مصرف چای پررنگ باعث افزایش ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن و تشنگی در طول روز می شود.
دكتر سماواتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در وعده های سحری و افطاری از پرخوری، مصرف غذاهای چرب و سرخ كردنی و غذاهای حاوی مقادیر زیاد قندهای ساده خودداری شود.وی ادامه داد: روزه باید با چای، آب جوش یا شیرگرم به همراه خرما یا كشمش باز شود و سپس یكی از غذاهای نان پنیر و سبزی، شامی، انواع كوكو، فرنی یا شیربرنج میل شود.
وی توصیه كرد: با فاصله دو ساعت بعد از افطار یكی از غذاهای سوپ، آش، حلیم، خوراك لوبیا، عدسی، خوراك سبزیجات با كمی نان به همراه ماست و خیار و یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد مصرف شود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری شود چون جذب آهن را كاهش می دهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوه ها مخصوصا مركبات حاوی مقادیر بالای ویتامین ث هستند استفاده شود زیرا جذب آهن در بدن را افزایش می دهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمون ها نقش ویژه ای دارد، تا پایان شب و هنگام خواب نیز از میوه ها، مایعات به ویژه آب استفاده شود
منبع valehi.blogfa.com
Valehiعرفان والهی