• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن حوزه علميه > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
حوزه علميه (بازدید: 2641)
چهارشنبه 28/7/1389 - 20:43 -0 تشکر 243912
بحث رسانه از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری در سفر قم با توجه به تحولات جهانی است

http://qiu.ir/Files/110/Image/General/1391/9/16/261508850a2d4a73a1f281b2b1dbf4da.jpg
دکترکمال اکبری رییس دانشکده صدا وسیما قم در خصوص نگاه ویژه و امیدی که این روزها به تحول آفرینی سفر مقام معظم رهبری دام ظله العالی به قم در مبانی دینی و زیر ساختی نظام جمهوری اسلامی خصوصا در حوزه رسانه وجود دارد عنوان کرد: دو سفر قبلی رهبری به قم منشاء تحول آفرینی در حوزه مبانی دینی و علوم انسانی شد بگونه ای که در ده سال گذشته شاهد پژوهشکده ها و مراکز علمی تحقیقاتی متعددی بودیم که در سطح جهانی  نوید تحولاتی را داده که این سفر می تواند دوره بلوغ، ثمر دهی و کامل کنند طرح های قبلی باشد.

رییس دانشکده صدا و سیما قم تصریح کرد: بی شک با توجه به تحولات جهانی بحث رسانه ازدغدغه های جدی مقام معظم رهبری است که یقین داریم سفر ایشان به قم دستاوردها مبارکی را درحوزه رسانه و اهتمام حوزه به تولید دانش رسانه ای ومعضلات زمین مانده رسانه ای خواهد داشت.

دکتراکبری افزود:وقتی که مقام معظم رهبری بحث تهاجم فرهنگی،جنگ نرم و استعمار فرانو را مطرح کردند که درهمه این ها یک بارمعنایی دلالت كننده بر اهمیت نقش رسانه در تهاجم دشمن وجود دارد. به گونه ای که در استعمار فرانو پیاده نظام دشمن و موتورمحرکه دشمن رسانه ها هستند.

رییس دانشکده صدا و سیما قم بیان داشت: مقام معظم رهبری مد ظله العالی اعتقاد راسخ به رسانه و هنر دارند وهنررا مکمل انسان می دانند و معتقدند جامعه و انسان بی هنر کارا نخواهد بود، آنچه که امروزاهمیت پیدا می کند این  است که ما نباید مرعوب تکنولوژی رسانه غربی شویم بلکه باید بر پایه مبانی دینی کارکرد جدید برای رسانه تعریف کنیم تا بتوانیم سخن حقمان که همان پیام نورانی اسلام است را از طریق رسانه بیان کنیم.امروزه  رسانه ها تبدیل شده اند به ابزاری برای پیشبرد حتی اهداف نظامی،سیاسی واقتصادی،امروز باید بدانیم که واقعا این رسانه است که حرف اول را میزند. لذا اینجاست که دانش رسانه ای مورد نیاز این رسانه هم اهمیت پیدا می کند. دانشکده صدا و سیما قم به دنبال ارائه مدلی برای ترسیم رسانه دینی و تحقق آن در حوزه تئوری و عمل است .

رییس دانشکده صدا وسیما قم درخصوص هرنوع همکاری این دانشکده با کمیته استقبال رهبری خاطرنشان کرد:ما ازموقعی که از برنامه سفر آقا به قم مطلع شدیم، نسبت به هر نوع  همکاری با مسولین امر اعلام آمادگی نمودیم و معتقدیم مجموعه دانشکده صدا و سیما قم به دلیل تجربه پیشینه ای که در حوزه مباحث رسانه ای دارد حرف های زیادی برای گفتن در حوزه مباحث رسانه ای مورد تاکید مقام معظم رهبری خصوصا در بیانات و انتظاراتی که آقا در دیدار خبرگان رهبری درخصوص تولید دانش رسانه ای عنوان کردند دارد.

 

جمعه 30/7/1389 - 21:28 - 0 تشکر 244361

بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم سفر پر خیر و برکت آقا به قم بارقه ها و برکاتی برای فضای پر اهمیت و کم توجه شده رسانه های نو فراهم کند

يکشنبه 2/8/1389 - 17:36 - 0 تشکر 244781

سلام هر کاری که برای تحقق فرامین رهبری بشه خوبه
ما هم اهیدواریم

دوشنبه 3/8/1389 - 12:24 - 0 تشکر 244936

میرمطهر درگفتگو با مهر خبرداد:

فعالیت اولین حوزه علمیه دارای شبکه هوشمند

حوزه علمیه خواهران حضرت حجت (ع) از معدود مراکز آموزشی کشور است که تمامی فعالیتهای آن در فضای دیجیتال انجام می شود. معاون این حوزه علمیه در گفتگو با گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری مهر از فعالیتهای این مدرسه علمیه گفته است.

مدارس علمیه هوشمند به آن دسته از مدارس علمیه اطلاق می شود که کنترل و مدیریت آنها مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه است و محتوای اکثر دروس آن دیجیتالی و سیستم ارزشیابی و نظارت آن هوشمند است و می توان با استفاده از همین خاصیت محیط یاد دهی و یادگیری را در هر لحظه و در هر مکان که رایانه و بستر اینترنت وجود داشته باشد ارائه کرد.

حوزه علمیه خواهران حضرت حجت (ع) از معدود مراکز آموزشی کشور است که تمامی فعالیتهای آن در فضای دیجیتال انجام می شود. ‌آنچه می خوانید گفتگوی مهر است با میر مطهر معاون حوزه علمیه حضرت حجت (عج):

* خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: خانم میر مطهر ابتدا از فعالیتهای حوزه علمیه خواهران حضرت حجت بفرمایید؟

- میر مطهر معاون حوزه علمیه حضرت حجت (عج): در حوزه های علمیه خواهران در سطح کشور ارائه دروس تحت نظام آموزشی حضوری انجام می شود اما حوزه علمیه خواهران حضرت حجت (ع) سعی کرده دروس حوزوی در مقطع سطح 2 (کارشناسی) را به شکل مجازی و تحت وب ارائه بدهد. این حوزه با استفاده از سامانه مدیریت مدارس علمیه هوشمند طی 2 سال تحقیق و کار مستمر در چند بخش کلی آموزش و خدمات الکترونیک، مدیریت ثبت نام، تجهیزات سخت افزاری، شبکه کارت هوشمند الکترونیک و سیستمهای حضور و غیاب توانسته است اقدامات موثری را در جهت هوشمندسازی انجام دهد.

* نحوه مدیریت آموزش الکترونیک در حوزه علمیه حضرت حجت (ع) چگونه است؟

- مدرسه علمیه حضرت حجت(ع) با همکاری اساتید مجرب، راه اندازی استودیو ضبط صدا و تصویر و استفاده از نرم افزار تولید محتوای الکترونیک توانسته است گامهای اساسی در تولید دروس الکترونیک استاندارد به صورت پویا نمایی و با استفاده از فایلهای فلش بردارد. دریافت گزارشات و نمودارهای پیشرفته از عملکرد و پیشرفت علمی مدرسه در سال تحصیلی، نمایش تقویم تحصیلی و امتحانی، انجام پیش ثبت نام و تکمیل آن در پایه های مختلف تحصیلی به صورت الکترونیکی از دیگر برنامه های این نحوه مدیریتی است.

* مزایای استفاده از شیوه آموزش الکترونیک در حوزه های علمیه چیست؟

- این کار علاوه بر افزایش سرعت تولید دروس موجب کاهش چشمگیر هزینه های تولید می شود. امکان برگزاری آزمون های آنلاین را به شما می دهد و می توان از نتایج آزمونها با استفاده از نمودارهای پیشرفته آمارهای مقایسه ای تهیه کرد. استفاده از سیستم حضور و غیاب الکترونیکی و آنلاین طلاب با استفاده از کارتهای الکترونیک و مدیریت سایت شخصی اساتید جهت انتشار مطالب و مقالات نیز از مزایای این شیوه است.

* چه کارکردهای دیگری برای این فعالیتهای دیجیتالی تدوین شده است؟

- ارائه نمونه سئوالات امتحانی سالهای گذشته، صدور کارنامه تحصیلی کلی با امکان پرینت و آرشیو در صفحه شخصی طلبه از دیگر کارکردهای این سیستم آموزشی است. علاوه بر این می توان از آن برای نظرسنجی در مورد عملکرد اساتید و کیفیت تدریس به صورت دوره ای استفاده کرد. همچنین ارائه معدل، اطلاع رسانی از وضعیت حضور و غیاب خواهران در مدرسه از طریق پیامک و ارائه مشاوره تخصصی و عمومی به خواهران طلبه توسط اساتید به صورت آنلاین بخش دیگری از فعالیتهای حوزه علمیه حضرت حجت در این زمینه است.

* در مورد نرم افزار تولید محتوای الکترونیک هم توضیح می دهید؟

- از این نرم افزار جهت تولید، طراحی و ساخت دروس الکترونیک، نرم افزارهای چند رسانه ای، نرم افزارهای راهنما، انتشار پروژه های تحقیقاتی، علمی - پژوهشی و تبدیل کتب به کتابهای الکترونیک استفاده می شود. از مزایای این نرم افزار می توان به امکان ساخت محتوای آموزشی پیشرفته تحت وب و بدون نیاز به هر گونه دانش فنی اشاره کرد. از دیگر مزایای این نرم افزار کاهش چشمگیر هزینه های تولید دروس الکترونیک و صرفه جویی در زمان است همچنین این نرم افزار استفاده از دروس محتوای تولید شده بدون نصب و یا هرگونه نرم افزار جانبی را امکانپذیر می کند. کارکرد دیگر این نرم افزار نصب آسان و پیشرفته و عدم محدودیت در تعداد دروس ساخته شده توسط نرم افزار است.

* حوزه علمیه حضرت حجت (ع) دارای دار القرآن مجازی نیز هست. درباره این دار القرآن و نحوه فعالیت آن توضیح بدهید.

- وب سایت دارالقرآن مدرسه علمیه حضرت حجت (ع) با هدف آموزش غیر حضوری و آنلاین قرآن و معارف اسلامی افتتاح شده و یکی از انگیزه های ایجاد آن کاهش هزینه و زمان آموزش برای قرآن آموزان بوده است. این سایت این امکان را به فراگیران می دهد تا از طریق آزمون های قابل برنامه ریزی از نظر کیفیت، کمیت و محتوا میزان یادگیری آموزش های خود را بسنجند. همچنین با تولید و اجرای بخش های جانبی نرم افزار مانند نهج البلاغه، مفاتیح الجنان، صحیفه سجادیه و احکام (در سطوح مختلف و متناسب با رده سنی مخاطب و نظرات مراجع تقلید مختلف) امکانات نوین، جامع و جذابی به کاربر پرتال ارائه می دهد.

* این دارالقرآن مجازی دارای چه نوع آموزشهایی است؟

- آموزش روخوانی و روانخوانی، تجوید و قرائت صحیح قرآن کریم، آموزش حفظ قرآن که به صورت همزمان با دوره های دیگر به شکل موازی ارائه می شود از برنامه های این دار القرآن است. علاوه بر آن در زمینه ترجمه و مفاهیم قرآن، صرف و نحو قرآن همچنین معارف قرآنی شامل مسائل تربیتی- اخلاقی با استفاده از آیات و روایات آموزشهایی ارائه می شود. ترتیل کامل قرآن کریم با ترجمه فارسی و انگلیسی، کتابخانه و دائره المعارف قرآنی با امکان جستجوی پیشرفته از دیگر امکانات این سایت است که در اختیار فراگیران قرار داده می شود. بخش آموزش احکام، بانک جامع حدیث و جستجو نیز از امکانات این دار القرآن مجازی است که کلیه این آموزشها به صورت استاندارد و مطابق با روشهای روز آموزش الکترونیک ارائه می شود.

در راه رسيدن به oooooj

با مردم مهربان باش چرا که هنگام سقوط با همان مردم روبرو خواهي شد 

دوشنبه 3/8/1389 - 15:17 - 0 تشکر 244979

سلام
خدمت همه رهروان ولایت
درود بر حماسه سازان پر توان روحانیت در حوزه خطیر و حساس رسانه

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.