• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن معارف > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
معارف (بازدید: 9144)
سه شنبه 3/1/1389 - 8:38 -0 تشکر 191259
*چرا گوشت خوک حرام است؟و بی عفّتی اروپا از چیست؟*

بسم الله الرّحمن الرّحیم

 

*******************************************

 

خوک علاوه بر میکروبی که به نام «تنیاسلیوم»در گوشت او وجود دارد و از میکروب های پرده داری است که به حرارت جوشیدن از بین نمی رود و با هضم معده پرده از بین رفته و میکروب آزاد می شود و تولید مرض می کند،در امور جنسی نیز خیلی بی بند و بار است.گویا دارای مرض «سادیسم»(1)می باشد،و غالباً خوک های نر بعد از این که از ماده ی خود استفاده کردند،آنها را به پیش سایر خوک های نر می برند،و از استفاده ی جنسی سایر خوک ها احساس لذّت می کنند.

 

آری!این خاصیت در گوشت خوک(طبق قانون توارث،و مؤثّر بودن غذا در روحیات و معنویات)روحیه ی مردم اروپا را عوض کرده و حس غیرت و ناموس را در آنها کشته است.

 

و برای همین جهت رهبران دین ما راضی نمی شوند که نوزاد مسلمان از شیر مادری که گوشت خوک می خورد پرورش بیابد و بالأخره شیر خاصیت معکوس خود را ببخشد.و طبق همین جهت در تاریخ نوشته شده است که:

چرا بُخت النّصر مادرش را کشت؟

و یا

چرا حضرت موسی(علیه السّلام)سینه ی زنان دیگر-جز مادر خود را-نپذیرفت؟

و...

 

__________________________________________________

(1)سادیسم:مرضی که از اذیت کردن معشوقه و دیدن آن با دیگران لذّت برند.

__________________________________________________

منبع:

کتاب خواسته های بشر

تألیف دانشمند معظّم علی مشکینی نجفی

با اندکی تلخیص و تصرّف

 

 

 

 

 

 

 

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

سه شنبه 3/1/1389 - 18:35 - 0 تشکر 191315

خدا را شكر كه اسلام این حیوان را حرام كرده وووو اینكه اصلا حیوان كثیفی است بدور از همه حرفها

به وبلاگ من سر بزنيد
http://www.bia2allthing.mihanblog.com
درضمن منو با اسم (دختر بابا )ميتونيد تو گوگل پيدا كنيد
سه شنبه 3/1/1389 - 23:57 - 0 تشکر 191378

بسم الله
با سلام
مطلب خوبی بود
اما یه پرسش ؟
اگه با کمک فن آوری های پیش رفته بتونن این خصوصیت رو از گوشت خوک بگیرن آیا حرمت گوشت خوک از بین میره؟؟

چهارشنبه 4/1/1389 - 12:31 - 0 تشکر 191425

من تو این جور مسائل معمولا به سایتهای خارجی هم سر میزنم ببینم آیا نوشته ها بر اساس شواهد علمی هستش یا نه ! چند تا سایت رفتم و حرف شما رو تایید کردند ، البته در حرام بودن این گوشت از نظر علمی و شرعی شکی ندارم ، فقط می خواستم توضیحی بدم : در برخی موارد مثلا میزان چربی این گوشت هم از نظر پزشکی مناسب خوردن نیست و البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که از نظر سلامتی به طور کل گوشت قرمز به هیچ وجه گوشت مناسبی به حساب نمی آید ، و بهتر است از گوشت حیوانات حلال گوشت که گوشت قرمز دارند هم کمتر استفاده کنیم .

چهارشنبه 4/1/1389 - 17:26 - 0 تشکر 191462

sadra2554 گفته است :
[quote=sadra2554;391884;191378]بسم الله
با سلام
مطلب خوبی بود
اما یه پرسش ؟
اگه با کمک فن آوری های پیش رفته بتونن این خصوصیت رو از گوشت خوک بگیرن آیا حرمت گوشت خوک از بین میره؟؟

برخی از مصادیق حرام چنانچه مصداقیت خود را از دست دهند از حرمت خارج می گردنند مانند شطرنج که حرمت آن به دلیل آن بود که ابزار قمار به حساب می آمد و زمانی که دیگر مصداق و ابزار قمار نباشد، خوب دیگر حرام نیست(البته اختلاف فتوا وجود دارد) ولی آیا دلیل حرام بودن خوک فقط به دلیل بیماری زا بودن آن است؟ خوک ذاتا نجس است و با هیج چیزی هم پاک نمی شود و پس حرام است و مجوزی برای خوردن وجود ندارد. 

چهارشنبه 4/1/1389 - 21:27 - 0 تشکر 191505

mohsenkhosro گفته است :
[quote=mohsenkhosro;240810;191425]من تو این جور مسائل معمولا به سایتهای خارجی هم سر میزنم ببینم آیا نوشته ها بر اساس شواهد علمی هستش یا نه ! چند تا سایت رفتم و حرف شما رو تایید کردند ، البته در حرام بودن این گوشت از نظر علمی و شرعی شکی ندارم ، فقط می خواستم توضیحی بدم : در برخی موارد مثلا میزان چربی این گوشت هم از نظر پزشکی مناسب خوردن نیست و البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که از نظر سلامتی به طور کل گوشت قرمز به هیچ وجه گوشت مناسبی به حساب نمی آید ، و بهتر است از گوشت حیوانات حلال گوشت که گوشت قرمز دارند هم کمتر استفاده کنیم .

بسم الله

 با سلام

میگم خوب میشه اگه چندتا مطلب از این سایت ها  هم بذارید

پنج شنبه 5/1/1389 - 0:19 - 0 تشکر 191527

خیلی جالب بود
ممنون

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 5/1/1389 - 2:16 - 0 تشکر 191544

sadra2554 گفته است :
[quote=sadra2554;391884;191378]بسم الله
با سلام
مطلب خوبی بود
اما یه پرسش ؟
اگه با کمک فن آوری های پیش رفته بتونن این خصوصیت رو از گوشت خوک بگیرن آیا حرمت گوشت خوک از بین میره؟؟

با سلام.

همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن حرمت گوشت خوک محدود به چند دلیل نمی شه و خوک کلّاً یک حیوان نجاست خواره که در اصطلاح علمی "پیکا"نامیده میشه.علاوه بر اینها خوک دارای چند مرض دیگه مثل بیماری های مشترک با انسان(زانوز)،داشتن چربی فوق العاده زیاد در بدن،داشتن کرم تربشن،و...هست و بعید می دونم بشه با اصلاح ژنتیکی تمامی این خصوصیات منفی رو ازین حیوان گرفت.

به فرض محال هم که بشه همه ی این بیماری های جسمی این حیوان رو اصلاح کرد،ولی خوک دارای یک بیماری روحی بسیار خطرناکه و اون شهوتران بودنشه.جالبه که خود اروپائیا وقتی میخوان به آدم شهوترانی توهین کنن بهش میگن خوک و جالب تر اینه که همین تشبیه رو از کتاب مقدّسشون(انجیل) گرفتن که در اونجا شیاطین و شهوت پرستان به خوک تشبیه شده اند!

حال با توجّه به تأثیری که غذاها در جسم و روح آدمی دارن،به نظرم حتّی اگر مصرف کنندگان گوشت خوک داری امراض جسمانی هم نشن،مبتلا شدن به بی عفّتی،بی غیرتی،شهوترانی،و این قبیل بیماری های روحی بسی بدتر از بدترین امراض جسمانی است.

و فکر نکنم بشه با تجهیزات پزشکی و علمی این خصوصیت خوک رو ازش گرفت.

جایی از امام رضا(ع)می خوندم که مهمترین حکمت حرمت گوشت خوک رو همین شهوت ران بودنش ذکر فرموده بودن.

با سپاس

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

پنج شنبه 5/1/1389 - 13:14 - 0 تشکر 191565

گفتم این و هم از دیدگاه قرآن كریم بذارم. 

چرا قرآن گوشت خوک را حرام شمرده است؟

قرآن کریم، انواع غذاها را که برای جسم و روح انسان مفید بوده و ذائقه‌ی او را نیز ارضاء کرده حلال شمرده است، و از طرفی انسان را از خوردن غذاهای مضر و پلید نهی می‌کند.

ممنوعیت از غذاهای غیربهداشتی و تنفرآمیز یکی از خدمات دین الهی به بشریت است، زیرا در شرایطی که میکروب کشف نشده بود و اثرات غذاهای پلید در بوجود آوردن بیماری‌ها روشن نبود، آنها را ممنوع اعلام کرده و این خدمت بزرگی در جهت سلامتی انسان‌ها می‌باشد.

یکی از حیوان‌هایی که مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار گرفته است گوشت خوک می‌باشد که در قرآن از آن به «لحم خنزیر» یاد شده است:

{إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَیْکُمُ الْمَیْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنْزِیرِ وَ…} ؛

خدا، تنها (خوردن) مردار و خون و گوشت خوک و آنچه را که به هنگام سربریدن نام غیرخدا بران بانگ زده شده حرام کرده است.

که مضمون این آیه، در چهار سوره‌ی قرآن آمده است و علت تاکید قرآن بر این مطلب، همان اهمیت موضوع و خطرات جسمی و روحی مصرف گوشت خوک و نیز آلودگی جامعه‌ی بشری به آن است به طوری که هنوز در برخی کشورهای جهان به ویژه اروپا و آمریکا گوشت خوک جزء غذاهای رسمی آنها قرار دارد.

حال می خواهم به حکمت حرام شمردن گوشت خوک بپردازیم :

برخی صاحب نظران در مورد حرمت گوشت خوک به برخی از حکمت‌های قرآن اشاره کرده‌اند که بعضی از آن موارد را در اینجا می‌آوریم و برای آگاهی بیشتر از این موضوع منابعی را جهت مطالعه معرفی می‌کنیم:

در مورد فلسفه‌ی حرمت گوشت خوک از دو جهت می‌توان سخن گفت:

الف) تأثیرات روحی و روانی گوشت خوک:

خوک حتی نزد اروپائیان که از گوشت آن می‌خورند سمبل بی‌غیرتی است وحیوانی کثیف است. خوک در امور جنسی فوق العاده بی‌تفاوت و لا أبالی است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات که از نظر علمی ثابت شده است، تاثیراین غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است.

یکی از نویسندگان می‌نویسد: خوک غیرت ناموسی ندارد و جفت خود را درمعرض خوک‌های نر دیگر قرار می‌دهد و حتی از این کار لذت هم می‌برد، که این صفات در گوشتش هم تاثیراتی دارد از این جهت اشخاصی که از آن تغذیه می‌کند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا می‌کنند.

ب) ضررهای بهداشتی و بیماری‌هایی که توسط خوک به انسان منتقل می‌شود: برخی بیماری‌ها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است:

۱) اسهال خونی؛

۲) یرقان عفونی؛

۳) انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌نماید؛

۴) بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه‌های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود؛

تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت‌ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک می‌باشد

۵) خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میکروب‌هاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌کند.

اما برخی بیماری‌ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوک است از جمله:

۱) »کرم کدوی خوک» که درعضلات و مغز خوک یافت می‌شود که انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌کند.

۲) »تری شینوز» این نیز کرم دیگری است که باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراکنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و … می‌شود که تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است

۳) استفاده از گوشت خوک، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می‌اندازد.

ناگفته نماند که در کشورهای اسلامی در اثر مبارزه‌ی جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمی‌شود و لذا پیامدهای آن نیز کمتر به چشم می‌آید، اما در کشورهای غربی اروپا، آمریکا این ممنوعیت اعمال نمی‌شود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می‌گزینند؛ حتی در برخی از کشورها مثل برخی قسمت‌های روسیه در اثر شیوع بیماری‌های مربوط به

گوشت خوک (کرم ترکین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام کرده‌اند و همچنین بیماری کرم کدوی خوک به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در کشورهای اسلامی که گوشت خوک مصرف نمی‌کنند به ندرت دیده می‌شود.

● نتیجه

حکمت تحریم گوشت خوک را می‌توان پیشگیری از زیان مترتب بر گوشت خوک شمرد ولی این ضررهای بهداشتی و اخلاقی فقط می‌تواند به عنوان فلسفه و حکمت این حکم مطرح شود ـ نه علت انحصاری آن ـ و هنوز باید منتظر کشفیات جدید علمی در این باره باشیم.پس حرام‌ها و حلال‌های خداوند دارای مصلحت‌ها و حکمت‌هایی است که با پیشرفت علوم بدان‌ها بیشتر پی می‌بریم. به عبارت دیگر قرآن به برخی نکات اشاره می‌کند که علوم پزشکی و عقل آدمیان درصدر اسلم آنها را کشف نکرده بود که نمونه‌ی آن همین تحریم گوشت خوک است که برخی از مضرات و حکمت‌های آن اشاره شد.

منابع جهت مطالعه بیشتر:
- تفاسیر قرآن ذیل آیه‌های یاد شده از جمله نمونه، ج ۱، ص ۵۸۶.
- پژوهشی در اعجاز علمی قرآن، دکتر محمدعلی رضایی اصفهانی.
- طب در قرآن، دکتر عبدالحمید دیاب و دکتر احمد قرقوز.
- اسلام پزشک بی‌دارو، احمد امین شیرازی.
- آموزه‌های تندرستی در قرآن، حسن رضا رضایی.
- بقره / ۱۷۳، مائده / ۳، انعام / ۱۴۵، نحل / ۱۱۵.
- تفسیر نمونه، ج ۱، ص ۵۸۶.
فلسفة احکام، احمد اهتمام، ص ۱۶۲، به نقل از پژوهشی در اعجاز علمی قرآن، دکتر محمدعلی رضایی‌اصفهانی، ص ۳۲۱، ج ۲.
- طب در قرآن، دکتر عبدالحمید دیاب و دکتر قرقوز، ص ۱۴۶ ـ ۱۴۷.
- فلسفة احکام، ص ۱۶۱ ـ ۱۶۲.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
پنج شنبه 5/1/1389 - 23:6 - 0 تشکر 191621

با سلام.

از این توضیحات خوب شما دوست گرامی سپاسگزارم.

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.