• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 784)
يکشنبه 21/6/1389 - 14:18 -0 تشکر 230277
توکلی خطاب به احمدی نژاد:صبر هم اندازه ای دارد

به گزارش خبرآنلاین، احمد توکلی نماینده تهران در مجلس در نامه‌ای به رئیس جمهور برخی موارد را تذکر داد که متن این نامه به شرح زیر است:


برادر ارجمند جناب آقای دکتر احمدی نژاد ، رئیس جمهورمحترم ، سلام علیکم عید فطر مبارک باد ، شما به لطف خداوند توفیقات خوبی از جمله در تقویت سرمایه اجتماعی بین توده‌های مردم داشته‌اید. این توفیق مرهون کار شبانه روزی شما در کشاندن اعتبارات دولتی تا اقصی نقاط کشور و نیز اکرام و توجه به مستضعفان است. گرچه قصدم از نوشتن این نامه ارزیابی جامع دولت نیست، ولی فکر کردم نامه را با ذکر خیری از شما شروع کنم تا موضوع اصلی آن شما را نرنجاند. شاید بهترین عیدی برای جنابعالی تقدیم همین نامه باشد.
 
متاسفانه به رغم تذکرات مکرر خیر خواهان، جنابعالی به قانون شکنی و تجری نسبت به قانون ادامه می‌دهید. حتی وقتی رهبری معظم انقلاب نیز به صحنه می‌آیند ، به تصحیح مسیر قیام نمی‌کنید. به سه مصداق اخیر در این زمینه می‌پردازم. پیشتر مصادیق متعددی را در نهان و آشکارا عرض کرده‌ام.
 
1- کاهش ساعت کار در ماه رمضان، تخلفی است که سابقه آن به سال 1386 برمی گردد. به یاد دارید که رئیس مجلس وقت کتباً و رسماً براساس اصل 138 قانون اساسی مصوبه دولت را لغو کرد و آن را برای اصلاح به دولت باز گرداند، ولی عملاً فرصت اصلاح باقی نماند و در سال‌های بعد باز هم این تخلف تکرار شده است. نیک می دانید که ماده واحده مصوب 23/4/1359 شورای انقلاب اسلامی ساعات کار کارگران و کارمندان را مساوی و 44 ساعت در هفته تعیین می کند. وقتی شما ساعت کار ماه رمضان را برای کارمندان در ماه رمضان به 25 ساعت کاهش می دهید نه تنها قانون مذکور را نقض کرده‌اید، بلکه ظلم به کارگران روا داشته‌اید. ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری نیز ساعت کار کارمندان را 44 ساعت در هفته تعیین می کند و تنها اجازه تنظیم آن را با «رعایت سقف» مزبور به دولت می دهد. تمام این نکات طی نامه روسای وقت مجالس هفتم و هشتم، براساس اصل 138 قانون اساسی به شما منعکس شده است. جنابعالی طبق ذیل این اصل ملزم به «تجدید نظر» در مصوبه دولت بوده اید، ولی به تخلف ادامه دادید.
 
دلیل مضحکی که امسال معاون اول شما ذکر کرد، جبران با «دور کاری» در خانه بود! نمی‌دانم کارمندان بانک‌ها، پزشکان، پرستاران، بازرسان کار و بهداشت، ماموران نیروی انتظامی و صدها شاغل دیگر چگونه «دور کاری» می‌کنند.
 
پاسخ این قانون شکنی را چه می‌دهید؟ آثارش در تولید ملی و اشتغال را می‌توانید جبران کنید؟
 
2- تعطیلی روز شنبه 1389.6.2 را با چه مجوزی اعلام فرمودید. قانون تعیین تعطیلات رسمی کشور مصوب 1358.10.2 شورای انقلاب و اصلاحیه 1378.5.25 مجلس شورای اسلامی به روشنی نشان می‌دهد که حق تعطیل کردن به عهده قوه مقننه است. تنها استثناء، در ماده 7 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا مصوب 1374.2.3 است که به دولت اختیار می دهد در مواقع خطر جدی، محدودیت‌های موقت زمانی و مکانی اعمال نماید. وقتی شما بدون اعتنا به قوانین مذکور ادارات و بانکها را تعطیل می‌کنید ونسبت به تعطیلی واحدهای تولیدی وصنفی سکوت می‌کنید، قانون شورای انقلاب را که تعطیلات را برای کارگر و کارمند یکسان اعلام کرده، نه تنها از حیث کاهش ساعت کار کارمندان، بلکه از حیث ایجاد تبعیض بین کارگر و کارمند نیز نقض کرده‌اید.
 
اثر منفی این کارها بر تولید ملی بر اهل فن پوشیده نیست. هزاران میلیارد ریال کاهش تولید ناخالص داخلی و آثار تبعی آن بر رفاه عمومی را چگونه پاسخ می‌دهید؟اساسا چرا دولت شما مایل است که هموراه بر موج امیال اجتماعی سوارد شود. این نکته که مجلس بعد از چندین جلسه بیهوده، سرانجام موضوع تعطیلی اضافی برای عید فطر را از دستور خارج می‌کند و دولت بلافاصله به طور غیر قانونی تعطیلی اعلام می‌نماید، چه پیامی به جامعه می‌دهد؟ تضعیف و استهزای قوه مقننه با سوگندی که شما برای پاسداری از قانون اساسی خورده‌اید (اصل 121)، سازگار است با خط امام رحمه‌ا... علیه که مدعی آن هستید چطور؟ امام نفرمودند «مجلس در راس امور است»؟
 
3- تعیین نماینده ویژه برای مناطق جغرافیایی مختلف از جهت نقض قانون، ارزش‌های انقلابی، عقلی و دینی، امر ویژه‌ای است. جنابعالی در این کار به اصل 127 استناد کرده‌اید. اصل مزبور مقرر می‌دارد: «رئیس جمهور می‌تواند در موارد خاص، بر حسب ضرورت، با تصویب هیات وزیران نماینده ویژه با اختیارات مشخص تعیین نماید...».
 
وقتی شما آقای مشایی و آقای بقایی را با اختیارات وسیع، در موارد بی حد و حصر، بدون وجود هیچ ضرورتی و با تصمیم فردی و بدون حتی اطلاع هیئت وزیران، نماینده ویژه در امور خاورمیانه و آسیا معرفی می‌کنید هرچهار شرط مذکور در قانون اساسی را نقض کرده‌اید. به عبارت زیرازمتن حکم آقای مشایی که مشابه آن درحکم دیگری هم آمده است توجه بفرمایید: «اتخاذ تدابیر هدفمند و هوشمندانه به منظور تعمیق روابط و گسترش همکاری‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی با کشورهای منطقه... همه دستگاه‌ها و نهادهای مربوط موظف خواهند بود در فرایند طراحی و اجرای سیاست‌های راهبردی درخصوص منطقه خاورمیانه در هماهنگی کامل با جنابعالی اقدام نمایند».
 
آیا به این ترتیب، جایی برای وزارت خارجه، شورای امنیت ملی و دبیرخانه آن و وزارت اطلاعات باقی گذاشته‌اید؟
 
کدام عقل سلیم با نگاه سیستمی و تقسیم کار معقول سازمانی این گونه مداخلات را حتی از سوی افراد کاملاً با صلاحیت قابل دفاع می‌داند چه رسد به افرادی بدون صلاحیت لازم که مخاطب این احکام بوده‌اند. خوب است سوابق علمی وتجربی آقای مشایی وآقای بقایی را به آگاهی ملت شریف ایران برسانید تا معلوم شود مامورسابق وزارت اطلاعات ورئیس دفتر فعلی رئیس جمهور که حدود ده شغل دیگر را هم برعهده گرفته، یا مامور سابق وزارت اطلاعات و معاون گردشگری فعلی چه صلاحیتی دارند که همه نهادهای ذیربط فرهنگی، اقتصادی سیاسی و امنیتی باید در خدمت آنان قرار گیرند؟
 
ویژگی این قانون شکنی نسبت به موارد پیشین، در دو چیز است:
 
1- نهی صریح رهبر معظم انقلاب، پس از صدور احکام مزبور، از موازی کاری در سیاست خارجی و اعتماد به وزیران و تاکید بر مسئولیت وزارت خارجه در همه مسائلی که به نوعی به سیاست خارجی و روابط با دیگر کشورها مربوط می‌شود ویژگی اول است. تمامی اهل سیاست این موضعگیری رهبری را عطف به این انتصابات می‌دانند. ولی جنابعالی اصلاً به روی خودتان نیاوردید. شما انسان با هوشی هستید، می‌توان پذیرفت که متوجه نشده‌اید مخاطب این نهی آشکار هستید؟

 
2- ویژگی دوم موضعگیری اعتراضی و بی‌سابقه وزیر محترم امور خارجه، جناب آقای متکی نسبت به این مداخلات نادرست است. وضع به کجا رسیده که وزیر نجیبی که صدها مورد مداخلات قبلی را نادیده گرفته بود، لب به اعتراض گشوده است!
 
برادر عزیز آقای دکتر احمدی نژاد! حجیت صدارت جنابعالی به تبعیت از امر و نهی ولی‌فقیه و رعایت کامل قانون، متکی است. از این رفتارها بپرهیزید. احتیاط مجلس در برخورد با قانون‌شکنی‌های خود را که بیشتر به دلیل ملاحظات سیاسی خارجی و داخلی است، همیشگی نپندارید. بالاخره، صبر هم اندازه‌ای دارد.

 

http://www.khabaronline.ir/news-91804.aspx

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

دوشنبه 22/6/1389 - 18:54 - 0 تشکر 230753

پاسخ معاون‌حقوقی رئیس‌جمهور به انتقادات احمد توکلی

معاون حقوقی رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه طبق بند 3 اصل 43 قانون اساسی دولت تنظیم ساعت کار و برنامه اقتصادی کشور را بر عهده دارد، به انتقادات احمد توکلی از دولت پاسخ داد.

به گزارش ایرنا، فاطمه بداغی در پاسخ به انتقاد اخیر احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس از رئیس جمهور درباره تغییر ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان و تعطیلی بعد از عید فطر اظهار داشت : از آنجا که بند ششم مصوبه هیات وزیران برای تغییر ساعت کار در ماه رمضان، موضوع جبران ساعت کار را مطرح کرده، پس دولت در پی کاهش ساعت کار ادارات نبوده است.

وی، دور کاری را راه حل دولت برای جبران کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان ذکر کرد و گفت: با وجود این بند در مصوبه باید پذیرفت که مقصود هیات وزیران از این مصوبه تنظیم ساعت کار بوده است و نه کاهش دایمی آن.

بداغی با تاکید بر اینکه هیئت وزیران به استناد بند 3 اصل 43 قانون اساسی اقدام به تغییر ساعات کاری در ماه مبارک رمضان کرده است، اظهار داشت: این اصل تنظیم برنامه اقتصادی کشور را از اختیارات دولت می‌داند تا شکل، محتوا و ساعات کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی ، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در رهبری کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد.

معاون حقوقی رئیس جمهور تصریح کرد: از آنجا که اصول قانون اساسی بر قوانین عادی ارجحیت دارد، دولت باید تنظیم ساعت کار را به نحوی انجام دهد که افراد فرصت لازم را برای خودسازی معنوی در اختیار داشته باشند.

وی با انتقاد از کسانی که جبران کسری کار از طریق دور کاری را قانونی نمی دانند، اظهارداشت : در مصوبه تغییر ساعت کار در ماه مبارک رمضان هیچ ارجاعی به آیین نامه دورکاری صورت نگرفت تا این کار منوط به تصویب ضوابط آیین نامه ای آن باشد و بر این اساس می‌توان از هر طریقی حتی اضافه کاری کارمندان قابل جبران خواهد بود.

* 44 ساعت کار هفتگی به معنی حضور فیزیکی در محل کار نیست

بداغی با تاکید بر اینکه بسیاری از امور اداری بدون حضور فیزیکی در ادارات قابل انجام است، اظهار داشت : قانون مدیریت خدمات کشوری که مورد استناد آقای توکلی نیز هست نیز به تعیین ساعت کاری پرداخته است نه اینکه ساعات حضور در محل کار را مشخص کند.
وی خاطر نشان کرد: در زمان حاضر ساعات حضور در محل کار 44 ساعت در هفته نیست و قانون گذار در جریان تصویب این قانون مدت زمانی که برای رفت و آمد، صرف نهار و اقامه نماز را در این باره زمانی محاسبه کرده است.
معاون حقوقی رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه قانون مدیریت خدمات کشوری و قوانین قبلی مربوط به تعیین ساعت کار ساعات انجام کار را تعیین کرده‌اند، اظهار داشت: این دیدگاه با رویکرد دولت مبنی بر کاهش رفت و آمدها و استفاده از سیستم های الکترونیکی هماهنگ است.
بداغی تصریح کرد: اگر مفهوم قانون مدیریت درباره 44 ساعت کار هفتگی را منحصر به حضور در محل کار بدانیم در این صورت تمام جلسات مقامات کارشناسان در سازمان های دیگر برای انجام تکالیف اداری حضور می یابند و نیز ماموریت های اداری خارج از محدوده اداری غیر قانونی خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه 44 ساعت کار در هفته به معنی حضور فیزیکی درمحل کار نیست گفت: دولت هم بر اساس همین دیدگاه آیین نامه دورکاری را تنظیم کرد زیرا اگر مفهوم قانون مدیریت به معنی الزام حضور فیزیکی کارکنان در محل کار باشد، آیین نامه دور کاری هم قابل تدوین نبود.

* تنظیم ساعت کار با قوه مجریه است

معاون حقوقی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تنظیم ساعات کار به عهده قوه مجریه است درباره اینکه تنظیم ساعت کاری با تنظیم مقررات امکان پذیر بوده و یا نیاز به قانونگذاری در مجلس است نیز توضیح داد.
بداغی گفت: قانون باید ناظر بر تصمیمات دایمی و کلی و الزام آور باشد و تصمیماتی که نیازمند انعطاف بیشتر است و متناسب با زمان دچار تغییر و تحول می شود در حوزه تنظیم مقررات می گنجد.
وی افزود: اصل تصویب قوانین داشتن عمر دایمی است و در تنظیم مقررات دو ویژگی کوتاه مدت بودن و احوال خاص مورد نظر است.
معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت تنظیم ساعت کار را از جنس تنظیم مقررات می داند، اظهار داشت:به دلیل آنکه در ماه مبارک رمضان شرایط خاصی حاکم است دولت تصمیمات مقطعی درباره آن اخذ کرده است.
بداغی یاد آور شد که دولت در سال‌های گذشته نیز تصمیماتی را برای تغییر ساعت کار در ماه مبارک رمضان داشت اما مصوبه امسال به دلیل موضوع دورکاری متفاوت از مصوبات سال‌های گذشته بود و ممکن است در سال‌های آتی نیز مباحث جدید و متفاوتی نسبت به سال جاری مطرح شود.
وی گفت: باید این حداقل اختیار را برای دولت قائل شویم که برای تنظیم ساعت کار در قوه تحت اختیار خود قدرت تصمیم گیری داشته باشد.

* قصد تقابل با مجلس را نداشیم

معاون حقوقی رئیس جمهور درباره تعطیلی روز بعد از عید سعید فطر نیز تاکید کرد که دولت قصد مقابله با مجلس را نداشته است.
بداغی با یادآوری اینکه در این مصوبه نیز دولت طریقه جبران کسری ساعت کار کارکنان را پیش بینی کرده است، اظهار داشت: همان انگیزه هایی که نمایندگان مجلس برای تعطیلی ایام فطر داشتند دولت هم همان انگیزه‌ها را داشت.

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.