• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن کامپیوتر > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
کامپیوتر (بازدید: 677)
دوشنبه 13/2/1389 - 17:34 -0 تشکر 198520
هرزنامه 32 ساله شد

حتما تاكنون به نامه‌های الکترونیکی ناخواسته در ای‌میل خود برخورد کرده‌اید که شامل مسایل مختلف خبری، سیاسی، تبلیغات و غیره هستند و هرگاه توسط کاربر ناخواسته تلقی شوند، به هرزنامه تعبیر می‌شوند.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، 32 سال پیش در چنین روزی، بازاریاب یك شركت رایانه‌یی آمریكایی ای‌میلی را به 393 نفر از كاربران آرپانت - شبكه‌ی رایانه‌یی تحت اداره‌ دولت آمریكا كه سرانجام به اینترنت تبدیل شد - ارسال كرد كه این ای‌میل نخستین هرزنامه‌ تاریخ اینترنت به شمار می‌رود.

این پیام تجاری كه سوم ماه می ‌سال 1978 ارسال شد، واكنش سریع و منفی دریافت‌كنندگان را برانگیخت و آن‌ها مستقیما از گری توارك كه هیچ تلاشی برای پنهان كردن هویت خود نكرده بود، شكایت كردند و شركت دیجیتال اكیپمنت كورپوریشن نیز توسط مدیران آرپانت مجازات شد.

این ای‌میل نشانه‌ اتفاق‌های در حال وقوع بود؛ امروزه هرزنامه بیش از 90 درصد از تمامی ‌ای‌میل‌های ارسال شده كه در حدود 120 میلیارد پیام در روز محسوب می‌شوند را تشكیل می‌دهد و یك صنعت چند میلیارد دلاری به شمار می‌آید.

هرزنامه‌نویسان در عصر حاضر نه تنها ای‌میل بلكه وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها، شبكه‌های اجتماعی و تلفن‌های همراه را نیز هدف قرار می‌دهند و با وجودی كه مبارزه‌كنندگان با هرزنامه تلاش می‌كنند این نامه‌های ناخواسته را از ارتباطات مفید دور نگه دارند، گویا هیچ پایانی برای آن وجود ندارد.

با این كه بیل گیتس در سال 2004 وعده داد كه جهان در سال 2006 بدون هرزنامه خواهد بود، به نظر می‌رسد هرزنامه‌نویسان و ضد هرزنامه‌نویسان در یك نبرد گرفتارند و هیچ‌كس انتظار ندارد كه نبرد علیه هرزنامه به این زودی به پایان برسد.

كنگره‌ آمریكا در سال 2003 قانون CAN- SPAM را به تصویب رساند كه رسما صنعت خارج از كنترل هرزنامه را كنترل می‌كرد و بر اساس آن اشخاص و شركت‌ها قبل از ارسال حجم انبوه ای‌میل، مقررات خاصی را باید رعایت كنند و برای كاربران گزینه عدم دریافت ای‌میل‌های انبوه را فراهم كنند.

به گفته یك پیشگام اینترنت كه اكنون رییس بنیاد مرز الكترونیكی است، نخستین پیام هرزنامه محصول دوره سالم‌تری بود و ارسال‌كننده، تبلیغات برای یك مدل رایانه‌یی جدید را از ‌آدرس ای‌میل خود ارسال و تمامی ‌آدرس‌ها را با دست تایپ كرده بود.

هرزنامه توجه عمومی را در سال 1994 و هنگامی ‌كه دو وكیل آمریكایی یك هرزنامه تجاری را به شش هزار كاربر گروه‌های گفت‌و‌گوی اینترنتی ارسال و خدمات خود را به‌عنوان وكلای مهاجرت تبلیغ كردند، برانگیخت.

این دو وكیل كتاب‌هایی را درباره نحوه ارسال هرزنامه نوشتند و به دیگران كمك كردند ارسال هرزنامه را آغاز كنند. كتاب این دو وكیل همچنین به توسعه‌ نخستین نرم‌افزار با هدف شناسایی و حذف پیام‌های هرزنامه منتهی شد.

نخستین موج هرزنامه‌نویسان شاهد لبریز شدن صندوق‌های ای‌میل خود از پاسخ‌های خشمگین بودند و اغلب اشتراك آن‌ها توسط ISP آن‌ها بسته می‌شد. هنگامی‌ كه افراد به سرعت یاد گرفتند هویت و محل خود را پنهان كنند، هرزنامه‌نویسی یك فعالیت زیرزمینی شد.

سازمان‌هایی مانند Spamhaust Project فهرستی از آدرس‌های IP تولیدكننده هرزنامه‌ی شناخته شده را منتشر و ISP‌ها نیز از این اطلاعات برای مسدود كردن ارسال ای‌میل به كاربرانشان از این آدرس‌ها استفاده كردند.

جدیدترین فیلترهای هرزنامه از فیلترهایی استفاده می‌كنند كه با استفاده از محتوای ای‌میل‌ها، تشخیص هرزنامه‌ها را فرامی‌گیرند یا سیستم‌هایی كه هرزنامه‌های جدید را از طریق اثرانگشت دیجیتالی شناسایی می‌كنند.

هرزنامه‌نویسان با ترفندهای خود علیه این تدابیر می‌جنگند و برای اجتناب از ردگیری شدن، شبكه‌یی از رایانه‌های تحت كنترل ایجاد كرده‌اند كه بدون اطلاع صاحبانشان، تحت كنترل آن‌ها هستند.

این شبكه‌ها كه به بات‌نت‌ معروفند، برای ارسال حجم بزرگی از هرزنامه كه شناسایی و مسدود كردن آن‌ها به علت غیرمتمركز بودنشان دشوار است، استفاده می‌شوند.

هرزنامه‌نویسان هم‌چنین محتوای هرزنامه‌هایشان را پیچیده می‌كنند تا تكنیك‌های -------- را مغلوب سازند. بسیاری از هرزنامه‌ها حاوی كلماتی هستند كه از كتاب‌های آنلاین رایگان گردآوری شده‌اند تا پیام‌های هرزنامه‌یی را استتار كنند.

به گفته‌ی محقق یك شركت ضدهرزنامه، یكی از دلایل ارسال زیاد هرزنامه این است كه نسبت كوچكی از آن‌ها از سیستم دفاعی ISP می‌گذرند و به صندوق ای‌میل كاربران راه می‌یابند.

متداول‌ترین استفاده از هرزنامه به‌منظور فروش یا تبلیغ یك محصول است به امید این كه برخی از مردم با خواندن آن جلب شوند. هزینه ارسال یك میلیون ای‌میل جزئی است و بازگشت احتمالی آن حتی اگر یك درصد نیز باشد برای هرزنامه‌نویسان جالب توجه است.

هرزنامه‌نویسان مجبورند هرزنامه‌های بیش‌تری بفرستند تا مطمئن شوند برخی از آن‌ها به مقصد می‌رسند اما در حالی كه هزینه‌ ارسال آن‌ها برای هرزنامه‌نویسان پایین باقی می‌ماند، ISP‌ها و مشتركانشان به دلیل اتلاف پهنای باند و هزینه فن‌آوری فیلترینگ، متحمل هزینه‌های بالاتری می‌شوند.

در این بین، هرزنامه‌نویسان به عرصه‌هایی فراتر از ای‌میل حركت كرده‌اند؛ در آسیا كه دسترسی به تلفن همراه بیش‌تر فراگیر است هرزنامه تلفن همراه در حال متداول شدن است.

در وب نرم‌افزار خودكار، وبلاگ‌های هرزنامه یا Splogs را ایجاد می‌كند كه كاملا برای میزبانی تبلیغات وجود دارند. در سایت‌های شبكه اجتماعی مانند فیس‌ بوك یا مای اسپیس، هرزنامه‌نویسان درخواست‌های دوستی قلابی ارسال می‌كنند تا بتوانند سیل هرزنامه را به كاربران جدید ارسال كنند.

متاسفانه هیچ‌كس فكر نمی‌كند هرزنامه به این زودی از میان برداشته شود و راه‌های جدید ارتباطات همواره به شكل‌گیری انواع جدیدی از هرزنامه منتهی می‌شود اما خوشبختانه پیش‌بینی‌های اولیه مبنی بر این كه هرزنامه، اینترنت را كند می‌كند، هنوز به وقوع نپیوسته‌ است.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
دوشنبه 13/2/1389 - 19:48 - 0 تشکر 198546

جالب بود من تاحالا هزار بار شنیدم میگن هرزنامه ولی فكر میكردم به حرف های بد و نامه های زشت میگن هرزنامه ولی حالا فهمیدم نوشته بودین به نامه های مسخره میل میگن

به وبلاگ من سر بزنيد
http://www.bia2allthing.mihanblog.com
درضمن منو با اسم (دختر بابا )ميتونيد تو گوگل پيدا كنيد
يکشنبه 2/3/1389 - 17:46 - 0 تشکر 201818

بزرگ‌ترین تولیدكننده‌ی هرزنامه در آسیا مشخص شد


بررسی كه به تازگی از سوی شركت امنیتی سیمانتك انجام گرفت، نشان داد كه كشور هند اكنون در صدر تولیدكنندگان هرزنامه در آسیا قرار دارد.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق گزارش امنیتی تهدید اینترنت شركت سیمانتك برای ماه آوریل، 21 درصد از هرزنامه‌های شناسایی شده در منطقه آسیا و اقیانوسیه و ژاپن از هند سرچشمه می‌گیرند كه چهار درصد از حجم جهانی هرزنامه را تشكیل می‌دهد.

هند در سال 2008 در حدود 12 درصد از حجم كلی هرزنامه‌های شناسایی شده در منطقه آسیا و اقیانوسیه و ژاپن را تشكیل داد و در سال 2009 حجم هرزنامه‌های منتشر شده از این كشور دو برابر شده و هند را در صدر فهرست منتشركنندگان هرزنامه قرار داد و كره جنوبی و چین پس از این كشور قرار گرفتند؛ در سطح جهانی نیز هند سومین كشور در ارسال ای‌میل های هرزنامه است.

هم‌چنین سیمانتك مدعی شده است 28 درصد از رایانه‌های آلوده مورد استفاده برای ارسال هرزنامه در این منطقه یا شش درصد در كل جهان، در هند هستند. علاوه بر این هند در این منطقه در زمینه تولید حملات اینترنت با سهم 16 درصد پس از چین (37 درصد) در مكان رتبه دوم قرار گرفته و بالاترین حجم آلودگی به ورم را در سال 2009 در منطقه آسیا و اقیانوسیه و ژاپن داشته است.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.