• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن حوزه علميه > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
حوزه علميه (بازدید: 1311)
جمعه 30/11/1388 - 7:31 -0 تشکر 183759
ورزش و حوزه

با سلام

 

حجت الاسلام بابک شاه منصوری در گفت وگو با مرکز خبرحوزه، با اشاره به ضرورت ورزش برای حفظ سلامتی روح و بدن اظهارداشت: بعد از 20 سال تحصیل درحوزه، وقتی دوران بازدهی می‌رسد، عموم طلاب قند و چربی خون بالا و ناراحتی های استخوانی و مفصلی دارند و حتی دچار نرمی استخوان می شوند که از بی تحرکی نشات می گیرد، لذا روزی 25 دقیقه نرمش برای بدن لازم است.

وی گفت: دستورات و آموزه‌های دینی بر ورزش‌های سالم و نشاط آوری همچنون شنا،‌ تیر اندازی و اسب سواری و ... تاکید فراوان داشته و حوزه‌های علمیه نیز باید در این راستا اهتمام جدی داشته باشند.

عضو کمیته ورزش باستانی طلاب پیشنهاد کرد با هماهنگی مدیریت حوزه و مدیران مدارس علمیه روزی 25 دقیقه طلاب را به امرورزش و نرمش به صورت مداوم تشویق کنند تا گام موثری در بهبود وضعیت جسمانی طلاب برداشته شود و جایگاه حقیقی و حقوقی نیز در امر ورزش طلاب تعریف شود.

وی تصریح کرد: ورزش بستر بسیار خوبی برای تقویت فرهنگ است و یکی از عوامل جذب نوجوانان و جوانان به دستورات دینی است و طلاب با ورود به این عرصه می‌توانند هم پای ورزش به تبلیغ دین بپردازند و جوانان را جذب ارزش‌های دینی کنند.

حجت‌الاسلام شاه‌منصوری گفت: در سال 83 به کمک حجت‌الاسلام اصغر قرائتی، رییس کمیته باستانی طلاب قم، ورزش باستانی را در ورزشگاه شهید حیدریان با تاسیس زورخانه شهید فهمیده آغاز کرده و در دو دوره مسابقات باستانی کشور، که در اصفهان و قم برگزار شد بهترین مقام‌ را کسب کرد.

وی تاکید کرد: بیش از سی سال از عدم حضور استان قم در مسابقات باستانی می‌گذشت که در اولین حضور طلاب، در ورزش باستانی استان و شرکت در مسابقات، 12 مدال طلا کسب کردند و در تاریخ ورزش استان بی نظیر بوده و طلاب نام خود را در ورزش استان قم ماندگار کردند.

حجت‌الاسلام شاه منصوری با اشاره به انگیزه های مختلف برای ورود به ورزش باستانی و ادامه آن در حد قهرمانی اظهارداشت: در سال 68 در سن 14 سالگی با برادران میرشاکی که بعد ها به درجه رفیع شهادت رسیدند، آشنا‌ و هم پای آنها ورزش کشتی و باستانی را دنبال کردم و بیشترین انگیزه من برای انتخاب ورزش باستانی، الگو برداری از رفتار و منش این دو برادر بوده است، البته پدرم نیز به این ورزش علاقه داشته و مشوق من بود.

وی افزود: یکی از دلایلی که انگیزه من را برای رسیدن به قهرمانی دراین رشته تقویت می کرد، فعالیت های  فرهنگی این دو برادر بود که ورزش را با معنویت همراه کرده و با برگزاری دعا، مناجات و عزاداری، سبب جذب جوانان زیادی به ورزش شده بودند.

عضو کمیته ورزش باستانی طلاب قم ادامه داد: درشهرستان الیگودرز تحت اشراف دو استاد بزرگ، سید یحیی میرشاکی و حاج قاسم قُلیان ورزش باستانی را تعلیم دیدم و بعد از اتمام دوران راهنمایی به اراک عزیمت کرده و در کنار دروس مقدمات حوزه، این ورزش را تحت اشراف یکی از بزرگان ورزش باستانی، آقای علی محمد نوروزی تکمیل کردم و بعد از چندی به قم عزیمت کردم.

حجت‌الاسلام شاه منصوری با اشاره به افتخارات و مقام های قهرمانی خود در مسابقات کشوری اظهارداشت: در دوره اول مسابقات، در رشته چرخِ چمنی مقام اول، در رشته های چرخِ تیز و میانداری مقام دوم و در رشته کباده مقام سوم را کسب و در دوره دوم مسابقات در سه رشته، مقام اول را کسب کرده و مدال طلای مسابقات را دریافت کردم.

عضو کمیته ورزش باستانی طلاب بیان داشت: تاکنون 12 دوره قهرمانی کسب کرده و در سال 84 دوره مربیگری دیدم و در سال 85 حکم مربیگری درجه سه گرفتم و در ورزش کشتی نیز مقام های زیادی کسب کردم و درکنار این رشته ها، دان دو کاراته و مدرک بین المللی دارم.

عضو موسس کمیته ورزش طلاب عنوان کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی، رییس جامعه المصطفی کمک های شایانی به ورزش باستانی استان داشته و اکنون حجت الاسلام والمسلمین محامی مسئول ورزش باستانی کمیته طلاب می باشند که طلاب ایرانی و غیر ایرانی را به این ورزش جذب کرده اند.

وی بیان داشت: طلاب و روحانیون علاقه مند به ورزش باستانی می توانند به صورت رایگان با مراجعه به زورخانه شهید فهمیده ورزشگاه شهید حیدریان قم ثبت نام کرده و در روز های زوج به ورزش باستانی بپردازند.

حجت الاسلام شاه منصوری درپایان خاطرنشان کرد: مسئولین امر ورزش و مسائل فرهنگی طلاب ،‌عنایت ویژه ای به ورزش های سالم داشته باشند و ورزش هایی چون ورزش باستانی که تاثیر فراوانی در تربیت دارد را در ورزش حوزه جای دهند چون این ورزش در روح و روان و اخلاق تاثیرگذار است و ورزشی است که با صلوات شروع می شود و با سلام به امام زمان(عج) به پایان می رسد و دائما در آن ذکر اهل بیت(ع) است و ضمن تقویت جسم معنوی طلاب و سلامت اخلاق جامعه را تقویت می کند و در اخلاق جامعه تاثیر گذار است.

 

به نقل از حوزه نیوز 

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.