نیست.


به گزارش فرهنگ نیوز، علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با فارس، با اشاره به تکاپوی خاتمی برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور، اظهار داشت: همانطور که انسان‌ها دچار مرگ جسمی می‌شود، می‌توانند قبل از مرگ جسمی، دچار مرگ سیاسی شوند.

وی با بیان اینکه تاریخ در دل خود کم ندارد انسان‌های که در دوران زنده بودنشان، دچار مرگ سیاسی شده‌باشند، به فتنه سال 88 اشاره کرده و گفت: برخی در این فتنه علی‌رغم اینکه هنوز نمرده‌اند اما دچار مرگ سیاسی شده‌اند؛ شاید بتوان با افزایش امکانات پزشکی و علمی مرگ برخی از افراد را به تاخیر انداخت اما این امید در مورد فتنه‌گران 88 وجود ندارد.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، خاتمی را از جمله مردگان سیاسی دانست که با هیچ‌تنفس مصنوعی قادر به ادامه حیات سیاسی نیست و توضیح داد: خاتمی در دروان ریاست جمهوری‌اش عنصر و عاملی شد که مطالبات مردم را به محملی برای دشمنان انقلاب جهت مقابله با اسلام و انقلاب تبدیل کرد.
وی خاطر نشان کرد: سهم خاتمی در فتنه 88 نه تنها کم نیست، بلکه بیش از دیگران است.
زارعی با بیان اینکه خاتمی بر خلاف دیگر سران فتنه مرتکب حرکات رادیکالی در سال گذشته نشد، افزود: اساس رویه سیاسی و تاکتیک خاتمی اینگونه است که بدون اظهار نظر افراطی عمل می‌کند تا با آرام کردن فضا اهداف سیاسی خودش را دنبال کند.

شنبه 11/10/1389 - 17:1 - 0 تشکر 269610

عاقبت دودوزه بازی خاتمی
اظهارات اخیر یکی از بانیان ورشکسته فتنه 88 مبنی بر شرط گذاری جهت حضور در انتخابات مجلس، همچنان مورد بحث محافل ضدانقلاب است. این در حالی است که محافل اصولگرا متفق القولند که خاتمی باید محاکمه و مجازات شود و اظهار لحیه های گاه و بیگاه وی صرفا از سر ترس و به عنوان فرار به جلو است.

به گزارش فرهنگ نیوز پایگاه اینترنتی روزنت که از پاریس مدیریت می شود، در واکنش به گزافه گویی خاتمی نوشت: گویا او پیمان بسته که تا آخر عمر دوپهلو سخن بگوید و هر بار سخنان خود را در پوششی هزارلایه قرار دهد. خون به دل حامیان کردن و عصبانی تر کردن مخالفان خود، از روش هایی است که تنها خاتمی قادر است همزمان انجام دهد و هرگز هم درسی از آن نگیرد. او برای شرکت در انتخابات، آزادی بازداشت شدگان، اجرای قانون اساسی و تضمین انتخابات سالم و آزاد را شرط گذاشته اما برخی نکات در سخنانش مغفول مانده است.
روزنت ادامه می دهد: آن گونه که به خاطر داریم خاتمی در انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم و مجلس هشتم با وجود رد صلاحیت ها شرکت کرده است. او همواره چنین شرط ها و بحث هایی را مطرح می کند اما همواره در هنگام عمل، خود را ملتزم به سخنانش نمی داند. فرض محال که محال نیست، فرض کنیم حاکمیت حاضر شد شرایط را به زمان انتخابات مجلس هشتم در اسفند 86 برگرداند. سؤال این است که اعضای فعلی اصلاح طلبان در مجلس هشتم، چه کرده اند که شایستگی داشته باشند دوباره آنها یا افراد مشابه را به مجلس بفرستیم؟ اینها با شعار یاران خاتمی به مجلس راه یافتند اما از فرصت ها برای حمله به خاتمی و کروبی استفاده می کنند.
نویسنده با تمسخر اضافه می کند: چه اتفاقی رخ داده و چه تحولاتی در سطوح بالاتر قدرت رخ داده است که آقای خاتمی بحث شرکت در انتخابات را با پیش شرط هایی مطرح می کنند؟ آیا جنبش سبز اخیرا حضور و بروز گسترده خیابانی داشته که منجر به عقب نشینی حاکمان شده است؟ آیا در عرصه بین المللی تحول خاصی رخ داده که شرایط را به نحوی تغییر داده که حاکمان خواستار حضور اصلاح طلبان در عرصه انتخابات شده باشند و اکنون آقای خاتمی از موضع قدرت شروطی برای آنها تعیین می کند؟!
روزنت در پایان نوشت: گروههای اصلاح طلب پس از انتخابات سال گذشته، درمقابل یک دوراهی قرار دارند که هر دوی آن راهها به بن بست می رسد. تکلیف جنبش سبز را دیگر سخنان پدرخوانده ها تعیین نمی کند.
در همین حال سایت بالاترین اظهارات اخیر خاتمی را ادامه بیانیه17 موسوی توصیف کرد و نوشت: تاکید خاتمی بر مفاد بیانیه موسوی نشان داد تمام شایعاتی که از اختلاف میان این دو حکایت می کرد، بی پایه است.
سایت ضدانقلابی ایران گلوبال نیز معتقد است: اظهارات خاتمی، کف زنی از نوع اصلاح طلبی است نه کف مطالبات اصلاح طلبان. او جملاتی در سه بند و با سه درخواست گفته که هر یک نقیض بند دیگر است خصوصا آنجا که خواستار اجرای قانون اساسی نظام می شود. آیا عمل به قانون اساسی که یکی از بندهای اساسی آن ولایت فقیه است، می تواند انتخابات مورد نظر ما را تضمین کند و کاندیداها از فیلتر قانون اساسی رد نشوند؟ چرا ایشان ذهن اپوزیسیون را تا این حد عقب مانده فرض می کند؟ براساس همین قانون اساسی کاندیداها باید از فیلتر شورای نگهبان بگذرند. از سوی دیگر آقای خاتمی همان زمان که مجلس و دولت را در اختیار داشتند، آیا توانستند تغییری در حاکمیت بدهند؟ خاتمی سال 78 در دانشگاه تهران و در مقابل شعار «زندانی سیاسی آزاد باید گردد» گفت که ما در ایران زندانی سیاسی نداریم. اکنون چه شده که یکی از شروط خود را آزادی زندانیان سیاسی قرار می دهد؟ آیا این حرفها کف زنی سیاسی به اسم طرح کف خواسته ها نیست؟
بالاترین هم در تحلیلی نوشت؛ شرط های خاتمی برای «عدم» شرکت در انتخابات است نه شرکت در انتخابات. یعنی رژیم خواسته های امثال خاتمی را قبول می کند؟ خیر! خاتمی هم در واقع خواسته بگوید که ما در انتخابات شرکت نمی کنیم. رژیم به هیچ وجه چنین شرط هایی را نمی پذیرد. شما از سیاستمداری در حد و اندازه خاتمی چه انتظار دیگری دارید؟ به چه زبانی بگوید که در انتخابات شرکت نخواهد کرد؟ اپوزیسیون نباید به او حمله کند.
خاطرنشان می شود شرط گذاریهای مضحک خاتمی باعث شده برخی از رسانه های ضدانقلاب او را دن کیشوت توصیف کنند و از جمله بنویسند «آقای خاتمی چه کاریه؟ دوباره سه تا شرط می گذاری بعدش میگی اگه اینا نشه ما شرکت نمی کنیم. آی دور هم می خندیم ها!».
براساس اخبار جدید، خاتمی چند ماه قبل از انتخابات خرداد 88 یقین داشته که موسوی در انتخابات شکست خواهد خورد و پیروزی احمدی نژاد قطعی است. وی با این وجود -براساس رهنمود خارجی- به هیزم کشی و آتش افروزی پس از انتخابات به بهانه تقلب پرداخت و تلاش کرد حامیان را به آشوب خیابانی تحریک کند که اولین ثمرات آن حمله به پایگاه بسیج و کشتن چند شهروند بی گناه در همان تجمعات اولیه پس از اعلام نتایج انتخابات بود. خاتمی در انتخابات مجلس هشتم از فهرست «یاران خاتمی» در تهران حمایت کرد که از این فهرست 30نفره تنها یک نفر به مجلس راه یافت.

چهارشنبه 15/10/1389 - 12:0 - 0 تشکر 270739

همه خاتمی را ستون پنجم می‌دانند

نظرات کیهان درباره خیانت خاتمی و لزوم محاکمه وی فقط نظرات حسین شریعتمداری نیست بلکه مورد حمایت دولت، سپاه و بسیج، وزارت اطلاعات، مدیریت قوه قضائیه، مجلس و بخش های مهم اصولگرایان است.


کیهان نوشت: سایت روزنت با انتشار این مطلب به قلم علی افشاری (از عناصر فراری مرتبط با سازمان های ضدایرانی در آمریکا)، شرط گذاری های اخیر خاتمی برای حضور در انتخابات مجلس را مورد تردید قرار داد و نوشت: اظهارات جعفری دولت آبادی دادستان تهران آب پاکی را روی دستان خاتمی ریخت و خیلی زود پرونده سخنان وی را در خصوص فعال شدن اصلاح طلبان در عرصه سیاسی بست. وی با بیانی تقریباً آشکار، شرط گذاشتن خاتمی را علامت طلبکاری دانست و به نوعی با او اتمام حجت کرد که فرصت تاریخی برای بازگشت به نظام را از دست داده است و باید از کارهایش دست برداشته و آماده محاکمه شود. پیش از آن هم حمله حسین شریعتمداری به اظهارات خاتمی در جمع فراکسیون اقلیت، دشواری ها و به بیانی دیگر بن بست های پیش روی بازگشت اصلاح طلبان به حاکمیت را بازتاب می داد. استراتژی خاتمی، پس از تجربه جنبش سبز و با توجه به نوع نگاه بخش مسلط قدرت مجال و بخت قابل اعتنایی برای تحقق ندارد.
روزنت اضافه می کند: روزنامه کیهان که خطوط کلی آن هماهنگی روشنی با سیاست های رهبری دارد، خاتمی را به ملاقات های پنهانی با جورج سوروس، ابراز دوستی با راسموسن دبیرکل ناتو و حامی کاریکاتوریست دانمارکی مورد اعتراض جهان اسلام، ائتلاف با منافقین، بهایی ها، سلطنت طلب ها، مارکسیست ها و پژاک در فتنه ۸۸، مصداق سرمایه بزرگ اسرائیل در داخل ایران، گلوپاره کردن برای دفاع از اسرائیل در روز قدس، آتش زدن مسجد، قتل بسیجی ها و اجرای نسخه دیکته شده جرج سوروس، جین شارپ و ریچارد رورتی برای کودتاهای مخملی متهم کرده است.

نویسنده این پایگاه اینترنتی ضدانقلاب یادآور می شود: از آنجا که خاتمی علی رغم آشکارسازی تفاوت هایش با موسوی و کروبی، در مجموع از کلیت مواضع آنها دفاع کرده است، بسیار بعید است که تن به خواسته محکومیت جنبش سبز بدهد و هزینه چنین کاری برای او در بدنه حامی جریان اصلاحات بسیار سنگین است و به منزله یک خودکشی سیاسی است. از طرف دیگر کف خواسته نظام و اصولگرایان نیز ابراز برائت کامل و صریح از فتنه گران و به قول دادستان تهران اعلام توبه برای بازگشت به دامان نظام است و لذا امکان نقش آفرینی دوباره خاتمی در درون حکومت بسیار نامحتمل است. علائم موجود نشان از این دارد که حاکمیت تصمیم به اخراج خاتمی گرفته است، فیلترینگ سایت خاتمی، محدودیت های بنیاد باران، جلوگیری از سخنرانی در دانشگاه و ممنوع الخروجی وی آشکار می سازند که او دیگر از حاشیه امنیت درون نظام برخوردار نیست. حاکمیت کلی هزینه کرده و نمی پذیرد که مجدداً جریانی را که ستون پنجم دشمن می شمارد به عرصه سیاست بازگردند.

وی از سوی دیگر با به چالش کشیدن کفایت خاتمی و اصلاح طلبان برای معارضه جدی با نظام می پرسد: عملکرد فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس هشتم چه بوده و چه تاثیری داشته است؟ آیا بود و نبود آنها تفاوت قابل ملاحظه ای در عملکرد مجلس در چارچوب خواست اصولگرایان داشته است؟ سابقه خاتمی نشان می دهد که وی اهل ایستادگی روی خطوط قرمز نیست و سر بزنگاه از شروطش کوتاه می آید. صدر و ذیل سخنان خاتمی با هم نمی خواند.

چهارشنبه 15/10/1389 - 12:6 - 0 تشکر 270740



نظرآیت‌الله‌علم‌الهدی‌درباره‌شروط‌خاتمی

آیت‌الله‌علم‌الهدی: باید خاتمی اول ببیند که مردم وی را می‌پذیرند یا خیر سپس شرط‌گذاری کند.




عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فردی از پایبندی به قانون اساسی دم می‌زند که خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمی قانون اساسی را قبول داشت در مسئله ادعای تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه کرده و با اردوکشی خیابانی آن را زیر پا نمی‌‌گذاشت.
آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پیش‌شرط‌ های خاتمی برای حضور در صحنه سیاسی کشور، اظهارداشت: افرادی که در جریان فتنه فعال بودند باید بپذیرند که از نظر مردم دارای اتهام هستند.

وی بر همین اساس یک بخش از اتهام فتنه‌گران را قضایی دانست که دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن عمل می‌کند، تصریح‌کرد: بخش دیگر اتهام، مردمی است که مردم از آن نمی‌گذرند و نسبت به این مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه پیش‌شرط باید از سوی مردم باشد نه سران فتنه، یادآورشد: آنها می‌خواهند در بین مردمی حضور یابند که به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اینها مسائلی نیست که بتوان خیلی ساده از آنها گذشت.

وی با طرح این سؤال که آیا فردی که از مردم جدا شده‌ برای بازگشت به دامان ملت می‌تواند پیش‌شرط داشته باشد، گفت: معنای اینکه خاتمی می‌خواهد به عرصه سیاست بازگردد این است که وی از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر اینکه مقدسات دینی مردم برای آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دین و مقدسات دینی مردم در فتنه ۸۸ مورد اهانت قرار گرفته شد و به همین دلیل این مردم هستند که باید برای بازگشت خاتمی پیش‌شرط داشته باشند.

وی در عین حال ورود به عرصه سیاسی را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصریح‌کرد: باید خاتمی اول ببیند که مردم وی را می‌پذیرند یا خیر سپس شرط‌گذاری کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فردی از پایبندی به قانون اساسی دم می‌زند که خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمی قانون اساسی را قبول داشت در مسئله ادعای تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه کرده و با اردوکشی خیابانی آن را زیر پا نمی‌‌گذاشت.

وی در خصوص شرط دیگر خاتمی مبنی بر آزادی زندانیان سیاسی نیز، اظهارداشت: زندانیان سیاسی یا مجرم هستند و یا نیستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخیص که دادگاه است مشخص کرده و افراد نمی‌توانند مجرم بودن یا نبودن فردی را مشخص کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی بر همین اساس آزادی سیاسی مد نظر خاتمی را به این معنا دانست که اگر وی می‌خواهد به میان ملت بازگردد باید مجرمان آزاد شوند و هیچ کس با جنایت افراد مخالفتی نداشته باشد که این غیرقابل پذیرش است.

وی در ادامه به محاکمه سران فتنه اشاره کرد و گفت: محاکمه سران فتنه به دستگاه قضایی مربوط می‌شود و آنها باید تشخیص دهند که آیا سران فتنه را محاکمه کنند یا خیر و زمان و موقعیت آن را نیز این دستگاه مشخص می‌کند اما باید دید نتیجه اینکه سران فتنه در دادگاه محاکمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همین اساس هیچ کیفر و عقوبتی را برای سران فتنه بدتر از این ندانست که مورد تنفر مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه حضرت موسی(ع) وقتی به میان بنی‌اسرائیل برگشت در مقابل جنایتی که سامری کرده بود حداقل کیفر وی اعدام بود اما حضرت موسی(ع) سامری را اعدام نکرد، افزود: تنها کیفری را که برای سامری قرار داد این بود که وی قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین مجازات برای سران فتنه این است که از مردم جدا شده و ارتباطات مردمی‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌کرد: در حال حاضر این کیفر برای آنها سخت‌ترین مجازات است.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.