ماکارونیهای موجود در بازار به دو دسته تقسیم میشوند: ماکارونیهای خشک و تازه. ماکارونیهای خشک که به صورت رشتهای یا در اشکال گوناگون در دسترس هستند را میتوان 20 تا 24 ماه در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد ولی ماکارونیهای تازه که بیشتر با نامهای راویولی، تورتلینی و کانلونی معرفی میشوند را میتوان تنها 2 تا 4 ماه در فریزر نگهداری کرد و باید برای تهیهشان به بخش مواد پروتئینی فروشگاههای مواد غذایی مراجعه کرد. اگر قصد دارید اطلاعاتتان را درباره انواع مختلف ماکارونیها افزایش دهید، با ما همراه شوید: