• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 5523)
جمعه 3/2/1389 - 16:38 -0 تشکر 196948
بیماری ام اس و روش های درمان آن

مقدمه
با پیشرفت علم و صنعت و ماشینی شدن جامعه كنونی رفتار و كردار و طرز تفكر انسانها نیز دستخوش تغییر و تحول شده است.

یكی از دستاوردهای مهم صنعتی شدن جامعه كنونی,‌ افزایش بی حد و اندازه آلودگیها، از جمله آلودگی آب و هوا, و آلودگی كلیه مواد غذایی است. ممكن است سؤال شود آلودگی مواد غذایی چرا؟

امروزه با افزایش جمعیت و به قول جامعه شناسان غرب, كمبود مواد غذایی باعث شده است كه در صنعت كشاورزی و ژنتیك تغییرات عظیمی صورت گیرد و با تغییرات ژنتیكی گیاهان و استفاده از انواع كودهای شیمیایی برای افزایش محصول, این امر باعث شده تعادل مواد در خاك به هم خورده و بیشتر موادی كه در كود شیمیایی وجود دارد جذب گیاهان شده و تعادل مواد غذایی گیاه هم دستخوش دگرگونی شود در نتیجه با مصرف این نوع مواد غذایی تعادل بدن انسان نیز مسلماً بهم خواهد خورد. آلودگی هوا, فكر می كنم كه نیازی به توضیح نباشد,‌ چیزی كه عیان است چه حاجت به بیان است. ولی توضیح مختصری را خدمت عزیزان عرض می كنم.

امروزه با افزایش بی حد و حساب انواع اتومبیلها و اتوبوسها و مینی بوسهای نفت و گازسوز و افزایش بی رویه كامیونهای دیزلی موجب آلودگی هوا شده و مونوكسید كربن بمقدار زیاد در هوا پخش می شود و از طرفی وجود كارخانجات صنعتی و اضافه شدن پسابهای صنعتی به آبهای جاری و دریاها و دریاچه ها نگرانی انسانها را دو چندان كرده است. متأسفانه كاری هم در مورد رفع آن صورت نگرفته است و مهمتر و ا سف بار تر از همه تبلیغ غذاهای غربی با آب و رنگ زیبا و محتوای پوچ نگرانی را بیش از پیش از حد و اندازه افزایش داده است.

از طرفی پائین بودن ارزش مواد غذایی, مانند: سوسیس و كالباس و اضافه نمودن مواد نگهدارنده ای بنام سدیم نیتریت وضع را خراب تر كرده است. و جای بسی تاسف است كه امروزه تبلیغاتی فراوان در مورد غذاهای سرپایی ( Fast Food )‌ انجام می شود و مردم را تشویق به استفاده از این نوع غذاها می كنند. اگر شبی در سطح شهر گشتی بزنیم می بینیم كه اكثر افراد از غذاهای سرپایی و انواع ساندویچ استفاده می كنند كه این نوع غذاها عاملی است مهم برای انواع بیماریها از قبیل ناراحتیهای عصبی, بیماریهای بدخیم از قبیل انواع سرطانها و كیستهای جور وا جور و در نتیجه برای درمان هم مشخص است كه چه باید كرد!

اول جراحی سپس شیمی درمانی و در نهایت رادیو تراپی, آیا شكم ارزش این همه بدبختی و بیچارگی را دارد؟ غذاهای سنتی خودمان چه اشكالی دارد كه پناه بر غذاهای غربی و كنسرو شده برده ایم؟

یكی از بیماریهای قرن حاضر كه متاسفانه اكثرا جوانها خصوصا دختران و زنان جوان به این بیماری مبتلا می شوند بیماری ( MS )‌ می باشد كه هنوز از نظر پزشكان متخصص دنیا علت آن مشخص نیست و متاسفانه نظریات گوناگونی را عنوان می كنند كه پایه و اساس علمی درستی ندارد.

این بیماری را اتوایمیون یا ویروسی می نامند و دلیل قانع كننده ای هم برای آن ندارند و جالبتر اینكه ویروسی بودن این بیماری را یكی از دلائل می دانند در حالیكه هنوز برای خودشان هم اثبات نشده است ولی اینترفرون درمانی را شروع می كنند و هزینه گزافی را به بیمار درمانده تحمیل می كنند.

توجه : در مسائل علمی نظریه زمانی ارزش پیدا می كند كه اثبات شده باشد در غیر اینصورت ارزش علمی نخواهد داشت.

سوال اینجاست كه این اصل هنوز اثبات نشده چگونه بخود اجازه درمان با ضد ویروس را می دهند؟‌

در حالیكه بنده حقیر سالها روی این بیماری (‌ MS )‌ كار كرده و علت و درمان آن را كشف كرده ام چون پزشك نیستم و هر جا علت بیماریها را مطرح می كنم اولین سوالی كه از من می پرسند این است كه تخصص شما چیست؟‌

بنده هم كه دروغ نمی توانم بگویم حقیقت را عنوان می كنم و میگویم بنده سرمتخصص موتورهای جت فوق مدرن هواپیمای شكاری هستم!‌

با شنیدن این مساله برای پزشكان محترم خیلی گران تمام می شود و در جواب می گویند موتور چه ربطی به پزشكی دارد؟‌

ولی بنده سوالی كه از این عزیزان دارم این است كه چه كار به تخصص من دارید؟‌ به حرفی كه می زنم توجه كنید! اگر علمی نیست براحتی رد كنید.

دیگر عصبی شدن و از دست دادن تعادل چه معنی و مفهومی دارد. مگر علم پزشكی علم آزمایش و تجربه نیست؟ از عزیزان تقاضا می كنم كه كمی منطقی باشند. سوال دیگری كه مطرح می شود این است كه چرا علم پزشكی، خود را محدود به دارو كرده و درمان كلیه بیماریها را در تجویز دارو می دانند و بس.

حال اگر روزی دارو در دسترس پزشك نباشد, پزشك محترم چه باید بكند و تكلیف بیمار چیست؟‌ با این همه تجهیزات و بالا بودن فن و تكنیك آزمایشگاهی، چرا دنبال علت بیماریها نیستند؟

آیا برای بیماری ( MS )‌ علم پزشكی راه پیشگیری هم دارد یا خیر؟

اگر هست پس چرا ارائه نمی كنند تا این همه جوانها از این بیماری نجات پیدا كنند و اما بنده حقیر علتی كه برای این بیماری كشف كرده ام از این قرار است:

۱ـ عصبی شدن و حساس بودن و زودرنج شدن و پیله كردن افراد:‌
۲ـ استفاده از غذاهای سردی بخش (اسیدی مانند لبنیات و ترشیجات) بطور مداوم در افرادی كه از نظر ژنتیكی دارای طبع سردی هستند.
۳- یبوست مزاج.


MS چیست؟‌

ام اس یعنی:‌ Multiple Sclerosis

این بیماری مختص اعصاب مركزی بوده ( مغز و نخاع ) و ایجاد لكه های سفید یا پلاكهای متعددی در مغز می كند.

پلاكها گویای سفت شدگی غلافهای سلولهای (میلین ها) عصبی مغز می باشند, كه این سفت یا سخت شدگی جلوگیری از انتشار جریان الكترو شیمیایی رشته های عصبی و اختلال در حركات می شود.

در نتیجه فرمانی كه از مغز صادر می شود براحتی به اعضاء و ماهیچه ها نمی رسد و كار براحتی انجام نمی شود. مغز فرمانده, كل بدن بوده و در جایگاه رفیعی قرار دارد. شخص باید دقیقا این اندام مهم و حیاتی را بشناسد و حداكثر مراقبت را از این اندام مهم بنماید.

زیرا هر عضوی از بدن كار خاصی را انجام می دهد و تغذیه خاصی را نیز دارد.

مساله مهم و حیاتی این كه كلیه اندامهای انسان تحت نظارت و كنترل این عضو مهم یعنی مغز می باشد و كوچكترین عصبیت ها و نگرانی های بی مورد در این عضو اثر مخربی داشته و كار كرد این اندام را مختل خواهد كرد.

درآینده د رمورد حساسیت ها,‌ عصبیت ها و نگرانی ها صحبت كرده و علت آن را بیان خواهم كرد. شما عزیزان با رعایت نكات بیان شده, از حساسیت و عصبی شدن و نگران بودن بلطف پروردگار ایمن خواهید شد. تا این عضو حاكم بر جهان تن و بدن سالم بماند و در واقع با این روش از بسیاری از بیماری ها پیشگیری می شود.

امروزه بر همگان روشن و مسجل است كه پیشگیری مهمتر از درمان بوده و هزینه ای در بر ندارد و اما عدم رعایت مسائل گفته شده انواع بیماریهای جسمی خصوصا بیماری های اعصاب و روان را ایجاد خواهد نمود از جمله بیماری قرن حاضر یعنی بیماری ( MS ) كه از نظر علم پزشكی روز (‌مدرن‌)‌ ناشناختـــــــه باقی مانده و تاكنون درمانی بر آن نیافته اند. در واقع این نوع بیماری علائم و خصوصیات خاص خود را دارد از جمله: بیمار مبتلا به این مرض نمی تواند براحتی حركت كند. این بیماری مثل سایر بیماری ها دارای علائم بالینی خاصی می باشد كه شخص مبتلا به این بیماری چنین علائمی را در خود می بیند و آن را حس می كند.


علائم بیماری MS

دوبینی, مورمور شدن انگشتان دست یا پا,‌ بی حس شدن و كرخ شدن بعضی انگشت های دست یا پا, حالت برق گرفتگی لحظه ای در بدن, یخ زدگی قسمتی از بدن، داغ شدن قسمتی از بدن,‌ عدم هماهنگی اعضاء‌ خصوصا پاها هنگام راه رفتن,‌ عصبی شدن بی مورد, خواب زیاد, لخت شدن بدن, تنبلی و بی حسی, خستگی زودرس, ضعف عمومی بدن,‌ اسپاسم ماهیچه ای,‌ عدم هماهنگی بین كلمات در سخن گفتن,‌ سنگینی سر و بدن, دفع بیش از حد ادرار نسبت به دیگران,‌ دیر هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, یبوست مزاج, دیدن كابوس در بعضی افراد,‌ علاقه به خوردن غذاهای سردی بخش (اسیدی)‌ مانند لبنیات مخصوصا ماست و بستنی,‌ در صورت پیشرفت بیماری عدم كنترل ادرار, یا از دست دادن كامل بینایی, عدم تحمل هوای گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هوای سرد كم شدن میل جنسی,‌ در صورت داشتن همبستری ضعف شدید خصوصا در آقایان, زود انزالی در آقایان, افسردگی و خودخوری,‌ انزوا طلبی و گوشه گیری,‌ نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حركت,‌ یاری نكردن‌ ‌ ماهیچه های پا هنگام راه رفتن,‌ سرما سرما شدن استخوانهای بدن خصوصا پاها.



انواع بیماری MS

بیماران ( MS ) را می توان به دو گروه عمده تقسیم كرد:

۱ـ بیمارانی كه ابتدا از طریق بینایی مورد حمله قرار می گیرند.
۲ـ‌ بیمارانی كه ابتدا از طریق پا مورد حمله قرار می گیرند.

گروه اول:

این نوع بیماران اگر سریع تشخیص داده شوند, بسرعت به درمان جواب می دهند, و در مدت زمان كوتاهی بهبودی كامل به لطف خداوند متعال حاصل می شود.

این گروه بیماران باید از خوردن بستنی و مواد غذایی یخ زده و سرد مطلقاً پرهیز نمایند

گروه دوم:

این نوع بیماران نیز اگر سریع تشخیص داده شوند به درمان جواب خوبی را می دهند و اگر در درمان كوتاهی شود, این گروه در معرض حملات متعددی قرار می گیرند و هر چقدر كه این حملات ادامه یابد, درمان نیز به همان نسبت دشوارتر می شود.

بیماران باید بیشتر رعایت كنند تا سریعتر درمان شوند. ضمنا اگر بیمار علت بیماری خود را بداند می تواند به راحتی با این بیماری كنار آمده و آن را درمان كند و سلامتی خود را هر چه سریعتر بدست آورد. حال علت این بیماری را برای عزیزان شرح می دهم.


چه كسانی دچار بیماری MS می شوند؟

عموما دو گروه از اشخاص دچار این بیماری ( MS ) می شوند:

۱ـ‌ گروه اول:‌

این نوع افراد عموما اشخاصی هستند فوق العاده حساس, زودرنج و عصبی و با كمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می دهند و ساعت ها فكر خود را مشغول كرده و به خود و دیگران پیله می كنند.

۱ـ گروه دوم:

افرادی هستند كه از نظر ژنتیك دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهائی با pH اسیدی) به حد وفور استفاده می كنند و علاقه زیادی به خوردن ترشی, سركه, تمبر هندی,‌ ماست,‌ قره قورت و امثالهم دارند.

حال این دو گروه افراد را مورد بررسی و مطالعه دقیق قرار می دهیم تا علت های این بیماری دقیقا مشخص شود و سپس به درمان این بیماری لاعلاج و یا صعب العلاج از نظر علم پزشكی روز (مدرن) كه شناخته شده نیست می پردازیم,‌ تا شما عزیزان متوجه شوید كه این بیماری غیر قابل علاج از نظر پزشكی، در واقع علاج پذیر بوده و می توان آن را به لطف خداوند درمان كرد.

البته هر چه سریعتر شناخته شود به همان نسبت به درمان سریعتر جواب می دهد و شخص از این گرفتاری نجات پیدا می كند.

متاسفانه علم پزشكی روز در دنیای مدرن امروزی فقط و فقط درمان را در دارو می بیند و بس! خصوصا علم پزشكی در كشور عزیز ما ایران چشم به دست پزشكان غرب خصوصا دكتران دارو ساز غرب دوخته و منتظرند كه چه زمانی آنان اعلام كنند كه داروی فلان بیماری كشف و ساخته شد و پزشكان ایران از آن استفاده نمایند‌.

در اینجا سوالی پیش می آید كه آیا این امكان وجود ندارد كه بیماریها را بدون استفاده از دارو درمان كرد؟‌

چرا پزشكان محترم به جای اینكه وقت با ارزش خود را صرف كشف و ساختن دارو نمایند این وقت را صرف تشخیص و كشف علت بیماری ها نمی كنند؟‌

در حقیقت بیماری علت نیست كه می خواهیم با دارو از بین ببریم بلكه معلول است اگر علت را كشف كردیم و آن را از بین بردیم معلول نیز از بین خواهد رفت یعنی بیماری دیگر مفهومی ندارد و مسلماً با این روش بیماری براحتی از بین خواهد رفت.

ضمنا پیشگیری مهمتر از درمان است! چرا پیشگیری نكنیم؟‌ در حالیكه پیشگیری هزینه ای ندارد.


علت بیمار شدن گروه اول:

۱ـ‌ حساس بودن‌, زودرنج شدن و عصبی بودن و پیله كردن:‌

یكی از عمده ترین علت های این بیماری عصبی شدن افراد است كه آن را مورد مطالعه و بررسی قرار میدهیم. یكی از عمده علتهای عصبی شدن در واقع كمبود مواد غذایی یا مواد معدنی و ویتامین ها در بدن بوده و همچنین مواد زائد در سلولها و بافتها ست.

هرگاه شخص از نظر فیزیولوژی دچار اختلال شود از نظر سیستم عصبی نیز دچار ناراحتی روحی و روانی خواهد شد و با كمترین برخوردی عكس العمل نشان خواهد داد. برای درك بهتر این مساله می توانیم (همو ستاز) را مورد بررسی قرار دهیم.


هموستاز چیست؟‌

اصطلاح هموستاز در فیزیولوژی به معنای ثابت نگاه داشتن مواد موجود در محیط داخلی بدن است اساساً تمام اندام ها و بافت های بدن اعمالی را انجام می دهند كه به حفظ این شرائط ثابت كمك می كند.

ریه ها اكسیژن مورد نیاز سلول ها را تهیه می كنند,‌ كلیه ها غلظت های یونی را ثابت نگاه می دارند دستگاه گوارش مواد غذایی اندامها را تامین می كند.

مادامی كه اكسیژن,‌گلوكز,‌ یون های مختلف, ‌اسیدهای آمینه و ذرات چربی به مقدار كافی و با غلظت های مناسب در محیط داخلی وجود داشته باشند سلولها می توانند به زندگی,‌ رشد و انجام وظائف خود ادامه دهند باز برای درك بیشتر این مساله (‌پروتوپلاسم)‌ را توضیح می دهم.


پروتوپلاسم چیست؟‌

پروتوپلاسم شامل پنج بخش می باشد كه عبارتند از:‌

آب,‌الكترولیت ها,‌ پروتئین ها, ‌لپیدها و كربوهیدرات ها می باشد.

الكترولیت ها,‌ موجب انتقال امواج الكتروشیمیایی در رشته های عصبی و عضلانی می شوند و همچنین فعالیت واكنشهای مختلف آنزیمی را برای متابولیسم سلولی تضمین می كنند.

برای پی بردن به علت دقیق عصبی شدن لازم است علاوه بر این توضیحات مایعات بدن را نیز توضیح مختصری بدهم تا مساله كاملا مشخص شود. از عزیزان تقاضا می شود به مطالبی كه گفته می شود دقیقاً عنایت فرمایند تا مساله مشخص شود.


مایعات داخل و خارج سلولی:‌

حدود دو سوم بدن انسان را مایع تشكیل می دهد اگر چه قسمت اعظم این مایع در داخل سلول ها قرار دارد كه آن را مایع داخل سلولی می نامند.

حدود یك سوم آن در فضاهای خارج سلولی قرار داشته و آن را مایع خارج سلولی می نامند.

مایع داخل سلولی,‌اختلافات قابل ملاحظه ای با مایع خارج سلولی دارد.

بعنوان مثال:‌

یونهای سدیم و كلر در مایع خارج سلولی بیشتر از مایع داخلی سلولی و غلظت یونهای پتاسیم,‌ منیزیم و فسفات به عكس در مایع داخل سلولی بیشتر از مایع خارج سلولی است.

هیچ سلولی نیست كه فاصله اش تا مویرگها از ۲۵ تا ۵۰ میكرون بیشتر باشد. همین امر تقریباً انتشار هر نوع ماده ای را از مویرگهای به سلول در ظرف چند ثانیه تضمین می كند.

مایع خارج سلولی: ‌محتوی مقدار زیادی یونهای سدیم,‌كلر و بیكربنات, ‌مواد غذایی لازم برای سلول ها از قبیل اكسیژن,‌ گلوكز,‌اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه و انیدرید كربنیكی كه می باید از طریق ریه ها دفع شود. (‌مواد زائد)‌

و فرآورده های سلولی دیگری كه می باید از راه كلیه ها دفع شوند (‌مواد زائد)‌

نتیجه:‌ مطالبی كه بیان شد نشان می دهد كه هر نوع كمبود موادی در مایعات بدن موجب عدم انتشار امواج الكتروشیمیایی رشته های عصبی می شود كه این امر موجب عصبی شدن در افراد می شود.


۲ـ ‌علت حساس و زود رنج بودن:

وقتی كه تعادل املاح معدنی در بدن بهم می خورد,‌ انسان با كمترین برخوردی عصبی می شود و هم چنین كار غدد درون ریز در بدن مختل می شود. همین امر موجب می شود كه ترشحات طبیعی معده مختل شده و دو برابر حد طبیعی اسید ترشح شود.

روزانه معده یك انسان بالغ حدود ۲ لیتر اسید كلریدریك ترشح می كند كه در هضم غذا نقش اصلی را ایفا می كند. وقتی كه انسان دچار عصبیت می شود این مقدار اسید به دو برابر حجم واقعی و طبیعی خود می رسد كه در واقع روزانه 4 لیتر اسید معده كه فوق العاده قوی است ترشح می شود. همچنین با عصبی شدن كار غدد درون ریز از جمله:‌ غده هیپوفیز در مغز,‌ غده تیروئید در جلوی گردن و غدد پاراتیروئید و غده مهم و حیاتی لوزالمعده (پانكراس) و غده فوق العاده حیاتی فوق كلیه كه اپینفرین و نوراپینفرین و كورتیزول ترشح می كنند مختل شده و تخمدان ها در خانم ها و بیضه ها در آقایان نیز كارشان مختل می شود.

اختلال در غدد درون ریز موجب می گردد كه سیستم داخلی بدن بهم ریخته و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج گردد اگر بخواهیم همه غدد درون ریز را بطور مفصل و جداگانه توضیح دهیم از حوصله این مقاله خارج است و به همین مقدار اشاره بسنده می كنیم تا علت روشن شود. چون غدد درون ریز در بدن یك حالت پس خورد (‌ FeedBack )‌ را دارد و با سیستم عصبی و محركهای شیمیایی كار می كند اگر این سیستم مختل شود، نتیجه مشخص است و آن عدم هماهنگی بین اندام های بدن است و این عدم هماهنگی یعنی اختلال در كلیه سیستمهای بدن انسان، در نهایت خارج شدن انسان از حالت تعادل و بیماری است.

یكی از عوارض مهم عصبی شدن اثرات مخرب روی سیستم گوارش است كه مقداری در این باره صحبت می كنم تا علت پیله كردن در افراد مشخص شود و شما عزیزان به این مساله آگاه شوید.


۳ـ‌ علت پیله كردن در افراد عصبی و حساس و زود رنج چیست؟‌

همان طور كه قبلا بیان شد بر اثر عصبی شدن اسید معده دو برابر حجم طبیعی خود ترشح می شود و همین امر موجب می شود كه ناراحتی های گوارشی افزایش یابد و در نهایت شخص دچار زخم معده و زخم اثنی عشر شده و بیشتر عصبی می شود و همین امر موجب می گردد كه مواد لازم به اندازه كافی به سلول ها و در نهایت به اندام ها نرسد.

یكی از شایع ترین بیماری های گوارشی یبوست مزاج است كه همین امر باعث می شود كه شخص مبتلا به بیماری یبوست شود در این حال بیمار فوق العاده عصبی و حساس و زودرنج می شود. علی الخصوص به خود و یا به دیگران پیله می كند.

حال یبوست مزاج چطور چنین كاری را موجب می شود.

بر اثر یبوست توقف غذا در روده بزرگ (‌كولون)‌ بیش از حد طبیعی شده و همین امر موجب می گردد كه تخمیر زیادی توسط باكتری ها بوجود آید و انواع گازهای سمی و سم خطرناك پتومائین در روده بزرگ افزایش یابد و آسیب های جبران ناپذیری را متوجه شخص نماید. بر اثر یبوست این گازها و سموم خطرناك دفع نشده و دوباره از طریق جداره روده جذب شده و وارد خون می شود در واقع خون را آلوده كرده و می توان گفت تا حدود زیادی خون را مسموم می كند در نتیجه خون مسموم در كلیه اندام ها به جریان در آمده خصوصا از این مواد آلوده سلول های مغز و اعصاب استفاده كرده و از حالت طبیعی خارج می شوند.

همین امر موجب می گردد كه شخص تعادل روحی و روانی خود را از دست دهد و بیمار گردد و اما سمومی كه در روده بزرگ ایجاد می شوند عبارتند از:‌

گازهای سمی مانند:‌ اندل, ‌اسكاتل, ‌فنل,‌ سولفور و هیدروژن و سم خطرناك پتومائین كه بر اثر تخمیر در روده بزرگ ایجاد می شود.

همان طور كه گفته شد این سموم وارد خون شده و سلول های مغز و اعصاب از این خون تغذیه می كنند حال خود در این مورد قضاوت كنید تا نتیجه بر شما مشخص شود. مطالبی كه بیان شد عوارض یبوست بود. یبوست عوارض بی شماری را در بر دارد كه به چند تای آنها اشاره می كنم تا خود بر صحت گفتار این حقیر پی ببرید و در رفع آن كوشا باشید تا انشاء اله حالت هائی كه این بیماری در پی دارد بر آن فائق شده و نجات پیدا كنید.

علائم بالینی كه این گونه افراد (‌ یبوست مزاج ) دارند عبارتند از: ‌

بوی بد و تنفر آمیز دهان,‌ تلخ بودن دهان,‌ داغ شدن بدن خصوصا ناحیه شكم و روده ها, ‌ریزش مو, ‌موخوره,‌كم اشتهایی و بی اشتهایی,‌ حالت تهوع,‌ عصبی شدن بی مورد,‌ پیله كردن و گیر دادن, ‌جوش صورت و پشت در قسمت شانه ها, ‌ناراحتی های پوستی از قبیل لكه های سفید در صورت یا لكه های قهوه ای در بدن, شوره سر, سردردهای میگرنی (‌ قسمتی از سریا نیمه سر)‌, ضعیف شدن چشم, ‌تار شدن بینایی یا حالت دوبینی,‌ بی حوصلگی و امثالهم ...

افرادی كه دچار چنین ناراحتی هائی هستند با مراجعه مكرر به انواع متخصصین در نهایت به نتیجه مطلوبی نرسیده و سردرگم می شوند و مهمتر این كه علت مسائلی را كه برایشان پیش آمده نمی دانند. البته یبوست علائم عدیده ای دارد و بنده به چند مورد اساسی آن اشاره كردم و الا خود نیاز به جزوه جداگانه است.

در حالت یبوست مواد غذایی داخل خون كم شده و انواع سموم در آن افزایش می یابد و در حقیقت بدن شخص خصوصاً سلول ها و اندام ها دچار فقر غذایی می شوند و ناخودآگاه شخص حساس,‌ زود رنج و عصبی می شود و به خود یا دیگران پیله می كند.

زیرا مواد غذایی كافی به سلول ها و اندام ها نرسیده و آنان به خوبی نمی توانند وظائف خود را انجام دهند.

نتیجه:‌ نتیجه ای كه از گفتار بالا بدست می آید این است كه یبوست در بیماران مبتلا به (‌ MS ) فوق العاده خطرناك بوده و تعادل روحی و روانی و حركتی آنها را مختل كرده و موجب می گردد كه حملات یكی پس دیگری متوجه این بیماران شده زیرا اینگونه افراد به انرژی زیادی نیاز دارند و قبلا بیان شد كه یبوست فقر غذایی ایجاد می كند و همین امر موجب شدت بیماری خواهد شد و خدای ناكرده این گونه بیماران زمینگیر خواهند شد.

یكی از مهمترین مسائلی كه این گونه بیماران باید توجه نمایند كنترل سیستم گوارشی است خصوصاً یبوست مزاج كه باید از ان بر حذر باشند در غیر این صورت كار مشكل تر خواهد شد.

عزیزان باید دقت نمایند تا از اجابت مزاج خوبی برخوردار شوند تا مساله ای پیش نیاید پس با رژیم غذایی مناسب و طبیعی می توانند سیستم گوارش خود را فعال نگه دارند و اجازه ندهند كه چنین معضلی به سراغشان بیاید در غیر این صورت بیماران مبتلا به ( MS )‌كه دارای یبوست مزاج هستند هنگام راه رفتن از تعادل فیزیكی برخوردار نخواهند شد.

باور ندارید؟‌ امتحان كنید، تا به این مهم پی ببرید

مژده به بیماران مبتلا به ( MS )‌ در مورد تغذیه روزانه خویش:‌

بنده حقیر در مورد مزاج غذاها در جزوه ای مختصر كلیه غذاهای مصرفی را بیان كرده ام كه هر مواد غذایی از چه طبعی برخوردار است و شما عزیزان با مراجعه به آن جزوه می توانید غذاهای انرژی زا و مفید را انتخاب كرده و مصرف كنید تا دچار مساله ای نشوید. به امید روزی كه همه عزیزان بیمار را در نهایت سلامتی و تندرستی ببینیم كه انشاء الله آن روز نزدیك است عزیزان سعی كنند كه مطالبی كه عرضه می شود با نهایت دقت و صبر و حوصله مطالعه كنند.

تا به مطالب مندرج پی ببرند و عمل نمایند تا هر چه سریعتر از این بیماری نجات پیدا كنند عزم و اراده شما عزیزان بیش از نیمی از درمان است سعی كنید كه مایوس و نا امید نشوید زیرا نا امیدی بزرگترین گناه است.

علم پزشكی فعلا دنبال داروی این بیماری است نه علت آن و اگر به امید دارو بنشینید وقت از دست خواهد رفت ولی بنده دنبال علت بوده ام نه دارو و به همین منظور خداوند عزیز لطف كردند و علت را شناختم پس جای نگرانی نیست.

با مطالعه این جزوه و عمل به آن خود به این مساله پی خواهید برد كه چرا بیمار شده اید و الان می توانید خود را درمان كنید. درمان این بیماری فوق العاده ساده و عملی است ناامید نشوید و توكل بر خدا كنید تا هر چه سریعتر شفای عاجل نصیب شده چون شفا فقط دست خدا است. متاسفانه علم پزشكی درمان خیلی از بیماری ها را هنوز نشناخته و به علت آن ها پی نبرده است. مگر بیماری میگرن تا كنون از نظر علم پزشكی شناخته شده كه MS شناخته شود.

در حالیكه علت میگرن كاملا مشخص بوده و در حداقل زمان حدود یك هفته به لطف الهی درمان می شود چون علت مشخص است در واقع درمان ما,‌ خلاصه می شود در از بین بردن علت,‌ نه تجویز دارو.


علت بیمار شدن ‌گروه دوم:‌

افرادی هستند كه از نظر ژنتیك دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهایی با pH ا سیدی)‌ به حد وفور استفاده می كنند. قبل از این كه در مورد گروه دوم صحبتی شود برای روشن شدن افكار شما عزیزان مطالبی را باید عنوان كنم تا شما عزیزان متوجه شوید كه گروه دوم چگونه افرادی هستند و چرا دچار این بیماری می شوند. اگر كلیه انسان های موجود در كره خاكی را دقیقا مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم به چنین نتیجه ای خواهیم رسید انسان ها را به 3 گروه عمده تقسیم می كنیم

۱ـ‌ افرادی كه دارای طبع سردی هستند.

۲ـ‌ اشخاصیكه از طبع گرمی برخوردارند.

۳ـ كسانیكه دارای طبع معتدلی هستند.


طبع چیست؟‌

حالتی است كه عواملی چون محیط زیست شرائط آب و هوایی,‌ نوع تغذیه، عوامل جغرافیایی, دمای محیط و نحوه زندگی و نژاد حالتی را از نسلی به نسل دیگر انتقال می دهد و آن حالت ارثی است این حالت ها در افراد مختلف متفاوت بوده و بعضی از افراد بدنشان گرایش به حالت اسیدی داشته كه این حالت را از نظر طب قدیم (طبع سرد)‌ می نامند. و این طبع تا آخر عمر با شخص بوده و تغییری نمی كند.

و اما افرادی كه بدنشان گرایش بسوی بازی (قلیایی) دارند به آن دسته از افراد می گوییم كه از طبع گرمی برخوردارند.

و اما طبع معتدل طبعی است میان سرد و گرم كه در واقع حالت تعادل را دارد و عموما اینگونه افراد نسبت به دو گروه دیگر كم بوده و كمتر دچار انواع بیماری ها می شوند. یعنی pH بدن اینگونه افراد بیشتر حالت تعادل را دارد و براحتی تغییر نمی كند.

نتیجه:‌ پس طبع سرد كه ارثی است و افرادی كه دارای چنین طبعی هستند اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند بیشتر در معرض بیماری ( MS ) ‌ قرار می گیرند. زیرا مواد غذایی هم مثل انسان دارای طبایع مختلف بوده و باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد تا طبع مواد غذایی مشخص شود در غیر این صورت افراد دچار انواع بیماری ها خواهند شد.

بعنوان مثال:‌ آیا تاكنون اندیشیده اید كه فرق ماست با ترشی و خرما چیست؟‌

هر كدام چه اثرات مفید یا مخربی را در مغز و سایر اندام های بدن ایجاد می كنند یا خیر؟‌

بدن انسان هم از اندام های مختلفی تشكیل شده و هر كدام دارای طبع مختلفی هستند كه مختصری به آن می پردازیم. جالب توجه این كه بدن انسان از اندام های مختلفی تشكیل شده است مانند:

مغز,‌ كلیه ها,‌ كبد,‌ استخوان ، سیستم گوارش و امثالهم... از نظر طب قدیم هر كدام از این اندام ها دارای طبع خاصی بوده كه باید مورد شناسایی قرار گیرد, تا اشخاص در نوع غذای مصرفی خود دقت بیشتری را مبذول دارند.

بعنوان مثال ‌سیستم مغز و اعصاب (اعصاب مركزی) از طبع سردی برخوردار است یعنی این اندام گرایش بحالت ا سیدی دارد و اگر افراد از غذاهای سردی بخش (‌اسیدی)‌ مرتب استفاده نمایند این عضو حساس را دچار اختلال و بیماری خواهند نمود از جمله ( MS )‌,‌ برای درك بیشتر این مطلب ناچاراً اصطلاح (pH )‌ را باید توضیح دهم تا مسائل برای شما عزیزان روشن تر شود و علت بیماری خود را بدانید و با رعایت مسائل بیان شده خود را از این حالت نجات دهید. انشاء‌ الله


pH چیست؟

‌ pH یعنی غلظت یون هیدروژن در مایع خارج سلولی است.

بر اثر نوع تغذیه در بدن انسان حالتی بوجود میآید (‌كاهش یا افزایش یون هیدروژن) كه گرایش بحالت اسیدی یا بازی دارد كه آن حالت را pH گویند. كه در بدن باید حالت ثابتی را داشته باشد. غلظت یون هیدروژن در مایع خارج سلولی بطور طبیعی در حد ثابت تقریبا اكی والان در لیتر می باشد این مقدار می تواند تا بدون ایجاد مرگ تغییر كند در واقع pH برای بیان غلظت هیدروژن مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر بخواهیم بطور ساده تر بیان كنیم چنین می شود:

pH طبیعی خون در حالت عادی ۳/۷ است و گاهی اوقات بر اثر نوع تغذیه تغییر می كند اگر تغییرات كاهش یابد و pH بطرف (‌۴/۷ - ) برود این حالت را (‌اسیدوز) ‌می نامند و اگر افزایش یافته بطرف (‌۴/۷ + )‌ برود آن حالت را (‌ آلكالوز)‌ گویند.

عموما در بیماران مبتلا ( MS )‌ pH اكثراً گرایش به حالت اسیدی داشته و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تكرار شود بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت,‌ و حال بیمار بمرور رو به وخامت خواهد رفت. جالب توجه اینكه غذاهائی كه این حالت (اسیدوز)‌ را ایجاد می كنند این نوع بیماران علاقه وافری به مصرف آن نشان می دهند.

مانند: ‌ماست,‌ بستنی,‌ ترشی,‌ تمبر هندی,‌ ماهی و امثالهم...

توجه:‌ این گونه بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جسته و رعایت حال خویش را بنمایند.


اسید و باز چیست؟‌

تعریف اسید: اسید مولكول یا یونی است كه می تواند یك هیدروژن به محلول اضافه كند یا بهتر و ساده تر بگویم اسید دهنده هیدروژن می باشد.

تعریف باز:‌ باز مولكول یا یونی است كه بتواند با یون های هیدروژن تركیب شود و یا بهتر بگویم بازگیرنده هیدروژن است.


تعادل اسید و باز

منظور از تعادل اسید و باز تنظیم غلظت یون هیدروژن در مایعات بدن است.

توجه:‌ تغییرات مختصری در غلظت یون هیدروژن نسبت به مقدار طبیعی موجب تغییرات بارز در سرعت واكنشهای شیمیایی در سلول ها می گردد.

به این معنی كه بعضی از واكنشها را آهسته و بعضی را تسریع كند,‌ به همین دلیل تنظیم غلظت یون هیدروژن یكی از جنبه های مهم هموستاز است هموستاز را قبلا توضیح داده ام كه یعنی ثابت نگاه داشتن مواد لازم در محیط داخلی بدن است. كه این كار را اندام های مختلف بدن انجام می دادند تا بدن دچار اختلال نشود. حال برای درك بهتر و بیشتر مطالب فوق اثرات اسیدوز و آلكالوز را توضیح می دهم تا شما عزیزان به علت بیماری خود پی ببرید.


اثرات اسیدوز و آلكالوز بر روی بدن

اسیدوز: اثر عمده اسیدوز تضعیف سیستم عصبی مركزی است هنگامی كه pH خون از ۲/۷ كمتر می شود سیستم عصبی آنقدر تضعیف می گردد كه شخص در ابتدا حواس خود را از دست داده و بعداً دچار اغماء‌ می شود.

بیماری ( MS ) چون بیماری اعصاب مركزی است با هر اسیدوزی این سیستم تضعیف شده و به مرور پلاك های متعددی در مغز یا نخاع به وجود می آید, این نوع بیماران جدا از حالت اسیدوز باید بدور باشند تا درمان شوند در غیر این صورت بیماری پیشرفت كرده و درمانی نخواهد داشت زیرا بر اثر پیشرفت بیماری غلاف های نرون یعنی (‌میلین ها) از بین رفته و بدن به راحتی نمی تواند آن را ترمیم كند.

آلكالوز: ‌اثر عمده آلكالوز بر روی بدن افزایش تحریك پذیری است كه سیستم عصبی را تحریك می كند این اثر هم در سیستم عصبی مركزی و هم در سیستم عصبی محیطی حادث می شود.

معمولا اعصاب محیطی قبل از سیستم عصبی مركزی مبتلا می شوند. بطور اتوماتیك و مكرر امواج عصبی از خود صادر می كنند در نتیجه عضلات وارد یك حالت تتانی یعنی یك حالت اسپاسم تونیك می شوند. تتانی معمولا در ابتداء‌ در عضلات ساعد ظاهر شده و به سرعت به عضلات صورت و سرانجام به سراسر بدن منتشر می شود.

توجه:‌ عموما افرادی كه دچار اسیدوز یا آلكالوز شدید می شوند ابتدا به حالت اغماء فرو رفته و بعد در آن حال می میرند.

در واقع اسیدوز و آلكالوز نتیجه نوع تغذیه بوده و افزایش یا كاهش یون هیدروژن ( pH )‌ عامل اصلی این جریانات می باشد.

در بیماران مبتلا به ( MS ) اكثرا دچار اسیدوز شده و بمرور تعادل خود را از دست می دهند مصرف غذاهای سردی بخش (اسیدی )‌ این حالت را ایجاد كرده و اگر همین طور ادامه یابد تشدید می شود و همین امر موجب حملات به شخص می شود. آیا بدن مجهز به سیستمی نیست كه این حالت را كنترل كند؟‌ و آنها كدامند؟

‌ در جواب عرض می شود كه چرا، اندام هایی هستند كه این حالت را تا حد امكان كنترل می كنند و تا حدی كاهش می دهند بشرطی كه ما هم با آن اندامها همكاری نزدیكی داشته باشیم و سعی كنیم كه باری را از روی دوش آن اندامها برداریم نه این كه بر خلاف آنها عمل كنیم.

فعلا این سیستم را توضیح میدهم و شما عزیزان بدقت مطالعه كرده تا مسائل روشن شود.


اندامهای كنترل كننده اسیدوز و آلكالوز

دو اندام مهم و حیاتی در بدن وجود دارند بنام های ریه ها و كلیه ها,‌ این اندام ها تلاش مستمری را انجام می دهند تا حالت های اسیدوز و آلكالوز را كنترل نمایند و (‌ PH ) ‌را به حد طبیعی برسانند البته ناگفته نماند تلاش این اندامها بستگی به مقدار یون هیدروژن در بدن می باشد كه در این حال ریه ها وارد عمل شده (اسیدوز یا آلكالوز تنفسی) و بمرور هیدروژن را از طریق بازدم به بیرون دفع می كنند اما كلیه ها در این حالت (اسیدوز یا آلكالوز متابولیسمی)‌ باید كار مداوم و طاقت فرسایی را تحمل كنند تا هیدوژن اضافی موجود از طریق ادرار دفع شود. به همین دلیل است كه ادرار همیشه اسیدی است و همین امر سالم بودن كلیه را نشان می دهد.

كلیه ها قادرند در ظرف یك تا سه روز (‌ pH )‌ مایعات بدن را مجددا به مقدار تقریبا طبیعی بازگردانند.

توجه:‌ حال اگر فردی هر روز از غذاهای سردی بخش (ا سیدی) مرتب استفاده نماید و مرتب بدن وی دچار اسیدوز شود,‌ هر چقدر هم كه ریه ها و كلیه ها وارد عمل شوند قادر نخواهند بود كه pH بدن را به حالت طبیعی برگردانند زیرا همانطور كه بیان شد كلیه ها حدود 1 تا 3 روز متوالی باید تلاش كنند تا حالت اسیدوز یا آلكالوز را خنثی نمایند.

پس در نتیجه اسیدوزهای مكرر بر روی اعصاب مركزی اثر گذاشته و آن را به مرور تضعیف نموده و عاملی است مهم در ایجاد پلاك ها و عدم فعالیت نرون ها.

توجه: هر نوع اسیدی فعالیت های نرون های مغزی را شدیداً كاهش می دهد.

پس مهمترین علت بوجود آمدن ( MS ) در افراد وجود طبع سرد و خوردن غذاهای سردی بخش و همچنین عصبیت های مكرر و حساسیت و زود رنجی است. با آگاهی به این مطالب و شناخت طبع خود و شناخت طبع مواد غذایی می توانید از این بیماری لا علاج به قول پزشكان نجات پیدا كرده و به زندگی عادی خود ادامه دهید. پس عزیزان با در نظر گرفتن مطالب گفته شده سعی كنید اراده ای محكم و آهنین پیدا كرده و خود را به راحتی درمان كنید.


متابولیسم مغز

مغز و متابولیسم مغز ویژگیهای خاصی دارد كه توضیح مختصری بیان می شود.

میزان كل متابولیسم و میزان متابولیسم نورون ها:‌

متابولیسم مغز در حال استراحت ۱۵ درصد متابولیسم كل بدن را تشكیل می دهد با وجودی كه جرم مغز فقط 2 درصد جرم كل بدن است.

بنابراین متابولیسم مغز در حال استراحت حدود ۵/۷ برابر متابولیسم بقیه بدن ا ست قسمت اعظم بافت های بدن می توانند برای چندین دقیقه و بعضی تا نیم ساعت بدون اكسیژن به كار خود ادامه دهند. در این مدت سلول های بافتی انرژی خود را از طریق متابولیسم بی هوازی بدست می آورند كه به معنی آزاد شدن انرژی تجزیه نسبی گلوكز و گلیكوژن اما بدون تركیب با اكسیژن ا ست.

اما متاسفانه مغز قادر به انجام متابولیسم بی هوازی زیادی نیست, زیرا متابولیسم بسیار زیاد نرون ها اجازه چنین كاری را نمی دهند زیرا انرژی بسیار زیادی كه برای هر سلول مغز در مقایسه با بیشتر بافتها مورد نیاز است. دلیل دیگر مقدار گلیكوژن انبار شده در نورون ها بسیار مختصر است.

سومین دلیل به ذخائر اكسیژن در بافتهای مغزی نیز بسیار اندك است بنابراین فعالیت نورون های مغز بستگی به رسیدن ثانیه به ثانیه اكسیژن خون دارد. با كنار هم گذاشتن این عوامل مختلف می توان براحتی درك كرد كه چرا قطع ناگهانی جریان خون به مغز یا كمبود ناگهانی اكسیژن در خون می تواند در ظرف ۵ تا ۱۰ ثانیه موجب از هوش رفتن انسان شود.

نتیجه:‌ افرادی كه مبتلا به بیماری MS هستند باید از غذاهای انرژی زا مانند عسل و لیموترش تازه مرتب استفاده نمایند واز هوای پاك كه دارای اكسیژن كافی است همچنین برخوردار شوند.

تا این بیماری بسرعت از بین برود با آگاهی از شرائط مغز بیماران از خوردن غذاهای سردی بخش یا (ا سیدی) و یا غذاهای كم انرژی پرهیز نمایند. زیرا نتیجه عكس خواهد شد و این گونه بیماران دچار كمبود انرژی شده و بسرعت خسته خواهند شد. زیرا خوردن ماست یا برنج سفید آن انرژی لازم را برای مغز ایجاد نمی كند و به همین دلیل اكثر بیماران مبتلا به ( MS )‌ از كمبود انرژی و خسته شدن شكایت دارند. برای جبران این نتیجه باید از عسل بمقدار 200 گرم روزانه مصرف نمود,‌ زیرا یكی از مهمترین شگفتی های عسل این است كه برای جذب نیاز به انسولین ندارد. ثانیا بسرعت جذب سلولهای مغزی می شود ثالثاً چون از نوع قندهای چپ گرا می باشد در ساختمان اسید آمینه ها بكار می رود و الا آخر.


غذای اصلی سلولهای مغز

در شرائط طبیعی تقریباً تمام انرژی مصرف شده توسط سلولهای مغز بوسیله گلوكز تامین می شود كه از خون گرفته می شود همانطور كه در مورد اكسیژن نیز صدق می كند. قسمت اعظم این گلوكز دقیقه به دقیقه و ثانیه به ثانیه از خون مویرگی گرفته می شود و كلا حدود 2 دقیقه ذخیره گلوكز بطور طبیعی بصورت گلیكوژن در نورون ها در هر زمان معین انبار می شود یك صفت ویژه حمل گلوكز به نورون ها این است كه انتقال گلوكز به داخل نورون ها از طریق غشاء سلول بر خلاف تقریبا تمام سلول های بافتی دیگر بستگی به انسولین ندارد انجام می شود.

حتی در بیمارانی كه دیابت شدید دارند و ترشح انسولین در آنها صفر است گلوكز كماكان به آسانی بداخل نورون ها انتشار می یابد كه جای بسی خوشوقتی است. زیرا این روش مانع از این می شود كه عمل مغز در بیماران دیابتی مختل شده و از بین برود. در بیماران مبتلا به ( MS ) هم اگر انرژی كافی به مغز نرسد همان طور كه قبلا متذكر شدم دچار كمبود انرژی و خستگی زودرس خواهند شد و مشكلات زیادی بسراغ آنان خواهد آمد. و دچار عدم تعادل خواهند شد پس عزیزان در غذای مصرفی روزانه خود كمال دقت را مبذول دارند تا دچار مساله ای نشوند.

منبع سایت طب قرآنی

                                                 عرفان والهی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.