• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3081)
دوشنبه 31/3/1389 - 22:25 -0 تشکر 206587
موافقت سؤال برانگیز 134 نماینده با وقف دانشگاه آزاد

بالاخره پس از ماهها تلاش حامیان جاسبی در مجلس، نمایندگان حامی وی بدون توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح وقف اموال دانشگاه آزاد موافقت كردند.
به گزارش خبرنگار امور مجلس كیهان، صحن علنی بهارستان صبح دیروز شاهد بررسی كلیات و جزئیات طرحی بود كه به اعتقاد بسیاری از حقوقدانان مغایرت آشكار با شرع و قانون اساسی داشت.
این طرح كه با عنوان «حمایت از تاسیس و تقویت موسسات و مراكز آموزشی غیردولتی» در دستور كار ساختمان مثلثی بهارستان قرار گرفت در واقع با هدف حمایت از ریاست مادام العمری جاسبی بر دانشگاه آزاد و مقابله با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در اصلاح این دانشگاه مطرح شد.
كلیات طرح فوق در مقابل دیدگان حیرت زده آحاد مردم به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد كه امید فراوانی به اصلاح این دانشگاه داشتند با 134رای مثبت در مقابل 72 رای منفی به تصویب رسید.
این نمایندگان همچنین در بررسی جزئیات طرح فوق با 140 رای موافق به پیشنهاد عباسعلی نورا (حامی جاسبی در دانشگاه آزاد زابل) رای مثبت دادند. براساس این پیشنهاد كه به منزله نادیده گرفتن مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی است اساسنامه اولیه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی غیردولتی كه فعالیت خود را با آن آغاز كرده و قبلاً به تصویب شورای عالی فرهنگی رسیده است هم چنان معتبر بوده و هرگونه تغییر در آن، با پیشنهاد هیات موسس و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت خواهد گرفت و كلیه مصوبات وضع شده مغایر با این تبصره لغو می گردد.
هم چنین نمایندگان با 125 رای موافق به بند یك این ماده واحده تبصره ای اضافه كردند كه بر مبنای آن وقف اموال مراكز آموزش عالی و غیردولتی، غیرانتفاعی و سایر موسسات غیردولتی غیرآموزشی كه هیات موسس یا هیات امنای آن حق تصرف مالكانه نسبت به آن را دارند و تا تاریخ تصویب این قانون، صیغه وقف آن جاری شده است و یا در آینده جاری شود معتبر است كه نوع وقف در این بند نیز از نوع وقف عام است.
براساس بند یك این ماده واحده اساسنامه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی غیردولتی به پیشنهاد هیات موسس و حسب مورد به تصویب شورای گسترش وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و یا بهداشت و درمان و آموزش پزشكی و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت خواهد گرفت، كه فرآیند اداری تصویب فوق در صورت آماده بودن مدارك نباید بیش از سه ماه به طول بیانجامد.
همچنین در ادامه این طرح نمایندگان مصوب كردند كه میزان شهریه در هر دانشگاه و یا مركز آموزش عالی متناسب با حداقل استانداردها و كیفیت آموزشی در آموزش عالی كشور كه مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می باشد تعیین می شود.
مخالفان: وقف، مغایر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است
اما پیش از تصویب این طرح، نادران، زاكانی و شهرزاد نمایندگان تهران و اصفهان در اظهارات جداگانه ای به مخالفت با این طرح پرداختند.
الیاس نادران طرح فوق را به معنای ملغی شدن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد دانشگاه آزاد عنوان كرد و افزود: به مصلحت مجلس نیست كه در تعارضات این شورا و هیات موسس دانشگاه آزاد وارد شود.
وی با بیان این كه شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه ای را تهیه كرده كه فعالیت های دانشگاه آزاد در نظارت این شورا باشد، اضافه كرد: علی رغم پیشرفت های دانشگاه آزاد، به دلیل عدم نظارت جدی و اثرگذار از سوی نهادهای حكومتی، این فعالیت ها در بخش های مختلف و در حوزه سیاسی سرایت كرده كه براساس تحقیقات مجلس هفتم، بخشی از منابع این دانشگاه كه باید صرف پیشرفت آن می شد، در حوزه های سیاسی به نفع كاندیدای خاص صرف شده است.
نماینده تهران با تاكید بر این كه براساس این طرح، تغییرات اساسنامه باید از طرف هیات موسس باشد كه این مساله به معنای «كان لم یكن تلقی» كردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: دادن اختیارات تغییر اساسنامه به جمعی محدود می تواند زمینه را برای تداوم وضعیت مدیریتی این دانشگاه، كه تاكنون وجود داشته، فراهم كند و لذا بنده با این طرح- كه بر این مساله تاكید می كند كه آنچه كه در دانشگاه آزاد از گذشته بوده باید ابقا شود- مخالفت دارم.
این طرح فقط
برای دانشگاه آزاد است
دكتر شهرزاد نماینده اصفهان هم به عنوان مخالف بعدی گفت: تاكنون یك تقسیم كار نانوشته ای بین مجلس و شورایعالی انقلاب فرهنگی جریان داشته به این معنا كه مسایلی را كه این شورا وارد آن می شده مجلس منتظر می مانده و مسایلی كه مجلس وارد می شده شورا منتظر می مانده و در نهایت همدیگر را تقویت می كردند.
وی سپس با اشاره به ادعای موافقان طرح كه مدعی بودند این طرح برای حمایت از 300 مركز آموزشی غیردولتی است و فقط به دانشگاه آزاد مربوط نمی شود گفت: باید با مردم باصداقت صحبت كنیم واقعیت این است كه این بحث فقط برای دانشگاه آزاد است. زیرا كدام یك از آن مراكز آموزشی غیردولتی در طول این مدت به نمایندگان مراجعه داشته اند و درخواست طرح دوفوریتی برای وقف اموال خود را مطرح نموده اند؟ مساله خیلی روشن است. این همه عجله برای چیست؟ آیا برای غیر دانشگاه آزاد است؟
علیرضا زاكانی عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم به عنوان مخالف بعدی با یادآوری این نكته كه اساسا در مورد قانون تاسیس دانشگاههای غیردولتی خلأیی نداریم كه این طرح بخواهد آن را پر كند، گفت: هم برای تصویب اساسنامه و هم شهریه مصوبه داریم و تكلیف این مراكز معلوم است.
این نماینده تهران افزود: برخلاف گفته موافقان به هیچ وجه مراد طراحان معطوف به مسائل آموزش و پژوهش نبوده و تنها در مورد شهریه و اساسنامه است، در مورد بحث شهریه محلی نیز این طرح اشاره ای ندارد و لذا این طرح مبتنی بر هیچ خلأ قانونی نیست و نوعی بدعت گذاری در مسیری است كه وقتی شورا وارد بررسی مساله ای می شد، مجلس در قبال آن سكوت می كرد.
زاكانی در ادامه بحث تغییرات اساسنامه دانشگاه آزاد توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و با تاكید بر این كه همه مشكلات از آنجا پدید آمد كه شرایط به سمتی رفت كه بناست بر مبنای آن رئیس دانشگاه آزاد توسط هیات امنای جدید معرفی شود، اظهار داشت: با این توصیف این طرح با هدف تقابل مجلس و شورا مطرح شد كه نه به مصلحت مجلس است و نه بر اساس رویه ای كه در مجالس گذشته بوده است.
وی افزود: تنها دانشگاهی كه 30 تا 120درصد افزایش شهریه نسبت به سایر دانشگاهها داشته دانشگاه آزاد است و لذا نباید در رویه غیرعرف مانع ادامه مسیر شورا شد.
موافقان چه كسانی بودند؟
علاوه بر نمایندگان فراكسیون اقلیت كه سابقه طولانی در حمایت از جاسبی دارند نام افرادی همچون عباسپور تهرانی (برادرزن جاسبی) دلخوش، عباسعلی نورا، در لیست موافقان طرح فوق به چشم می خورد.
همچنین یوسف نژاد نماینده اقلیتی ساری، نقوی حسینی نماینده ورامین و ذوالقدر نماینده بندرعباس در حمایت از وقف اموال دانشگاه آزاد در جلسه دیروز به ایراد سخن پرداختند و تلاش كردند در حرفهایشان اینگونه القا كنند كه این طرح فقط برای حمایت از جاسبی و دانشگاه آزاد نیست بلكه برای حمایت از مراكز آموزش عالی غیردولتی است.
این در حالی است كه این افراد در مقابل این سؤال كه چرا تا قبل از مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی برای اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد به فكر حمایت از آن مراكز آموزش عالی غیردولتی نیفتاده بودید، پاسخی نداشتند.
بی توجهی مجلس
به قانون اساسی
نمایندگان مجلس همچنین به اخطار قانون اساسی محمد دهقان مبنی بر عدم ورود مجلس به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی توجهی نكردند.
عضو كمیسیون حقوقی قضایی مجلس در حین بررسی طرح وقف اموال دانشگاه آزاد با ایراد اخطار قانون اساسی گفت: براساس امر مقام معظم رهبری، مجلس نباید در مواردی كه شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود یافته، وارد شود.
وی افزود: از آنجا كه شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه جدیدی برای دانشگاه آزاد تعریف كرده است، مجلس نمی تواند وارد این امر كه در حوزه اختیارات رهبری است، وارد شود.
علی لاریجانی رئیس مجلس گفت: مقام معظم رهبری مشخصاً در این زمینه نظری نداشته اند اما ضابطه ای بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس است كه رهبری آن را تعیین كرده اند. براساس این ضابطه، جایی كه شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد شده اند، ما نباید وارد شویم.
وی بر این اساس اخطار مذكور را وارد دانست و آن را به رای مجلس گذاشت. اما نمایندگان به این اخطار قانون اساسی توجهی نكردند و به آن رای ندادند.
بهر حال این طرح در شرایط فعلی حكم قانونی را ندارد و باید برای تایید به شورای نگهبان برود.
شنیده های خبرنگار ما حاكی است شورای نگهبان به احتمال قوی به دلیل مغایرت آشكار طرح فوق با قانون اساسی و شرع مقدس آن را تایید نخواهد كرد اما نمایندگان حامی این طرح نیز با علم به این موضوع بحث اصرار بر مصوبه خویش را در محافل خصوصی مطرح كرده و می گویند در صورت عدم تایید شورای نگهبان، این مصوبه را به مجمع تشخیص می فرستیم.

http://www.kayhannews.ir/890331/14.htm#other1402

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
سه شنبه 1/4/1389 - 10:5 - 0 تشکر 206637

وااقعا این مجلس مثلثی داره عجیب غریب کار می کنه گویا امروز دانشجو ها تجمع دارن جلوم مجلس

سه شنبه 1/4/1389 - 12:44 - 0 تشکر 206690

20 نماینده در تجمع دانشجویان معترض


تاكنون 20 نماینده مجلس با ترك جلسه علنی در تجمع دانشجویان معترض به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی حضور پیدا كردند.

به‌گزارش فارس، تعداد زیادی از دانشجویان در اعتراض به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در رابطه با موسسات آموزشی غیر‌دولتی از جمله دانشگاه آزاد در مقابل ساختمان مجلس تجمع كردند.

در بین دانشجویان معترض تعدادی از نمایندگان مجلس هم با ترك جلسه‌ علنی به جمع این دانشجویان پیوسته‌اند كه از این تعداد می‌توان به طیبه صفایی نماینده تهران، نیره اخوان نماینده اصفهان، فاطمه آلیا نماینده تهران، زهره الهیان نماینده مردم تهران، فاطمه رهبر نماینده مردم تهران، حسین فدایی نماینده تهران، علیرضا زاكانی نماینده تهران، موسی الرضا ثروتی نماینده مردم بجنورد، حمید رسایی نماینده تهران، مهدی كوچك زاده نماینده تهران، ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی، علی اصغر زارعی نماینده تهران، علی كریمی‌فیروزجانی نماینده مردم بابل، پرویز سروری نماینده تهران، محمد دهقانی نماینده مردم طرقبه و چناران، امیر حسین قاضی زاده نماینده مردم مشهد، محمد كریم شهرزاد نماینده مردم اصفهان، عفت شریعتی نماینده مردم مشهد، فاطمه آجرلو نماینده مردم كرج و محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر اشاره كرد.

بر اساس این گزارش، حضور نمایندگان در تجمع دانشجویان همچنان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود بسیاری از نمایندگان در حمایت از دانشجویان تجمع‌كننده مقابل مجلس در این جمع دانشجویی حاضر شوند.

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
سه شنبه 1/4/1389 - 12:45 - 0 تشکر 206691

1 عضو كمیسیون آموزش مجلس در اعتراض به عباس‌پور استعفا دادند

خبرگزاری فارس: 11 عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در اعتراض به اقدامات عباس‌پور از این كمیسیون استعفا دادند.


به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، این اعضای كمیسیون آموزش مجلس در اعتراض به عملكرد عباس‌پور رئیس كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و همچنین شیطنت‌های وی در تصویب مصوبه بحث‌برانگیز روز یكشنبه مجلس، طی نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس قوه قانونگذاری كشور استعفای خود را از ادامه فعالیت در این كمسیون اعلام كرده و تأكید كرده‌اند تا زمانی كه برخورد لازم با عباس‌پور صورت نگیرد در كمیسیون حاضر نخواهند شد.

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
سه شنبه 1/4/1389 - 12:46 - 0 تشکر 206692

شعارهای دانشجویان تجمع‌كننده در برابر مجلس

خبرگزاری فارس: دانشجویان تجمع‌كننده در مقابل مجلس شورای اسلامی با سردادن شعارهایی خواستار استعفای عباسپور و دیگر نمایندگان حامی جاسبی در مجلس شورای اسلامی شده و آنها را وكیل‌الجاسبی نامیدند.


به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، تجمع دانشجویان در مقابل مجلس شورای اسلامی ادامه داشته و تاكنون عباس سلیمی نمین، علیرضازاكانی،حجت‌الاسلام حمید رسایی، طیبه صفایی عضو كمیسیون آموزش مجلس، مهدی‌كوچك‌زاده در جمع دانشجویان حاضر شده و به ایراد سخنرانی پرداخته‌اند.

دانشجویان با سردادن شعارهای "نماینده جاسبی اخراج باید گردد "، "نماینده خائن شرمت باد شرمت باد "،‌ " مجلس، مافیا پیوندتان مبارك "، "جاسبی قانون شكن شرمت باد شرمت باد "مجلس جاسبی‌گرا استعفا استعفا "، "مرگ بر اسلام آمریكایی "، "عباسپور تهرانی استعفا استعفا "، "برادرزن جاسبی استعفا استعفا "، "وكیل حزب‌الهی تشكر تشكر "، " وكیل بابصیرت تشكر تشكر "، " جاسبی جاسبی ننگ به نیرنگ تو "، "مجلس لاریجانی تو مشت ... "، " جاسبی حیاكن سلطنت را رها كن "، "جاسبی حیا كن بیت‌المال را رها كن "، "مجلس بی‌ولایت تعطیل باید گردد "، "غارتگر بیت‌المال اعدام باید گردد "، " جاسبی آمریكایی آدم ... " اعتراض خود را نسبت به تصویب این طرح در مجلس شورای اسلامی اعلام كردند.دانشجویان همچنین شعارهایی علیه علی لاریجانی سر دادند.
در حال حاضر و با وجود اینكه امتحانات پایان ترم دانشجویان در حال پایان است هر لحظه بر تعداد تجمع‌كنندگان در مقابل درب اصلی مجلس شورای اسلامی اضافه می‌شود و برخی دانشجویان تاكید كرده‌اند تا تصویب دو فوریت متوقف شدن طرح وقف اموال دانشگاه آزاد در مقابل مجلس تجمع خود را ادامه خواهند داد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904010620

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
سه شنبه 1/4/1389 - 13:1 - 0 تشکر 206697

یک منبع آگاه اعلام کرد،با توجه به عدم انتشار اسامی موافقان، طبق توافقات صورت گرفته میان برخی نمایندگان مخالف طرح وقف دانشگاه آزاد اسلامی، این دسته از نمایندگان به زودی اسامی خود را منتشر می کنند.

به گزارش خبرنگار جهان با اشاره به طرح شبهاتی درخصوص احتمال وجود زد و بندهای برخی نمایندگان با مسئولان و رابطان دانشگاه آزاد، به نظر می رسد تصمیم نمایندگان در انتشار اسامی مخالفان طرح با توجه به مشخص بودن حاضران در جلسه علنی مجلس، اسامی موافقان و بررسی های بعدی را ممکن نماید.

در همین رابطه طی چند هفته گذشته یاران جاسبی چند طرح را برای عبور از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و حمایت از وقف دانشگاه آزاد در مجلس مطرح کردند که اسامی آنها منتشر می شود.اگرچه مصوبه روز یک شنبه مجلس با 140 رای تصویب شد و آنچه در ادامه می آید همه یاران جاسبی نیستند اما می تواند معرفی مهمترین ها و فعالترین ها باشد.

اسامی کسانی که به نفع مصوبه روز یک شنبه سخنرانی کردند:
1-نورا
2-عباسپور
3-سیدحسین نقوی حسینی
4-علی اصغر یوسف نژاد

اسامی نماینده هائی که طرح سال 87 را با زد و بند با هیئت رئیسه بروز کردند
1-نورا
2-منادی
3-عباسپور

نمایندگانی که پس از تصویب از رای مجلس حمایت کردند
1-سید حسین نقوی نماینده ورامین
2-حجت الاسلام سید رضا اکرمی

اسامی نمایندگان امضا كننده طرح وقف دانشگاه آزاد
1- علی عباسپورتهرانی نماینده تهران
2- مجید نصیرپور نماینده سراب
3- كاظم دلخوش نماینده صومعه سرا
4- مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود
5- سید مهدی صادق نماینده آستانه اشرفیه
6- ابوالقاسم رحمانی نماینده اقلید
7- علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده ساری
8- محمدمهدی شهریاری نماینده بجنورد
9- حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان
10- محمدحسن دوگانی‌آغچغلو نماینده فسا
11- حمید سعادت نماینده نجف‌آباد
12- علی ادیانی‌راد نماینده قائم‌شهر
13- اقبال محمدی نماینده مریوان و سرو آباد
14- احمد ناطق‌نوری نماینده نور و محمود آباد
15- عباسعلی نورا نماینده زابل و زهك
16- محمدقسیم عثمانی نماینده بوكان
17- علیرضا منادی‌سفیدان نماینده تبریز
18- حسن ونایی نماینده ملایر
19- محسن نریمان نماینده بابل
20- جمشید انصاری نماینده زنجان و طارم
21- حسین گروسی نماینده شهریار
22- احمدعلی كیخا نماینده زابل و زهك
23- هادی قوامی نماینده اسفراین
24- سید رمضان شجاعی‌كیاسری نماینده ساری
25- بهمن محمدی نماینده فریدن، فریدون شهر و چادگان
26- داود محمدجانی نماینده آباده، بوانات و خرم‌بید
27- سید عماد حسینی نماینده قروه
28- عبدالله رستگار نماینده گنبد كاووس
29- محمدرضا سجادیان نماینده خواف و رشتخوار
30- محمدحسین‌ نژادفلاح نماینده ساوجبلاغ، طالقان و نظر آباد
31- بهمن مراد‌نیا نماینده بیجار
32- امین شعبانی نماینده سنندج، دیوان دره و كامیاران
33- فخرالدین حیدری نماینده سقز و بانه
34- كاظم فرهمند نماینده مهریز، بافق، ابركوه و خاتم
35- سید حسین هاشمی نماینده میانه
36- مصطفی رضا‌حسینی نماینده شهر بابك
37- نصرالله كمالیان نماینده قوچان و فاروج
38- سید یونس موسوی‌سرچشمه نماینده فیروز آباد، كارزین و فراشبند
39- شهریار طاهر‌پور نماینده تویسركان
40- محمد‌علی حیاتی نماینده لامرد و مهر
41- نصر‌الله ترابی‌قهفرخی نماینده شهركرد
42- عبد‌الرضا ترابی نماینده گرمسار
43- مهدی مهدی‌زاده نماینده گناباد
44- حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده اسلام آباد‌غرب
45- یونس اسدی نماینده مشكین شهر
46- سید ‌جلال یحیی‌زاده نماینده تفت و میبد
47- عزت‌الله اكبری‌تالارپشتی نماینده قائم‌شهر و سواد كوه و جویبار
48- غلامحسین مسعودی‌ریحان نماینده اهر و هریس
49- قدرت‌الله علیخانی نماینده قزوین
50- محمد‌رضا خباز نماینده كاشمر
51- بهمن اخوان نماینده تفرش
52- عبدالله كعبی نماینده آبادان
53- امیر طاهر‌خانی نماینده تاكستان
54- سیروس سازدار نماینده مرند و جلفا
55- سید ‌مصطفی طباطبایی نژاد نماینده اردستان
56- مصطفی كواكبیان نماینده سمنان
57- حسین امیری‌خامكانی نماینده زرند و كوهبنان
58- حسین هاشمیان نماینده رفسنجان
59- علی اسلامی‌پناه نماینده جیرفت و عنبر آباد
60- علی‌اكبر اولیاء نماینده یزد و صدوق
61- انوشیروان محسنی‌بند‌پی نماینده نوشهر و چالوس
62- محمد ضابطی‌طرقی نماینده نطنز و قمصر


اسامی نمایندگان طراح طرح نقض مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی

1- عباسعلی نورا- نماینده زابل و زهك
2- علی اصغر یوسف‌نژاد- نماینده ساری
3- كاظم دلخوش - نماینده صومعه‌سرا
4- بهمن اخوان - نماینده مردم تفرش
5- سیدقدرت‌الله حسینی‌پور- نماینده مردم گچساران
6- قدرت‌الله علیخانی- نماینده قزوین
7- انوشیروان محسنی بندپی- نماینده مردم نوشهر چالوس
8- غلامحسین مسعودی ریحان- نماینده اهر و هریس
9- یوسف نجفی- نماینده مرد مراغه
10- محمدرضا شعبانی- نماینده كرمانشاه
11- جواد زمانی- نماینده كنگاور
12- علیرضا منادی - نماینده مردم تبریز
13- سید محمد سادات ابراهیمی- نماینده مردم شوشتر
14- سیدمصطفی طباطبایی‌نژاد- نماینده اردستان
15- جهانبخش محبی‌نیا- نماینده میاندوآب، شاهین‌دژ و تكاب
16- احد خیری- نماینده بستان‌آباد
17- سیدعلی موسوی جرف- نماینده آبادان
18-حمیدرضا پشنگ- نماینده خاش، نصرت‌آباد، جاوه وكورین
19- حسن ملك محمدی- نماینده دامغان
20- مؤید حسینی صدر- نماینده خوی
21- احمدعلی مقیمی - نماینده بهشهر
22- محمدعلی حیاتی- نماینده فقید لامرد و مهر
23- رضا رحمانی- نماینده تبریز،آذرشهر و اسكو
24- علی‌اكبر آقایی- نماینده سلماس
25- فرهاد بشیری- نماینده پاكدشت
26- علیرضا سلیمی- نماینده محلات و دلیجان
27- علی كریمی فیروز جایی- نماینده بابل
28- محمد آشوری تازیانی- نماینده بندرعباس،قشم ،حاجی‌آباد و ابوموسی
29- عبدالحسین ناصری- نماینده گرگان و آق‌قلا
30- سیدمحمد مهدی پورفاطمی- نماینده دشتی و تنگستان
31- سیدعلی ادیانی راد- نماینده قائم شهر و جویبار
32- محمدمهدی افشاری- نماینده مردم داراب و زرین‌دشت
33- سلمان خدادادی- نماینده ملكان
34- سیدكاظم موسوی- نماینده مردم اردبیل،نیر و نمین
35- سیدحسین هاشمی- نماینده میانه
36- مراد علی منصوری رضی- نماینده رامیان، آزادشهر و فندرسك

اسامی نمایندگان طرح تفسیر جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تغییر اساسنامه
1-اقبال محمدی
2-لاهوتی
3-انوشیروان محسنی
4-محمدرضا محسنی
5-فرهمند
6-ملکشاهی راد
7-حسین امیری
8-عبدالجبار کرمی
9-خباز
10-فخرالدین حیدری
11-بابااحمدی
12-ذاکر
13-وکیل سپه
14-اسدی
15-حیات مقدم
16-حسینعلی شهریاری
17-آرین منش
18-کمالیان
19-خالقی
20-کوچکی نژاد
21-کائیدی
22-حجت الله رحمانی
23-نصرالله ترابی
24-سازدار
25-غفار اسماعیلی
26-پولادی
27-آوائی
28-مطورزاده
29-کعبی
30-سید شریف حسینی
31-پاپری مقدم
32-جدگال
33-آقایی
34-علی زاده
35-پورفاطمی
36-قمری
37-سنائی
38-رضا حسینی
39-دلاور
40-محمد جانی
41-پزشکیان
42-سیدفاضل موسوی
43-اسداللهی
44-محمدیاری
45-اولیاء
46-نژاد فلاح
47-مسعودی ریحان
48-عیسی زاده
49-حسینی صدر
50-سادات ابراهیمی
51-نوروزی
52-عباسی
53-علی اضغر حسینی
54-اکبرنژاد
55-تامینی
56-برنا
57-طباطبائی نژاد
58-امینی
59-سیدعماد موسوی
60-مهدوی
61-شریعتی
62-حسینی دولت آبادی
63-صبود
64-مفتح
65-عیسی جعفری
66-نصیرپور
67-هاشمیان
68-مرعشی
69-کاظم جلالی
70-جمشید زهی
71-جعفرزاده
72-رجالی
73-بگلریان
74-منادی
75-فولادگر
76-عزتی
77-ملک محمدی
78-شاهرخی
79-نیکنام
80-سید فخرالدین دستغیب
81-موسوی لارگانی
82-نورا
83-حسنی بافرانی
84-مره صدق

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
سه شنبه 1/4/1389 - 19:21 - 0 تشکر 206797

مصوبه اخیر مجلس، ضربه آخر را به دانشگاه آزاد و حامیانش زد


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ابراز تاسف از مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در مورد وقف اموال دانشگاه آزاد گفت: بااین مصوبه، دانشگاه آزاد و حامیانش ضربه آخر را به خود زدند چراکه مردم را نسبت به خطر و مشکلات ناشی از دانشگاه آزاد آگاه کردند.

"حسین کچوئیان" در گفت و گو با ایرنا افزود:‌ اقدام مجلس در رابطه با وقف اموال دانشگاه آزاد و تداوم اجرای اساسنامه قبلی این دانشگاه هم به لحاظ صوری و هم به لحاظ محتوایی دارای ایراد و اشکال است.

وی تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی که به دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی تشکیل شده و همچنان مورد تایید مقام معظم رهبری است به اعتبار و شانیت ولایت فقیه، شانیت قانونگذاری دارد و اثر قانونی بر مصوبات آن مترتب است.

کچوئیان یادآور شد: صرف نظر از اینکه محتوای بحث چه بوده است در رابطه با نحوه طرح مسائل در مجلس و طرح های پیشنهادی نمایندگان یا لوایح ارائه شده از سوی دولت، قواعدی وجود دارد و یک رابطه تعریف شده نیز میان مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است که تاکنون مطابق این دو قاعده عمل می شد و براساس آن هرگاه شورا در یک مساله وارد می شد مجلس در آن ورود نمی کرد و برعکس آن هم صادق بود.

وی اضافه کرد: متاسفانه در یک مورد اخیر، نمایندگان مجلس برخلاف قواعد موجود عمل کردند و یکی از افرادی که در این زمینه خیلی فعالیت داشت آقای عباسپور بود درحالیکه وی در جلسات شورا نیز حضور داشته و درباره مسائل اساسنامه دانشگاه آزاد مخالفت خیلی شدیدی با اعضای شورا داشت.

مدیرگروه جامعه شناسی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: حضور آقای عباسپور در جلسات شورا به این دلیل بود که مجلس از مباحث مطروحه در شورا اطلاع داشته باشد و بعدها تداخلات حقوقی و قانونی مطرح نشود اما متاسفانه ایشان طبق رویه ای که در دو سه سال گذشته داشتند هر موردی که در شورا نمی توانستند به نتیجه برسانند و نظراتشان را تحمیل کنند می رفتند بیرون و در دالان های مجلس شورای اسلامی، مساله ایجاد می کردند همانطور که درمورد مساله بومی گزینی دانشگاه ها نیز همین کار را کردند.

وی طرح مجدد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در صحن علنی مجلس و رای گیری در مورد آن را امری خلاف قانون خواند و گفت: متاسفانه آقای لاریجانی نیز با وجود تذکر برخی نمایندگان، با طرح این مساله در صحن مجلس موافقت کردند و یک موضع دوگانه در این قضیه گرفتند و گفتند قانون را به رای بگذارید درصورتیکه یک قانون وقتی تصویب شد دیگر مبنای عمل است و نمی توان دوباره درباره آن رای گیری کرد.

کچوئیان، اصرار برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ورود به مساله وقف اموال دانشگاه آزاد و فشار برای طرح دو فوریتی آن را فاقد توجیه و در نتیجه فعالیت های تبلیغاتی افرادی همچون جاسبی و هاشمی ارزیابی کرد.

وی تصریح کرد: صاحبان منافع در دانشگاه آزاد چنین تبلیغ می کنند که با تغییر اساسنامه، افرادی می خواهند این دانشگاه را تخریب کنند و جلوی رشد وارتقای آن را بگیرند و با آن دشمنی دارند اما باید پرسید که از کدام بخش مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی چنین چیزی استنباط می شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی این سوال را مطرح کرد که آیا ایجاد برخی تغییرات در مدیریت دانشگاه آزاد و یا اضافه و کم کردن چند عضو به هیات امنای آن به معنای نابودی آن مجموعه است.

به گفته وی برخی از مدافعان دانشگاه آزاد نیز در پی القای این نکته هستند که برخی می خواهند دانشگاه آزاد را به یک دانشگاه دولتی تبدیل کنند درصورتیکه دولت این تغییرات در اساسنامه به وجود نیاورده بلکه این مساله در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده است.

کچوئیان با بیان اینکه با برخی از پنج عضو جدیدی که از سوی شورای انقلاب فرهنگی به عنوان اعضای جدید هیات امنای دانشگاه آزاد معرفی شده اند نیز مخالفت هایی دارد اظهار داشت: فکر نمی کنم بعضی از این افراد بتوانند خیلی موثر عمل کنند اما صرفنظر از عقیده شخصی من، این افراد اصلا دولتی نیستند و علاوه بر آن تنها چهار پنج نفر هستند و هیات امنا اعضای دیگری هم دارد و این برای نمایندگان مجلس، قبیح است که با اطلاعات و ارزیابی های غلط وارد یک قضیه شوند.

وی با اشاره به تاریخچه شکل گیری دانشگاه آزاد توضیح داد: در مرحله اول و آغاز به کار دانشگاه آزاد اگر حمایت های افرادی مانند آقای هاشمی که در مسوولیت ریاست جمهوری بودند وجود نداشت امکان نداشت که دانشگاه آزاد به این مرحله از رشد برسد.

کچوئیان افزود: به استناد خاطرات آقای هاشمی، در طول این سالها یک رابطه یک طرفه میان آقای جاسبی و ایشان وجود داشته، هیات موسسی وجود نداشته و هیچکس بر فعالیت دانشگاه آزاد نظارتی نکرده است و این دانشگاه دائما از امکانات دولتی، زمین و امکانات حقوقی و قانونی استفاده کرده است.

به اذعان وی در حال حاضر دانشگاه آزاد به جایی رسیده است که رییس آن به عنوان یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، هم وزن وزرا حق رای دارد و درصورتیکه ادعا می کند رییس یک دانشگاه خصوصی است در تمام فرایندهای آموزش عالی کشور همانند یک وزیر رای می دهد و مدعی است که از وزارتخانه هم مهمتر است و باید وزارتخانه به دست وی سپرده شود.

کچوئیان با انتقاد از وضعیت فعلی دانشگاه آزاد گفت: این مجموعه به واسطه رانت سیاسی و به دلیل درنظرنگرفتن قواعد و قوانین و بی توجهی و عدم نظارت بر آن به یک غول در صحنه آموزش عالی کشور تبدیل شده است و حالا در این مرحله این مجموعه را تحت نظارت یک نفر قرار داده ایم درصورتیکه گذشته دانشگاه آزاد نشان می دهد که نحوه اداره آن، اعطای مدرک آن، مفاسد مدیریتی و مسائل مالی و نوع تدوین و تاسیس رشته ها و برنامه های آن چگونه بوده است.

وی با تاکید براینکه امروز دانشگاه آزاد نقش بی بدیلی در آموزش عالی کشور دارد انتقاد کرد: با این وجود هیچکس نمی داند که مدارک دانشگاه آزاد چگونه صادر می شود و این دانشگاه در دو سه سال قبل، حتی نظر مقام معظم رهبری درمورد جلوگیری از توسعه کمی را هم اجرا نکرد تااینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد این مقوله شد و به آنها تذکر داد که توسعه کمی را متوقف کنند اما ببینید از آن زمان تاکنون چه میزان توسعه کمی در این دانشگاه صورت گرفته است که این امر خیانت به همه مردم و دانشجویان است.

به اعتقاد این عضو هیات علمی دانشگاه تهران، بسیاری از استانداردهای آموزشی از جمله نسبت استاد به دانشجو، نسبت فضای آموزشی به دانشجو و مقوله های کیفی در دانشگاه آزاد رعایت نمی شود و برای رفع مفاسد موجود و ارتقای کیفیت در این دانشگاه، نظارت بر آن ضروری و اجتناب ناپذیر است.

وی تصریح کرد: دراین شرایط آیا درست است چنین دانشگاهی که به غلط به چنین سطحی از رشد و بزرگی رسیده و انحصار در آموزش عالی کشور ایجاد کرده است به حال خود رها شود و جای تاسف دارد الان که یک مرجع وارد قضیه دانشگاه آزاد شده و پس از چهارسال مصوبه ای را در این رابطه گذرانده است مجلس شورای اسلامی که باید مدافع منافع نظام و مردم و دانشجویان باشد وارد این قضیه می شود و می خواهد انحصار زشت این دانشگاه را در دست چند نفر تحکیم کند.

کچوئیان در ادامه این سوال را مطرح کرد که چه دلیلی دارد که دیگر دانشگاه های خصوصی کشور نتوانند همانند دانشگاه آزاد به چنین شانیتی دست یابند و هرکار که دلشان خواست انجام دهند و چرا نباید در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشته و در تمام سیاستگذاری های آموزش عالی نقش و مشارکت داشته باشند.

به باور وی تمام افرادی که به کشور و حوزه آموزش عالی علاقه مند هستند بدون درنظر گرفتن مسائل سیاسی، از اینکه وضع فعلی دانشگاه آزاد ادامه یابد باید بر خود بلرزند زیرا اگر فرضا تاکنون نیز در این دانشگاه ، فسادی وجود نداشته است این وضعیت خود به خود فساد آور خواهد بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: یکی از دلایل ورود شورا به مقوله دانشگاه آزاد، فسادهایی است که به دلیل نحوه مدیریت آن در کشور ایجاد شده است به طوریکه به هرفردی که خواسته اند مدرک داده اند و افرادی را که دلشان خواسته است با هر شانیت و صلاحیت، به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه پذیرفته اند و به این ترتیب در نظام سیاسی کشور و حتی جایگاههایی همچون مجلس شورای اسلامی اخلال ایجاد کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی اصرار دارد که دانشگاه آزاد باید تن به نظارت بدهد، جلوی توسعه و رشد بدون کیفیت و بی ضابطه آن گرفته شود و مشکلات مدیریتی و مالی آن برطرف شود.

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
چهارشنبه 2/4/1389 - 12:23 - 0 تشکر 206872

شورا با مصوبه خلاف شرع مجلس مخالف است/هفته آینده؛ تصمیم‌گیری درباره ریاست دانشگاه آزاد


با توجه به مهلت یک هفته ای شورای عالی انقلاب فرهنگی به هیات امنای دانشگاه آزاد برای برگزاری جلسه و معرفی رئیس جدید، به نظر می رسد آقای هاشمی به عنوان رئیس این هیات، علاوه بر هماهنگی با سایر اعضای برای برگزاری جلسه و معرفی رئیس جدید دانشگاه آزاد، باید حکم 5 عضو جدید هیات امنا را هم امضا کند.

محمدرضا مخبر دزفولی؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از پایان جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هفته آینده جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تصمیم‌گیری درباره ریاست این دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش رجانیوز، محمدرضا مخبر دزفولی اظهارکرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی از قوه قضائیه و ریاست آن آیت‌الله آملی لاریجانی به خاطر ورودشان به مسئله و لغو حکمی که یک نفر در قوه قضائیه داده بود، قدردانی کرد.

وی افزود: همچنین از آن دسته از نمایندگان عزیزی که در این روزها خیلی تلاش کردند موضوعی که پیش آمده است را به نوعی اصلاح کنند، قدردانی و تشکر شد.

وی در ادامه گفت: هفته آینده جلسه هیئت امنا دانشگاه آزاد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تصمیم‌گیری درباره ریاست این دانشگاه برگزار خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین از مجلس خواست نماینده‌ای را برای عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند که به جایگاه حقوقی این شورا اعتقاد داشته باشد.

مخبر دزفولی ابراز امیدواری کرد؛ نمایندگان مجلس در این موضوع ورود پیدا کرده و با صمیمیت موضوع را حل و فصل کنند تا کاری که به خوبی پیش می‌رود، دچار مشکل نشود.

گفتنی است در جلسه شب گذشته شورای انقلاب فرهنگی روسای دوقوه مقننه و قضاییه حضور نداشتند که امید می رفت با توجه به فوریت این موضوع حضور روسای قوه مقننه و قضائیه در این جلسه ضروری باشد.

همچنین منصور کبگانیان؛ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره گفت: با توجه به این موضوع و همچنین مصوبه مجلس درباره لغو اساسنامه که خلاف شرع است، اعضای شورا به این نتیجه رسیدند که مجلس باید رأی خود را پس بگیرد.

وی با بیان اینکه شورا با مصوبه خلاف شرع مجلس مخالف است، اظهارکرد: برای اینکه شأن مجلس حفظ شود؛ انتظار داریم مجلس نسبت به باز پس گیری مصوبه خود اقدام کند.

کبگانیان از خواست اکثریت نمایندگان مجلس درباره ارائه طرح دو فوریتی برای لغو مصوبه خبر داد و افزود: حدود 150 نفر از نمایندگان مجلس طی نامه ای درخواست طرح دوفوریتی برای لغو مصوبه را دارند که امیدواریم هرچه زودتر این کار صورت بگیرد تا همراه بودن مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی تثبیت شود.

در همین رابطه صبح امروز نمایندگان مجلس در جلسه علنی یك فوریت طرح معتبر بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی را بررسی و تصویب كردند.

گفتنی است فوریت این طرح با 116 رای موافق 56 رای مخالف و 11 رای ممتنع از مجموع 199نماینده حاضر تصویب شد.

در صورت تصویب نهایی این طرح به موجب این قانون كلیه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی همچنان معتبر و لازم الاتباع است.

حسین کچوئیان، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با اشکالات وارده به لحاظ صوری و محتوایی و تداوم اجرای اساسنامه قبلی این دانشگاه و با اشاره به نقش عباسپور تهرانی در جلسات شورا و مخالفت شدید وی با برخی از مسائل اساسنامه جدید دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: حضور آقای عباسپور در جلسات شورا به این دلیل بود که مجلس از مباحث مطروحه در شورا اطلاع داشته باشد و بعدها تداخلات حقوقی و قانونی مطرح نشود اما متاسفانه ایشان طبق رویه ای که در دو سه سال گذشته داشتند هر موردی که در شورا نمی توانستند به نتیجه برسانند و نظراتشان را تحمیل کنند می رفتند بیرون و در دالان های مجلس شورای اسلامی، مساله ایجاد می کردند همانطور که درمورد مساله بومی گزینی دانشگاه ها نیز همین کار را کردند.

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
پنج شنبه 3/4/1389 - 0:30 - 0 تشکر 206966

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، یك فوریت طرح مذكور در واكنش به مصوبه روز یكشنبه پارلمان مبنی بر وقف اموال دانشگاه آزاد و نقض مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه علنی امروز چهارشنبه از سوی 81 تن از نمایندگان در صحن علنی مجلس مطرح شد.
بر اساس ماده واحده این طرح خانه ملتی‌ها و در صورت تصویب نهایی به موجب این قانون كلیه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی همچنان معتبر و لازم الاتباع است.

اسامی نمایندگان طراح طرح مذكور كه با عنوان "معتبر بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه‌ آزاد اسلامی " تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد، به شرح ذیل است:

1- حمید رسایی نماینده تهران
2- علی اصغر زارعی نماینده تهران
3- محمد كریم شهرزاد نمایند ه اصفهان
4- ستار هدایت خواه نماینده بویر احمد و دنا
5- سید محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر
6- سید محمد رضا حاجی اصغری نماینده میانه
7- محمد حسین فرهنگی نماینده تبریز اسكو و آذر شهر
8- محمد ابراهیم نكونام نماینده گلپایگان و خوانسار
9- سید علی ادیانی راد نماینده قائم شهر، سواد كوه و جویبار
10- رضا رحمانی نماینده تبریز آذر شهر و اسكو
11- طیبه صفایی نماینده مردم تهران
12- احمد علی مقیمی نماینده بهشهر، نكا و گلوگاه
13- علی كریمی فیروز جایی نماینده بابل
14 فاطمه آلیا نماینده تهران
15- سید علی محمد علی موسوی مبارك نماینده مباركه
16- سید محمد كاظم حجازی نماینده همدان
17- سلمان خدادادی نماینده ملكان
18- سید علی آقازاده نماینده رشت
19- جواد صبور آغجه كندی نماینده اردبیل، نیر و نمیر
20- علیرضا زاكانی نماینده تهران
21- نصر الله كوهی باغ اناری نماینده سروستان، كربال و كوار
22- موسی الرضا ثروتی نماینده بجنورد و جاجرم
23- محمد رضا امیری نماینده كهنوج
24- احمد مهدوی ابهری نماینده ابهر و خرم دره
25- لاله افتخاری نماینده تهران
26- نور الله حیدری دستنایی نماینده اردل و خراسان
27- شهریار طاهر پور نماینده تویسركان
28- محمد رضا ملك شاهی راد نماینده خرم آباد
29- عبد الرضا مرادی نماینده ممسنی
30- غلامرضا اسد اللهی نماینده تربت جام و تایباد
31- سید علیرضا مرندی نماینده تهران
32- سید علاء الدین بروجردی نماینده بروجرد
33- جعفر قادری نماینده نماینده شیراز
34- اسماعیل كوثری نماینده تهران
35- حسین حسنی بافرانی‌ نماینده نائین
36- سید حسین حسینی نماینده نماینده فریمان سرخس و احمد آباد
37- سید علی محمد بزرگواری نماینده كهگیلویه و بهمئی
38- احمد توكلی نماینده تهران
39- علی كائیدی نماینده پلدختر
40- محمد كریم عابدی نماینده فردوس و طبس
41- علی بروغنی نماینده سبزوار
42- ناصر سودانی نماینده اهواز
43- محمد حسن دو گانی آغچغلو نماینده فسا
44- علی اصغر حسنی نماینده لارستان و خنج
45- حسن ملك محمدی نماینده دامغان
46- روح الله حسینیان نماینده تهران
47- مهدی كوچك زاده نماینده تهران
48- زهره الهیان نماینده تهران
49- سید امیر حسین قاضی زاده نماینده مشهد و كلات
50- هادی مقدسی نماینده بروجرد
51- محمد جواد نظری مهر نماینده كرد كوی، تركمن و بندر گز
52- سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین
53- علیرضا سلیمی نماینده محلات
54- موسی غضنفر آبادی نماینده بم
55- حسن غفوری فرد نماینده تهران
56- سید حسین دهدشتی نماینده آبادان
57- سید علی موسوی جرف نماینده آبادان
58- مرتضی آقا تهران نماینده تهران
59- رضا آشتیانی عراقی نماینده قم
60- نادر قاضی پور نماینده ارومیه
61- روح الله عباسپور نماینده بوئین زهرا و آوج
62- هاشم سواری نماینده دشت آزادگان
63- نیره اخوان بی طرف نماینده اصفهان
64- حسین فدایی نماینده تهران
65- فاطمه رهبر نماینده تهران
66- سید جلال یحیی زاده نماینده تفت و میبد
67- بیژن نوباوه وطن نماینده تهران
68- فریدون حسنوند نماینده اندیمشك
69- سید علی طاهری نماینده گرگان و آق قلا
70- سید سلمان ذاكر نماینده ارومیه
71- كاظم دلخوش نماینده صومعه سرا
72- موسی قربانی نماینده قائنات
73- الیاس نادران نماینده تهران
74- اكبر رنجبر زاده نماینده اسد آباد
75- فاطمه آجرلو نماینده كرج
76- شاهرخ رامین نماینده دماوند و فیروز كوه
77- محمود احمدی بی غش نماینده شازند
78- پرویز سروری نماینده تهران
79- بهروز جعفری نماینده سمیرم
همچنین در این طرح مطرح شده اسامی 2 نفر از طراحان ناخوانا اعلام شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904021382

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.