• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1591)
سه شنبه 17/1/1389 - 13:53 -0 تشکر 193211
فواید شکلات های تلخ در سلامت قلب

 فواید شکلا ت های تلخ در سلا مت قلب 
 

کاکائو ماده ای تلخ مزه است که از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آید.
دانه های کاکائو از نظر طعم، تلخی و عطر با هم متفاوت اند و گران  ترین نوع کاکائو از دانه های درخت کرئیولو به دست می آید که تلخی آن نسبت به سایر کاکائوها خیلی کمتر است و تنها 10 درصد شکلات های دنیا با استفاده از این نوع کاکائو تهیه می شود.
جالب است بدانید که در نوع مرغوب شکلات ها، تنها 10 درصد کاکائو به کار می رود.
به طور کلی شکلات ها را به سه دسته، تلخ، شیری و سفید تقسیم می کنند:
- شکلات های تلخ بدون شیر هستند.
- شکلات های شیری حاوی سیر، شکر و وانیل اند.
- در شکلات سفید تنها از چربی دانه کاکائو استفاده می شود.
برای طعم دادن به شکلات نیز از اسانس های پرتقال، توت فرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده می شود.

فواید شکلات

تحقیقات جدید نشان داده است شکلات برای سلامت قلب مفید است و مانع از لخته شدن خون می شود. کلسترول خون را تنظیم کرده و به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از التهاب و نابودی سلول ها جلوگیری می کند.
از طرف دیگر مصرف روزانه 30 گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد وسبب افزایش حافظه نیز می شود.
این ماده خوراکی لذیذ می تواند روند سخت شدن عروق در افراد سیگاری را نیز کند نماید.
جالب است بدانید تئوبرومین موجود در شکلات در داروهای ضدسرفه استفاده می شود و خوردن شکلات تلخ می تواند دفعات سرفه و تاثیر سو»  آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش  دهد.
شیر کاکائو نیز سبب سرحالی و تقویت عضلات می شود و برای ورزشکاران بسیار مفید است.
و اما بشنوید از مضرات  شکلا ت
فراموش نکنید قند و چربی موجود در شکلات می تواند سبب چاقی و افزایش کلسترول خون شود، پس در صورت مصرف آن باید چربی و قند سایر غذاها را کاهش دهید.
چربی زیاد می تواند برای افرادی که اضافه وزن دارند، بیماران کلیوی و افراد مبتلا به فشارخون بالا خطرناک باشد.
همچنین شکلات کافئین  دارد و محرک اعصاب است به همین خاطر توصیه می شود در مصرف آن زیاده روی نکنید.

سه نکته شکلاتی

1- بهترین دما برای نگهداری شکلات 15 تا 18 درجه سانتی گراد است.
2- شکلات را باید دور از تابش مستقیم نور آفتاب، در ظرف دربسته و در جای خشک نگه دارید.
3- شکلات جاذب بو است و نباید مواد غذایی با بوی تند را در مجاورت آن قرار دهید.
منبع: آکا ایران

برو به انجمن
فعالترین ها در هفته گذشته
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.