ویتامین C بالای پرتقال برای استحكام و سلامت لثه ها مفید است.
مریم مراداف در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ویتامین C از جمله ویتامین های آنتی اكسیدانی و تقویت كننده سیستم ایمنی بدن است و موجب كاهش ابتلا به بیماری ها از جمله سرماخوردگی می شود.
وی گفت: تحقیقات مشخص كرده است كه ویتامین C هم می تواند میزان ابتلا به بیماری ها را بكاهد و هم در صورت ابتلا به بیماری، می تواند مدت زمان لازم برای بهبودی را كوتاه تر كند.
این متخصص تغذیه افزود: این ویتامین می تواند موجب افزایش جذب عناصری مانند آهن و كلسیم شود.
در نتیجه می توان منابع غنی از آهن و كلسیم یا حتی مكمل های آهن و كلسیم خود را همراه با مقدار مناسبی از آب پرتقال یا خود میوه كامل مصرف شود كه این مسئله موجب افزایش بهره وری در مصرف آن ماده غنی از آهن و كلسیم می شود.
مراداف گفت: پرتقال حاوی انواع دیگری از آنتی اكسیدان های مربوط به ویتامین A است. در این میوه مقادیر بالایی از آلفا و بتا كاروتن و بتا گزانتین موجود است كه در بدن قادر به ایفای نقش آنتی اكسیدانی هستند كه قابلیت افزایش قدرت سیستم ایمنی را دارا است.
وی اضافه كرد: پرتقال به عنوان یك ماده ضد سرفه، خلط آور و كمك كننده به هضم غذا است و از آن به عنوان میوه تقویت كننده لثه هم استفاده می شود.