• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1214)
چهارشنبه 22/2/1389 - 23:7 -0 تشکر 200029
حمایت از جنایتكاران تروریست

حمایت مشترك سران فتنه و جبهه ائتلافی ضدانقلاب (شامل منافقین جدید، گروهك های تروریست و گروهك های مدعی عنوان ملی مذهبی) از 5 تروریست بمبگذار و اعدام شده، تمام پز جریان مدعی مبارزه بدون خشونت را به هم ریخت.
جریان چند لایه فعال در فتنه سال 88، پس از انجام تحركات رادیكالیستی و اغتشاشات كور، تلاش كرد به بازسازی حیثیت خود بپردازد. این طیف با انتقاد تاكتیكی از رادیكالیسم و خشونت، مدعی مبارزات مسالمت آمیز و اصلاح طلبانه در چارچوب قانون اساسی شدند اما دفاع طیف های مختلف فتنه سبز از 5 تروریست اعدامی وابسته به دو گروهك تروریستی تندر (سلطنت طلب) و پژاك (تجزیه طلب) نقطه پایانی بر ادعای مبارزه مسالمت در چارچوب قانون بود و نشان داد جریان فتنه سبز به تمام معنا «برانداز» و «وابسته به سرمسیرهای جاسوسی بیگانه» است كه در تقسیم كاری كامل و به موازات جریان های تروریستی مذكور- به انضمام گروهك های منافقین، ریگی، سلفی ها و وهابیون- عمل می كند.
روز گذشته طیفی از گروهك ها به حمایت از عناصر تروریستی پرداختند كه در فاصله زمانی سال 85 تا 87 (قبل از انتخابات) اقدام به بمبگذاری و جنایت و آدم كشی در شیراز و تهران پرداخته و ده ها نفر را به خاك و خون كشیده بودند. گروهك های تروریستی كومله و دموكرات به همراهی جبهه ملی، گروهك ملی مذهبی، فدائیان خلق و اتحاد جمهوریخواهان در كنار عناصر سلطنت طلب از جمله طیف های گوناگونی بودند كه با صدور بیانیه هایی ضمن مظلوم نمایی از تروریست های اعدام شده حمایت كردند و كوشیدند عنوان نچسپ «فعال سیاسی» ، «شهروند»، «جوان معصوم»، «زن بیگناه» و... را به عوامل مستقیم بمب گذاری ها بچسبانند حال آن كه افراد یاد شده نه به خاطر فعالیت سیاسی، و نه به اعتبار سن و جنسیت و قومیت مجازات نشدند.
همچنین سعید مدنی از گروهك ملی-مذهبی، عبادی رئیس گروهك كانون مدافعان حقوق بشر، كریم لاهیجی و حسین باقرزاده در گروهك تروریستی منافقین و زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی حمایت های مشابهی را در رسانه های ضد انقلاب به عمل آوردند و كوشیدند حكم صادره را با وجود اسناد متقن زیر سأال برند.
در این میان سعید مدنی كه با رادیو زمانه مصاحبه می كرد با فهم رسوایی بزرگی كه گریبانگیر جبهه اپوزیسیون با نقاب سبز شده، مدعی شد «اعتراض نسبت به این فرایند مخدوش قضایی، لزوماً ]!![ به معنای تأیید مشی مسلحانه برخی گروه های سیاسی نیست». این جمله منافقانه دلالت بر این می كرد كه گروهك های وابسته ملی مذهبی و نهضت آزادی خیلی هم از مشی مسلحانه بدشان نمی آید و فقط شرایط را جفت و جور نمی بینند. اهمیت دیگر این اظهارات در سابقه تاریخی گروهك های مذكور است كه در پیوند كامل با سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) قرار داشتند و صرفاً پس از سركوب منافقین در سال 60 مجبور شدند ادعا كنند مخالف مشی مسلحانه منافقین ]فرزندان معنوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی[ هستند.
سعید مدنی هشدار داد «هرگونه تجدیدنظر در مشی جنبش سبز می تواند به نابودی جنبش و نهایتاً از دست رفتن فرصت ها منجر شود. بنابراین ما باید پیگیر مسالمت آمیز خواسته ها باشیم». با وجود این توصیه، گروهك كانون مدافعان حقوق بشر به سركردگی شیرین عبادی ترجیح داد با انكار احكام قرآنی درباره قصاص و محاربه، و با وجود اسناد قطعی جنایت عناصر اعدامی و دستگیری برخی از آنها سرصحنه جنایت، ادعا كند اصل حكم اعدام وجه شرعی ندارد و ممكن است قاضی هم اشتباه كرده باشد. بیانیه این گروهك در حالی كه تروریست ها را «5 جوان كه اكثر آنها از خطه كردستان بودند» معرفی می كرد، به ادعای وكیل یكی از اعدامی ها مبنی بر اینكه اعدام مناسب متهم نبوده استناد جست، حال آن كه وكیل یاد شده همكار و مستخدم رسمی رادیو فردا و صدای آمریكاست كه طی چند روز اخیر هم مشغول جوسازی علیه نظام اسلامی بوده است.
باند وكلای زنجیره ای و اجاره ای لانه كرده در گروهك مذكور با وجود آگاهی از اینكه جرایم و جنایات اعدام شدگان اساساً مربوط به قبل از انتخابات سال 88 است، ادعا كرد «زمان اجرای حكم (خرداد ماه) می تواند شائبه سیاسی داشته باشد» اما توضیح نداد كه به زعم این گروهك، احكام قضایی را كمی باید به اجرا گذاشت كه گروهك های آن طرف مرز را دچار شائبه نكند! همچنین در حالی كه شخص شیرین عبادی به همراه رقمی پرشمار از عناصر ضد انقلاب مشغول جوسازی علیه جمهوری اسلامی در مجامع خارجی است، گروهك متبوع وی ادعا كرد، نگران تنش در روابط بین المللی ایران است! گروهك عبادی برای وحدت ملی در كردستان هم ابراز نگرانی كرده حال آن كه گروهك پژاك اساساً گروهكی تجزیه طلب است كه حتی به كشتار مردم كرد هم می پردازد و مزدوران سازمان سیا و موساد را به هیچ وجه نمی توان در دایره وحدت ملی و مردم شریف كرد قرار داد. (البته توجه به این نكته ضروری است كه پیش از این الهه هیكس فاش كرده كه عبادی را او به واسطه كریم لاهیجی همكار منافقین شناسایی كرد، و برای جایزه صلح نوبل معرفی كرده است).
زهرا رهنورد همسر موسوی هم در ادبیاتی نزدیك به ادبیات گروهك عبادی اصل حكم اعدام را مورد خدشه قرار داد و با دفاع از جنایتكاران اعدام شده، به زن بودن یكی از آنها استناد كرد و ضمن مغالطه ای، به حدیث پیامبر(ص) مبنی بر «ان النساء ریحانه» اشاره نمود. و البته خانم رهنورد بهتر از هر كسی می داند كسی كه مشغول عملیات بمبگذاری بوده و جنایتی را تدارك می كرده در هیچ قاموسی مورد ترحم قرار نمی گیرد مگر در قاموس حامیان جنایت و تروریسم.
http://www.kayhannews.ir/890223/2.htm#other207

-----------------------------------------------------------------

تحلیل من:

اگر یكی از فرزندان خانم زهرارهنورد جای یكی از این كشته شدگان حوادث تروریستی بود باز هم این حرفها را می زد!!!  آیا آنكسانی كه در این حوادث مجروع ویا شهید شده است برای خانوادهی این عزیزان حقی وجود ندارد كه این خانم از این گروهكها حمایت مكنند.چقدر تفكر اینها ضد قرآنی شده است آیا كسی كه در كشور ما بمب گزاری میكنند باید حمایت كرد.واقعا برای این خانم وهمچنین با همسر این خانم(میرحسین موسوی)متاسفم  و جایی بس تاسف كه چرا دوستان هم با این تفكر واقعا ضد قرآنی حمایت میكنند.این حرف ها واقعا سخیف است واقعا ضد انقلاب وامام  است آیا امام هم با این تفكر زندگی میكرد.البته جای شكر دارد كه هر روز چهره این جریان بهتر برای همه روشن می شود.
اولین نظریه كه دلش به حال مادر معصوم سوخته باید گفت مگر بچه ای كه در مراسم عزاداری حضرت زهرا در حال شیرخوردن در بغل مادر بود و باتفاق خواهر خردسالش كشته شدند عزیز مادر نبود كه اینان الان اینطور اشك تمساح میریزند . مردم به اینگونه حمایتها عادت دارند . منافقین تا توانستند مردم بیچاره را ترور كردند و بچه را از مادر و پدر جدا می ساختند ولی وقتی دم یكی شان لای تله گیر میكرد فریاد انسان خواهی شان به آسمان بلند بود.
هرچند که دردفاع هم تبعض قایل شدید وزنان را از مردان جداکردید اعدام انها به جنسیت نبوده بلکه به عملشان بوده شما باید اول فکری به حال خودت کنی


حدیث را هم که اشتباهی خوانده اند! درستش این است: المرأة ریحانه ولیست بقهرمانة. ایشان حتی نمی دانند که النساء جمع است و ریحانه مفرد است و جمله ای که ایشان نقل می کنند از نظر قواعد عربی غلط است. حالا با این سواد و تحصیلات بالا به ما درس اسلام شناسی هم می دهند؟!


شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
جمعه 24/2/1389 - 0:24 - 0 تشکر 200224

آقای موسوی!به این تصاویر خوب نگاه کن!

میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود، از افرادی که عامل بمب گذاری در شیراز بودند حمایت کرد؛ جناب آقای موسوی خوب نگاه کن! اینها قربانیان جنایت تروریستی حسینیه شیراز هستند که شما از عامل این جنایت حمایت کرده اید!
http://598.ir/view.aspx?Id=2819

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
جمعه 24/2/1389 - 10:24 - 0 تشکر 200248

بعدش هم توقع دارن که مردمان اذربایجان و کردستان از اینا حمایت کنن.

چه خوشبخت است كسي كه با افتخار بگويد من يك تورك هستم

ne mutlu turkum diyene

جمعه 24/2/1389 - 13:35 - 0 تشکر 200276

بسم الله الرحمن الرحیم

واقعا چقدر یك انسان باید خودش را پست كند

جمعه 24/2/1389 - 14:16 - 0 تشکر 200280

واقعا چقدر یك انسان باید خودش را پست كند که ارزش جان انسان ها را انقدر پایین بداند!!!
واقعا دیگه خسته شدیم از این همه ...!

سياوش بيدکاني

راوي بيداد و داد موسيقي و مردمان ايران زمين

خنياگر مرغ سحر ، باربد زمان

جناب استاد محمدرضا شجريان

شنبه 25/2/1389 - 1:33 - 0 تشکر 200359

جناب مهندس موسوی فرمودند این هایی که اعدام شدند متهم نبودند و ناروا این حکم صادر شد!!!
الله اعلم!

سياوش بيدکاني

راوي بيداد و داد موسيقي و مردمان ايران زمين

خنياگر مرغ سحر ، باربد زمان

جناب استاد محمدرضا شجريان

شنبه 25/2/1389 - 10:38 - 0 تشکر 200387

نمی دونم چرا باید کسی از اعدام چند تروریست ناراحت باشه؟ مگر کسی که ترور می کنه جرمش از قاتل کمتره؟
اگر جان انسان ها بی ارزش بود اون ها اعدام نمی شدن چون ارزش داره اعدام شون کردن...

شنبه 25/2/1389 - 10:54 - 0 تشکر 200392

من به نظر خودم این بیانه ها و اظهار نظر های پراکنده ای هر چند وقت میوفته سر زبون ها دیگه داره عادی میشه...
بذار بگن...زبان خودشون نیاتشون اهدافشون ازادی که مد نظرشون رو واسه ملت روشن می کنه....
ازادی که بخواد با تروریست ها به ثمر بشینه همون بهتر که....

شنبه 25/2/1389 - 12:54 - 0 تشکر 200414

توضیحات دادستان تهران درباره 5 تروریست اعدامی و حمایت سران فتنه از آنها


جعفری دولت آبادی با تشریح زمان، علت و شیوه دستگیری 5 تروریست ضد انقلاب كه اخیرا اعدام شده‌اند، به یكی از كاندیداهای شكست خورده انتخابات هشدار داد حمایت وی از این افراد یك جرم جدید است و روزی كه وقت محاكمه سران فتنه فرا برسد به همه موارد توجه خواهد شد.

به گزارش فارس، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در گفتگویی تفصیلی با اشاره به نحوه دستگیری 5 نفر از افراد ضد انقلاب كه اخیرا اعدام شده‌اند، گفت: همان‎طور كه در اطلاعیه دادستانی آمده بود، در تاریخ تاریخ 28/5/1385 پلیس به یك دستگاه خودرو مشكوك شد و در بازرسی از آن پنج كیلوگرم مواد منفجره كشف كرد و در این رابطه سه نفر به اسامی فرزاد كمانگر، فرهاد وكیلی و علی حیدریان را كه قصد فرار داشتند، دستگیر می‎كند. البته یكی از این افراد موفق به فرار شده كه متعاقبا نامبرده هم در شهر سنندج دستگیر می‎شود.

وی اضافه كرد: اقدامات این سه نفر شامل تهیه خانه تیمی در تهران به منظور انجام عملیات انفجاری و تروریستی به‎علاوه استفاده اوراق جعلی شناسایی بود. همچنین در تحقیقات بعدی از معدومین 17 كیلوگرم مواد منفجره و مقادیر زیادی سلاح گرم از جمله 57 گلوله آرپی جی و 600 عدد فشنگ جنگی كشف شده بود.

به گفته دادستان تهران، تحقیقات بعدی نشان داد كه متهمان از سال 1377 درصدد انجام اقدامات خرابكارانه بودند، اما شروع كار آن‌ها بعد از تشكیل گروهك مسلح پژاك بوده است و در این راستا موفق به انفجار بمب در ساختمان‎های فرمانداری و اداره كل بازرگانی كرمانشاه هم شده بودند، اما خوشبختانه علیرغم برنامه‎ریزی‎ برای عملیات انفجاری در تهران، دستگیر شدند.

وی در خصوص اینكه خانواده‎های افراد اعدام شده در رسانه‎های غربی این شبهه را مطرح كرده‎اند كه متهمان ظرف شش دقیقه محاكمه شده‎اند، به هفته نامه پنجره گفت: معدومین در تاریخ 28/5/1385 دستگیر شدند و در تاریخ 1/4/1386 یعنی یك سال بعد برای آن‌ها كیفرخواست صادر شد و در تاریخ 10/11/1386 با ارسال كیفرخواست به دادگاه، محاكمه‌ آن‎ها صورت گرفت. حكم در 6/12/1386 به محكومان ابلاغ شد و با اعتراض آنان پرونده به دیوان‌عالی كشور ارسال ‌شد و حكم در تاریخ 10/12/1387 یعنی یك‎سال بعد، در دیوان عالی كشور تأیید گردید.

وی تاكید كرد: سیر محاكمه از تاریخ 25/8/1385 آغاز و در 10/12/1387 به پایان می‎رسد و تاریخ اجرای حكم در سال 1389 صورت گرفته، یعنی فرایند رسیدگی به اتهامات نامبردگان چهار سال طول كشیده است.

* هر چهار محكوم به طور مستقیم در مأموریت‌های تروریستی پژاك نقش داشتند

دادستان تهران در پاسخ به این سوال كه آیا هر پنج نفری كه حكم اعدام‎شان به اجرا درآمد، در گروهك پژاك عضویت داشتند، گفت: فرزاد كمانگر، فرهاد وكیلی، علی حیدریان و شیرین علم هولی عضو پژاك بودند. علم هولی در تاریخ 6/3/1387 در تهران به دنبال انجام یك مأموریت انفجاری در مقر سپاه پاسداران دستگیر شده و در تاریخ 7/6/1387 آخرین دفاع از وی اخذ و پرونده وی به دادگاه ارسال می‎شود. در تاریخ 7/10/1387 محاكمه شده و حكم صادره در خصوص وی، در تاریخ 25/11/1388 تأیید می‌شود.
وی یادآور شد: هر چهار محكوم به طور مستقیم در مأموریت‌های تروریستی از سوی پژاك نقش داشته‎ و از آن‎ها مواد منفجره كشف شده است. عمل این عده منطبق با ماده 186 قانون مجازات اسلامی است كه طبق آن هر فردی عضو یا هوادار گروه‎های مسلح معاند نظام جمهوری اسلامی باشد و در این راستا فعالیت و تلاش مؤثر كند، محارب شناخته می‌شود. این نص قانون است و این‌گونه نیست كه قوه قضاییه كسی را بی‎جهت محكوم به اعدام كند.
جعفری دولت آبادی افزود: این چهار نفر به طور مستقیم با گروهك‎‎های محارب علیه جمهوری اسلامی همكاری داشته‎اند. از آ‎ن‎ها مواد منفجره كشف شده، در عملیات انفجاری شركت داشته‌اند و شبهه و تردیدی در رابطه با مجرمیت و محارب بودن آن‎ها وجود ندارد و احكام دادگاه به درستی صادر شده است.

* مهدی اسلامیان از اعضای گروهك‎ ضد انقلابی تندر بود

وی در خصوص نفر پنجم یعنی مهدی اسلامیان نیز گفت: وی از اعضای گروهك‎ ضد انقلابی تندر بوده و در انفجار حسینیه‌ ره‎پویان وصال شیراز نقش داشته كه منتهی به شهادت قریب به چهارده نفر از مردم متدین این شهر شده است. برادر اسلامیان به نام محسن در اردیبهشت ماه سال گذشته در شیراز اعدام شد.
دادستان تهران با بیان اینكه مهدی اسلامیان از این انفجار اطلاع كامل داشته و پس از آن‌كه عاملان اصلی فراری می‌شوند، نقش مهمی در كمك مالی و غیرمالی به برادر خود ایفا كرده است، اضافه كرد: ضمن این‌كه برادرش به قصد انجام عملیات انفجاری به تهران آمده و مهدی اسلامیان در تمام این مراحل با اطلاع از قصد برادرش با وی همكاری داشته است.

* این فضاسازی‌ها برای سلب توان از قوه قضاییه در احكام مشابه است

این مقام مسئول در قوه قضائیه در پاسخ به این شبهه كه گفته می‌شود خانواده محكومین درخواست اعمال ماده 18 را ارائه كرده بودند نیز اظهار داشت: عدم اجرای احكام قطعی صرفا با عفو از سوی مقام معظم رهبری یا قرار گرفتن در مسیرهای دیگر از جمله اعمال ماده 18 اصلاحی قانون تشكیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب امكان پذیر است، ما نیز مرجع رسیدگی به درخواست اعمال ماده 18 اصلاحی نیستیم.
وی خاطرنشان كرد: اگر وكیل آن‎ها درخواست ماده‌ای ‌كرده، باید موضوع را در مراجع رسمی پیگیری‌ می‌كرد. ضمن این‌كه اجرای این ماده از طریق ریاست محترم قوه قضاییه است و گزارش پرونده قبل از اجرای حكم به استحضار ایشان رسیده بود و ادعای آن‌ها برای ایجاد شك و تردید در اجرای حكم بود.
دولت آبادی در خصوص علت فضاسازی رسانه‌های خارجی درباره اعدام افراد یادشده نیز گفت: دشمنی رسانه‌های استكباری و غربی با جمهوری اسلامی ایران مسلم است. آن‌ها از هر فرصتی برای ضربه زدن به كیان نظام اسلامی استفاده می‌كنند. علاوه‌‎بر این رسانه‌های غربی درصدد هستند تا با ایجاد هیاهو و جنجال، مانع پیشرفت ایران شوند. آن‌ها می‌دانند كه نظام جمهوری اسلامی ایران به ارزش‌های دینی و ایدئولوژیك خود وفادار است، لذا آن‌ها جریان‌سازی می‌كنند تا دستگاه قضایی در برابر امواج تخریبی كوتاه بیاید، قضات را می‌ترسانند تا حتی اگر احكام دیگری صادر شد، نتوان آن‎را اجرا كرد، اما این حربه‌ها اثری ندارد.
دادستان تهران تاكید كرد: باید دست قضات پاكدامن را بوسید كه شجاعانه در برابر این نوع امواج ایستاده‌اند.
وی اضافه كرد: تصور می‌كنم این جریان‌سازی بیشتر به منظور تخریب فضا برای پیشبرد اهداف خودشان است؛ زیرا آن‌ها می‌دانند كه در هیچ نظام حقوقی، حتی نظام‌های لیبرال، به گروه‌های مسلح علیه حكومت، اجازه اقدام برای براندازی داده نمی‌شود. آن‌چه استثنا شده، جنبش‌های آزادیبخش در سرزمین‌های اشغالی است، مانند كاری كه علیه رژیم صهیونیستی انجام می‌شود. همه حكومت‌ها استفاده از ترور، سلاح و مواد منفجره را محكوم می‌كنند. رسانه‌های غربی از تروریست‌های مسلح كه در عملیات‎های انفجاری شركت كرده و به عضویت در گروهك‌های ضد ‌انقلاب (كه مركز آن گروهك‎ها باقی است)، اقرار دارند، چگونه حمایت می‎كنند؟
جعفری دولت آبادی افزود: این فضاسازی‌ها برای سلب توان از قوه قضاییه در احكام مشابه است، اما دستگاه قضایی مانند گذشته درباره مجرمین و كسانی‌كه مرتكب جرم شده و علیه كیان نظام اسلامی فعالیت می‌كنند، محكم و مقتدر و در چهارچوب قانون اقدام می‌كند و هیچ‌گونه عذری برای عدم اجرای احكام قطعی پذیرفته نخواهد شد.

* اعدام‌ 5 نفر هیچ ربطی به اغتشاشات اخیر نداشت

دادستان تهران همچنین در پاسخ به این سوال كه رسانه‌های خارجی بسیار تبلیغ می‌كنند كه افراد اعدام شده از متهمان حوادث بعد از انتخابات هستند نیز گفت: دو نفر اعدامی سال گذشته و این پنج نفر دو تجربه متفاوت هستند. ما در مورد دو نفر اول به اسامی "محمدعلی زمانی " و "آرش رحمان‌پور " بدون اطلاع‌رسانی حكم را اجرا كردیم و صرفا به یك مصاحبه مطبوعاتی بسنده كردیم و موضوع آن‌ها را به حوادث عاشورا ارتباط ندادیم.
وی افزود: البته زمان اعدام‌ها نزدیك به این حوادث و قبل از سی بهمن بود و غربی‌ها براساس همان فضاسازی این ادعا را مطرح كردند. ما نیز در پی این فضاسازی، طی اطلاعیه رسمی حقایق پرونده این دو نفر را افشا كردیم.
این مقام مسئول در قوه قضائیه در پاسخ به پنجره تاكید كرد: در مورد این پنج نفر ما اطلاعیه را همزمان با اجرای حكم دادیم تا تجربه سابق تكرار نشود، ولی باز می‌بینیم كه آن‌ها به دنبال اهداف خود هستند؛ جرایم این هفت نفر همگی مربوط به زمان پیش از انتخابات و اغتشاشات پس از آن بوده است.
وی تصریح كرد: این اعدام‌ها هیچ ربطی به اغتشاشات اخیر نداشت. برخی تبلیغات مبنی بر این بود كه دستگاه قضایی با این اعدام‌ها خواسته است در آستانه خردادماه و سالگرد انتخابات رعب و وحشت ایجاد كند؛ ولی ما شدیداً این ادعا را تكذیب می‌كنیم.
جعفری دولت آبادی اضافه كرد: این احكام باید اجرا می‌شدند و تعیین زمان اجرا هم با دادستان است. طبیعتا ما باید زمان‌هایی را انتخاب كنیم كه كمترین شبهه را ایجاد كند و تصور می‌كردیم كه الان فرصت مناسبی است كه این احكام اجرا شود و هیچ تحلیلی برای ارتباط این اعدام‎ها به حوادث سالگرد انتخابات و قبل از آن نداریم.
وی با بیان اینكه ممكن است امروز احكامی صادر شود كه چند سال دیگر اجرا شود، گفت: آیا می‌شود تحلیل كرد كه این احكام برای آن روزها آماده شده است. هیچ‌كس در سال 1385 نمی‌دانست كه در سال 1388 چه اتفاقاتی رخ می‌دهد تا ما احكام را برای امروز نگه داریم.


* حكم اعدام 3 نفر در دادگاه تجدیدنظر به حبس تبدیل شد

دولت آبادی در پاسخ به این سوال كه آیا در حوادث بعد از انتخابات به صورت مشخص تا به‌حال كسی از متهمین دستگیر شده، اعدام شده است نیز گفت: ما برای ده نفر از كسانی كه در جریان حوادث پس از انتخابات و به ‌خصوص روز عاشورا دستگیر شدند، به اتهام محاربه كیفرخواست صادر كردیم. سه فقره از احكام اعدام كه توسط دادگاه بدوی صادر شده بود، در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.
وی در این خصوص اینگونه توضیح داد: احمد دانشپور مقدم، محسن دانشپور مقدم و عبدالرضا قنبری از هواداران و وابستگان به گروهك منافقین هستند كه عبدالرضا قنبری در روز عاشورا مستقیما برای منافقین گزارش می‌داده است. حكم اعدام این سه نفر قطعی شده است، اما درخواست عفو كرده‎اند. سه نفر دیگر به نام‌های مطهره بهرامی حقیقی، ریحانه حاج ابراهیم دباغ و هادی قائمی در دادگاه بدوی محكوم به اعدام شدند، اما مجازات آن‌ها در دادگاه تجدید نظر به حبس تبدیل شد.

* ارسلان ابدی و محمد ولیان از اتهام محاربه تبرئه شدند

جعفری دولت آبادی افزود: در حال حاضر سه حكم اعدام تأیید شده داریم كه مربوط به محمدعلی صارمی، جعفر كاظمی و فردی به‎نام محمدعلی حاج آقایی است كه هر سه نفر از هواداران گروهك منافقین هستند. ارتباط این سه نفر با گروهك منافقین آشكار و مسلم است. این عده وابستگی گروهكی دارند و در شهریور سال 1388 دستگیر شده‎اند.
دادستان تهران گفت: با این وصف كیفرخواست‌های صادره در رابطه با حوادث عاشورا و به اتهام محاربه توسط دادسرا 10 فقره بوده كه از میان آن‌ها ارسلان ابدی و محمد ولیان از این اتهام تبرئه شده‎اند، احكام سه نفر تأیید و احكام سه نفر نیز تبدیل شده است. به اتهام دو نفر نیز رسیدگی نشده و در انتظار محاكمه هستند.
وی با تاكید بر اینكه تا این لحظه هیچ حكمی اجرا نشده و این‎همه هیاهو برای هیچ است، گفت: اما ذكر این نكته لازم است كه حكم 217 نفر از محكومین حوادث پس از انتخابات قطعی شده است. اعتراض آن‎ها بررسی شده و احكام نیز قطعی شده است.

* بهتر بود نخست وزیر سابقه به پرونده خود این اتهام را اضافه نمی‎كرد

این مقام مسئول در قوه قضائیه در خصوص بیانیه یكی از كاندیداهای شكست‎خورده در انتخابات كه اعدام‎ها را محكوم كرده است نیز گفت: در این مورد شما را به دو آموزه قرآنی توجه می‎دهم. اولین آموزه این است؛ كسی كه چیزی را نمی‎داند نباید در مورد آن سخن بگوید و دوم این‎كه كتمان حقایق نكند. قوم یهود متهم به كتمان حق علی‌رغم علم به آن بود. كتمان حقایق از بدترین صفاتی است كه قرآن كریم در مورد مخالفان پیامبران ذكر كرده است.
وی اضافه كرد: از این فرد سوال می‎كنم كه شما چند صفحه از این پرونده را خوانده‎اید كه این‌گونه قضاوت می‌كنید؟ بهتر بود كه به پرونده خود این اتهام را اضافه نمی‎كردید.
دادستان تهران یادآور شد: حمایت از كسانی‎كه مرتكب عملیات تروریستی شده‎‎اند و تعدادی از مردم را شهید كرده‌اند، از آن‎ها اسلحه كشف شده و علیه نظام اسلامی قیام كرده‎اند، چه معنایی دارد؟ كسانی‎كه مدعی پیروی از خط امام (ره) هستند، چگونه می‎توانند آموزه‎های ایشان را كه ایستادگی در برابر گروهك‎های معاند بود، فراموش كنند.
جعفری دولت آبادی افزود: در همان سال‎هایی كه اعدام‌هایی بر اساس حكم حضرت امام (ره) علیه منافقین صورت گرفت، ایشان نخست‎وزیر بود. اگر چنین ادعایی دارد، چگونه در آن دوران خدمت كرد؟ وی حق ندارد احكام قطعی دادگاه‎ها را زیر سؤال ببرد و اظهارنظری كند كه باعث خرسندی و رضایت دشمنان نظام اسلامی شود.

* مدعی‎العموم به طور حتم درباره حمایت یك كاندیدا از افراد اعدام شده اقدام خواهد كرد

دادستان عمومی و انقلاب تهران در پاسخ به سوال دیگری درباره رسیدگی به پرونده این فرد نیز گفت: وی با این اظهار نظر اساسا از مجرمین و گروهك‎های ضد انقلاب حمایت كرده و احكام قطعی محاكم را زیر سئوال برده است. وقتی حكمی قطعی می‎شود، كسی حق ندارد دستگاه قضایی را متهم كند و موجبات خوشحالی دشمنان جمهوری اسلامی را فراهم كرده و آن‎ها تصور كنند كه امروز ما بی‎گناهان را اعدام كردیم كه این یك ظلم بزرگ است.
دولت آبادی تاكید كرد: مدعی‎العموم به طور حتم در وقت مناسب اقدام خواهد كرد و این موضوع هیچ ربطی به مسائل انتخاباتی ندارد. وی در سال 1367 در جریان احكام حكومتی حضرت امام در مورد منافقین بوده و به‎خوبی می‎داند كه قوه قضاییه در چهارچوب قوانین و مقررات كشور اقدام می‎كند و محتویات پرونده نیز این موضوع را نشان می‎دهد كه پرونده فرزاد كمانگر و سایرین در جریان رسیدگی بوده و این‎كه چرا حكم بعد از چند سال اجرا شده به منزله اشتباه بودن احكام صادره نیست. احكام یاد شده به دلایلی اجرا نشده بود و دستگاه قضایی این احكام را اجرا كرده است.
وی تاكید كرد: بهتر است كه این مدعیان خط امام از اصولی كه مدعی هستند، پیروی كنند؛ مخصوصاً حمایت از این نظام كه براساس اسلام و قرآن بنا شده است.
دادستان تهران افزود: این اقدامات فرار به جلو است تا بگویند همه احكامی كه صادر می‌شود بی‎اعتبار است. وی در بیانیه‌اش اشاره كرده كه خدمت‎گزارانی را در بند كشیده‌ایم. كسانی‌كه در حوادث پس از انتخابات دستگیر شده‌اند، كسانی هستند كه علیه امنیت كشور اقدام كرده‌اند و طبق قانون مجازات اسلامی هرگونه اقدام علیه امنیت كشور مجازات دارد.

* برخی حمایت‌ها و اظهار نظرهای یك كاندیدای شكست خورده انتخابات، نشر اكاذیب است

دولت آبادی درباره نحوه برخورد داستانی تهران با پدیده صدور بیانیه‌های غیرقانونی نیز گفت: ما بارها گفته‌ایم كه بین انتقاد و ارتكاب جرم تفاوت قائل هستیم. طبق قانون اساسی و قانون مطبوعات انتقاد از مسئولان جمهوری اسلامی و عملكرد آن‌ها آزاد است و هیچ‌كس از این بابت نباید نگرانی داشته باشد. هم در روزگار رهبری حضرت امام و هم در دوره زعامت مقام معظم رهبری، انتقاد آزاد بوده است. اما آن‌چه ممنوع است اهانت و زیر سوال بردن ستون‌های انقلاب و حمایت از اقداماتی است كه به موجب قانون جرم تلقی می شود.
وی تصریح كرد: حمایت و اظهار نظر این فرد نشر اكاذیب است و این نوع اظهارنظرها جرم است. در هیچ جای دنیا دستگاه قضایی این‌گونه بی‎محابا مورد اتهام واقع نمی‎شود، به ‌خصوص زمانی‌كه احكام صادره قطعی شده است.
دادستان تهران با بیان اینكه آن‌ها خواستند دل یك عده‌ای را به دست بیاورند و برای خود در میان آن‌ها جایگاهی پیدا كنند، اما غافل از این هستند كه این‌ مواضع با آرمان‌های امام و حمایت‌های امام از جمهوری اسلامی كاملا مغایرت داد، همان‌طور كه حوادث عاشورا دست عده‌ای را رو كرد، گفت: این فرد مدتی پیش هم با اعضای نهضت آزادی كه امام آن‌قدر از آن‌‌ها بد گفتند، ملاقات كرد و این اظهار نظر در ادامه همان جریان است.

* روزی كه وقت محاكمه سران فتنه برسد به همه موارد توجه خواهد شد

وی همچنین تصریح كرد: بسیاری از مواضعی كه وی و كاندیدای شكست‌خورده دیگر انتخابات اخیر گرفته‌اند، جرم است؛ اما چون نظام اسلامی برای تعقیب آن‌ها براساس مصالحی عمل می‌كند، آن را موكول به زمان مناسب كرده‌ایم.
این مقام مسئول در قوه قضائیه با بیان اینكه این موضوع به معنای آن نیست كه اگر سكوت می‌كنیم این گونه مواضع جرم تلقی نمی‎شود، گفت: تعقیب آن‌ها به عنوان سران فتنه تابع مصالح نظام اسلامی است و مطمئنا در آن چهارچوب عمل می‌شود. اما بیانیه اخیر در حمایت از محكومین ضد انقلاب معدوم بیانیه‌ای است، جدا از بیانیه‌های انتخاباتی گذشته و برخلاف اصول است، لذا روزی كه وقت محاكمه آن‌ها برسد به همه این موارد توجه خواهد شد.

* حكم 217 نفر از محكومین حوادث پس از انتخابات قطعی شده است

جعفری دولت آبادی با یادآوری اینكه دستگاه قضایی باید طبق قانون عمل كند، اما همان‌طور كه امام گفتند نظام اسلامی مصلحت‌هایی دارد كه ممكن است از تشخیص ما خارج باشد، افزود: بنابراین اگر امروز به درخواست مردم برای تعقیب سران فتنه عمل نمی‌شود، نه از سر ناتوانی یا بی‌توجهی، غفلت و یا هماهنگی با آن‌ها و یا بی‌دغدغگی، بلكه از این بابت است كه زمان آن فرا نرسیده است.
وی تصریح كرد: اگر زمان آن فرا برسد، مانند میوه‌ای كه در زمان خودش باید چیده شود، اقدام خواهد شد.
دادستان تهران با بیان اینكه ما به مردم اطمینان می‌دهیم كه دستگاه قضایی در این چهارچوب حركت می‌كند و امروز اگر ما سكوت می‌كنیم به معنای قبول این بیانیه‌ها نیست، اضافه كرد: تجربه‌كاری ما در طول سی سال گذشته نشان می‌دهد كه باید طوری عمل كنیم كه به اهداف انقلاب برسیم و انشاءالله به این مطالبه مردمی هم در وقت خودش عمل خواهد شد
جعفری دولت آبادی در پایان خاطرنشان كرد: تا این لحظه هیچ حكمی درباره بازداشت شدگان حوادث اخیر اجرا نشده و این‎همه هیاهو برای هیچ است. اما ذكر این نكته لازم است كه حكم 217 نفر از محكومین حوادث پس از انتخابات قطعی شده است. اعتراض آن‎ها بررسی شده و احكام نیز قطعی شده است.

شکر لله شیعه ای نامی شدیم
اهل جمهوری اسلامی شدیم
از خمینی درس عشق آموختیم
در تنور جنگ و جبهه سوختیم
بیعتـی کـردیم بـا سیـد علی
راه حـق در قول و فعلش منـجلی

 
شنبه 25/2/1389 - 14:43 - 0 تشکر 200432

متن بیانیه موسوی که چند خط هم بیشتر نیست رو می تونید با یک سرچ ساده تو اینترنت پیدا کنید و ببینید که از تروریست حمایت کرده یا از بمب گذار!ایشون در این بیانیه فقط به عدم اطلاع رسانی در مورد جرم آنها و نحوه ی دادرسی سوال پرسیدند.
ایشان در دیداری که با جمعی از زندانیان آزاده شده داشتند (بعد از این بیانیه) در چند جا از سخنانشان فرمودند:که تروریست در هر جا و به هر شکل محکوم است.
-------
البته برای بیشتر دانشتن هم اظهارات وکیلی فرازد کمانگر(معلم دبیرستان) هم می تواند کمک کند.
---------------
و این اطلاع رسانی و صحبت های اخیر دادستان هم معلول همین بیانیه ی موسوی است.
---------
و قطع این که ما نخست وزیر محبوب امام(ره) را متهم کنیم به حمایت از بمب گذاری دور از انصاف است.
-----
یادم هست که چند وقت پیش هم که دو نفر را اعدام کردند گفتند که آنها از بمب گذاران در شیراز بودند.(اگر درست یادم باشه)

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

شنبه 25/2/1389 - 15:41 - 0 تشکر 200451

بیانیه موسوی در کلمه:
تروریست ها را مظلوم نامیده بود
گویا موسوی آیات در مورد قصاص و محارب را اصلا قبول ندارد
خدا به داد طرفداران موسوی برسه که کورکورانه به وارد جهنم میشن

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.