• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1518)
پنج شنبه 29/11/1388 - 15:28 -0 تشکر 183542
tebe sonaty

طب سنتی

سبوس گندم به عنوان ملین سبوس گندم به عنوان ملین

طبق مطالعه ای كه دانشمند انگلیسی دكتر دنیس بوركیت پدر نظریه مربوط به آثار شفا بخش الیاف سبوس گندم ، نموده است ، ساكنین كشورهای غربی از نظر وضع دفع و حجم مدفوع غالبا نارسایی دارند

 

سبوس گندم داروی شفا بخش یبوست است و مطلقا هیچ ماده یا دارویی در این مورد رقیب سبوس گندم نیست . سبوس گندم موجب می شود مدفوع نرم و سنگین و قالبی شده و بسرعت و براحتی از كولون خارج و سلامت روده بزرگ را تضمین می نماید . برای مقایسه بین آثار سبوس گندم و سایر الیاف گیاهی موجود در سبزی ها و میوه ها در مبارزه با یبوست و تنظیم شكل و وضع و سهولت دفع مدفوع ، گروهی از دانشمندان متخصص در آثار شفابخش الیاف گیاهی به سرپرستی دكتر جان – اچ – كمینگس در مركز مطالعات تغذیه كلینیك دان در كمبریج  انگلستان ، 19 نفر مرد سالم را تحت بررسی قرار داده و در رژیم غذای آنها انواع خوراكی ها شامل سبوس متراكم ، هویج ، كلم و سیب وارد نموده و مشاهده كردند که الیاف گیاهی سبزی ها و میوه ها البته خوب وموثر می باشند . ولی از نظر ایجاد لیست همه در ردیف پایینتر از سبوس گندم قرار دارند . در این بررسی ها نتیجه گرفتند كه اگر در هر روز معادل 7/1 اونس ( حدود سه چهارم ظرفیت یك لیوان متوسط ) سبوس متراكم كارخانجات ارد سازی خورده شود ،  به طور كلی وزن مدفوع دو برابر می شود وبرای این كه نظیر چنین اثری آب خوردن نان ایجاد شود لازم است 14 قطعه از بریده های نان گندم كامل كه سبوس آرد ان گفته نشده ویا 5/4 پیمانه هویج پخته یا 5 پیمانه كلم پخته و یا 11 سیب خورده شود ( هر پیمانه تقریبا معادل ظرفیت یك لیوان متوسط است. ) ملاحظه می شود در عین حال كه سبز ها و میوه ها موثرند ولی با سبوس گندم قابل مقایسه نیستند و خاصیت سبوس گندم از این جهت عالی است.

 

طبق مطالعه ای كه دانشمند انگلیسی دكتر دنیس بوركیت پدر نظریه مربوط به آثار شفا بخش الیاف سبوس گندم ، نموده است ، ساكنین كشورهای غربی از نظر وضع دفع و حجم مدفوع غالبا نارسایی دارند و حجم مدفوع آنها باید به طور متوسط دو برابر شود. دكتر دنیس می گوید اهالی كشورهای آفریقا و هند كه بیشتر از خوراكی های دارای الیاف گیاهی استفاده میكنند و غالبا مواد خوراكی را تصفیه نمی كنندو می خورند معمولا به بیماری های مربوط به روده و دفع  مبتلا نمی شوند ، وزن مدفوع روزانه آنها به طور متوسط 500 – 300 گرم است و طول مدت تبدیل مواد غذایی به مدفوع در مسیر از دهان تا ركتوم و دفع كامل حدود 38 – 30 ساعت می باشد. در صورتیكه وزن متوسط مدفوع در مورد اهالی كشورهای غربی كمی بیش از 100 گرم و مدت ترانزیت از دهان تا ركتوم و دفع كامل برای اشخاص سالم و بالغ حدود 3 روز و در اشخاص مسن حتی تا 2 هفته است و این دلیل استفاده از مواد غذایی تصفیه شده مانند آرد سفید بدون سبوس  ، برنج سفید و نظایر آن است.

 

در حال حاضر چطور عمل می شود .

در حال حاضر در تعدادی از كلینیكها و آسایشگاهها و بیمارستانها داروهای ملین را كنار گذارده و سبوس گندم را جانشین آن كرده اند. در یك آزمایش در بیمارستان عمومی برایتون ، پزشكان بیمارستان ، برای پسران وبیماران ناتوان مبتلا به یبوست مزمن ، روزانه 15 گرم سبوس گندم به غذای آنها كه شامل سیب زمینی – سوپ – غلات و سایر انواع غذاها میشد ، اضافه نمودند ، این آزمایش بخصوص درمورد مردان  آثار عملی مفیدی داشت . همین طور در یك آسایشگاه در نیو جرسی مصرف حدود 15 گرم سبوس گندم مخلوط با آرد جو دوسر در روز یبوست مزمن بیماران را تا حدود 60 درصد درمان كرده است.

.com/fa.parsiteb

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.