گروهی از متخصصان بین المللی خاطرنشان كردند كه مصرف روزانه قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان مغز را كاهش می دهد.
این یافته حاصل تجزیه و تحلیل روی اطلاعات مربوط به عادات رژیم غذایی در بیش از ۴۱۰ هزار مرد و زن ۲۵ تا ۷۰ ساله است.
این شركت كنندگان از كشورهای مختلف شامل فرانسه، هلند، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، یونان، دانمارك، نروژ، سوئد، آلمان بوده اند.
این افراد بین سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۰ بازنشسته شدند و طی حدود ۵/۸ سال تحت مطالعه قرار داشتند.
یافته ها تاكید كرد كه مصرف قهوه و چای برای محافظت از مغز در برابر سر طان سودمند است.
این نتایج در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.
منبع :
گروهی از متخصصان بین المللی خاطرنشان كردند كه مصرف روزانه قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان مغز را كاهش می دهد.
این یافته حاصل تجزیه و تحلیل روی اطلاعات مربوط به عادات رژیم غذایی در بیش از ۴۱۰ هزار مرد و زن ۲۵ تا ۷۰ ساله است.
این شركت كنندگان از كشورهای مختلف شامل فرانسه، هلند، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، یونان، دانمارك، نروژ، سوئد، آلمان بوده اند.
این افراد بین سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۰ بازنشسته شدند و طی حدود ۵/۸ سال تحت مطالعه قرار داشتند.
یافته ها تاكید كرد كه مصرف قهوه و چای برای محافظت از مغز در برابر سر طان سودمند است.
این نتایج در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.