تخم مرغ حاوی انواع ویتامین های گروه B است و برای ارتقای نیروی حافظه مفید است.
احمد رضا درستی مطلق در گفت و گو با فارس، افزود: تغذیه مناسب علاوه بر اثر بر عملكرد جسمی، تأثیر فوق العاده ای بر عملكرد روانی و مغزی انسان دارد.
وی گفت: كمبودهای تغذیه ای می تواند بیماری های روانی و روحی را ایجاد یا تشدید كند و به همین ترتیب ناراحتی های روحی نیز با تأثیر برمقدار دریافت مواد غذایی، اثرات جسمی را بر فرد تحمیل می كند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: تیامین یا ویتامین B۱ از جمله ویتامین هایی است كه در تمام مواد غذایی یافت می شود و در صورتی كه غذای افراد به طور عمدی كمبود داشته باشد، علائم كمبود شامل بی حالی شدید، افسردگی و پرخوابی ظاهر می شود.
درستی گفت: منابع غذایی از قبیل تخم مرغ، جگر، گل كلم، قارچ، موز، هندوانه، توت فرنگی و بادام زمینی حاوی آن هستند.
در سفیده تخم مرغ نپخته ماده ای به نام آویدین وجود دارد كه از جذب این ویتامین جلوگیری می كند و لازم است تخم مرغ بخوبی پخته و سپس مصرف شود.
وی اضافه كرد: تخم مرغ حاوی انواع ویتامین های گروه B است و برای ارتقای نیروی حافظه مناسب است و باعث تمركز بهتر حواس می شود. ضمنا بهتر است تخم مرغ با نان سبوس دار خورده شود.