• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خراسان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خراسان (بازدید: 2226)
پنج شنبه 2/2/1389 - 22:1 -0 تشکر 196837
بهلول و مظلومیت تاریخی!

بهلول در یك مظلومیت تاریخی قرار گرفته است

دبیر همایش ملی«بهلول، شگفتی روزگار» گفت: بهلول در یك مظلومیت تاریخی قرار گرفته است و در همایش ملی بهلول شگفتی روزگار سعی می‌شود كه جنبه تاریخی این شخصیت و نقش وی در تارخ معاصر شناخته شود.

 

http://www.iau-gonabad.ac.ir/images/custom/Bohlool.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس از گناباد، حجت‌الاسلام رضا مدنی در ستاد برگزاری همایش گفت: یكی از اهداف برگزاری همایش تعریف دقیق شخصیت این بزرگوار است چراكه در مورد ایشان افراط و تفریط زیادی صورت گرفته است.
وی افزود: اساس شناخت ابعاد وجودی بهلول باید بر اساس پیام مقام معظم رهبری صورت گیرد
.
مدنی گفت: علامه بهلول حدود 100 هزار بیت شعر سروده است كه به قول بسیاری از ادبا این اشعار از نظر فنی در سطح بسیار بالایی قرار دارد
.
وی افزود: هنوز این اشعار چاپ نشده است و سعی شده است كه این اشعار كه به صورت پراكنده در دست افراد است جمع‌آوری و چاپ شود
.
مدنی با اشاره به حضور شخصیت‌های مطرح كشور در ساختار تشكیلاتی این همایش گفت: آیت‌الله خزعلی ریاست شورای سیاستگزاری این همایش را برعهده دارد و این نشان دهنده اهمیت برگزاری این همایش است
.
وی افزود: وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، شهرداری تهران، استانداری خراسان رضوی، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، منطقه 9 دانشگاه آزاد، اداره كل صدا و سیمای خراسان رضوی و تمام نهادهای شهرستان گناباد در برگزاری این همایش همكاری دارند
.
دبیر همایش ملی بهلول، شفتگی روزگار ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار كننده این همایش در سی‌ام آذر ماه سال جاری است
.
فرماندار گناباد نیز گفت: اگر علامه بهلول درست معرفی شود تاثیرات محیطی و محلی خوبی بر جای خواهد گذاشت
.
محمد صفایی افزود: انسان‌ها نیاز به الگو دارند و این الگو اگر قابل دسترس باشد، می‌تواند در تغییر رفتار موثرتر باشد و علامه بهلول یكی از الگوهاست.

وی با بیان اینكه اكثر مردم زهد و تقوای مرحوم بهلول را از نزدیك لمس كردند، ادامه داد: تقریبا با هركدام از شخصیت‌های مطرح كشور صحبت می‌كنیم خاطراتی از زهد و تقوی علامه بهلول در ذهن دارد اما مكتوب نشده است كه بخشی از همایش به دنبال این كار است

پنج شنبه 2/2/1389 - 22:23 - 0 تشکر 196841

استاندار تاکید کرد:معرفی شخصیت بهلول گنابادی نیاز جامعه امروز است

استاندار خراسان رضوی در دیدار با مسئولین همایش بهلول گفت: معرفی شخصیت بهلول به عنوان شخصیتی عالم و اندیشمند نیاز جامعه امروز است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرهنگی و مذهبی شهرستان گناباد به نقل از فارس ، محمود صلاحی در دیدار‌ با مسئولان برگزاری همایش بزرگداشت علامه بهلول شگفتی روزگار كه اواخر آذر ماه سال جاری در شهرستان گناباد برگزار می‌شود، ضمن اشاره به شخصیت منحصر به فرد این عالم برجسته افزود: تمام جنبه‌های زندگی ایشان ارزشمند است.
وی مقاومت و پایداری علامه بهلول در مشكلات را ویژگی برجسته این عالم دینی معرفی كرد و اظهار داشت: شخصیت این علامه حتی برای هم نسل‌های ایشان هم ناشناخته مانده است و وظیفه ماست تا وی را آنچنان كه بوده به جامعه معرفی كنیم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینكه مسئولان برگزاری این همایش در معرفی علامه بهلول به دنبال شخصیت‌سازی نباشند، افزود: مسئولان باید با به دست آوردن شناخت كامل به معرفی ایشان بپردازند.
وی با تاكید بر حمایت مادی و معنوی استانداری از این همایش خاطرنشان كرد: فرماندار شهرستان گناباد نماینده استانداری در همایش بزرگداشت علامه بهلول خواهد بود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با استقبال از پیشنهاد مسئولان شهرستان گناباد مبنی بر تاسیس بنیادی به نام بنیاد بهلول تصریح كرد: این بنیاد باید با حضور فرهیختگان و علاقه‌مندان به این شخصیت برجسته و به‌صورت خصوصی تشكیل شود كه مورد حمایت دولت نیز قرار خواهد گرفت.
وی ابزار امیدواری كرد؛ مسئولان شهرستان گناباد با توجه به پیشینه تاریخی و وجود علمای اندیشمند بتوانند به بهانه برگزاری همایش بزرگداشت علامه بهلول كار علمی و تحقیقی اصولی در راستای معرفی عرفان حقیقی انجام دهند.
فرماندار گناباد نیز در این جلسه گفت: امور مربوطه به برگزاری همایش بزرگداشت علامه بهلول از اوایل سال گذشته پیگیری شده و توافقاتی در این زمینه صورت گرفته است.
محمد صفایی با بیان اینكه این همایش با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراكز علمی و دانشگاهی برگزار می‌شود، افزود: هدف از برگزاری همایش بزرگداشت علامه بهلول شناسایی شخصیت ایشان است.
وی توانمندی شهرستان گناباد برای برگزاری همایش‌های مختلف در سطح ملی را خوب ارزیابی كرده و اظهارداشت: در نظر داریم تا معرفی شخصیت بهلول منحصر به روز برگزاری همایش نشده و به یك جریان فرهنگی تبدیل شود.

پنج شنبه 2/2/1389 - 22:25 - 0 تشکر 196843


فرماندار گناباد در نشست خبری در رابطه با همایش بهلول گفت:همایش بهلول شگفتی روزگار سی ام آذر ماه سال جاری توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

 محمد صفایی پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت "بر گزاری همایش بهلول شگفتی روزگار" که قرار است در 30 آذر سال جاری بر گزار شود گفت : اکثر مردم زهد و تقوی مرحوم بهلول را از نزدیک لمس کرده اند
وی اضافه کرد : تقریبا با هرکدم از شخصیتهای مطرح کشور صحبت می کنیم خاطراتی از زهد و تقوی علامه بهلول در ذهن دارندولی مکتوب نشده است که بخشی از همایش بدنبال این کار است .
فرماندار گناباد در خصوص ارگانهایی که در بر گزاری همایش بهلول همکاری دارند گفت :استاندار خراسان رضوی قول هر گونه همکاری را به بر گزار کنندگان این همایش داده اند .
وی اضافه کرد :اگر علامه بهلول درست معرفی بشود تاثیرات محیطی ومحلی خوبی خواهد گذاشت.
دبیر همایش بهلول نیز دراین نشست گفت :یکی از اهداف بر گزاری همایش تعریف دقیق این بزرگوار است چرا که در مورد ایشان افراط و تفریط زیادی صورت گرفته است
حجت الاسلام رضا مدنی افزود : اساس شناخت ابعاد وجودی بهلول بایدبر اساس پیام مقام معظم رهبری صورت گیرد .
وی ادامه داد :بهلول در یک مظلومیت تاریخی قرار گرفته است و دراین همایش سعی خواهد شد که جنبه تاریخی این شخصیت و نقش وی در تارخ معاصر شناخته شود .
وی ادامه داد :علامه بهول حدود یکصد هزار بیت شعر سروده است که به قول بسیاری از ادبا این اشعار از نظر فنی در سطح بسیار بالایی قرار دارد .
وی گفت :هنوز این اشعار چاپ نشده است و سعی شده است که این اشعار که به صورت پراکنده در دست افراد می باشد جمع آوری و چاپ شود.
وی با شاره به حضور شخصیتهای مطرح کشور در ساختار تشکیلاتی این همایش گفت : حضرت آیه الله خزعلی رییس شورای شیاست گذاری این همایش را بر عهده دارند و این نشان دهنده اهمیت بر گزاری این همایش دارد .
وی ادامه داد :وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی ، شهرادی تهران ،استانداری خراسان رضوی ،معاونت فرهنگی دانشگاه آزا د اسلامی ، منطقه 9دانشگاه آزاد اسلامی ، اداره کل صدا و سیمای خراسان رضوی و کلیه نهادهای شهرستان گناباد در بر گزاری این همایش همکاری دارند .

شنبه 15/3/1389 - 12:41 - 0 تشکر 204064

حداد عادل: «شیخ بهلول» قهرمان كربلای گوهر‌شاد است

رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در  دانشگاه امام صادق عنوان کرد: در ظاهر، «بهلول» در ماجرای قیام مسجد گوهرشاد شكست خورده است، اما در باطن امر، به دلیل ماندگاری مبارزه وی در اذهان، می‌توان او را قهرمان كربلای گوهر‌شاد دانست.

سخنرانی حداد عادل در بزرگداشت شیخ محمد تقی بهلول

دکترحداد عادل، كه در هم اندیشی بزرگداشت علامه ‌محمدتقی بهلول صحبت می‌كرد، گفت: هر كس آن بزرگوار را دیده باشد، او را تحسین می‌كند و وظیفه دانشگاه است كه وی را به نسل جوان امروز معرفی كند.
وی با تأكید بر اینكه تصویر و تصور خود را از مرحوم بهلول بیان می‌كند، گفت: با شكست توطئه كشف حجاب و سقوط رضاخان، زنان محجبه ایرانی از كابوسی هولناك رهایی یافتند.
وی با ذكر خاطره‌ای از مرحوم رضا روزبه كه از غیرتمندان دینی بود، گفت: ایشان متولد سال 1330 است كه در واقعه كشف حجاب نوجوانی 13 ـ 14 ساله ساكن زنجان بوده است. وی تعریف می‌كرد كه در این واقعه، زنان متدین همچون مادران فرزند از دست داده، می‌گریستند و به دنبال پناهگاه و مفرّی برای مخفی‌شدن از پاسبانان بودند.

حداد عادل با اشاره به خاطره خود از دیدار شیخ عبدالحسن حدائق در 43 سال پیش گفت: ایشان مجتهدی فرزانه در شیراز بود و از زمانی كه فرمان كشف حجاب صادر شد، پای خود را از منزل بیرون نگذاشت تا مبادا زن مسلمان را بدون حجاب ببیند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به قیام اسطوره‌ای بهلول در مسجد گوهرشاد گفت: این اقدام چنان شجاعت و ابهتی را می‌طلبید كه با شنیدن نام بهلول و مبارزه وی با توطئه كشف حجاب، قهرمانی اسطوره‌ای و ماور‌ائی در ذهنمان تداعی می‌شد،

تا اینكه در اواخر دهه 50 با شنیدن این نكته كه بهلول، امام‌جماعت مسجدی در خیابان گرگان تهران است، برای دیدن وی مشتاق شدند.
وی با بیان این كه توفیق دیدار مرحوم بهلول در اواخر سال 79 و در مكه مكرمه نصیب‌اش شده است، گفت: با دیدن بهلول متوجه شدم؛ «خوبان فراوان دیده‌ام، اما تو چیز دیگری» و درك شخصیت این انسان وارسته، برایم بسیار دشوار است.

حداد عادل با پیشنهاد برگزاری دو همایش جداگانه با موضوعات «بهلول و كشف حجاب» و «بهلول و عرفان‌های كاذب» گفت: ای كاش محورهای همایش «بهلول، شگفتی روزگار» از یكدیگر جدا بود و در دو همایش جداگانه به صورت مفصل بدان پرداخته می‌شد.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینكه پدر شهید مطهری در واقعه گوهرشاد دستگیر و زندانی شده است گفت: این نكته را با خواندن كتاب «خاطرات سیاسی سید محمدعلی شوشتری» كه به بیان خاطرات و وقایع ماجرای مسجد گوهرشاد می‌پردازد، دریافت كردم. به دلیل جذابیت و دارا بودن نكات بكر، دو نسخه از این كتاب را به رهبر معظم انقلاب و آیت‌الله واعظ طبسی نیز هدیه داده‌ام.

حداد عادل، «حجاب» را نماد و علامت جهانی مسلمانی دانست و گفت: اگر امروز از من بپرسند كه نماد و نشانه‌های اسلام و مسلمانی چیست، «حجاب» را معرفی می‌كنم. همانطور كه صلیب، ستاره‌ داوود و بودا؛ نماد آئین‌‌های مسیحیت، یهودیت و بودیسم است، یك زن محجبه نیز نماد اسلام است. من وجود محاسن و داشتن ریش را نشانه مذهبی بودن و مسلمانی نمی‌دانم، چرا كه «ماركس» هم دارای محاسنی بلند مرتب و منظم بود.
این استاد دانشگاه با اشاره به سال‌های آخر دوران رژیم پهلوی گفت: من در سه سالی كه در دانشگاه تهران در سال 1343 درس می‌خواندم، حتی یك دختر دانشجوی چادری ندیدم و این فضای حاكم در مركز تحصیلات عالی كشور بود. اما در اواخر حكومت پهلوی یعنی در سال 56 در كنار دختران بی‌حجاب، گروه‌گروه دختران دانشجوی محجبه را می‌دیدم.
حدادعادل در پایان تصریح كرد: هیچ یك از به اصطلاح روشنفكران و حمایت‌كنندگان از دموكراسی غربی، به اعتبار نقض حقوق بشر، واقعه كشف حجاب را نقد نكرده است. بنابر این اگر موضوع بی‌دینی و زیر پا گذاشتن دموكراسی مطرح باشد، بسیاری از روشنفكران آن زمان حاضر بودند چشم خود را به روی فقدان آزادی و نقض حقوق بشر ببندد.

شنبه 15/3/1389 - 12:45 - 0 تشکر 204065

آیت‌الله خزعلی: مرحوم بهلول از اعجوبه‌های تاریخ اسلام است

خبرگزاری فارس: رئیس شورای سیاست‌گذاری همایش «بهلول، شگفتی روزگار» ضمن معرفی سه اعجوبه تاریخی گفت: پس از ابوالعلا معرّی و كربلایی كاظم ساروقی، شیخ بهلول از اعجوبه‌های روزگار است.


به گزارش خبرنگار آئین‌ و اندیشه فارس، دومین سخنران همایش بزرگداشت شیخ‌ محمدتقی بهلول، آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی بود كه به بیان سخنانی در خصوص این عالم وارسته پرداخت.
رئیس شورای سیاست‌گذاری همایش «بهلول، شگفتی روزگار» در ابتدای سخنان خود، مرحوم حاج شیخ‌ محمد‌تقی بهلول گنابادی را از اعجوبه‌های روزگار خواند و گفت: اگر در دنیا افرادی شبیه به مرحوم بهلول وجود داشت، نمی‌توانستیم او را «اعجوبه» بنامیم، اما خصائص و خصائلی در آن مرحوم وجود دارد كه او را نادر و اعجوبه ساخته است.
وی، خلقت عالم را جزء عجایب خواند و گفت: خلق انسان با بیش از 12 میلیون رشته عصبی و خلافت وی در زمین، از عجایب است، اما چون تعداد آن در كره زمین بسیار است، برای ما عادی جلوه می‌كند، اما از همین انسان‌ها اگر شخصی دارای ویژگی‌های خاص باشد، او را اعجوبه می‌نامند.
وی یكی از اعجوبه‌های انسانی را با اشاره به آیه 279 سوره بقره، «عزیر» خواند و گفت: خداوند یكی از پیامبران الهی را 100 سال می‌راند و هنگامی كه وی بار دیگر به اذن خدا زنده شد، آب و طعام او دست نخورده و سالم باقی مانده بود و این از عجایب روزگار است.
آیت‌الله خزعلی، انقلاب اسلامی و شكست آمریكا در واقعه طبس را از دیگر عجایب زمانه كنونی خواند و گفت: در جنگ تحمیلی، تحولات و عجایب بسیاری را شاهد بودیم. حتی امروزه كه به اكتشافات، اختراعات و تكنولوژی‌های بسیار دست پیدا كرده‌ایم، هنوز برخی در تعجب و حیرت فرو مانده‌اند.
وی در معرفی 3 اعجوبه در تاریخ اسلام از «ابوالعلا معرّی» نام برد و گفت: این شاعر بزرگ، اشعاری در نكوهش زمانه دارد. وی هنگامی كه به ملاقات سید‌مرتضی رفت، از تظاهر به فضل برخی جاهلان و برعكس، گلایه كرد. حتی در تاریخ نقل است كه ناخودآگاه پای شخصی را لگد كرد و آن شخص عصبانی شد و وی را «سگ» نامید. معری در پاسخ گفت: «سگ، كسی است كه نتواند 70 نام برای آن برشمرد»، یعنی علم وی به اندازه‌ای بود كه برای حیوان پستی همچون «سگ» 70 نام می‌دانست.

سخنرانی آیت الله خزعلی در بزرگداشت شیخ محمد تقی بهلول

آیت‌الله خزعلی، كربلایی كاظم ساروقی را اعجوبه دوم معرفی كرد و گفت: كربلایی كاظم كسی بود كه ذره‌ای در پرداخت زكات كوتاهی نمی‌كرد و رعایت دقیق احكام خداوند و موازین شرعی باعث شد وی به طور ناگهان حافظ كل قرآن شود. مرحوم كربلایی كاظم ساروقی را در سال 1332 در حوزه علمیه ملاقات كردم و به من گفت كه كلمات قرآنی را نورانی می‌بیند. وی حتی حروفی كه با نیت قرآن و غیر قرآن نوشته می‌شد، از یكدیگر تشخیص می‌داد.
عضو خبرگان رهبری، اعجوبه سوم را مرحوم «بهلول» معرفی كرد و گفت: این مرد عارف و زاهد، شبی را در منزل ما مهمان بود و فردای آن شب ـ در عین كهنسالی ـ پیاده به قصد امام‌زاده داوود حركت كرد. این مرد، 105 سال از خدا عمر گرفت و این در حالی بود كه غذای وی در اغلب اوقات، تنها نان و ماست بود.
خزعلی با اشاره به دوران مبارزاتی مرحوم بهلول گفت: وی نزدیك به 3 دهه در زندان‌های نمناك و پر از ساس (حشره‌ای كه انسان را می‌گزد) افغانستان سپری كرد. وی حافظه عجیبی داشت و شعر بسیار رثایی در خصوص حضرت زهرا (س) دارد كه انسان را با خواندن آن به گریه وا می‌دارد.
وی در پایان تصریح كرد: امیدوارم باز هم چنین اعجوبه‌هایی را در این كره خاكی ملاقات كنیم و البته یادمان نرود كه خودمان نیز به دلیل «آدم بودن»، اعجوبه هستیم. صفای باطن و خلوص نفس، انسان را به مقام و مرتبتی از اعجاز می‌رساند.

شنبه 15/3/1389 - 12:48 - 0 تشکر 204066

مدنی: «بهلول گنابادی» یك جریان زلال فرهنگی است

خبرگزاری فارس: دبیر علمی همایش «بهلول؛ شگفتی روزگار» با تأكید بر اینكه شیخ محمدتقی بهلول، یك الگوی كامل ایرانی ـ اسلامی است، گفت: باید شیخ بهلول را به عنوان یك جریان زلال فرهنگی در روزگار كنونی معرفی كنیم.



به گزارش خبرنگار آئین‌ و اندیشه فارس، مراسم بزرگداشت«شیخ ‌محمد‌تقی بهلول» شب گذشته در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.
در ابتدای این همایش كه با همكاری فرهنگ‌سرای خاوران برگزار شد، فرزاد هوشیار، رئیس این فرهنگ‌سرا به بیان سخنانی در مورد شخصیت مبارز و معنوی مرحوم بهلول پرداخت.
وی با تأكید بر این كه شیخ محمدتقی بهلول می‌تواند الگوی مناسبی به عنوان یك شهروند اسلامی باشد، گفت: امروز در شهرداری تهران به دنبال ارائه یك الگوی مناسب زندگی ایرانی ـ‌ اسلامی هستیم و مرحوم علامه بهلول، این ویژگی را دارا است.
وی با دعوت از دانشجویان و جوانان برای عضویت و شركت در كارگروه‌های مربوطه به این همایش گفت: شعر و ادبیات، فیلم‌وسینما و قناعت ساده‌زیستی از كارگروه‌هایی است كه دانشجویان با عضویت در آن می‌توانند آثار خود را برای همایش اصلی كه در آذرماه با عنوان «بهلول، شگفتی‌ روزگار ما»‌ در گناباد، زادگاه این عارف مجاهد آماده سازند.
هوشیار در پایان سخنان خود تصریح كرد:‌ حجاب و عفاف، مبارزات علامه بهلول،‌ تاریخ شفاهی زندگی مرحوم بهلول و عرفان از جمله موضوعات مورد توجه در همایش مذكور است.

همایش «بهلول؛ شگفتی روزگار» 30 آذرماه سال جاری در گناباد برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا مدنی، مدیرحوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد و دبیر علمی همایش «بهلول، شگفتی روزگار» ضمن تأكید بر استمرار برگزاری چنین همایش‌هایی گفت: معمولاً یك انسان به عنوان شخصیتی بزرگ به تاریخ نمی‌پیوندد، مگر اینكه زمان نسبتاً زیادی از مرگ وی گذشته باشد. اما برخی شخصیت‌های وارسته از جمله مرحوم شیخ محمدتقی بهلول، از جمله نوادر افرادی هستند كه هنوز چند سال از ارتحالش نگذشته، وی را به عنوان یك نماد و جریان فرهنگی معرفی می‌كنند.
وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص علامه بهلول گفت:‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص این عالم و روحانی برجسته فرموده‌اند: «ایشان حق بزرگی بر گردن انقلاب دارند. (بهلول) یكی از شگفتی‌های روزگار ما بوده است».
دبیر علمی همایش «بهلول، شگفتی روزگار» در مود اهداف برگزاری این همایش گفت: قصد داریم؛ بهلول به عنوان یك جریان زلال فرهنگی در این روزگار ـ كه استواری در جریان صحیح و سالم دینی در زندگی مشكل است ـ تبدیل شود.
رئیس حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد شیخ بهلول را الگویی برای قناعت و صرفه‌جویی خواند و گفت: رهبر معظم انقلاب سال 1389 را به عنوان همت و كار مضاعف نامگذاری كردند و مرحوم بهلول را به جرأت می‌توان نمادی از همت و تلاش مضاعف دانست.
مدنی در خصوص تأكیدات مرحوم بهلول در مورد حجاب و عفاف گفت: علامه بهلول در مخالفت با ماجرای كشف حجاب نقش پررنگی داشت و به گفته خود، عمری را در تكریم جایگاه حجاب و عفاف در جامعه سر كرده است.
وی تصریح كرد: برای اینكه بهلول به عنوان یك الگوی كامل ایرانی ـ اسلامی در كشور مطرح شود، سی‌ام آذرماه سال جاری كه مصادف با یكصد و دهمین سال تولد مرحوم بهلول است را به عنوان نقطه عطفی در این جریان، مدنظر داریم و این موضوع و میمنت عدد 110 را به فال نیك می‌گیریم و قصد برگزاری 110 نشست تخصصی در دانشگاه‌های كشور را داریم.
مدنی با تأكید بر اینكه در حوزه دانش‌آموزی نیز 110 مسابقه داستان‌نویسی، شعر‌سرایی و ساخت نماهنگ، در نظر گرفته شده است، ادامه داد:. همچنین گزیده 110 مقاله برتر اساتید و محققان نیز در دست چاپ است. انتشار 110 كتاب در موضوعات مرتبط با این همایش در طول 5 سال نیز در دستور كار قرار دارد.
دبیر علمی همایش «بهلول؛ شگفتی روزگار» با بیان اینكه در حوزه خارج كشور و در كشورهایی همچون مصر، هند، افغانستان و عراق نیز فعالیت‌هایی در تكریم شیخ بهلول انجام خواهد گرفت، افزود: مرحوم بهلول 25 سال از عمر شریف خود را در زندان‌های افغانستان سپری كرد و امیدواریم تأثیر مبارزات وی در این كشور، نگاشته و ثبت شود.
مدنی با ابراز امیدواری كرد؛ 110 اثر هنری و ادبی با موضوع شیخ بهلول مورد حمایت قرار گیرد و خاظرنشان كرد: در زمان برگزاری همایش نمایشگاه كتابی با حضور 400 ناشر برگزیده نیز برگزار خواهد شد. ضمن اینكه در روز همایش از 110اندیشمند و 110 اثر برگزیده نیز تقدیر به عمل می‌آید.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.