در روزنامه نپیچید.
مرکب چاپ حاوی سرب و فلزات سنگین (کادمیوم و آرسنیک) است که تجمع آنها در درازمدت میتواند باعث بروز بیماریها و علایمی مانند احساس خستگی یا سردرد شود.
در پارچهی نخی سفید بپیچید
بهتر است تمام کسانی که میخواهند به نانوایی بروند، یک پارچه نخی سفید و بدون چاپ و نوشته همراه خود ببرند.
داغ در نایلون نگذارید
نان خود را روی توری جلوی مغازه نانوایی کمی هوا بدهید و خنک کنید و سپس آن را درون نایلون یا کاغذ سفید بگذارید.
در سفرهی ساده بگذارید
سفرهتان را برعکس و از روی ساده و بدون طرحش استفاده کنید تا چاپ روی سفره به نان نچسبد.
در فریزر نگهداری کنید
بهترین راه نگهداری طولانیمدت نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد میشود و وقتی که شما از نانتان رفع انجماد کنید، این ماده غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیهاش برمیگردد.
در گرمای مستقیم نگذارید
بهترین راه این است که نان را چند دقیقه پیش از مصرف از فریزر خارج کنید و اجازه بدهید یخ آن در دمای محیط آب شود. راه دیگر این است که نان را روی بخار آب کتری یا سماور بگذارید. قرار دادن نان برای مدت کوتاهی توی مایکروفر هم میتواند راه مناسبی برای یخزدایی از آن باشد.
دستهایتان پاکیزه باشد
همه میتوانند برای پیشگیری از انتقال آلودگی دستهایشان به نان، از خود نانوا بخواهند که نان را برایشان درون پارچه یا نایلون قرار دهد یا اینکه با چند دستمال کاغذی سفید و بدون طرح، نان را بگیرند و به منزل برسانند.