• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1315)
يکشنبه 14/6/1389 - 1:35 -0 تشکر 227835
خالکوبی

 

 

 

۳۰۰ ترکیب رنگی مختلف که برای خالکوبی های رنگی استفاده می‌شوند از مواد شیمیایی سمی تشکیل شده اند و ممکن است ....
بیشتر مواد رنگی به کار رفته در خالکوبی یا در اصطلاح تاتو سمی و سرطان زا هستند و پاک کردن آنها نیز خطراتی در پی دارد.
۳۰۰ ترکیب رنگی مختلف که برای خالکوبی های رنگی استفاده می‌شوند از مواد شیمیایی سمی تشکیل شده اند و ممکن است عوارضی مانند التهاب، تحریک پوستی و حتی سرطان ایجاد کنند. هنگام خالکوبی در هر ثانیه ۲۰ نیش سوزن وارد پوست می‌شود و بخشی از ذرات رنگ وارد جریان خون و لنف می شود و غده‌های لنفاوری منطقه خالکوبی شده را سیاه می کند.
از سوی دیگر پاک کردن خالکوبی ها نیز که با استفاده از لیزر انجام می شود، مشکلاتی در پی دارد.
در این روش بلورهای رنگی خالکوبی، خرد و وارد دستگاه گردش خون و ایمنی بدن می شوند که ممکن است عوارض فراوانی از جمله سرطان ایجاد کنند.
خالکوبی افزون بر این عوارض خطر انتقال بیماری های عفونی خطرناک مانند هپاتیت و ایدز را نیز افزایش می دهد

من در جستجوی قطعه ای از آسمان پهناور هستم كه از تراكم اندیشه های پست تهی باشد                                                                مسعود خادمی                                        
يکشنبه 14/6/1389 - 9:47 - 0 تشکر 227937

دکتر علیرضا جانبخش اظهار داشت: خالکوبی به شیوه سنتی، اشتباه است و متاسفانه طرفدارانی نیز دارد. در این شیوه امکان انتقال بسیاری از بیماریهای عفونی و ویروسی وجود دارد.

دکتر جانبخش در ادامه تصریح کرد: آب دهان فرد خالکوبی کننده و مواد رنگی مورد نیاز برای خالکوبی از جمله منابع آلودگی در این شیوه از خالکوبی است که در تماس با سوزن خالکوبی وارد خون می‌شوند.

وی گفت: خطرناک‌ترین قسمت در این شیوه از خالکوبی، عدم تعویض سوزن در روند خالکوبی بر روی افراد محتلف است که امکان سرایت انواع ویروسها از جمله ویروس HIV و میکروبها از این طریق به شدت بالا می رود.

این متخصص بیماریهای عفونی در خصوص انواع خالکوبی‌ها به شیوه جدید (تاتو) که بیشتر توسط زنان انجام می‌شود، اظهار داشت: این شیوه نیز در صورتی که به طریق بهداشتی و استریل صورت نگیرد، تفاوتی با خالکوبی به شیوه سنتی نخواهد داشت.

در راه رسيدن به oooooj

با مردم مهربان باش چرا که هنگام سقوط با همان مردم روبرو خواهي شد 

يکشنبه 14/6/1389 - 9:49 - 0 تشکر 227939

محققان در پژوهش جدیدی دریافته‌اند: کسانی که چندین بار خالکوبی را تکرار می‌کنند یا قسمت‌های زیادی از بدن خود را خالکوبی می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به هپاتیت C و سایر بیماریهای خونی قرار دارند.

در این بررسی پژوهشگران دانشگاه بیریتیش کلمبیا در کانادا 124 پژوهش را که در 30 کشور مختلف جهان انجام گرفته بود، مورد بررسی و تجزیه و تحلیل عملی قرار دارند. این 30 کشور تحت مطالعه شامل کانادا، ایران، ایتالیا، برزیل و آمریکا بوده‌اند.

این تحقیقات نشان داد که احتمال ابتلا به هپاتیت C به طور مستقیم با تعداد دفعاتی که فرد خالکوبی را دریافت می‌کند، بستگی دارد. در طول خالکوبی پوست در هر ثانیه 80 تا 150 بار سوراخ می‌شود تا رنگدانه‌ها به داخل آن تزریق شوند.

دکتر سیاوش جعفری محقق دانشکده جمعیت و بهداشت عمومی در دانشگاه بیریتیش کلمبیا که مدیریت این تحقیق را برعهده داشته خاطرنشان کرد: از
” مشتریان تاتو و عموم مردم باید در مورد خطرات مرتبط با خالکوبی آموزش ببینند. “
آنجا که ابزار تاتو در تماس مستقیم با خون و مایعات بدن هستند بنابراین اگر این ابزار برای بیش از یک نفر استفاده شوند بدون اینکه استریل شوند یا با تکنیک‌های بهداشتی مناسب پاکسازی گردند،‌ می‌توانند عفونت را منتقل کنند.

وی تاکید کرد: علاوه بر این، رنگ‌های خالکوبی که در محفظه‌های استریل نگهداری نمی‌شوند نقش مهمی در انتقال بیماری دارند.

دکتر جعفری متذکر شد: مشتریان تاتو و عموم مردم باید در مورد خطرات مرتبط با خالکوبی آموزش ببینند و درباره خطرات آن با مشتریان صحبت کنند.

سایر خطرات ناشی از خالکوبی کردن که در این تحقیق شناسایی شده‌اند شامل واکنش‌های آلرژیک، ایدز، هپاتیت B و عفونت‌های قارچی و باکتریایی و نیز سایر خطرات مرتبط با برداشتن خالکوبی هستند.

با توجه به نتایج این مطالعات، محققان درخواست کرده‌اند که دستورالعمل‌های کنترل عفونت از طریق خالکوبی حتما در اختیار مشتریان و کسانی که تاتو انجام می‌دهند، قرار بگیرد.

آنها همچنین اجرای برنامه‌های پیشگیری را توصیه می‌کنند که روی جوانان متمرکز می‌شوند چون این قشر از جامعه بیشتر از سایر گروه‌ها گرایش به تاتو دارند.

آمارها نشان می‌دهد که در کانادا 12 تا 25 درصد از موارد ابتلا به عفونت‌های هپاتیت C بین زندانیان است که با خالکوبی‌های فردی ارتباط دارد در صورتی که این رقم در کل جمعیت کانادا فقط شش درصد است.

در راه رسيدن به oooooj

با مردم مهربان باش چرا که هنگام سقوط با همان مردم روبرو خواهي شد 

يکشنبه 14/6/1389 - 14:39 - 0 تشکر 228050

تشکر از مطلب مفیدتون اووووج عزیز...منتظر کولاکهای بعدی هستیم.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 14/6/1389 - 16:15 - 0 تشکر 228096

تشکر بابت مطلب بسیار خوبتون
بنده به شدت با خالکوبی مخالفم
موفق باشید
یا علی

  
يکشنبه 14/6/1389 - 20:27 - 0 تشکر 228142

با سلام
آخه خالكوبی میكنن كه چی بشه
این همه به خودشون ضرر میزنن
این همه خون میره حتما ازشون
اگه خیلی عشقه خالكوبین برن نقاشی كنن روی دستشون خوب

موفق باشید.
یاهوووووووووو

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 16/6/1389 - 8:27 - 0 تشکر 228633


خیلی کار مزخرفیه
به نظرم ادمیایی به پوچی میرسن این کارا رو میکنن.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.