• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3032)
جمعه 21/8/1389 - 19:40 -0 تشکر 250260
6- جنگ نرم سایبری

ایتدا با هم ضرورت پرداختن به این نوع جنگ را بررسی می کنیم.


ابزارهایی که دشمن در جنگ سایبری استفاده می کند ابزارهای بسیار فراگیری بوده ،
ظرفیت این ابزارها بقدری زیاد است که می تواند یاری دهنده دشمن برای رسیدن به کلیه اهدافش در همه جنگ های زیرمجموعه جنگ نرم باشد.

بهره مندی دشمن از ابزارهای جنگ سایبری بسیار بالاست زیرا تولید کننده این ابزارها بوده و تسلط بالایی روی آنها دارد.
مهمترین این ابزارها : اینترنت ، کامپیوتر، تلفن همراه ، دستگاه های VCD-DVD
و MP3PLAYER-MP4PLAYER و ...

اهمیت و فراگیر بودن جنگ سایبری بعلت اهمیت و فراگیر بودن ابزارهای بکارگیری شده در این جنگ است

صحنه درگیری در جنگ سایبری صحنه ای است که دشمن می خواهد در این صحنه


به تمام اهدافش در جنگ نرم برسد.

اهمیت جنگ سایبری از بقیه جنگ های زیرمجموعه جنگ نرم بالاتر است
(یعنی اهمیت آن از جنگهای فرهنگی ، اعتقادی ، سیاسی ، روانی و اقتصادی بالاتر است)
این اهمیت بقدری است که گاهی جنگ سایبری را مساوی جنگ نرم می دانند.

جنگ سایبری محلی فراهم کرده که دشمن در تمام ابعاد جنگ نرم به ما حمله می کند و ما هم باید با تمام توان و در تمام ابعاد به او حمله کنیم.

جنگ نرم شامل شش جنگ است که جنگ سایبری یکی از آنها می باشد اما اهمیت آن نسبت به بقیه بیشتر است زیرا بقیه جنگ های زیرمجموعه جنگ نرم برای رسیدن به اهداف خود نیاز به ابزارهای موجود درجنگ سایبری دارند که مهمترین این ابزارها اینترنت است.

 

 

مژده مژده پایگاه مجازی تحلیل و بررسی جنگ نرم افتتاح شد

 

  

WWW.JangeNarm1388.com

جمعه 28/8/1389 - 0:10 - 0 تشکر 252053

اهداف دشمن در جنگ سایبری عبارتند از :

1- تشکیل ارتش سایبری بر علیه انقلاب اسلامی
2- پیاده سازی اهداف جنگهای فرهنگی، اعتقادی، روانی ، سیاسی و اقتصادی در فضای اینترنت
3- راه اندازی وبلاگ ها و سایت های اینترنتی با موضوعات ضدفرهنگی ، ترویج شبهات اعتقادی ، اطلاع رسانی شایعات و اخبار کذب و فعالیت های اقتصادی منحرف در فضای اینترنت
4- هک کردن وبلاگ ها و سایت های ایرانی مفید در اینترنت
5- ساخت نرم افزارها و بازی های رایانه ای با موضوعات ضدفرهنگی
6- ساخت نرم افزارها و بازی های تلفن همراه با موضوعات ضدفرهنگی
7- انتشار تصاویر مستهجن در اینترنت ، کامپیوتر و تلفن همراه
8- انتشار موسیقی و آوازهای حرام در اینترنت ، کامپیوتر و تلفن همراه و دستگاه های MP3Player
9- انتشار کلیپ و فیلم های ضدفرهنگی در اینترنت ، کامپیوتر ، تلفن همراه ، دستگاه های VCD-DVD و MP4Player


ابزارهای مورد استفاده دشمن در این جنگ عبارتند از :
اینترنت- تلفن همراه - کامپیوتر - دستگاه های MP3Player-MP4Player-VCD/DVD

 

مژده مژده پایگاه مجازی تحلیل و بررسی جنگ نرم افتتاح شد

 

  

WWW.JangeNarm1388.com

شنبه 29/8/1389 - 10:55 - 0 تشکر 252413

این مطالب جالب بود

دوشنبه 1/9/1389 - 19:59 - 0 تشکر 252996

سلام
ممنون. ادامه بدید...
حق یارتون

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

سه شنبه 2/9/1389 - 13:11 - 0 تشکر 253250

به گزارش خبرگزاری فارس، حمیدرضا مقدم‌فر مدیر عامل خبرگزاری فارس که بعدازظهر امروز سه‌شنبه در نشستی با موضوع “بررسی جنگ سایبری “‌ در برنامه سپهر سیاست شبکه چهارم سیما با حضور حسن عابدینی کارشناس مسائل رسانه حضور یافته بود، با اشاره به توسعه فضای سایبری در دنیا گفت: بحث توسعه فضای سایبری، به فضای هژمونی امروز دنیا برمی‌گردد که تغییر این رویکرد وابسته به تکنولوژی و استفاده از آن در جنگ نرم است.



* ماهواره و اینترنت سربازان اشغال کشورها از سوی سلطه‌گران

وی با بیان اینکه تغییر جنگ سخت به جنگ نرم، ابزاری می‌خواهد که تکنیک‌های آن به فضای سایبری باز می‌گردد، افزود: امروز استفاده از فضای سایبری ابزاری است برای ورود به جنگ نرم؛ چرا که نظام سلطه برای اینکه اراده خود را حاکم کند، امروز نیازی به لشکرکشی نمی‌بیند تا از جنگ سخت استفاده کند بلکه در حوزه سایبر فضای ماهواره‌ای و اینترنت سربازانی هستند که برای اشغال یک کشور نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

مقدم فر با تاکید بر اینکه در جنگ نرم، اشغالگری نیاز به حضور فیزیکی ندارد، ‌ادامه داد: اشغالگری در جنگ نرم از طریق، تغییر بر افکار و اندیشه‌ها صورت می‌گیرد و روشن است که نظا‌م‌های سلطه‌گر برای اینکه حاکمیت خود را اعمال کند، امروز با استفاده از این ابزار به راحتی می‌تواند از تغییر اندیشه‌ها، رفتار مردم را در یک کشورها در دست بگیرند.



* جنگ سایبری؛ جنگ کم‌هزینه و موثر

وی با یادآوری این مطلب که در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم، نظام‌های سلطه‌گر در بسیاری از کشورها از این طریق توانستند حاکمیت خود را اعمال کنند، خاطرنشان کرد که جنگ سایبری،‌ جنگی است کم‌هزینه، موثر و با سرعت که عملیات آن به سرعت انجام می‌شود.

مدیر عامل خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه در فضای کشور ما جنگ نرم همان چیزی است که سال‌ها پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن به عنوان جنگ فرهنگی و نیز ناتوی فرهنگی یاد کردند، تاکید کرد: مهمترین ابزار جنگ نرم، امروز در فضای سایبری تعریف می‌شود که در مقاطع مختلف از جمله انتخابات اخیر حجم عمده‌ای از آن را مشاهده کردیم که تجربه بسیار قیمتی و البته پرهزینه‌ای برای نظام اسلامی بود.

وی با بیان اینکه در انتخابات اخیر تجربه خوبی در این زمینه کسب کردیم، به نمونه‌ای از آن اشاره کرد و گفت: نظام‌های سلطه‌گر از تمام ابزار سایبری خود همچون شبکه‌های ماهواره‌ای و نیز هزاران سایت در انتخابات اخیر به خوبی استفاده کردند که در این میان اشخاصی هم به صورت معین بودند که به مدیریت و مهندسی این موضوع می‌پرداختند.



* رسانه‌ها باید ابعاد و ابزار جنگ سایبری را برای مردم تبیین کنند

مقدم فر تاکید کرد ‌که از این تجربه باید رسانه‌ها بخصوص رسانه ملی استفاده کرده و ابعاد و ابزار مختلف این جنگ را برای مردم تبیین کنند.

این کارشناس مسائل استراتژیک درباره میزان موفقیت‌ راهبردها و نیز پدافندهای نهادهای مسئول در حوزه جنگ سایبری اظهار داشت: خیلی در این موضوع کار نکردیم و هم اکنون با چالش‌های اساسی در این زمینه مواجه هستیم. اگرچه تهاجمات سایبری دشمنان نتیجه دلخواه آنان را در ایران در بر نداشت، اما می‌بایست پیش از این خود را برای هجمه‌ها و تهاجمات در جنگ سایبری آماده می‌کردیم.

وی مولفه‌های فضای جنگ سایبری را فرازمانی، فرامکانی و فراقانونی بودن آن دانست و در عین حال اضافه کرد: در فضای جنگ سایبری دشمنان هر کاری بتوانند انجام می‌دهند و حتی اصول حرفه‌ای و کلاسیک رسانه‌ای را در این فضا زیر پا می‌گذارند.

مقدم فر با اشاره به اینکه فضای سایبری فضای نرم و تاثیرگذاری است، به اظهارات یکی از استراتژیست‌های آمریکایی مبنی بر اینکه “فضای سایبر و تاثیرگذاری‌اش بر ایران متکی بر استراتژی قورباغه است “، اشاره کرد و گفت: مدتی قبل نیز رایس در سیاست کلان ایالات متحده در مقابل جمهوری اسلامی ایران نیز این استراتژی را مطرح کرد؛ یعنی در عمق فضای سایبر به گونه‌ای عمل می‌کند که مردم زمانی متوجه این تهدید می‌شوند که کار از کار گذشته است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در ایران ?? میلیون کاربر اینترنتی داریم و بیش از ??? هزار وبلاگ و وب سایت نیز وجود دارند که بیش از نیمی از آن هم اکنون فعال هستند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران پس از آمریکا و ژاپن سومین کشور در جهان از نظر وجود وبلاگ و وب‌سایت است که باید از این فرصت به نحو خوب استفاده کرد.



* انتخابات اخیر نشان داد که در حوزه سایبر با جنگی تمام عیار مواجه هستیم

وی در ادامه با بیان اینکه مدت‌ها است که وارد جنگ سایبری شده‌ایم و این انتخابات اخیر نشان داد که در این حوزه با یک جنگ تمام عیار مواجه هستیم، بیان داشت: در این انتخابات تمام توان دشمن در حوزه سایبر متوجه ایران اسلامی شد و آنها از همه تاکتیک‌ها و تکنیک‌های خود در فضای سایبر علیه ما استفاده کردند از این رو هنوز به خوبی در این زمینه آماده نشده‌ایم و باید مراکز و مسئولین مربوطه کارهای فراوانی در این زمینه انجام دهند.

مقدم فر با اشاره به هجمه و حمله هکرها به فضای سایبری کشورمان در انتخابات اخیر، گفت: در این مقطع ما در این زمینه پدافند نداشتیم از این رو از بسیاری از قسمت‌ها آسیب دیدیم که این آسیب‌ها را هنوز نظام اسلامی به طور کامل از خود دور نکرده است.

وی یکی از شیوه‌ها و ابزارهای جنگ سایبری را حمله هکرها به سایت‌ها تاثیر گذار در یک کشور برشمرد و افزود: در انتخابات اخیر هکرهایی سایت‌های تاثیر گذار و اصلی کشورمان را هک کردند و بعضا موجب تعطیلی رسانه‌هایی شدند که اخبار، اطلاعات و روایات‌های درست را از انتخابات ایران به دنیا مخابره می‌کردند.حتی برخی از هکرها سایت‌هایی را آماده و جایگزین سایت‌های هک شده کردند و یا با عناوین سایت‌های هک شده آمدند و اطلاعات خلاف و دروغ را ارسال کردند.



* باید در حوزه جنگ سایبری پدافند داشته باشیم

این کارشناس مسائل رسانه با تاکید بر اینکه در حوزه جنگ سایبری باید خود را آماده کنیم و نسبت به آن پدافند داشته باشیم، اظهار داشت: در نگاهی مختصر متوجه می‌شویم که صدها سایت و شبکه‌های ماهواره‌ای و خبری همانند BBC فارسی و CNN آسیب‌هایی را به فضای افکار عمومی کشورمان در انتخابات اخیر ایجاد کردند.

وی در ادامه به اقدامات تیم رصد سایبری سپاه در کشف و منهدم کردن شبکه‌های اینترنتی ضد اخلاقی و ضد دینی در فضای اینترنتی کشورمان اشاره کرد و گفت:‌ در این سالیان نهادهایی همچون سپاه پاسداران اقدامات موثری را در تهاجمات سایبری انجام داده‌اند که ظرفیت بزرگی محسوب می‌شود؛ اگرچه به خوبی از این فرصت‌ها استفاده نشده است.

مقدم فر با بیان اینکه همانطور که در زمینه‌های مختلف علمی پیشرفت‌های گسترده‌ای داشتیم و جوانان توانسته‌اند در این مراحل به رشد و تعالی برسند، در زمینه مقابله با تهاجمات سایبری استعدادهای فوق‌العاده‌ای در کشور داریم، گفت: انهدام سایت‌های ضداخلاقی و ضددینی در فضای اینترنت که از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام گرفت توسط یک سری نیروهای جوان، علمی، محقق و پژوهشگر صورت پذیرفت که همانند جوانانی که در علومی مانند هسته‌ای و نانوتکنولوژی خوش درخشیدند در فضای سایبری نیز این جوانان خود را نشان دادند.

مدیر عامل خبرگزاری فارس در تشریح مقابله با تهاجمات سایبری دشمنان نیز اظهار داشت: گام اول درا ین زمینه خارج شدن از انفعال است چرا که ما در کشورمان فرصت‌های خوبی داریم و باید از صاحبان فکر و اندیشه که سرمایه‌های بزرگی در این زمینه هستند، استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در حالی که در دنیای غرب و آمریکایی‌ها از فناوری فوق‌العاده‌ای در این زمینه برخوردارند اما پیامی ندارند، انقلاب اسلامی دارای پیام است و دنیا شنوای این پیام خواهد بود از این رو باید این پیام را از این طریق به گوش جهانیان برسانیم.

مقدم فر خروج از انفعال و نیز تشکیل اتاق‌های فکر و استفاده از نخبگان و کارشناسان را در حوزه سایبر از دیگر مواردی عنوان کرد که باید برای مقابله با تهاجمات سایبری از آن استفاده کرد.

 

مژده مژده پایگاه مجازی تحلیل و بررسی جنگ نرم افتتاح شد

 

  

WWW.JangeNarm1388.com

سه شنبه 2/9/1389 - 20:53 - 0 تشکر 253556

ممنون..ادامه بدین

اللهم عجل لوليک الفرج.والعافيت والنصر . وجعلنا من خير انصاره واعوانه والمستشهدين بين يديه
                                   mahtab10.blogfa.com
پنج شنبه 11/9/1389 - 21:38 - 0 تشکر 257220

یك پایگاه خبری سازمان‌های جاسوسی را عامل حمله ویروس‌ استاكس‌نت به رایانه‌های صنعتی در ایران دانست و نسبت به بروز جنگ جهانی سایبری هشدار داد.

به گزارش گرداب، پایگاه خبری "ایلاف‌" در گزارشی با عنوان "جنگ جهانی الكترونیك‌" به بررسی نسل جدیدی از جنگهای ویرانگر می‌پردازد كه در آن ظرف چند ثانیه و بی هیچ هزینه‌ای، خسارتهایی سنگین به كشور هدف وارد می‌شود، جنگی كه سربازان آن هكرها و متخصصین فنآوری اطلاعات خواهند بود.

یك كارشناس فن‌آوری اطلاعات در گفت‌وگو با "ایلاف‌" بر این مطلب تأكید كرد كه پیش‌بینی‌ها از احتمال وقوع جنگ جهانی الكترونیك خبر می‌دهند؛ جنگی كه در خلال آن كشورهای درگیر وارد نبردی سخت خواهند شد، بی آنكه حتی یك سرباز، آسیب دیده و یا سلاحی نابود شود.

بنا بر اظهارات "ایمن ناطور‌" كارشناس فناوری اطلاعات، زمانی‌كه فناوری موفق شد‌ به ریزترین و جزئی ترین مطالب دست پیدا كند، سخن از امكان وقوع جنگ جهانی الكترونیك مطرح شد كه در خلال آن كشورهای درگیر، وارد جنگهایی وحشیانه خواهند شد بی آنكه حتی یك سرباز در این جنگ آسیب دیده و یا سلاحی نابود شود. علاوه بر این یك كارشناس حقوقی نیز تأكید دارد كه جهان به قدر كافی آماده این جنگ نیست و مصوبات قانونی بازدارندهای در این زمینه وجود ندارد.

ایلاف می‌نویسد: حملات ویروسی از طریق كرم رایانه‌ای "استاكس نت‌"، به صدها رایانه در سراسر جهان به ویژه ایران صدمه وارد كرد به گونه‌ای كه راه برای تكرار این خطر گشوده شد؛ مسئله‌ای كه در ابتدا به دلیل مهارت بالای به كار رفته در این فناوری و احتمال حضور برخی دولتهای پنهان در پشت ماجرا با هدف از كار انداختن توان صنعتی صنایع بزرگ، كاملا نامأنوس و غیرعادی می‌نمود؛ یكی از مثال‌ها در این زمینه، كرم رایانه‌ای "استاكس نت‌" بود كه سعی داشت به سیستمهای یكی از نیروگاههای هسته‌ای ایران وارد شود؛ مسئله‌ا‌ی كه موجب نگرانی می‌شود تكرار این حادثه و حمله به بخشهای بسیار حساس و سوءاستفاده از این اقدامات الكترونیكی با هدف حملات ویروسی ویرانگر است.

ایلاف از ایمن ناطور كارشناس فناوری اطلاعات درباره علت امتناع دهها متخصص فناوری اطلاعات از صحبت كردن پیرامون خطرهای قریب الوقوعی مانند "استاكس نت‌" سؤال كرد، وی در پاسخ اظهار داشت، بسیاری از كارشناسان طی سالهای اخیر به دلیل تخصص‌شان، درگیر حملات عادی هكرها مانند نفوذ به سیستم، انتشار ویروسهای عادی، كلاهبرداری اینترنتی و ... بوده‌اند و شمار اندكی از متخصصان، مشغول به كارگیری این تكنولوژی در تصفیه حسابهای سیاسی میان كشورهای بزرگ هستند.
ناطور تأكید كرد این فكر سالهای زیادی به طول انجامیده و مراحل اجرایی آن به سطوح بسیار پیشرفتهای رسیده است. ویروس "استاكس نت " در سطح سیاسی جهانی شده است، لذا جنگ جهانی الكترونیكی تنها یك احتمال نبوده بلكه بسیار نزدیك است.

پایه‌گذاری هك
ناطور بر این مطلب تأكید دارد كه دستگاههای اطلاعاتی جهان از چندین سال پیش، پرداختن به پرونده هكرهای اینترنتی به ویژه هكرهای حرفه‌ای را مورد توجه خود قرار داده‌اند؛ این دستگاههای اطلاعاتی، اخبار مربوط به آنها و شرایط بازداشت و موارد هكهای انجام شده توسط ایشان در سراسر جهان را مورد پیگیری قرار می‌دهند. پس از آن یكسری معاملات مخفیانه با مبالغ بالا، برای خرید آزادی زندانیان اسیر در چند كشور خاورمیانه صورت می‌گیرد. بدین ترتیب بسیاری از این زندانیان ناپدید شده و از این پس دیگر زندانی نبوده بلكه كاملا آزاد هستند و از طریق تفاهمنامه‌های انحصاری برای سازمانهای پیچیده‌ای كه به احتمال زیاد جاسوسی هستند كار می‌كنند تا اقدامات خرابكارانه ایشان بر روی شبكه عنكبوتی اینترنی از جانب این كشورها و تحت مالكیت ایشان باشد.

بر اساس این گزارش ناطور می‌افزاید كه خود وی از شاهدان عینی تجربه‌ای بوده كه در آن هیئت دولت یك كشور عربی چند سال پیش، گروهی از هكرهای مشهور جهان را چند روزی از زندان آزاد كرد تا در یك عملیات بین المللی با حضور چندین شركت جهانی فعال در زمینه سازمانهای اطلاعاتی و سلامت عمومی فضای اینترنت شركت كنند. در نتیجه این عملیات حسابهای بانكی بیرون كشیده و به معاملات بازار بورس دست برده شد و ظرف چند ساعت سودهای زیادی به دست آمد. مسئله‌ای كه زنگ خطری بزرگ برای دست‌اندركاران این زمینه بود، تا جائی‌كه همان موقع سؤال مهمتری را مطرح كردند؛ چه باید كرد كه خطر هكرهای اینترنتی در همین حد باقی مانده و از آن تجاوز نكند و احتمالات مطرح شده از سوی تروریسم جهانی نیز در نظر گرفته شود.

عملیات اطلاعاتی
به اعتقاد ناطور آنچه اخیرا در ایران و چین رخ داد یك تجربه عملی برای تجربیات و تلاشهای پیچیده‌تر در مراحل بعدی بوده است. وی توضیح می‌دهد كه "استاكس نت‌"، تلاشی بود كه در پشت آن سازمانهای جاسوسی جهانی قرار داشتند. این سازمانها بسیاری از هكرهای حرفهای سراسر جهان را بسیج كردند و هدفشان نیز فراتر از عملیاتهای مرسومی است كه هكرها بدان عادت داشته‌اند. طرحها و برنامه‌های این عملیات رنگ نظامی به خود گرفته و رویكرد آن امنیت كشورهای دشمن، ثبات داخلی و اقتصاد آنها را هدف قرار داده است. اهدافی كه بی هیچ هزینه نظامی و مالی، در دسترس این دولتها قرار دارد.

وی توضیح می‌دهد كه كشورهای عربی وارد میدان شده‌اند و نمی‌خواهند در جنگ الكترونیك آینده، از این مهارتها عقب بمانند. گسترش بخشهای فناوری اطلاعات می‌تواند دلیلی پنهان مبنی بر تمایل این كشورها برای ورود به جنگهای الكترونیك كوچك با اهداف محدود، علیه كشورهای دشمن باشد.

سناریوهای وحشتناك
ناطور ضمن اشاره به اقدامات هكرها از قبیل، كلاهبرداری اینترنتی، انتشار ویروس، حمله به پایگاههای اینترنتی و نابودی محتویات آنها و اقدام به طراحی ویروسی مانند "استاكس نت‌" ویژه حمله به واحدهای بزرگ صنعتی جهان، بر این مطلب تأكید دارد؛ تا زمانیكه هوش الكترونیكی هكرها معیار و ملاك عملیاتهای بین المللی و حمله به كشورها باشد، كشورهای مخفی حامی این هكرها، شرایط حمایتی و سرمایه گذاری خود را برای این هكرها فراهم می‌سازند تا اهداف جدیدی را در برابر آنها قرار دهند. به عنوان مثال از این هكرها خواسته می‌شود ویروسی طراحی كنند كه به محض انتشار باعث ایجاد نقص در یكی از واحدهای تولید برق در یك كشور شود. حادثه‌ای كه می‌تواند ظرف چند ثانیه شهری بزرگ مانند نیویورك را در تاریكی مطلق فرو ببرد.

وی ادامه می‌دهد، این امكان وجود دارد ویروس دیگری برای نابودی برنامه‌های بورس ماهیانه كشورهای جهان طراحی شده و موجب ایجاد نواقص فنی در نظام چرخشی پول شود كه این مسئله منجر به زیانهای مالی شده و به شوك‌های مالی جهانی خواهد انجامید. در عملیاتی دیگر ممكن است ریلهای قطار، نابودی هواپیما و به آتش كشیدن میدانهای نفتی هدف عملیات باشد.

به گزارش ایلاف البته تعقیب عاملان این عملیاتها دشوار است، به ویژه آنكه دستگاههای جاسوسی حامی، سرمایه گذار و طراحان اصلی این عملیاتها هستند. به عنوان مثال می‌توان گفت در پشت بسیج كردن هكرهای یك كشور، دستگاه اطلاعاتی كشوری دیگر قرار دارد كه در كشور ثالث حاضر می‌شوند و هك الكترونیكی خود را به سمت كشور هدف می‌فرستند. این روند، یك عملیات بسیار پیچیده است كه ماهها به طول می انجامد. لذا نمی‌توان آن را به اقدامی منظم نسبت داد و یا طرف حاضر در پشت ماجرا را مشخص نمود.

ناطور درباره امكان مقابله با ویروس تأكید كرد، مقابله با هر ویروسی با تلاش مستمر، تولید برنامه‌های ضد ویروسی، طراحی برنامه‌های پشتیبانی و به روز رسانی مستمر با هدف سلامت عمومی شبكه مؤسسات و كارخانه‌های بزرگ ممكن است و این اقدامات قادرند تا حدی حملات ویروسی را كنترل كنند، هر چند میزان نفوذ ویروس‌ها همچنان بالا خواهد ماند. ناطور همچنین توضیح می‌دهد روش دیگر، روش درمان پس از حملات ویروسی است كه غالبا از طریق پاكسازی سیستمها از پوشه‌های نفوذ شده، انجام می‌شود كه این مسئله مدت زیادی به طول خواهد انجامید و در مقایسه با گسترش هدفها و هدفگیری تأسیسات حساس جهانی و رخ داد زیانهای بزرگ، درمان و پاكسازی سیستمها تا حد زیادی محدود و كوچك است.

قوانین ناقص
در همین زمینه "عبدالله مجالی‌"، كارشناس قانونی در زمینه قوانین الكترونیك اظهار داشت، آمادگی كشورهای جهان جهت رویارویی با خطرات ناشی از سوء استفاده اینترنتی و فناوری اطلاعات هر چند وسیع می‌نماید، ولی این آمادگیها در قبال خطرات این‌چنینی بسیار ناچیز بوده و تفاهمنامه‌های دوجانبه نیز در این زمینه پیچیده و غیردقیق است.

این تمهیدات و آمادگیها، خطرات حقیقی كه در آینده نزدیك، بخشهای امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را در برمی‌گیرد پوشش نخواهد داد، چرا كه غالب قوانین فعلی مربوط به نحوه برخورد با شكلهای مختلف كلاهبرداری اینترنتی و تجاری، تعقیب طراحان و ارسال كنندگان ویروسهای از كاراندازی سایتها، نابودی اطلاعات و نیز ویروسهایی كه سیستمهای كامپیوتری را از كار انداخته‌اند بوده كه اغلب نیز قادرند با این ویروسها مقابله كرده و جلوی آنها را بگیرند.

در همین راستا، المجالی، كارشناس حقوقی از كشورهای جهان می‌خواهد هر چه سریعتر با كارشناسان تكنولوژی حمایت و سلامت جهانی و نیز كارشناسان حقوقی معاملات الكترونیك ارتباط برقرار كنند، تا بتوانند برای مقابله با خطرات آینده، ضمن تشكیل یك كمیته جهانی و در سایه طرحی بین المللی، قوانین تكنولوژیك جدید، سخت و بازدارندهای را برای ملزم ساختن كشورهای جهان تصویب كنند. هدف از این اقدام، مقابله با خطرات ناشی از سوءاستفاده‌های تكنولوژیك است، چرا كه كشورهای جهان جدید به اندازه كافی آمادگی رویارویی با جنگ الكترونیك در وسعت جهانی را ندارند.

منبع: فارس

 

مژده مژده پایگاه مجازی تحلیل و بررسی جنگ نرم افتتاح شد

 

  

WWW.JangeNarm1388.com

جمعه 26/9/1389 - 15:58 - 0 تشکر 263377

برای اینکه در دام خیلی از این توطئه ها نیفتیم باید بصیرت بالا داشت و ایمان قوی.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.