• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1490)
جمعه 16/11/1388 - 11:4 -0 تشکر 180303
توجه‌-‌یادآوری به همه ما؛ مسئولیت و عمل

بعد از نام و یاد خدا، و پیروان راستینش. چند روز پیش بخشی از مسلسل عنوان‌های "؟؟؟؟/تذکر" آمد. با این‌وجود بر خداوند* خوشایند نبود که من آنجا جوابی بگذارم.

 

آقای سیدْ فلانی(«موسـویِ» بعد از محمدرضا)، دارای دو نوع جایگاه هستند :  شهروندی و انقلابی. ایشان به یکی از علل نه‌چندان انقلابی چند روز دستگیر شده‌اند؛ شاید بتوان ازشان به ایرانی مسلمان یاد کرد[توضیحاتی در« انقلاب فرهنگی» نیز آمده] و حقوق شهروندیشان در جای خود هست مشابه من و شما. یک وقت هست ما پا بر مرزهای مسئولیت‌های شهروندی می‌نهیم. حق‌ستانی آن به‌مقدار یک فرد عادی‌است. گاهی هست از مسئولیت دولتی‌-‌ملی‌ـ‌به‌طورمستقیم‌ـ جهت منافع خلاف بهره گرفته می‌شود

در حالی که وابسته به ایرانیم، از ایران به غیرایران خدمت می‌کنیم

 جایگاه کسب شده در نظام مقابل نظام به‌کار گرفته می‌شود**.

 

البته آن‌چه آمد به رده‌ی ایشان ختم نمی‌شود. برخی که ـ‌‌که برای فریب خود و پارس‌هاـ بر ایرانی ‌بودن خود پا می‌فشارند. مزدور و حقوق‌بگیر ـ‌با یا بدون واسطه‌‌ـ ایالات متحده هستند. اینها اگر عملشان پست‌تر از «سید» نباشد،  برتری‌ای نیز نسبت به«میر حسینِ» پس از محمدرضا(اشاره به نام) نخواهد داشت.

 

بااین وجود از این جهت که شروع‌کننده و سخن‌گوی غوغا بوده‌اند جرمشان کامل است، همان‌طور آنکه خداوند جزای عمل زشت «سیدها» را نیز دوبرابر افراد دیگر پاسخ می‌دهد.

 

 

به آنچه آمد بپیوندید:

 

آخرین بند سخن آخِر امام را اگر نخوانده‌اید مرور کنید:

من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسى و اسلام نمایى بعضى افراد ذكرى از آنان كرده و تمجیدى نموده‏ام، كه بعد فهمیدم از دغلبازى آنان اغفال شده‏ام. آن تمجیدها در حالى بود كه خود را به جمهورى اسلامى متعهد و وفادار مى‏نمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هركس حال فعلى او است ـ‌(آخر نرم‌افزار صحیفه‌امام – بنیاد تنظیم و نشر آثار).

 

بد نیست سخنان " مجیدرضا فولادی " را نیز بشنوید به‌همراه سخنانی در «انقلاب فرهنگی».

 

 

گاهی به حضرت سید روح‌الله موسوی تهمت زده‌می‌شود و پیوسته سخنانی برای تضعیف راستی.

 می‌گویند خدایا ما را مدیون خون شهدا قرار مده. حال آن‌که آن چون پدر و مادر حقی‌است برگردن؛ می‌خواهید کردام حق را می‌پوشانید(؟)

این را هم بدانید که برخی سخنان ولی(غیر از بعضی تهمت‌هایی که به‌ایشان می‌زنند) با نگاهی به اجتماع ایراد می‌شود. سخنی نیست ولی درزوغ‌زنی و تخریب، جوابتان نیست! آن‌چه اکنون بر زمین مانده گردن مجریان و حامیان ـ عمد و با غیر قصد است ـ چه آن‌که، غفلت خودساخته کمک بود.

 خداوند می‌گفت:

ثم بعثنا من بعدهم موسى بآیاتنا إلى فرعون وملئه فظلموا بها فانظر کیف کان عاقبة المفسدین . . .

 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

*نه خدایی که از شما پیروی می‌کند؛ که  خداوندی که مبانی محکم عملی‌-‌اخلاقی دارد!

** پیشوای ایرانی‌خامنه‌ای چنین گفتند[با اشاره به سردمداران و توده‌ی اصلاحات] که معارضه‌ای ملی را به مقابله‌ای با نظام و مبانی نظام بدل کردید؛ به غرب پشت‌گرم شده‌بودید.

جمعه 16/11/1388 - 18:19 - 0 تشکر 180376

سلام

من کاملا متوجه منظور شما نشدم مخصوصا سطور اولیه /اما احساس کردم که اشاراتی به موسوی شده بود.

من شخصا اسم موسوی را هم تا چند ماه قبل از انتخابات نشنیده بودم و حتی تصوری ایشان را هم ندیده بود/ بعدها از خودم پرسیدم میرحسین که 8 سال پرتلاطم و سخت دوران دفاع مقدس را نخست وزیر بوده و عملا مدیریت بخش عظیمی از کشور را داشته (در آن دوران ها اختیارات نخست وزیر در کارهای کشوری و عملیانی زیادتر بوده است) چرا من نمی شناسم !چرا حتی یک بار هم اسمی از آن مرد در صداوسیما ندیدم و نشنیدم !چرا موسوی سانسور بوده؟؟من بنی صر و بازرگان را در تلوزیون دیدم ولی موسوی را ندیدم!

این متن از سایت الف(آقای توکلی) است:(تقریبا" یک سال قبل)

انتشار اولین گفت و گوی رسانه ای و پایان دو دهه سکوت مدیری که در سخت ترین شرایط، مسوولیت مهار هزاران بحران را در اداره امور عمومی کشور عهده دار بوده است، بسیار پر معناست.
او اکنون به همان اندازه در شکست سکوت خود مصمم است که در آن دو دهه سکوت مصمم  بود. میر حسین موسوی بی تردید نمونه ای منحصر به فرد در تاریخ سیاست ورزی ایرانی است که در اوج اقبال عمومی، سکوت را به تقسیم کردن اعتماد مردم با دیگر صاحبان قدرت ترجیح داد.

همچنان که سکوت 20 ساله او ناگفته هایی بسیار دارد، یک دهه مدیریت او بر کشوری که در اولین سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هزاران بحران اقتصادی و اجرایی را همزمان با جنگ تجربه کرده است، ناگفته هایی شگفت دارد.

او از پیچیدگی های رصد کردن امور اجرایی و مدیریت تأمین نیازهای اقتصادی کشور در شرایط سخت جنگ سخن می گوید. گویی اتاق نخست وزیر ،اتاق مدیریت بحران کشور بوده است.

نخست وزیر برای نخستین بار از پیچیدگی ها و دشواری های فرآیند تدوین سناریوی های فوق محرمانه مدیریت بحران در اداره امور عمومی در دهه نخست پرده برمی دارد، سناریوهایی که گاه تنها 9 نسخه از آن تدوین شد...

.. قدرت اداره مهندس موسوی به معنای قدرت اداره کشور با کمتر از 5 میلیارد دلار درآمد ارزی و به تعبیری کمتر از 8 درصد درآمد برخی از سال های کنونی است، به گونه ای باورنکردنی بسیاری از شاخص های اقتصادی ای که حاصل مدیریت او در اوج جنگ و بحران اقتصادی کشور است، در مقایسه با دوران پس از جنگ موفق ترند، اما اولین گزاره های میرحسین برای روایت سازوکار های اداره امور عمومی در دهه نخست، توصیف موفقیت های خود و تیم کارشناسانش نیست؛ او از «مدیریت یك ملت بر خود» سخن می گوید. میرحسین با ادبیاتی ساده و صادقانه به توصیف مفهوم جامعه شناختی "سرمایه اجتماعی" و نقش آن در مدیریت بحران های دهه نخست می پردازد که خود حاصل تحولی عمیق در مناسبات دولت - ملت در دهه نخست است.

ادامه متن و مصاحبه را در سایت الف می توانید بخوانید./توصیه می کنم بخوانید خاطراتی است زیبا و نگفته از زمان جنگ بدون هیچ مسئله ی سیاسی

(http://alef.ir/content/view/39335/)

-----------

البته این سانسور کماکان ادامه دارد:

علی بابایی مدیر مسوول انتشارات امید فردا از شرکت در بیست وسومین نمایشگاه کتاب بین المللی تهران در اردیبهشت ماه سال 89 محروم شد.

به گزارش روزنامه مردم سالاری، در پی اعتراض مدیر مسوول انتشارات امید فردا -که نویسنده مجموعه ده جلدی «۲۵ سال در ایران چه گذشت؟ از بازرگان تا خاتمی» است- مبنی بر ممانعت از قرار گرفتن تصویر میرحسین موسوی نخست وزیر دوران جنگ بر روی جلد نهم این مجموعه و توقیف و جلوگیری از توزیع آن از سوی حراست و اداره کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلا می و اطلا ع رسانی داوود علی بابایی مدیر مسوول انتشارات امید فردا به رسانه های جمعی و گروهی، نشریات وسایت های اینترنتی، ناشر مذکور از شرکت در بیست وسومین نمایشگاه کتاب بین المللی تهران در اردیبهشت ماه سال ۸۹ محروم شد.

----------

من اکثر سایت های اینترنتی خبری را بررسی می کنم از رجا و فارس تا بی بی سی / از بیانیه های موسوی تعبیرهای مختلفی می شود تفسیرهای گوناگون- در همین انجن درباره بیانیه ها و مصاحبه های ایشان تحلیل ها نگاشته شد --آیا می شود با خواندن آنها مواضع و عملکرد موسوی را ارزیابی کرد؟ آیا هر کدام از این سایت ها با گرایش سیاسی خود آن را تدوین نمی کنند؟؟ باز هم می گویم  موسوی را باید بدون واسطه دید ! دوستان این اشتباه است برای دیدن مصاحبه موسوی به سایت رجانیوز و شبکه ایران و روزنامه وزین کیهان مراجعه کرد!!!

در این مدت دیدم که موسوی نه اشراف بود نه دزد بود نه رانت خوار بود نه غرب زده بود نه شرق زده  موسوی تنها یک گناه داشت:

بی گناهی کم گناهی نیست دردیوان عشق *** یوسف ازدامان پاک خود به زندان رفته است

---

 مرا شمسی شبیه مولوی است
دل آرایی که آرایش قوی است
یکی پرسید شمست کیست . گقتم
همانا میر حسین موسوی است

موسوی موسوی است!

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

جمعه 16/11/1388 - 18:34 - 0 تشکر 180379

یک مطلب بدون منبع و بدون قبل و بعد آن جمله از آیت الله خامنه ای ذکر کردید که توجه شما را به این متن جلب می کنم.(من حساب سران اصلاحات و تفکر اصلاحات را از کل مجموعی موسوم یا به اصطلاح اصلاحات جدا می بینم)

قسمتی از سخنان رهبری در آخرین روز دولت سید محمد خاتمی 10 مرداد1384

..من این نكته را هم مورد تأكید قرار بدهم. همان‏طور كه اشاره كردند، خوشبختانه دولت شما در ماه‏هاى آخر دچار ركود نشد - ما این را شاهد هستیم - تا روزهاى آخر كار كردید؛ و این جاى تشكر و قدردانى دارد. علاوه بر این‏كه لازم است از زحمات شما در طول سالهاى متمادى تشكر و قدردانى كنم، این را هم بخصوص لازم است بگویم و ذكر كنم كه شما كار را ادامه دادید و پیش بردید. در روزهاى آخر و هفته‏هاى آخر، كارهاى خوبى در بخش‏هاى مختلف انجام گرفت،كه نشان‏دهنده‏ى زنده بودن دولت بود. امیدواریم همیشه همین‏طور باشد. اگر ما از قدرتى كه در اختیار یك مسؤول قرار مى‏گیرد، براى خدا و خدمت به مردم استفاده كنیم، این قدرت مى‏شود نعمت؛ اما اگر براى اهداف شخصى از آن استفاده كنیم، همین قدرت مى‏شود نقمت و مایه‏ى انحطاط و سقوط ارزش‏هاى انسانى در درون خود انسان؛ انعكاس‏اش هم در جامعه و در میان مردم ظاهر خواهد شد. قدرت، هدف نیست؛ وسیله‏یى است براى این‏كه انسان بتواند به اهداف والا برسد. هر قدمى در راه خدمت، ما را به این اهداف نزدیك مى‏كند.

لازم است از شخص جناب آقاى خاتمى هم صمیمانه تشكر كنم. این را به شما دوستان بگویم، به خود ایشان هم شاید بارها گفته‏ام؛ در طول هشت سالى كه ما با ایشان به‏طور مستمر و مداوم در ارتباط بودیم، رفاقت و صمیمیت ما با ایشان روزافزون بوده؛ خدا را شكر. الان پیوند عاطفى و محبت‏آمیزى كه بین بنده و آقاى خاتمى هست، از آنچه در هشت سال پیش بوده، بمراتب مستحكم‏تر است؛ و این ناشى از خصوصیاتى است كه من در این مدت در ایشان حس كردم. تدین و پایبندى و نجابت و روحیه‏ى نجیب ذاتىِ ایشان واقعاً جزو امتیازات و خصال برجسته در ایشان است. ایشان در این مدت تلاش متراكمى انجام دادند؛ ما شاهد بودیم و مى‏دیدیم. در مقاطع زمانى مختلف، كشور و دولت و مسؤولان با حوادثى مواجه شدند، و ایشان در یكى از حساس‏ترین مراكز این مواجهه قرار داشتند و صبر و تحمل كردند؛ ان‏شاءاللَّه خداى متعال اجر این صبر و تحمل را خواهد داد.

در میان خصوصیات ایشان، اگر من بخواهم روى یكى از آنها تكیه كنم، این است كه ایشان در همه‏ى این مدت، دشمنانى را كه كمین كرده و خیز برداشته بودند، ناامید كردند. خیلى‏ها از سال 76 - از اول تشكیل این دولت - مى‏خواستند آقاى خاتمى را در موضع مقابله و مواجهه‏ى با نظام قرار دهند؛ خیلى هم تلاش كردند؛ ما شاهد بودیم. البته ریشه و مبنا و سلسله‏جنبان این تلاشها در بیرون از این مرزهاست؛ منتها كسانى هم متأسفانه همان انگیزه‏هاى فاسد و پلید را در داخل انعكاس مى‏دادند. خیلى تلاش كردند، اما آقاى خاتمى حقیقتاً مقاومت كردند. آن روزى كه ایشان اعلام كردند وقتى مى‏گویم «جامعه‏ى مدنى»، مراد من مدینةالنبى است - كه اتفاقاً دیروز یا پریروز در یكى از صحبتهاى ایشان من این را خواندم - خیلى خلاف انتظار بعضى‏ها شد؛ لذا به ایشان حمله كردند و فشار آوردند.

...

من همیشه در این مدت شماها را دعا كرده‏ام. آقاى خاتمى را حداقل در هر شبانه‏روز یك بار دعا كرده‏ام؛ یعنى در تمام این مدت شاید هیچ شب و روزى نبوده كه من شخص ایشان را دعا نكنم. بقیه‏ى مسؤولان و دیگران را هم همیشه دعا كرده‏ام و باز هم دعا خواهم كرد. دعا كنیم كه خداى متعال این كشور و این ملت و این نظام را روزبه‏روز به اهداف خودش نزدیكتر كند و اقتدارى را كه شایسته‏ى این كشور و این ملت است، به او ارزانى بدارد؛ و همین‏طور هم خواهد شد؛ این را من تردید ندارم.

اگر ما این كشور را با ده سال پیش و بیست سال پیش مقایسه كنیم، خواهیم دید كه پیشرفت‏هاى بسیار زیادى داشته‏ایم؛ و این چیزى است كه دشمنان این كشور و این نظام و این انقلاب نه توقع‏اش را داشتند و نه این را مى‏پسندیدند؛ هر چه هم از دستشان برآمده، انجام داده‏اند. الان هم ما را زیاد تهدید مى‏كنند. اخم و روتُرش كردن نسبت به ما از سوى قدرت‏طلبان و انحصارطلبان جهانى دایمى است و ما هم با تمام قدرت راه خود را به صورت پیوسته، با توكل به خدا و با امید به نیروى ذاتى این كشور ان‏شاءاللَّه ادامه خواهیم داد و پیش خواهیم رفت؛ من در این خصوص هیچ تردیدى ندارم.

چشم‏اندازها براى ما روشن است. در طول این مدت توطئه‏هاى دشمن یكى پس از دیگرى خنثى شده است. دشمنان، توطئه‏هاى سیاسى و فرهنگى و فشارهاى گوناگون سیاسى و اقتصادى داشتند؛ اینها به بركت همت و تلاش شما و امثال شماها خنثى شده است؛ بعد از این هم به توفیق الهى همین‏طور خواهد بود.

امیدواریم خداى متعال براى همه‏ى شما، همه‏ى ما و براى این كشور خیر مقدر بفرماید و توفیق دهد تا بتوانیم ان‏شاءاللَّه وظایفمان را هر روز بهتر از گذشته انجام دهیم.

والسّلام علیكم و رحمةاللَّه و بركاته‏

منبع سایت اطلاع رسانی معظم له:

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3299

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

شنبه 17/11/1388 - 17:25 - 0 تشکر 180628

فهم برخی اشارات بعد از شناخت صحیح ولی‌فقیه میسرتر است. حضرت پیشوا خامنه‌ای جمعه بعد از انتخابات *در سخنانی بیان فرمود که بخواهید یا نخواهید خون‌های ریخته‌شده عهده‌ی شماست.

ایران - دوشنبه 88/09/23

...آن کسی که برای اسلام، انقلاب و امام کار می‌کند، به محض این که ببیند حرف و حرکت او موجب ایجاد جهت‌گیری بر ضد اصول شده، بلافاصله متنبه می‌شود [شما برای اسلام و انقلاب کار نمی‌کنید ـ پس به اصولش پایبند نیستید ـ پس برای منافع خارجی خدمت می‌کنید، چرا که «بلافاصله متنبه» نشدید] و مسیر خود را اصلاح می‌کند اما چرا این آقایان متنبه نمی‌شوند؟ ایشان خاطرنشان کردند: وقتی از اصلی‌ترین شعار جمهوری اسلامی، یعنی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، اسلام آن حذف می‌شود، آقایان باید به خود بیایند و بفهمند که راه غلطی را می‌روند، وقتی در روز قدس که اساس آن برای دفاع از فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی است، به نفع رژیم غاصب و برضد فلسطین شعار داده می‌شود، باید متنبه شوند و تبری خود را از این جریان اعلام کنند.رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: چرا هنگامی که سران ظلم و استکبار که مظهر آن امریکا، فرانسه و انگلیس است از آنها حمایت می‌کنند، متنبه نمی‌شوند. چرا هنگامی که افراد فاسد فراری و سلطنت‌طلب و توده‌ای از آنها حمایت می‌کنند، به خود نمی‌آیند و متوجه نمی‌شوند که مسیر آنها غلط و اشتباه است؟[…] این برادران سابق[اصل لفظ: «دیروز»ـ ناقل اشتباه آورده. که در چنین گفتمانی به استفاده‌ی متداول، به معنی انفکاک از گذشته به‌کار می‌رود و به‌تلویح: شما امروز برادر ما نیستید] ما که اسم و رسم خود را مدیون انقلاب اسلامی هستند، چرا به خود نمی‌آیند و چرا نمی‌بینند که دشمنان انقلاب و امام چگونه از سخنان و اقدامات آنان خوشحالند. ...

خبرگزاری جمهوری اسلامی ۰۶/۱۱/۸۸

... در اوائل انقلاب برخی افراد و جریانها كه مدعی روشنفكری و طرفداری از رای مردم و خلق بودند و شعار دموكراسی می‌دادند در مقابل خلقی كه نظام اسلامی را با بهای سنگینی برسر كار آورده و« به آن رای داده بودند»، ایستادند و با مردم مقابله مسلحانه كردند. این جریانها ابتدا با سخنان روشنفكرانه به مبانی امام ( ره) و جمهوری اسلامی اعتراض كردند و سپس به تدریج میدان مبارزه فكری و سیاسی را به میدان مبارزه مسلحانه و اغتشاش گری تبدیل و برای مردم و مسئولان در زمان جنگ مزاحمت ایجاد كردند.  در آن زمان با لطف و هدایت الهی، مردم در صحنه حاضر شدند و همه توطئه‌ها را خنثی كردند. البته «این به معنای تمام شدن توطئه‌ها نبود ولی مهم آن بود كه مردم بیدار و در صحنه حاضر بودند و به حركت خود تا به امروز ادامه دادند».  در این جبهه همواره دو خطای فاحش وجود داشته است، نخست آنكه خود را بالاتر از مردم می‌دانستند و دوم آنكه به دشمنان ملت دل بسته بودند. نتیجه بالاتر دانستن خود، از مردم، این می‌شود كه اگر مردم در یك حركت قانونی، اقدام و یا انتخابی كردند، معارضان در مخالفت با اقدام مردم آن را عوام گرایی و مردم را عوام می‌خوانند.  در طول سی سال گذشته دولت امریكا و رژیم صهیونیستی و صهیونیستهای دنیا، دشمن ترین دشمنان ملت ایران بوده اند و امروز هم حقاً و انصافاً دشمن ترین دشمنان هستند و دل بستن به این دشمنان خطای بزرگی است. […]مهمترین وظیفه آحاد مردم و مسئولان به ویژه جوانان و افرادی كه سخن آنان در میان مردم تاثیرگذار است، حفظ احساس مسئولیت حضور در صحنه است.  امروز هیچكس نباید بگوید من تكلیف و مسئولیتی ندارم بلكه همه باید در دفاع از نظام جمهوری اسلامی كه دفاع از اسلام، حقوق مردم و عزت كشور است، احساس مسئولیت كنند.  «مردم همواره این احساس مسئولیت را به اثبات رسانده‌اند كه نمونه واضح آن راهپیمایی نهم دی بود» و در۲۲بهمن نیز مردم حضور، آمادگی و سرزندگی خود را همچون گذشته نشان خواهند داد.  ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

* رو به هیئت تجدیدنظر و آشوب‌کنندگان بی‌مدرک؛ چه آن‌که کسی که برحق است با دعوت‌به تخریب، و تجلیل از آشوب‌کنندگان ره نمی‌پیماید ـ بعدها با نیامدن موسوی و کروبی برای ارایه دلیل تقلب ( باوجود دارا بودن بیشترین ناظرها برای آقای سید موسوی) منظر رفتارهایشان روشن‌تر شد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.