• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1399)
دوشنبه 28/4/1389 - 15:17 -0 تشکر 212528
باید براى شکستن این طلسم فکر کنیم؛ کدام طلسم؟

 توصیه های امام خامنه ای:

 

ما حالا باید براى شکستن این طلسم فکر کنیم؛ کدام طلسم؟

 این طلسم که کسى تصور کند که پیشرفت کشور باید لزوماً با الگوهاى غربى انجام بگیرد. این وضعیت کاملاً خطرناکى براى کشور است.

الگوهاى غربى با شرایط خودشان، با مبانى ذهنى خودشان، با اصول خودشان شکل پیدا کرده؛ به علاوه ناموفق بوده.

بنده به طور قاطع این را می گویم: الگوى پیشرفت غربى، یک الگوى ناموفق است.

 

ولی فقیه۱۳۸۶/۰۲/۲۵

 


 

 

بحثى که براى الگوى پیشرفت میکنیم، براى این نیست که مى‏خواهیم پیشرفت را شروع کنیم؛

پیشرفت از انقلاب شروع شده

 بلکه به این معناست که با بحث نظرى و تعریف شفاف و ضابطه‏مند از پیشرفت، قصد داریم یک باور همگانى در درجه‏ى اول در بینِ نخبگان، بعد در همه‏ى مردم به وجود بیاید که بدانند دنبال چه هستیم و به کجا میخواهیم برسیم و بخشهاى گوناگون نظام بدانند چه کار باید بکنند. این را باید پیدا کنیم.

امام خامنه ای ۲۵/۲/۱۳۸۶

 


 

 

براى اینکه ما بتوانیم نسخه‏ى درست پیشرفت را پیدا کنیم، چه لازم داریم؟ 

بحث نظرى. این، یکى از آن کارهایى است که شماها باید بکنید. پیشرفتِ یک کشور چیست؟ البته مقصودم این نیست که در بحثهاى ذهنى و باز بیفتیم و همین‏طور خودمان را معطل مباحث ذهنى بکنیم؛ مباحث تئوریکِ بدون توجه به خارج و واقعیات؛ نه، اینها را نمى‏خواهم، این غلط است.

امام خامنه ای ۱۸/۸/۱۳۸۵


 

واقعاً از افراد متفکر هم استفاده بشود و بنشینند الگوى پیشرفت را طراحى کنند. چوناین دهه، دهه‏ى پیشرفت و عدالت است.

ما پیشرفت را با عدالت با هم آوردیم؛

یعنى درست نقطه‏ى مقابل آن چیزى که در دنیاى مادىِ امروز مطرح است. آنها میگویند ما اگر بخواهیم در پیشرفت، رعایت این مسائل عدالتى را بکنیم، آن پیشرفت به دست نخواهد آمد، بنابراین عدالت را میگذاریم بعد از آنکه پیشرفت را حاصل کردیم. آن وقت با راه‏هاى جبرانى مثل همین بیمه‏ها و کمکها، تا آن حدى که بشود – که غالباً هم نمیشود – جبران میکنیم.

ما میگوئیم نه،

پیشرفتِ همراه با عدالت. در ذات این پیشرفت، عدالت بایستى ملحوظ شده باشد. خوب، این الگو لازم دارد؛ بنشینید الگویش را ترسیم کنید. این، نگاه کلانى خواهد بود به آینده‏ى کشور. و شما چهار سال فرصت دارید؛ این چهار سال میتواند یک پایه‏گذارى باشد که هر کسى هم بعد از شما آمد، این پایه‏گذارى شما راهنماى او باشد.

 ولی فقیه ۱۳۸۸/۰۶/۱۸


    یا حق

دوشنبه 28/4/1389 - 16:55 - 0 تشکر 212550

سلام/متاسفانه تا اسم غرب میاد یاد برهنگیشون میافتیم و میترسیم که الگوی پیشرفتمون غرب بشه و مثل غرب برهنه بشیم ولی میشه مثل مالزی هم دین رو حفظ کرد هم پیشرفت کرد رضاخان هم از اون ور بوم افتاد فکر کرد باید برای پیشرفت کشف حجاب کنه!

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 29/4/1389 - 3:0 - 0 تشکر 212720

مسئله ی اول این است که «پیشرفت» را در چه دیده و چگونه معنا کنیم. زوایه‌ی دید و معنا یا تعریف، به هدف بر می‌گردد.

بدیهی است که اگر هدف فقط به فقط رفاه دنیا باشد، معنای پیشرفت متفاوت است و عدالت نیز در آن جایگاهی ندارد. چرا که رفاه دنیاگرایانه حدی ندارد، پس قناعت پذیر و چارچوب بردار نیز نخواهد بود. در چنین پیشرفت به سوی رفاهی، ضرورت اول توجیه «ظلم» است. چرا که امکانات محدود است و اگر قرار باشد یک عده به رفاه بی حد برسند، لابد باید امکانات دیگران را تصاحب و چپاول کنند. 

اما اگر هدف خدا، اجرای احکام خدا، برقراری حکومت عدل الهی بود، پیشرفت و رفاه نیز تعاریف دیگری پیدا می‌کنند. شکی نیست که جدا کردن آخرت از دنیا همان‌ اندازه زیان‌آور است که جدا کردن دنیا از آخرت زیان‌بار است. ما در دنیا زندگی می‌کنیم و ابزار رشد ما نیز اغلب مادی است. حتی نماز ما نیز روح و جسمی دارد که به هر دو نیاز است. پس باید به لحاظ برخورداری از رفاه دنیوی که مستلزم علم، تلاش، تولید و ... می‌باشد غنی گردیم،اما کسب این فضایل یا عوامل رشد به وسیله‌ی ظلم،‌خود انحطاط و سقوط است که با پیشرفت به معنای عام آن منافات دارد. چنان چه جهان غرب به لحاظ برخورداری از تکنولوژی یا برخی از قوانین اجتماعی و رعایت آنها پیشرفت دارد،اما به لحاظ سقوط انسان و انسانیت حتی از انسان‌های قرون وسطایی نیز عقب‌تر برگشته است. این که دیگر پیشرفت نیست.

اگر چه کشور مالزی مردم مسلمانی دارد، اما اسلام آنها در نهایت یک اسلام شخصی است

. یعنی همان تعریف سکولار از اسلام.

و آمریکا نیز سعی نمود با تقویت بنیه‌ی اقتصادی آن کشور، مالزی را به عنوان یک آلترناتیو در مقابل اسلام علم کند و به اذهان عمومی اعلام نماید که اگر اسلام خواه هستید، چرا ایران؟

می‌توانید مالزی را الگو قرار دهید. هر کس دلش بخواهد مسلمان است و هر کس نخواهد نیست. هم مسجد دارد و هم کازینو و فاحشه‌خانه - هم نماز جماعت برقرار می‌شود و هم دیسکوهای رسمی و  ... 

چنین اسلامی در سایر کشورهای اسلامی و حتی در ایران قبل از انقلاب نیز ترویج می‌شد، چرا که در نهایت به محو اسلام می انجامد. بدیهی است که دیگر در اسلام آنها که مبدل به «اسلام آمریکایی» شده است، روح اسلام، تربیت، فرهنگ، جامعه و حکومت اسلامی وجود ندارد و فقط پوسته‌ای که به زودی کنار می‌رود باقی مانده است. در چنین اسلامی ثروتمند در مقابل فقیر مسئولیتی ندارد - انسان در مقابل ظلم، ظالم و مظلوم بی‌تفاوت است - جهان و انسانیت ابتدا به محدوده‌ی کشور و سپس به محدوده‌ی خانه و سپس به محدوده‌ی منافع شخصی محدود می‌گردد. لذا در چنین اسلامی نه تنها دیگر ظلم به مسلمانان جهان معنایی ندارد و مسئولیتی نمی‌آورد، بلکه آرام آرام ظلم به اعضای خانواده نیز نادیده گرفته می‌شود... و به همین ترتیب اسلام محو می‌شود و فقط دولا و راست شدن و ریش و احیاناً ظاهر حجاب برای عده‌ای باقی می‌ماند که آنها نیز به سرعت منزوی می‌شوند. پس اگر چه وضعیت مالزی به لحاظ اقتصادی کمی تفاوت ظاهری کرده است، اما نه تنها از لحاظ اسلامی پیشرفتی ننموده، بلکه حتی به لحاظ استقلال ملی نیز وابسته‌تر شده است. 

اما راجع به الگوی اسلامی، مگر می‌شود شما برنامه و طریقی را بخواهید، اما الگویش منطبق با ضد آن طریق باشد. اگر الگوی اسلام منطبق به حقیقت قرآن  و اسلام نباشد، منطبق با الگوهای ساخته شده‌ی امثال سازمان سیا خواهد شد. پس برخورداری از الگوی اسلامی که مستلزم برنامه‌نویسی و الگوسازی است، یک امر عقلی، ضروری و قطعی می‌باشد.

سه شنبه 29/4/1389 - 12:47 - 0 تشکر 212788

شما باز هم به نیمه ی خالی توجه دارید...من نظرم را گفتم...به قدر کافی هم نوشتم تا خدای نکرده ابهامی نباشد.
اما اخلاق...اخلاق جوانانی را که راهی نور بودند را ندیدید
اخلاق شهیدان زاهدان را ندیدید
سری به مزار شهدا بزنید...جوانانی را خواهید دید که سر مزار شهید گمنامی می گریند
به خدا بی انصافی هست که بگوییم این کشور از نظر اخلاقی در سقوط است...
در انجمن پایداری بببینید چه قدر به دنبال نشانه های خوبی و اخلاقند جوانان؟!
بعد از فتنه سایت های جوانان وطن به چه سویی رفت؟! ارزشی تر شد
شما لطف کنید وقتی انتقاد دازید بد و خوب را بگویید...
اگر در این کشور امثال ریگی هم هست ...امثال شهید شوشتری هم هست که هنوز به برکت جهاد اکبرش در مبارزه با نفسش مردم محروم جنوب شرق کشور بیمارستان صحرایی دارند...
نمی دانم چرا سقوط اخلاقیات در چند نقطه از شهر های بزرگ را به تمام کشور تعمیم می دهید...
شما دیدار های رهبری با جوانان را ببینید کجایش سقوط داشته؟!
والا من تعجب می کنم از این همه بد بینی...
شما که انشاا.. مخالف یه الگوی اسلامی ایرانی برای وطن خود نیستید...همه ی تلاش رهبرم همین است...شما ببینید مخاطب رهبر جوانان هستند....نه مسئولان...چون می دانند که قوه ی محرکه ی همه ی قوا حضور جوان است...

به امید روزیی که مادران وطن در خانه را اب و جارو کنند و پدران وطن ریسه ببندند و جوانان شاد گردند....که حضرتش فریاد براورده اناالمهدی ..

موفق باشید

چهارشنبه 30/4/1389 - 1:33 - 0 تشکر 212929

رهبر انقلاب: ما مخالف شاگردی كردن نیستیم اما نمیخواهیم همیشه شاگرد بمانیم.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.