• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 1308)
جمعه 22/5/1389 - 10:35 -0 تشکر 220515
قیمت اینترنت 4 تا 6 برابر افزایش می‌یابد

خطوط اینترنت پرسرعت موسوم به E1 در ماه‌های آینده شاهد افزایش قیمت 4 برابری خواهد شد و اینترنت دایل‌آپ نیز تا 6 برابر افزایش قیمت خواهد داشت.



این در حالی است که این افزایش قیمت در کمیسیون تنظیم مقررات تایید نشده و به تصویب نرسیده است.دبیر انجمن شرکت‌های اینترنتی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به تصمیم ناگهانی و غیرقانونی تعرفه خطوط E1 و تبیین آسیب‌های ناشی از اتخاذ این تصمیم، گفت: ارائه خدمات اینترنت تا پیش از واگذاری خطوط ADSL به شکل دایل‌آپ بود؛


به این معنی که کاربران از طریق شرکت‌های ISP و تلفن منزل خود از اینترنت استفاده می‌کردند. هنوز هم براساس گزارش مرکز آمار ایران و سرشماری از کاربران اینترنت، نزدیک به 91 درصد کاربران به‌ویژه در مناطق محروم از اینترنت دایل‌آپ استفاده می‌کنند.


علیرضا علمی با بیان اینکه شرکت‌های اینترنتی (ISP) از طریق خطوط E1 که از مخابرات دریافت می‌کنند، اینترنت را با سرعت 56 کیلوبیت بر ثانیه به کاربران ارائه می‌کنند، اضافه کرد: از هر خط E1 حدود 30 کاربر به‌صورت همزمان می‌توانند به شبکه اینترنت وصل شوند. علمی گفت: تا پیش از این، شرکت‌های اینترنتی برای دریافت هر خط E1 مبلغ 3میلیون تومان به‌عنوان ودیعه به مخابرات پرداخت می‌کردند که این مبلغ قابل بازگشت بود. علاوه بر آن ماهانه نیز مبلغ 25 هزار تومان به ازای هر خط E1 به‌عنوان هزینه نگهداری به مخابرات پرداخت می‌شد اما از یک ماه پیش متأسفانه شرکت مخابرات به شکل ناگهانی و غیرقانونی در محاسبه این تعرفه‌ها تغییر رویه داده است.


وی ادامه داد: طبق اعلام شرکت‌های مخابراتی، ISP‌ها مجبورند از این پس به جای ودیعه بابت هر خط E1 مبلغ 5/1 میلیون تومان به‌عنوان هزینه به مخابرات پرداخت کنند و ماهانه نیز به جای 25 هزار تومان، مبلغ 95 هزار تومان هزینه نگهداری بپردازند؛ یعنی قیمت ماهانه هر لینک E1 ،4برابر شده است.


به گفته دبیر انجمن شرکت‌های اینترنتی، تاکنون حدود 4 هزار لینک E1 از سوی مخابرات به شرکت‌های اینترنتی واگذار شده است. این نکته به این معناست که ارزش این خطوط معادل 12 میلیارد تومان است که با وضعیت فوق این مبلغ که تاکنون به شکل امانت نزد مخابرات بود با یک تصمیم به نفع این شرکت ضبط و مصادره شده است.وی ادامه داد: این تصمیم و تغییر تعرفه تاکنون در مراجع ذیصلاح مانند کمیسیون تنظیم مقررات تایید و تصویب نشده است.

 

http://www.ictna.ir/news/archives/029107.html 


با ناخنم به سنگ نوشتم بيا بيا

زان پيشتر كه پاك شود يادگاري ام

(مرحوم قيصر امين پور)

جمعه 22/5/1389 - 12:7 - 0 تشکر 220529

قابل توجه همه
با این کارشون می خواند دیگه کسی نتونه تو اینترنت ذغال سنگی که ایران داره ارائه می کنه بره !!!
تو دبی همه با لب تاپ هاشون باهم چت تصوریری می کنند (وایرلس) از بس که سرعت اینترنتشون بالاست اونوقع ما تو ایران یه عکس رو 5 دقیقه باید صبر کنیم تا باز کنه !!!!

من در جستجوی قطعه ای از آسمان پهناور هستم كه از تراكم اندیشه های پست تهی باشد                                                                مسعود خادمی                                        
جمعه 22/5/1389 - 13:22 - 0 تشکر 220551

با سلام
به قول دوستمون در كشورهایی مثه دبی مردم باهم به جای استفاده از تلفن چت تصویری میكنن راحت
اما در كشوری مثه ایران كه پروژه های اتمی زیادی رو داره انجام میده هنوز اینترنتش طوری هست كه آدم حالش بد میشه وقتی باهاش كار میكنه - دایل آپ رو كه ولش كن - اصلا اینترنت نیست
البته ما به اینترنت های پرسرعت دسترسی داریم اما اونها واسه از ما بهترون ها هست (‌آقازاده ها و شازده ها و .... )

موفق باشید.
یاهووووووووو

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 23/5/1389 - 0:3 - 0 تشکر 220709

با سلام

به نظرم یه دلیل داره! شاید مثلا یه دلیل سیاسی . چون اونا که هالو نیست که هی سرعت کم کنن و قیمت ببرن بالا ...

خدا میدون هچرا .

با تشکر

 
دوشنبه 25/5/1389 - 17:51 - 0 تشکر 221533

اینترنت ارزان نشد


رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای با انتقاد از ساز و کارهای وزارت ارتباطات برای کاهش نرخ پهنای باند اینترنت گفت: با شناخت موجود از بروکراسی حاکم بر مجموعه وزارت ارتباطات در بهترین شرایط ممکن شرکتهای اینترنتی تا پایان سال نمی توانند از تخفیف نرخ پهنای باند استفاده کنند.محمودرضا خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وعده سه ماه گذشته وزارت ارتباطات مبنی کاهش 20 درصدی نرخ پهنای باند اینترنت گفت: بعد از سه ماه انتظار و امیدواری نسبت به ارزان تر شدن پهنای باند اینترنت، ابلاغ مصوبه کاهش 20 درصدی پهنای باند از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ارتباطات زیرساخت، امید شرکتهای اینترنتی را به یاس تبدیل کرده است.
وی با تاکید بر اینکه نتیجه این مصوبه حاکی از ارزان تر شدن پهنای باند نیست اضافه کرد: بروکراسی و شرایط حاکم بر این مصوبه باعث شده است شرکتها امیدی به کاهش قیمت پهنای باند نداشته باشند و به همین دلیل ارزانتر شدن اینترنت دور از ذهن است.

خادمی با بیان اینکه اعلام کاهش 20 درصدی نرخ پهنای باند از سه ماه گذشته تقاضای بازار مصرف کنندگان را در پی داشت ادامه داد: این مسئله فشار مضاعفی را به شرکتهای اینترنتی تحمیل کرده است اما با وضعیت موجود این تخفیف برای مصرف کننده نهایی غیرممکن و بعید به نظر می رسد.

رئیس کمییسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای با اشاره به ابلاغ کاهش نرخ تعرفه خدمات مبتنی بر اینترنت به شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی پهنای باند در کشور گفت: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مقرر کرده که این تخفیف ها در صورتی به متقاضیان تعلق گیرد که با ارائه مستندات و تعهدات لازم مشخص شود که اثر این تخفیف به کاربران آنان منتقل خواهد شد و سازمان رگولاتوری در این خصوص مکانیزم لازم را تعریف و اتخاذ خواهد کرد.

وی ادامه داد: این مصوبه نشانگر طی مراحل طولانی بیش از 6 ماه خواهد بود و احراز این مسائل نیز با سازوکارهای دشواری همراه است و این در حالی است که انتظار کاهش قیمت بین 4 تا 8 درصد اینترنت در بازار ایجاد شده است.

خادمی با تاکید بر اینکه با سازو کار موجود اینترنت ارزان نشده است خاطرنشان کرد: اگر قرار است اینترنت ارزان شود مسئولان وزارت ارتباطات نباید به صورت گزینشی و با یک بروکراسی طولانی نسبت به ارائه این تخفیف اقدام کنند.

عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به مهر گفت: وزارت ارتباطات باید شیوه مناسبتری را برای ارزان تر شدن پهنای باند و اینترنت کاربران نهایی ارائه دهد.

به گزارش مهر، مصوبه کاهش نرخ تعرفه خدمات مبتنی بر اینترنت اوایل هفته جاری و با هدف توسعه استفاده از خدمات مبتنی بر اینترنت و کاهش نرخ خدمات مرتبط از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ شد.

بر اساس این مصوبه، پهنای باند اینترنت 64 کیلو بیت برثانیه با نرخ 868000 ریال ، 128 کیلو بیت بر ثانیه با نرخ 1736000 ریال ، 256 کیلوبیت بر ثانیه با نرخ 2604000 ریال ، 512 کلیو بیت بر ثانیه با نرخ 434000 ریال ،1024 کیلو بیت بر ثانیه با نرخ 7812000 ریال و 2048 کیلو بیت برثانه با نرخ 13888000 ریال تعیین شد.

همچنین ارائه 4 مگا با نرخ 23،436،000ریال ، 8 مگا با نرخ 39060000 ریال ، 20 مگا با نرخ79988000 ریال ، 34 مگا با نرخ 111،104،000 ریال ، 100 مگا 330 برابر 64 کیلو با نرخ 286،440،000ریال و 426 مگا برابر 64 کیلو 369،768،000 ریال خواهد بود.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مقرر کرد که این تخفیف ها در صورتی به متقاضیان تعلق گیرد که با ارائه مستندات و تعهدات لازم مشخص شود که اثر این تخفیف به کاربران آنان منتقل خواهد شد.
منبع : مهر

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
جمعه 29/5/1389 - 16:46 - 0 تشکر 222782

اینترنت در ایران گران نیست!/عضو كمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌یی:كاهش قیمت پهنای باند باید به‌صورت مداوم صورت گیرد


حقیقتا اینترنت در ایران گران نیست و كاهش قیمت اینترنت بسته به نوع شركت‌های ارائه كننده خدمات اینترنت متفاوت است.

محمد اسمی - عضو كمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌یی كشور - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره كاهش قیمت اینترنت از سوی مخابرات و تاثیر آن برروی كاربران نهایی گفت: این موضوع و تاثیر كاهش 20 درصدی قیمت برای شركت‌ها و به دنبال آن برای كاربران نهایی، بسته به نوع شركت‌های ارائه كننده خدمات اینترنت متفاوت است.

او ادامه داد: به عنوان مثال ممكن است در یك شركت بزرگ اینترنتی مثل شركت ندا كه هزاران كاربر دارد، قیمت اینترنت 30 تا 40 درصد هزینه شركت را شامل شود و طبیعتا وقتی قیمت اینترنت 20 درصد كاهش یافت نهایتا این شركت می‌تواند پنج تا هفت درصد قیمت خود را برای كاربران كاهش دهد.

وی با بیان اینكه این موضوع برای شركت‌های كوچك اینترنتی متفاوت است گفت: درباره شركت‌های كوچك‌تر، درصد هزینه‌ پرداختی‌شان بابت اینترنت نسبت به هزینه‌های دیگر كم می‌شود و یك شركت Isp در ماه ممكن است تا پنج درصد هزینه ماهانه‌اش را به پهنای باند اختصاص دهد، بنابراین كاهش 20 درصدی تاثیر محسوسی در كاهش هزینه‌های این شركت ندارد كه بخواهد آن را برای كاربر نهایی اعمال كند.

اسمی با تاكید بر اینكه كاهش قیمت پهنای باند باید به صورت مداوم صورت بگیرد گفت: كاربر نهایی در كشورمان اینترنت را فوق‌العاده ارزان دریافت می‌كند و بهتر است به جای این موضوع و پرداختن به كاهش قیمت اینترنت برای كاربر نهایی، راه برای استفاده بیش‌تر كاربران باز شود.

وی با بیان اینكه اگر كاربر در ماه دو گیگابایت اینترنت استفاده می‌كند چنانچه اینترنت ارزان شود، ممكن است مصرف این كاربر 4 گیگابیت افزایش یابد گفت: در حال حاضر هزینه استفاده از سرویس اینترنت پرسرعت ADSL در ایران حدود 15 هزار تومان در ماه می‌شود كه این رقم زیادی در سبد هزینه خانوارها نیست.

این كارشناس تصریح كرد: از طرفی قیمت اینترنت نسبت به 10 سال گذشته كاهش یافته و این در حالیست كه همه هزینه‌ها افزایش یافته و تا پنج برابر رشد داشته است و درآمد خانوارها هم تا پنج برابر افزایش داشته است.

این مدیر شركت اینترنتی در پایان تصریح كرد: حقیقتا اینترنت در ایران گران نیست و باید خطوط پرسرعت‌تر شود و مصرف بالا برود.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
جمعه 29/5/1389 - 18:19 - 0 تشکر 222808

نمی دونم بنده خدا چطوری حساب کرده گفته اینترنت ارزون دست مردم می رسه.تو اینترنت داشتم می چرخیدم که یک جایی تو یک سایت انگلیسی که سرویس های خطوط اینترنت پرسرعت می داد ، سرویس 20 مگابیت رو 40 پوند که می شه 40000 تومان می داد در حالی که من اون لحظه این صفحه رو با اینترنت 256 کیلوبیت 60 هزارتومانی باز کرده بودم.نمی دونم چی بگم ولی اسپانیا زیربنای پهنای باند 6 مگابیت برای هر خونه ، دو سال پیش شروع به ساخت کرد و اون رو اجباری کرد.شایدم پدافند راست می گه و این قضیه به سود خیلی ها نباشه.جالبه یک چیز دیگه ای هم یادآوری کنم چون خودم دانشجو هستم.در خارج از کشور یکی از معیارهای آموزشی برای کیفیت آموزش (همون متوسط فضای آموزشی، که اینجا بر حسب مساحت هم بعضی ها حساب می کنن!!!) پهنای باند است که من واقعا وقتی شنیدم کم آوردم.معیاری با نام پهنای باند در اختیار دانشجو.

   

 
When the power of love replace with the love of power , world will be in peace.

   هر روز صبح در آفریقا آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود تا خورده نشود و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود تا گرسنه نماند.مهم نیست شیر باشی یا آهو ، مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی.

سه شنبه 2/6/1389 - 18:32 - 0 تشکر 224057

ایران گرون ترین و کم سرعت ترین اینترتو داره ... خیلی جالبه ...

 همین است و جز این نیست نگرد نیست ...



چهارشنبه 3/6/1389 - 21:39 - 0 تشکر 224485



اینترنت در ایران هم مفت است هم گران!



طی هفته‌های اخیر اخباری متناقض درباره ارزان شدن یا گران شدن قیمت اینترنت در ایران انتشار یافت که باعث سردرگمی کاربران اینترنت شد.

برخی خبرهای رسمی از افزایش 2 تا 6برابری قیمت اینترنت حکایت دارد که همین مسئله باعث اعتراض سازمان نظام صنفی رایانه‌ای شده و حتی به زیرمجموعه‌های خود دستور داده از خرید اینترنت از مخابرات خودداری کنند. در مقابل، برخی خبرهای دیگر هم حاکی از آن است که نه تنها اینترنت 2 تا 6برابر گران نشده بلکه 20درصد ارزان نیز شده است. اما هر چه هست فعلا کاربران اینترنت در ایران برای خطوط مثلا پرسرعت 128کیلوبیت بر ثانیه چیزی حدود 15هزار تومان می‌پردازند که معادل تقریبی 15دلار می‌شود در حالی که قیمت اینترنت 4مگابیت بر ثانیه در همسایگی ایران چیزی حدود 25دلار در سال است. پس با این احوال با کیفیت قطع و وصل اینترنت در ایران و کندی سرعت آن، می‌توان گفت به قول آن ضرب‌المثل معروف مفتش گران است!

دبیر انجمن شرکت‌های اینترنتی 20مرداد ماه در گفت‌وگو با مهر از تغییر ناگهانی تعرفه خطوط E1 که اینترنت را با سرعت 56کیلوبیت بر ثانیه به کاربران ارائه می‌کنند، خبر داد و اعلام کرد تغییر تعرفه E1 ، افزایش قیمت اینترنت دایل‌آپ را در پی خواهد داشت. افزایش تعرفه خطوط E1 باعث افزایش 6برابری هزینه شرکت‌های اینترنتی می‌شود و به این ترتیب این افزایش هزینه با افزایش قیمت اینترنت جبران خواهد شد که در این میان ضرر نهایی متوجه کاربران اینترنت دایل‌آپ می‌شود. در پی انتشار این خبر، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز از شرکت‌های اینترنتی (ISPها) خواست تا اطلاع ثانوی از عقد قرارداد جدید با شرکت مخابرات ایران و تسویه حساب قراردادهای قبلی خطوط E1 خودداری کنند. انحصار خطوط E1 در اختیار مخابرات است و شرکت مخابرات ایران تنها تأمین‌کننده این خطوط است.

وی گفت: تا پیش از این شرکت‌های اینترنتی برای دریافت هر خط E1 مبلغ 3میلیون تومان به‌عنوان ودیعه به مخابرات پرداخت می‌کردند که این مبلغ قابل بازگشت بود. علاوه بر آن ماهانه نیز مبلغ 25هزار تومان به ازای هر خط E1 به‌عنوان هزینه نگهداری به مخابرات پرداخت می‌شد اما از یک ماه پیش متأسفانه شرکت مخابرات به شکل ناگهانی و غیرقانونی در محاسبه این تعرفه‌ها تغییر رویه داده است. وی ادامه داد: طبق اعلام شرکت‌های مخابراتی، ISP‌ها مجبورند از این پس به جای ودیعه بابت هر خط E1 مبلغ 5/1میلیون تومان به‌عنوان هزینه به مخابرات پرداخت کنند و ماهانه نیز به جای 25هزار تومان، مبلغ 95هزار تومان هزینه نگهداری بپردازند؛ یعنی قیمت ماهانه هر لینک E1 چهار برابر شده است.

اینترنت گران نمی‌شود

اولین واکنش نسبت به این خبر از سوی مخابرات ابراز شد. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تأکید بر اینکه تغییر تعرفه خطوط E1 به معنای افزایش قیمت اینترنت دایل‌آپ نیست، گفت: تعرفه خطوط E1 به نفع شرکت‌های اینترنتی و در راستای اختیارات شرکت مخابرات ایران تغییر کرده است و قیمت اینترنت افزایش نمی‌یابد.

صابر فیضی افزود: خطوط E1 به‌دلیل مبلغ پیش پرداخت اولیه متقاضی نداشت و شرکت‌های اینترنتی نمی‌توانستند هزینه‌های این خطوط را بپردازند. به همین دلیل تعرفه‌ها براساس تقاضا تنظیم شد. وی ادامه داد: پیش از این مبلغ 3میلیون تومان بابت هزینه هر خط E1 از شرکت‌های اینترنتی دریافت می‌شد و این شرکت‌ها موظف بودند ماهانه مبلغ 25هزار تومان به ازای هر خط پرداخت کنند اما در حال حاضر هزینه اولیه هر لینک E1 به یک میلیون و 500هزار تومان کاهش یافته اما هزینه ماهانه آن به مبلغ 95هزار تومان افزایش یافته است. فیضی اضافه کرد: مبلغ اولیه خرید خطوط E1 ودیعه نبوده و به هیچ عنوان به شرکت‌ها بازگشت داده نمی‌شد اما اینکه شرکت‌های اینترنتی تصور می‌کردند که این مبالغ قابل‌بازگشت است تفسیر اشتباه از قرارداد بوده است. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: تغییر تعرفه‌های اجرایی در اختیار شرکت مخابرات ایران است و برای مواردی اینچنینی نیازی به تأیید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیست.

کشمکش مخابرات و شرکت‌های اینترنتی

اما انجمن شرکت‌های اینترنتی نسبت به این اظهارات مدیرعامل مخابرات ساکت نماند و در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مدیرعامل مخابرات ایران پرداخت هرگونه ودیعه از سوی شرکت‌های ISP‌ها را تکذیب کرده و آن را حاصل تصورات مدیران ارشد قریب 1600 شرکت ISP از قراردادهای فی‌مابین شرکت‌ها با مخابرات دانسته‌اند و تغییر تعرفه خطوط E1 را به زعم خود به نفع شرکت‌های ISP و آن را در جهت کاهش هزینه‌های ارائه خدمات و حمایت از شرکت‌های کوچک‌تر جلوه داده‌اند. برخلاف آنچه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تفسیر اشتباه از قرارداد دانسته‌اند شرکت‌های ISP به ازای هریک از خطوط E1 خود 3میلیون تومان ودیعه به شرکت مخابرات پرداخت کرده‌اند که باید در زمان جمع‌آوری خطوط مانند خطوط تلفن عادی به مالکین خط مسترد شود که با مراجعه به هزاران قرارداد موجود در شرکت‌ها و دوایر حقوقی شرکت مخابرات، صحت این ادعا قابل تصدیق است.

این موضوع حتی در نامه‌هایی که اخیرا از جانب برخی از شرکت‌های مخابراتی استانی در قالب ضرب‌الاجل به شرکت‌های ISP ارسال شده نیز تصریح شده است که سپرده‌ها تبدیل به هزینه می‌شوند. دوم اینکه افزایش تعرفه‌های فوق در جهت ایجاد خسارت به شرکت‌های ISP اعم از کوچک و بزرگ بوده و نتیجه‌ای جز افزایش هزینه‌های ارائه خدمات اینترنت در بر نخواهد داشت. سوم اینکه همان‌طوری‌که ایشان نیز اذعان داشته‌اند هزینه نگهداری خطوط E1 از ماهانه 25هزار تومان به 95هزار تومان افزایش پیدا کرده (یعنی چهار برابر شده) و تبدیل ودایع شرکت‌ها که بخشی از سرمایه‌های ثبت شده این شرکت‌ها به شمار می‌آمده به هزینه، خود مصداق افزایش هزینه این شرکت‌هاست.

انجمن صنفی شرکت‌های اینترنتی ایران اظهاراتی نظیر آنچه از سوی برخی مدیران شرکت مخابرات ایران نقل شده را از مصادیق اظهارات گمراه‌کننده می‌داند که می‌تواند مخاطبان را از حیث قیمت خدمتی که فروخته شده یا ارائه شده است فریب دهد که ارتکاب این امر طبق قانون جرم بوده و قابل پیگرد است. درصورتی که هر یک ازISP‌های کشور به واسطه اعتماد به این اظهارات و با تصور کاهش هزینه خطوط E1 اقدام به خرید خدمات مذکور از شرکت مخابرات کنند، می‌توانند از طرقی که در قانون مقرر شده حقوق نقض شده خود را مطالبه کنند.

واکنش سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

حالا نوبت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور بود که وارد گود شود و درخصوص افزایش قیمت اینترنت موضع بگیرد. این سازمان در اطلاعیه‌ای از شرکت‌های اینترنتی (ISPها) خواست تا اطلاع ثانوی از عقد قرارداد جدید با شرکت مخابرات ایران و تسویه حساب قراردادهای قبلی خطوط E1 خودداری کنند. در این اطلاعیه آمده است: بدین‌وسیله به اطلاع تمامی شرکت‌های ISP، ISDP و PAP عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور می‌رساند پیرو ابلاغیه مجمع شرکت مخابرات ایران به شرکت‌های مخابرات استانی مبنی بر اعلام 50درصدی ودیعه خطوط E1 به‌عنوان هزینه و افزایش قیمت آبونمان این خطوط به مبلغ 95هزار تومان، این سازمان پیگیری موضوع از مقامات اجرایی ذی‌ربط و مراجع نظارتی را در دستور کار خود قرار داده است. لذا از تمامی شرکت‌های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست شده تا اطلاع ثانوی نسبت به عقد قرارداد جدید و تسویه حساب قراردادهای قبلی با شرایط اعلام شده جدید از سوی مخابرات، هیچ‌گونه اقدامی نکنند.

ارزان شد

در این گیر و واگیر خبر دیگری در رسانه‌ها منتشر شد که کمی بر بغرنج شدن اوضاع افزود. این خبر که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت منتشر شد نه تنها در ذات خود خبر افزایش 6 برابری قیمت اینترنت را تکذیب می‌کرد بلکه از کاهش 20درصدی قیمت نیز خبر می‌داد. عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مصوبه تخفیف 20درصدی اینترنت از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ شد. محمدطاهر شمس افزود: براساس این مصوبه شرکت‌هایی از این تخفیف بهره‌مند می‌شوند که با ارائه مستندات ثابت کنند این تخفیف به کاربران آنان نیز منتقل شده است.

وی توضیح داد: تعرفه جدیدی که با تخفیف 20درصدی اعلام شده برای آن دسته از مشتریان اینترنت بین‌الملل زیرساخت است که شرط یاد شده را رعایت کنند. شمس گفت: براساس تعرفه جدید، پهنای باندK 64 مبلغ 868 هزار ریال، برایK 128 یک میلیون و 736هزار ریال، برای K 256 رقم 2میلیون و 604هزار ریال، برایK 512 مبلغ 4میلیون و 340هزار ریال، برای K 1034 رقم 7 میلیون و 812 هزار ریال و برای K 2048 رقم 13میلیون و888هزار ریال تصویب شد. عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه افزود: همچنین برای قیمت پهنای باند برای 4مگابیت برثانیه 23میلیون و 436هزار ریال، برای 8مگابیت بر ثانیه 39میلیون و 60هزار ریال، برای 20مگابیت بر ثانیه 79میلیون و988هزار ریال، برای 34مگابیت بر ثانیه 111میلیون و 104هزار ریال، برای 100مگابیت بر ثانیه 286میلیون و 440هزار ریال و برای STM1 برابر با 155مگابیت بر ثانیه، 369میلیون و 768هزار ریال تصویب شد.

مجلس وارد می‌شود

حالا که آب‌ها از آسیاب افتاده قرار است مجلس وارد میدان شود. در همین راستا رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی از بررسی تغییرات جدید تعرفه‌های اینترنت و خطوط E1 در این کمیته مجلس خبر داد و گفت: این کمیته پس از بررسی‌های لازم تا پایان هفته آینده نظر نهایی خود را در مورد ابهامات موجود اعلام می‌کند. علی مطهری در گفت‌وگو با مهر از بررسی تغییر تعرفه خطوط E1 از سوی شرکت مخابرات ایران که نارضایتی شرکت‌های اینترنتی را در پی داشت در کمیته مخابرات مجلس خبر داد و گفت: باید آثار قانونی و تبعات این تغییر قیمت مورد بررسی قرار گیرد. ما نیز منتظر می‌مانیم تا تصمیم مجلس را در این باره بدانیم و بفهمیم که بالاخره اینترنت در ایران ارزان شد یا گران؟

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.