• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1844)
سه شنبه 13/11/1388 - 14:38 -0 تشکر 179705
داستان سلاح های هسته ای

 

آنچه كه در زیر بیان می شود، نظر شخصی بنده است و خوشحال می شویم كه دوستان نظرات و انتقادات خود را بیان كنند.

بنده فكر می كنم كشورهای غربی، در درجه اول به سه گزاره معتقد هستند:

 

 

1. كشورهایی كه سلاح هسته ای داشتند و دارند، باید كماكان این سلاح ها را داشته باشند.

 

2. كشورهایی كه این سلاح ها را ندارند، در آینده هم نباید داشته باشند.

 

3. كشورهایی كه سلاح های هسته ای ندارند، باید سلاح های متعارف (غیر هسته ای و غیر شیمیایی و غیر میكروبی و غیر فسفری و امثال این ها) كه كارآمدتر از سلاح های متعارف كشور های غربی باشد، در اختیار نداشته باشند.

 

 

بنده فكر می كنم كشورهای غربی نگران برنامه صلح آمیز هسته ای ما نیستند، زیرا زمامداران این كشورها به حدی مغرور و خود بزرگ بین هستند، كه حتی تصور این را هم نمی كنند كه روزی ایران رقیب جدی در عرصه ساخت نیروگاه یا سایر تولیدات صلح آمیز هسته ای باشد.

در واقع نگرانی جدی آن ها این است كه ما می گوییم: _ دوران سلاح های هسته ای به پایان رسیده است._ كه البته واقعیت هم همین است، امروزه رسانه های عمومی از قبیل اینترنت و شبكه های ماهواره ای و... آنچنان گسترش پیدا كرده است كه عملا هیچ كشوری به خود جرات نمی دهد، علیه كشور دیگری از تسلیحات هسته ای استفاده كند، زیرا در غیر این صورت در واقع سند عقب افتادگی و از دست دادن اعتبار جهانی و منفور بودن خود را امضاء كرده است.

اگر ایالت متحده آمریكا در پایان جنگ جهانی دوم علیه دو شهر كم جمعیت ‍ژاپن از بمب هسته ای استفاده كرد، اولا در آن زمان هیچ كس نمی دانست اصلا سلاح هسته ای چیست، حتی خود ژاپنی هایی هم كه در خط مقدم نبرد بودند، با شنیدن خبر ویران شدن هیروشیما، ابتدا این خبر را باور نمی كردند. و ثانیا در آن دوران رسانه ها تا این حد گسترش پیدا نكرده بودند.

امروزه قدرت نظامی كشورها مستقل از توان هسته ای آنها است. اقتدار یعنی این كه ، با وجود این كه انگلستان سلاح هسته ای دارد و ما نداریم، وقتی سربازان انگلیسی چند ده متر به مرز آبی ما تجاوز می كنند. نیروهای مرزی ما آنها را دستگیر می كنند. و اصلا به این مسئله كه انگلستان یك قدرت هسته ای است، اهمیتی نمی دهند.

كشورهای صاحب سلاح های هسته ای در طول سال ها میلیاردها دلار صرف ساخت و توسعه این تسلیحات كرده اند بنابراین نگرانی آنها طبیعی است، نگران باشند در دورانی قرار بگیرند كه دیگر این سلاح ها در تعیین قدرتمند بودن كشورها جایگاهی نداشته باشند. بالاخره آنها می توانستند این سرمایه گذاری را در زمینه بهداشت، آموزش، صنعت و... انجام دهند، و باید به افكار عمومی خود پاسخگو باشند.

ما فكر می كنیم دوران آن فرارسیده است كه مردم جهان بدانند، اگر كشوری سلاح هسته ای دارد، لازم نیست از او ترسید. افكار عمومی جهان باید بداند ساخت و توسعه و نگهداری تسلیحات هسته ای چیزی جز یك هزینه اضافی گزاف برای كشورهای دارنده نیست.

وقت آن است كه از خود سوال كنیم، چه اهمیتی دارد كه پیمان استارت به پایان رسیده است، فرض كنید امروز قرار است رؤسای جمهور آمریكا و روسیه بنشینند و راجع به تمدید پیمان استارت برای كاهش تسلیحات هسته ای_شان صحبت كنند، فورا می بینیم این مسئله به مهمترین تیتر روزنامه ها و خبرگزاری ها در آن روز تبدیل می شود، باید از خود بپرسیم چرا چنین است؟ وقتی هرگز قرار نیست و نخواهند توانست از سلاح های هسته ای_شان استفاده كنند، چه اهمیتی دارد كه تعداد آنها را كمتر یا بیشتر كنند؟ آیا این مسئله چیزی جز_ یك قدرتمند نشان دادن تو خالی_ است؟

به نظر اینجانب چهارمین گزاره ای كه این كشورها به آن معتقد هستند این است كه:

 

4. ما (كشورهای غربی و شرقی صاحب سلاح های هسته ای) نباید اجازه دهیم كه سلاح های هسته ای به عنوان یك ابزار، از گفتمان قدرت خارج شود، یعنی مردم دنیا كماكان باید چنین تصور كنند كه، كشوری كه سلاح هسته ای دارد، قدرتمند است.

 

 

نظر شما چیست؟

 ما مي توانيم ....

سه شنبه 13/11/1388 - 15:5 - 0 تشکر 179712

هدف وسیله رو توجیه نمیکنه/
مغز متفکر صهیونیست جهانی(که هم ریشه در امریکا داره و انگلستان و غرب) که با جمعیت چند درصدی از جمعیت دنیا بیشترین ثروت دنیا رو در دست دارن و با این ثروت هنگفت (که با استسمار و استعمار هر روز داره بر این ثروت افزوده میشه) برای خودشون رانت ها و گروه هایی رو خریدن و برای هر چه بهتر انجام شدن کار های خودشون دست به هر کاری میزنن/
خودشون به بهانه  حفظ امنیت برای خودشون میخوان که داشته باشن دست به تولید میزنن و روی این برنامه های هسته ای مانور میدن
و این مخالفت ها با یک سری کشور ها جنگ هایی زرگری برای گرفتن امتیاز از اون کشور هاست/
البته این که هر کشوری بخواد بمب هسته ای داشته باشه خطر زیادی هست/
ولی شما به این توجه کنید که در حال حاظر بمب هیدروژنی تولید کردن (که مبانی عملکردش دقیقا فعال و انفعالاتی هست که روی سطح خورشید صورت میگیره یعنی پیوند دو اتم هیدروژن و تبدیل شدن به هلیوم)
این بمب هزاران بار قوی تر از بمب هسته ای هست.
در ضمن هجوم فرهنگی که این ها(نشستن تو دفتر کارشون و)ایجاد کردن و از این راه دارن کشور ها رو به مزرعه های مساعد برای بهره برداری های مختلف خودشون آماده میکنن و استعمار میکنن دیگه چه احتیاجی به جنگ دارن که برای خودشون هم خطر و هم دغدغه ایجاد کنن؟؟؟
این ها از این انرژی هسته ای به عنوان چماق یا همان اهرم فشار برای جنگ های زرگری ، جاسوسی و جنگ تبلیغاتی بر علیه کشور هایی که سر تعظیم براشون فرود نیاوردن، استفاده میکنن.

----------

تو همین اجلاس 1+5 که میخواستن بر علیه ایران تصمیم گیری کنن و چین این اجلاس رو با فرستادن یکی از مشاوران یکی از دیپلمات ها اون هم با ظاهری غیر رسمی(تریپ اسپرت با کتونی و کاپشن کلاه دار قرمز)در واقع به رسمیت نشناخت**و این تحقیر امریکا بود وفرداش امریکا گفت ششو نیم میلیارد دلار سلاح به تایوان میفروشه

به خاطر این که تایوان(همون چین تایپه)، و چین دقیقا مثل کره شمالی و کره جنوبی و... توسط همین سیاسیون و مغز های متفکر گرداننده دنیا به جون هم افتادند

---------------

** در روابط دیپلماتیک رعایت کردن خیلی موارد ریز و درشت مشخص کننده خیلی چیز هاست که دانشجویان مثلا علوم سیاسی 2 واحد مجزا برای این تشریفات و نحوه اجرا و میخونن

يا علي ذاتت ثبوت "قل هولله احد"         نام تو نقشِ نگين امر "الله صمد"

"لَم يَلِد" از مادر گيتي"ولَم يولد" زتو     "لَم يَکن" بعد از نبي مثلت "لَهو کُفوآً احد"

***

حسود کور در خواب و خياله

منو دل کندن از حيدر محاله

شنبه 24/11/1388 - 11:10 - 0 تشکر 182121

رئیس جمهور کشورمان  تصریح کرد: ما سلاح هسته ای را ضدانسانی می دانیم و همه جهان را عاری از سلاح هسته ای می خواهیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آقای احمدی نژاد در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی ان تی وی روسیه افزود : دوران استفاده از سلاح اتمی به پایان رسیده است و امروز دیگر کسی قادر نیست از سلاح هسته‌ای استفاده کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره شرایط و ویژگی های کنونی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی در وهله اول، انقلابی انسانی است که جنبه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را تحت تأثیر خود قرار داده است.

وی انقلاب اسلامی را نگاه جدیدی به زندگی و نگاهی نو به مناسبات انسانی و رفتارهای اجتماعی دانست و افزود: با انقلاب اسلامی، انقلابی در اندیشه ملت ایران اتفاق افتاد و به طور طبیعی دامنه‌اش از مرزهای ایران فراتر رفت.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه انقلاب اسلامی، دستاوردهای بسیار بزرگی تا امروز برای ملت ایران و جامعه بشری داشته است،‌ گفت: سی و یک سال قبل ایران تحت سلطه یک دولت دیکتاتور، خشن و وابسته به غرب بود؛ بسیاری از منافع ملت به جیب بیگانگان می‌رفت و بخش وسیعی از ایران در فقر کامل به سر می‌برد.

وی افزود: شخصیت و حقوق ملت ایران دستخوش تاراج بیگانگان بود؛ مستشاران خارجی بر همه شئون تصمیم‌گیری کشور حاکم بودند و در عین حال ملت ما را هم تحقیر می‌کردند.

 احمدی نژاد گفت: کشورهای سلطه‌گر، ایران را پایگاه امنی برای خود و مکمل سیاست‌های سلطه‌گرانه‌شان در خاورمیانه می‌دانستند و باورشان این بود که ایران طراحی‌های آنها برای تسلط بر خاورمیانه را به خوبی اجرا می‌کند.

وی افزود: ملت ایران بدون اینکه از این نقش‌آفرینی سودی داشته باشد، هزینه‌های سلطه آنها را می‌پرداخت و هیچ‌ جایگاهی در منطقه و جهان نداشت، در حالی که ملت ایران ملتی تمدن‌ساز و تاریخ‌ساز است.

رئیس‌جمهور سهم ملت ایران را در فرهنگ، علم و تمدن جهانی، کم‌نظیر دانست و اظهار داشت: ملت ایران هیچ‌گاه چنین شرایطی را تحمل نمی‌کرد و طبیعی بود که در برابر چنین شرایطی قیام کند و به این واسطه از یک کشور کاملاً وابسته به یک کشور کاملاً مستقل، و از یک کشور دسته دوم و تحت سلطه به یک کشور اثرگذار تبدیل شدیم.

وی افزود: امروز حیثیت، عزت، استقلال و موقعیت ملت ایران با سی و یک سال قبل قابل مقایسه نیست به لحاظ حفظ منافع نیز امروز خود ملت بر منافع و منابعش حاکم است و برای خودش تصمیم می‌گیرد.

احمدی نژاد ادامه داد: به لحاظ علمی نیز روشن است که ایران امروز با سی سال قبل خیلی متفاوت است؛ کشوری که به لحاظ علمی جایگاهی در دنیا نداشت امروز در بسیاری از جنبه‌های علمی در رده‌های اول تا دهم قرار دارد و حتی جزو چند کشور اول دنیاست.

رئیس‌جمهور با اشاره به اثرگذاری ایران در مناسبات جهانی، گفت: امروز ایران به جایی رسیده است که بدون همراهی ایران امکان اداره جهان و خاورمیانه وجود ندارد؛ کسانی که روزی به دنبال این بودند که ایران را محو و ریشه ملت ایران را نابودکنند امروز به شدت به وجود ملت ایران نیازمندند و بدون ملت ایران نمی‌توانند در منطقه حضور پیدا کنند.

وی افزود: امروز یک احساس خودباوری و اقتدار عمیقی در ملت ایران به وجود آمده است که این اقتدار یک اقتدار فرهنگی و انسانی است؛ اقتداری است که در خدمت رفاه، صلح و برادری است.

احمدی نژاد اضافه کرد: اقتدار ملت ایران در خدمت پیشرفت علمی و فرهنگی و ساختن یک کشور است؛ اقتداری است که به دنبال دوستی و صلح با دیگران است.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه نظریه مادی حاکم بر جهان به طور کامل زیر سوال است، گفت: کسانی که با شعار آزادی و حقوق بشر و دموکراسی و البته با معیارهای دوگانه و چندگانه شصت سال، و به تعبیری سیصد سال بر دنیا حاکم بودند امروز به طور کامل زیر سوال هستند و ملت‌های دنیا به دنبال جایگزین می‌گردند.

دکتر احمدی‌نژاد با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی متعلق به همه ملت‌هاست و به یک حزب، طبقه، نژاد یا گروه خاصی تعلق ندارد تصریح کرد: انقلاب اسلامی فریاد فروخفته انسان است که زیر چرخ‌های سلطه و استعمار له شده بود و طبیعی است که همه ملت‌ها احساس انس و قرابتی با این انقلاب دارند.

وی افزود: اگر چه مشکلات فراوانی داشتیم اما امروز انقلاب پرنشاط‌‌تر، پرشورتر و با نیروی پرتوان‌تر از سی و یک سال قبل است؛ علت آن هم این است که یک انقلاب انسانی است.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در منطقه اظهار داشت: ما اصولاً علاقه‌مندیم که همه دنیا عاری از سلاح هسته‌ای باشد؛ ما سلاح هسته‌ای را ضدانسانی می‌دانیم بنابراین نه تنها خاورمیانه بلکه همه جهان را عاری از سلاح می‌خواهیم.

وی افزود: به‌علاوه، ما معتقدیم که دوران استفاده از سلاح اتمی به پایان رسیده است؛ امروز دیگر کسی قادر نیست از سلاح هسته‌ای استفاده کند؛ ما فکر می‌کنیم امریکا هم اشتباه می‌کند که سلاح هسته‌ای انبار می‌کند.

احمدی نژاد اضافه کرد: دیگر موضوعی مهم تر از عراق و افغانستان برای امریکا پیش نخواهد آمد، آیا وجود سلاح‌های اتمی توانست برای امریکا پیروزی بیاورد؟ هرگز.

وی ادامه داد:‌ سلاح هسته‌ای دیگر کارآیی ندارد؛ برای اینکه دوره انسان‌ها و فرهنگ آغاز شده است. 

ادامه دارد


 ما مي توانيم ....

شنبه 24/11/1388 - 11:32 - 0 تشکر 182134

ادامه...

رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی مخالف سلاح هسته‌ای است، ابتدا باید سلاح هسته‌ای خود را از بین ببرد تا معلوم شود که راست می‌گوید.

وی افزود: در منطقه ما کشورهای سرکشی وجود دارند که غیرقانونی هستند و سلاح هسته‌ای هم دارند اما ازجانب آنها حمایت می‌شوند، پس آنها مخالف سلاح نیستند، آنها مخالف پیشرفت ملت ایران هستند.

رئیس جمهور تصریح کرد:‌ با اینکه همه تلاششان را انجام دادند که ما را متوقف کنند اما نتوانستند و شکست خوردند؛ ما از تلاش‌های غربی‌ها علیه خودمان نگرانی نداریم چون قادریم از خود دفاع کنیم و اقدامات آنها را تقریباً بی‌اثر می‌دانیم.

دکتر احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: مخالفت‌های آنها انگیزه کار و تلاش را در ملت ایران بیشتر کرده است؛ ملت ایران اگر می‌خواست منتظر دریافت فناوری از آنها باشد آنها طبق اخلاق انحصارطلبی‌شان هر یک قطره علم را به قیمت استقلال به ما می‌فروختند.

وی افزود: مخالفت‌های آنها باعث شد که ما سریعاً با اتکا به توانمندی داخلی پیشرفت کنیم؛ شاید لازم باشد به خاطر این موضوع از آنها تشکر هم بکنیم.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره تشکیل کنسرسیوم گفت: این موضوع مربوط به چهار سال قبل بود و برای اینکه یک بار دیگر صداقت خود را نشان دهیم، پیشنهاد دادیم، اما آنها نپذیرفتند و امروز دوره آن پیشنهاد تمام شده است.

وی با بیان اینکه‌ امروز فناوری غنی‌سازی را در اختیار داریم افزود: البته آماده همکاری هسته‌ای با کشورهای دیگر هستیم اما اینکه بخواهند دیگران برای ما کار کنند، خیر.

رئیس جمهور اضافه کرد: بنابراین موضوع کنسرسیوم به ترتیب چهار سال قبل امروز منتفی است؛ ما باید به آینده نگاه کنیم نه به گذشته.

وی با بیان اینکه آماده همکاری در شرایط برابر و احترام هستیم گفت:‌ البته آنها نیز امروز به دنبال راه‌های دیگری هستند ولی اگر بخواهند موفق شوند باید فکر استعمار و سلطه گری را از ذهن خود بیرون کنند و حقوق برابری را برای ملت‌ها به رسمیت بشناسند؛ در غیر این‌صورت تجربه نشان می‌دهد در این مقابله آن کسی که ضرر می‌کند، آنها هستند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ملت ایران آماده گفتگو در شرایط عادلانه و احترام‌آمیز است، افزود: اصولاً ملت ایران ملتی فرهنگی و اهل منطق است و علاقه‌مندیم که روابط برپایه عدالت و دوستی باشد.

وی خاطرنشان کرد:‌ عده ای با تحریم عملاً خودشان را از مبادلات اقتصادی با ایران محروم کرده اند چرا که حجم مبادلات بازرگانی ایران در پنج سال اخیر رشد داشته است یعنی آنچه را نیاز داشتیم وارد، و محصولات خود را هم صادر کرده‌ایم، اما حجم مبادلات با آن عده کاهش پیدا کرده است.

احمدی نژاد افزود: بنابراین آنها خودشان ضرر کرده‌اند؛ طبیعی است اگر کسی فکر کند که می‌تواند از ابزار اقتصادی برای تحمیل نظرهایش به ملت ایران استفاده کند، اشتباه می‌کند و نتیجه معکوس خواهد گرفت.

وی گفت:‌ به نظر می رسد بعضی از این سیاستمداران غربی در گذشته زندگی می‌کنند و متوجه تغییرات جهان نیستند؛ کسانی که شعار تجارت آزاد می‌دهند، نمی‌توانند همزمان پرچم تحریم را بلند کنند؛ در چنین صورتی معلوم است که چه کسی شکست خواهد خورد چون اکثریت ملت‌ها به دنبال تجارت آزاد هستند.

رئیس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی درباره حوادث جنگ جهانی دوم با بیان اینکه این جنگ یکی از بدترین مقاطع تاریخ بشر است، اظهار داشت: در این جنگ 60 میلیون انسان کشته و بیش از این تعداد آواره شدند؛ همه آن جنگ و کشتار را محکوم می کنند و کسانی که با داعیه جهانگشایی، جنگ را آغاز کردند، مجرمان بزرگ تاریخ هستند.

وی افزود:‌ در دوره جنگ جنایت های سنگینی اتفاق افتاد؛ تک تک انسان هایی که کشته شدند، محترم هستند و قربانی توسعه طلبی عده ای قدرت طلب شدند؛ اما یک سوال مطرح است و آن اینکه آیا حوادث جنگ جهانی در شرایط امروز ما موثر هست یا نیست.

احمدی نژاد گفت: بعضی ها علاقه مندند جنگ جهانی را آن گونه که خودشان می خواهند تفسیر و تحلیل کنند و نتایج آن را برای اثرگذاری بر محیط سیاسی امروز داشته باشند.

وی افزود: زمانی که عده ای با تفسیر خاصی از حوادث جنگ، می‌خواهند مناسبات امروز را سازمان بدهند در چنین شرایطی باید تمام حوادث جنگ زیر ذره بین قرار بگیرد و همه حوادث بازشناسی شود.

رئیس جمهور گفت: کشورهای غربی علاقه‌مند هستند که همه دنیا جنگ را همان گونه تفسیر کنند که آنها می خواهند و تسلیم خواسته های آنها بشوند.

وی افزود: این پذیرفتنی نیست نباید عده ای با استفاده از جنگ جهانی دوباره بر دنیا مسلط شوند و نتایجی را که از طریق این جنگ حاصل نشد،‌ به بهانه جنگ بر دنیا تحمیل کنند.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: انگلیس از عوامل اصلی جنگ جهانی دوم بود، چطور بعد از جنگ جایزه می‌گیرد و دارای حق وتو می‌شود؟

وی افزود: کشوری که دویست سال سابقه استعماری و غارت جهان را دارد و در دوران بعد از جنگ دوم نیز همیشه یک پای اصلی جنگ ها بوده است، نباید حق وتو داشته باشد. رئیس‌جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: اگر جنگ جهانی دوم در اروپا اتفاق افتاد و مقصران آن در اروپا هستند چرا در فلسطین و خاورمیانه مردم باید خسارت بپردازند؟ 

منبع: واحد مركزی خبر

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 27/12/1388 - 22:48 - 0 تشکر 190725

 پاکستان هیچگونه همکاری هسته ای با ایران نداشته است

عبدالقدیرخان اسلام آباد - عبدالقدیرخان دانشمند اتمی پاکستان ضمن رد گزارش رسانه های خارجی به ویژه گزارش اخیر واشنگتن پست درباره برنامه صلح آمیز اتمی کشورمان تاکید کرد: اسلام آباد تاکنون هیچگونه همکاری هسته ای با ایران نداشته و گزارش های منتشر شده کذب محض است.
وی امروز ( دوشنبه ) در گفت و گو با ایرنا افزود: هیچ اسرار هسته ای به ایران نداده و این کشور با استفاده از دانشمندان داخلی خود به این سطح از پیشرفت در برنامه غیر نظامی اتمی دست یافته است.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در شماره یکشنبه خود و در ادامه توهم هایش مدعی شده بود که "ایران از اواخر دهه 1980 میلادی را برای خرید بمب اتم از پاکستان مذاکراتی داشته است".
نکته جالب این است که پاکستان اولین بمب اتمی خود را یک دهه بعد از تاریخ ادعایی واشنگتن پست ساخته و در می 1998 در صحرای بلوچستان آزمایش کرده است.
"عبدالقدیر خان" در ادامه تصریح کرد:جمهوری اسلامی کشوری مستقل و قدرتمند است که بطور قطع تصمیمی می گیرد که منافعش را تامین کند.
وی در عین حال افزود: در اینکه غرب به طور دایم علیه منافع ایران توطئه می کند، شکی وجود ندارد.
عبدالقدیر خان با بیان اینکه رفتار غرب در مقابل برنامه هسته ای ایران دوگانه است، اظهار داشت:چگونه است که اگر ایران به طراحی و ساخت موشک های دوربرد اقدام کند، کار خطرناک و ضد امنیت جهانی انجام داده است اما همین کار اگر از سوی اسراییل انجام شود، حق این رژیم است و از آن حمایت می شود.
وی اظهار داشت: واقعیت این است که غرب از توانمند شدن کشورهای اسلامی هراس دارد و از هر ابزاری برای جلوگیری از تحقق این مهم استفاده می کند.
عبدالقدیر خان در پایان با انتقاد از برخی کشورهای اسلامی گفت: برخی دولت های اسلامی در مقابل کشورهای غربی رفتاری ضعیف دارند و تلاش می کنند نظرات آنها را جلب کرده تا در توسعه آنها را همراهی کنند اما دچار اشتباه می شوند و بطور کامل خود را به منویات کشورهای بزرگ تسلیم می کنند.

منبع: ایرنا

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 19/1/1389 - 11:30 - 0 تشکر 193578

پیشاپیش 20 ام فروردین، روز ملی فناوری هسته ای را تبریک عرض می کنم.

به امید توفیقات روز افزون در عرصه فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان.

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 19/1/1389 - 11:32 - 0 تشکر 193579

اوباما ایران را به حمله هسته‌ای تهدید كرد

رئیس‌جمهوری آمریكا در ادامه سیاست‌های خصمانه این كشور در مقابل ایران تأكید كرد كه طبق راهبرد جدید هسته‌ای آمریكا، واشنگتن متعهد می‌شود حتی در صورت حمله بیولوژیكی به وی از سلاح هسته‌ای استفاده نكند، اما امنیت كشورهای منزوی چون كره شمالی و ایران را تضمین نمی‌كند.

به گزارش فارس، "باراك اوباما " روز گذشته در مصاحبه با روزنامه آمریكایی "نیویورك تایمز " تصریح كرد كه طی راهبردی جدید در صدد است تا به طرز چشمگیری، شرایطی را كه تحت آن آمریكا می‌تواند از تسلیحات اتمی استفاده كند را محدود كند.
وی ضمن اعلام این مطلب مدعی شد كه البته در این راهبرد جدید، در مقابل كشورهای منزوی همچون ایران و كره شمالی استثناهایی را قائل شده است و امنیت این كشورها را تضمین نمی‌كند اما افزود كه راهبرد جدید وی با هدف از بین بردن ابهامات جنگ سرد درباره زمانی‌كه چنین سلاح‌هایی می‌تواند استفاده شود، تنظیم شده است.

...

آمریكا اعلام كرده‌ است كه هم‌اكنون حدود دو هزار و 200 كلاهك هسته‌ای دارد و این در حالی است كه اعتقادها بر این است كه روسیه حدود 3 هزار كلاهك‌ هسته‌ای در اختیار دارد.

منبع: خبرگزاری فارس (با اندکی ویرایش)


پاسخ احمدی‌نژاد به اظهارات گستاخانه اوباما:
گردن كلفت‌تر از تو هم نتوانست هیچ غلطی بکند

رئیس جمهور خطاب به اوباما گفت: شما تازه از راه رسیده‌اید یك مقدار صبر كنید تا سرد و گرم را بچشید؛ دلیلی ندارد كه هر حرفی به شما گفتند آن را تكرار كنید و بدان گنده‌تر و گردن كلفت‌تر از تو نیز نتوانستند هیچ غلطی بكنند.

 به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور كشورمان در ادامه سخنان خود در جمع پرشور مردم آذربایجان غربی كه در ورزشگاه تختی این استان حضور یافته بودند با اشاره به ریشه مشكلات بشر گفت: همه بدبختی‌ها و مشكلات بشر به دلیل انحراف از مسیر پیامبران است و ببینید كه برخی از دولت‌ها كه به ثروت و سلاح هم دسترسی دارند با انحراف از مسیر پیامبران به چه مشكلات دچار شده و فجایعی را برای جامعه بشری ایجاد كرده‌اند.
....
رئیس جمهور ادامه داد: ما از قبل اعلام كرده بودیم كه سیاستمداران آمریكایی و مادی گرا و دنیا پرست هر جا كه در مقابل منطق و قانون و حرف حساب كم می‌آورند مانند كابوها و آرتیست‌های فیلم‌های گاوچران‌های آمریكایی بلافاصله دست خود را روی سلاح خود می‌گذارند.
احمدی نژاد خطاب به اوباما گفت: آقای اوباما شما تازه از راه رسیده‌اید یك مقدار صبر كنید تا عرقت خشك شود و سرد و گرم را بچشی و مراقبت كن و هر كاغذی كه جلوی تو گذاشتند دلیلی ندارد كه آن را بخوانی و یا هر حرفی كه به تو توصیه كردند دلیلی ندارد كه آن حرف را تكرار كنی و بدان گنده‌تر و بزرگتر از تو و گردن كلفت‌تر از تو نیز نتوانست از این غلط‌ها بكند تو جای خود داری.
وی افزود: آقای اوباما مراقب باش كه اگر بخواهی پا در مسیر آقای بوش بگذاری پاسخ ملت‌ها همان پاسخ دندان شكنی است كه به بوش دادند. 
....
امروز چه كسی در دنیا منزوی است آنها در كاخ شیشه‌ای‌ نشسته‌اند و رابطه‌شان با دنیا قطع است و خیال می‌كنند كه ملت ایران منزوی است اما آن كسی كه منزوی است كه نمی‌تواند با ملت‌ها ارتباط برقرار كند و آن كسی منزوی است كه وقتی می‌خواهد به عراق سفر كند و در همان عراقی كه تحت اشغال آنها است و می‌خواهد در پایگاه آمریكایی‌ها صحبت كند جرات ندارد كه این سفر را از قبل اعلام كند و همیشه بعد از اینكه سفر به پایان می‌رسد خبر آن را اعلام می‌كنند حال چه كسی منزوی است در حالی كه مسئولان ایرانی به عراق سفر می‌كنند و به زیارت و بین مردم می‌روند و ترس و واهمه ای ندارند و از قبل هم آن را اعلام می‌كنند.
رئیس جمهور با اشاره به سفر خود به افغانستان گفت: ما می‌خواستیم به افغانستان برویم همان افغانستانی كه امروز بیش از 100 هزار نیروی آمریكایی و ناتو در آنجا حضور دارد و به نوعی افغانستان تحت تصرف و اشغال آنها است اما ما از یك هفته قبل اعلام كردیم كه در فلان روز و در فلان ساعت وارد افغانستان می‌ویم اما آن آقا به افغانستان رفت و زمانی كه افغانستان خارج شد خبر حضورش اعلام شد حال چه كسی در دنیا امروز منزوی است.
منبع: خبرگزاری فارس (با اندکی ویرایش)

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 19/1/1389 - 11:35 - 0 تشکر 193581

متكی:
آمریكایی‌ها به خلع سلاح هسته‌ای در جهان تمكین كنند

وی با اشاره به برگزاری كنفرانس خلع سلاح كه 28 و 29 فروردین در تهران برگزار می‌شود، گفت:‌ این كنفرانس حجم انبوهی از فعالیت‌های بین‌المللی را طلب می‌كند و ما رایزنی‌ها با كشورها و آماده‌سازی با محیط بین‌المللی داریم، برای اینكه بتوانیم خلع سلاح جهانی را در اولویت و در دستور كار كشورها قرار دهیم.
وزیر امور خارجه كشورمان موضوع خلع سلاح را یكی از زیرمجموعه‌های مباحث سیاسی - امنیتی خواند كه در بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی برای طرح با دیگر طرف‌ها از جمله گروه 1+5 مطرح شده است و در عین حال اظهار داشت: امیدواریم كشورهای غربی مشخصاً اروپا و آمریكا تعاملی سازنده و منطقی درست با كنفرانس خلع سلاح تهران داشته باشند.
متكی با ذكر این نكته كه جمهوری اسلامی به آنچه بیان می‌كند ‌معتقد است، تصریح كرد: ما واقعا معتقدیم جهان دغدغه‌های زیادی برای خلع سلاح‌های هسته‌ای دارد كه در عمل باید آن را برطرف كرد و هیچ اقدامی برای رفع این دغدغه‌ها بهتر از حل ریشه‌ای، اساسی و همه جانبه موضوع سلاح‌های هسته‌ای در جهان نیست.
وی ادامه داد: ما كشورهای غربی را دعوت می‌كنیم كه بر نگاه‌های تنگ، یك‌سویه و قضاوت‌های مبتنی بر استانداردهای دوگانه و تبعیض‌آمیز خود تكیه نكرده و در نگاهی واقع‌بینانه و درست با موضوع برخورد كنند. 
....
وی با بیان اینكه آقای اوباما با نگاه متفاوت بر سر كار آمد، افزود: این حق ملت آمریكاست كه بیش از این تحقیر و منزوی نشود و این بر عهده مسئولین آمریكایی است.
وزیر خارجه كشورمان خلع سلاح هسته‌ای در جهان را امری جدی و قطعی خواند و یادآور شد: ممكن است دیر یا زود بشود ولی خلع سلاح‌ هسته‌ای فردا به یك خواست عمومی و جهانی تبدیل خواهد شد.
....
وزیر خارجه خطاب به آمریكایی‌ها، گفت: خودشكن آینه شكستن خطاست
....
منوچهر متكی وزیر امورخارجه كشورمان در ادامه نشست امروز چهارشنبه با خبرنگاران به تشریح نخستین كنفرانس خلع سلاح و عدم اشاعه با شعار انرژی هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچ كس كه 28 و 29 فروردین در تهران برگزار می‌شود، پرداخت و گفت: این كنفرانس از مدت‌ها قبل در برنامه‌ریزی‌های ما وجود داشته و در حال حاضر با توجه به ضرورت‌ها، خوشبختانه جامه عمل به خود پوشاند.
وی تداوم وجود هزاران سلاح هسته‌ای در جهان را مهمترین تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی خواند و افزود: متاسفانه انتظارات جامعه بین‌المللی برای امحای كامل سلاح‌های هسته‌ای همچنان محقق نشده است. در حالی كه بیش از 40 سال از زمان تدوین معاهده NPT در سال 1968 می‌گذرد، عدم تحقق خلع سلاح هسته‌ای یكی از نگرانی‌های جدی جامعه بین‌المللی است.
وزیر امور خارجه در تشریح اهداف برگزاری این كنفرانس در تهران، یكی از این اهداف را بررسی چالش‌های موجود درباره خلع سلاح هسته‌ای و دیگر سلاح‌های كشتار جمعی عنوان كرد و گفت: هدف دیگر راهكارهایی برای تحقق جهانی عاری از سلاح‌های هسته‌ای است.
وی بررسی دكترین‌های هسته‌ای و عدم تطابق آنها با شرایط روز بین‌المللی را از دیگر موضوعات كنفرانس تهران برشمرد و افزود: متاسفانه در این زمینه برخی از كشورها هنوز بر نقش سلاح هسته‌ای در دكترین های نظامی خود اصرار دارند و هر از چندی كشورهای فاقد سلاح هسته‌ای را به استفاده از این سلاح‌های ویرانگر و غیرانسانی تهدید می‌كنند كه نمونه آن دكترین منسوخ شده بازدارندگی هسته‌ای است كه متعلق به جنگ سرد می‌باشد.
وزیر خارجه كشورمان ضرورت مقابله با اشاعه عمومی یعنی نوسازی سلاح‌های هسته‌ای را از دیگر محورهای كنفرانس خلع سلاح در تهران عنوان كرد و گفت: دارندگان این سلاح‌ها نه تنها به تعهد خود در امحای كامل این سلاح‌ها عمل نكردند، بلكه همچنان به نوسازی این سلاح‌ها مشغولند و نسل‌های سوم و چهارم و هر چه جدیدترین سلاح‌ها را در دستور كار زرادخانه‌های خود دارند كه این موضوع بر نگرانی جامعه بین‌المللی افزوده است. 
....
وزیر امور خارجه كشورمان از دیگر اهداف كنفرانس تهران را بررسی راهكارهای احتمالی برای نظارت بر خلع سلاح هسته‌ای كشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای است از جمله استفاده از ظرفیت آژانس در این زمینه عنوان كرد و گفت: حرام بودن سلاح‌های هسته‌ای و بررسی دیدگاه ادیان الهی درباره سلاح‌های هسته‌ای از جمله موارد دیگری خواهد بود كه كنفرانس تهران فرصتی است كه به این موضوع مهم بپردازد.
وی ادامه داد: كنفرانس تهران همچنین به بررسی ابعاد حقوقی استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای خواهد پرداخت و در این زمینه رای مشورتی سال 1996 دیوان بین‌المللی دادگستری درباره عدم مشروعیت سلاح‌های هسته‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است.
متكی در توضیح بیشتر گفت: رای مشورتی دیوان با اجماع بر تعهد كشورهای دارنده سلاح هسته‌ای بر اجرای ماده 6 معاهده NPT و تعهد كامل به امحای سلاح هسته‌ای تأكید كرد. 
....
متكی در پاسخ به پرسش خبرنگار ان اچ كی ژاپن، مواضع جمهوری اسلامی پیرامون سلاح هسته‌ای را كاملا روشن خواند و تصریح كرد: فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح آمیز است و ما اعتقادی به سلاح‌های هسته‌ای و نیازی هم به آن نداریم.
وی افزود: ایران معتقد است دوران سلاح هسته‌ای تمام شده و این سلاح به درد دارندگانش هم نمی‌خورد.
متكی یادآور شد: اگر سلاح هسته‌ای می‌توانست كمك كند از فروپاشی شوروی سابق و از مواجه شدن رژیم صهیونیستی با شكست در لبنان و غزه جلوگیری می‌كرد.
وزیر امور خارجه كشورمان مواضع و اظهارات اخیر آمریكایی‌ها درباره برنامه‌های هسته‌ای صلح آمیز ایران را رویكردی تبلیغاتی برشمرد و گفت: مسائل مربوط به كره شمالی را خود كره‌ای‌ها پاسخ می دهند اما مواضع جمهوری اسلامی ایران در این زمینه كاملا روشن است.
وی ادامه داد: آمریكایی‌ها را به عنوان اولین استفاده كنندگان از سلاح‌های هسته‌ای در هیروشیما و ناكازاكی تقبیح می‌كنیم.
به گفته متكی اگر آمریكا هر روز از ملت ژاپن به خاطر استفاده از این سلاح‌ها عذرخواهی كند، باز هم كم است. 
منبع: خبرگزاری فارس (با اندکی ویرایش)

 ما مي توانيم ....

پنج شنبه 19/1/1389 - 11:36 - 0 تشکر 193582

خبرخوش درباره تامین سوخت راکتورتحقیقاتی تهران/ پذیرش اصل تبادل سوخت
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به 20 درصد غنی سازی اورانیوم در کشور گفت: کشور در حال حاضر بیش از چند کیلو اورانیوم 20 درصد غنی شده دارد و در ماه‌های آینده نیز خبرهای خوشی در خصوص تامین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران به ملت ایران اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی چهارشنبه در حاشیه پنجمین دوره مسابقات و دومین سمپوزیوم بین‌المللی روبوکاپ در جمع خبرنگاران با اشاره به سخنان دکتر جلیلی در پکن گفت: ایران هموره آمادگی دارد که با 1+5 وارد مذاکره شود و براساس مشترکاتی که میان ایران با 1+5 وجود دارد گفتگو و مذاکره انجام شود.

وی با بیان این که 1+5 و ایران هر کدام یک بسته پیشنهادی دارند افزود: بارها اعلام شده که آمادگی لازم برای انجام مذاکره براساس نقاط مشترک این دو بسته وجود دارد که شامل خلع سلاح جهانی، عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای و مسائل هسته‌ای ایران می شود ولی باید منتظر بود که 1+5 آیا این آمادگی را دارد که با رعایت همه جنبه‌های عادلانه و منصفانه بین‌المللی وارد گفتگو شود یا خیر.

صالحی با اشاره به پذیرش تبادل سوخت اظهار داشت: علیرغم اینکه توانایی لازم برای ساخت سوخت صفحه‌ای برای راکتورهای تحقیقاتی تهران در داخل کشور وجود دارد ولی ما اعلام کردیم که آمادگی لازم برای تبادل سوخت را داریم.

رئیس سازمان انرژی اتمی پذیرش اصل تبادل سوخت را یک بحث سیاسی دانست و این اقدام را راه حلی برای برون رفت از بحران ایجاد شده دانست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 20 درصد غنی سازی اورانیوم از یک ماه پیش شروع شده است، گفت: کشور در حال حاضر بیش از چند کیلو اورانیوم 20 درصد غنی شده دارد و در ماه‌های آینده نیز خبرهای خوشی در خصوص تامین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران به ملت ایران اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تهدیدات غرب علیه ایران گفت: در حال حاضر دو کمپ تلاش دارند تا در خصوص پرونده هسته‌ای ایران اظهار نظر کردند. یک کمپ عقلانی است که تلاش می‌کند از این پرونده ساخته شده تصنعی در خصوص مسایل هسته‌ای ایران رها شوند و به صورت آبرومندانه حل و فصل کند.

وی کمپ دوم را کمپی متاثر از صهیونیسم بین‌المللی دانست و اظهار داشت: این کمپ حیات خود را در آشوب و تلاطم بین‌المللی می‌داند که دائم در تلاش است تا با نفوذ و لابی با آمریکا از حرکت‌های کمپ عقلانی در غرب جلوگیری کند.

صالحی خاطرنشان کرد: ایران با شناخت این مسئله سعی کرده است تا با پذیرش تبادل سوخت یک راه حل آبرومندانه را برای سایر کشورها فراهم کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ابراز امیدواری کرد که کمپ متاثر از صهیونیست در مقابل کمپ عقلانیت رنگ ببازد و سر میز مذاکره بیایند و مسائل را به صورت مسالمت آمیز از طریق مذاکره حل و فصل کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

 ما مي توانيم ....

شنبه 21/1/1389 - 10:17 - 0 تشکر 193887

بخشی از سخنان رئیس جمهور محترم، جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد، در روز ملی فن آوری هسته ای:

*نمایش اخیر آمریكائی‌ها برای كاهش سلاح هسته‌ای یك "دروغ بزرگ " است 

 رئیس‌جمهور: انرژی اتمی یك نعمت الهی و پر بركت توصیف كرد و ادامه داد: مستكبران و خودخواهان و كسانی كه می‌خواهند ملت‌ها را تحت سیطره خود قرار دهند، از ابتدا به این انرژی پاك و مفید رویكرد منفی و ضد انسانی داشتند.
احمدی‌نژاد با یادآوری بمباران اتمی هیروشیما و ناكازاكی به عنوان اولین خاطره تاریخی از انرژی اتمی تصریح كرد: در این زمان بود كه تازه ملت‌ها فهمیدند قدرتی در اتمی نهفته است كه با آن می‌توان كارهای بزرگ انجام داد.
وی ادامه داد: مستكبران و خودخواهان از ابتدا این انرژی را در انحصار خود گرفتند تا بر ملت‌ها تسلط پیدا كنند و با سیاستگذاری غلط تا به امروز مانع شدند كه این انرژی در اختیار رفاه و صلح و مصارف مفید ملت‌ها قرار بگیرد و اخیراً نیز بیانیه صادر كردند كه داشتن بمب اتم را توجیه كنند.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه آنها چند كار و سیاستگذاری انجام دادند كه همه آن سیاست گذاری‌ها علیه بشریت، صلح و در جهت توسعه صلاح هسته‌ای بوده است، یكی از این كارها را تولید سلاح هسته‌ای بر شمرد و گفت: اگر كشوری سلاح هسته‌ای داشته باشد و از آن استفاده كند، آیا مانع از توسعه سلاح هسته‌ای خواهد شد یا بالاترین مشوق سلاح هسته‌ای همان‌ها هستند كه سلاح هسته‌ای دارند؟
وی اظهار داشت: 60 سال است كه می‌گویند می‌خواهیم جلوی توسعه سلاح هسته‌ای را بگیریم، اما همه سیاست‌های آنها در جهت توسعه سلاح هسته‌ای بوده است.
رئیس جمهور با طرح این پرسش كه مگر می‌‌شود كسی سلاح هسته‌ای داشته باشد و دیگران را به نداشتن دعوت كند، تاكید كرد: انباشت سلاح هسته‌ای بزرگترین مشوق برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای است، اما وقتی از آنها می‌پرسیم چرا سلاح هسته‌ای انبار كردید و آیا می‌خواهید علیه ملت‌های بكار بگیرد، می‌گویند برای بازدارندگی ذخیره كردیم!
احمدی‌نژاد افزود: اگر سلاح هسته‌ای بازدارنده است، اولاً چرا دیگران نداشته باشند، چرا‌كه همه دوست دارند از قدرت بازدارندگی برخوردار باشند، ثانیاً این سیاست موجب یك رقابت سنگین تسلیحات هسته‌ای بین رقبا می‌شود، زیرا هر كس می‌خواهد دست بالاتر را داشته باشد تا بازدارنده باشد و اگر كسی دست پایین را داشته باشد، بازدارنده نمی‌شود؛ در این صورت یك مسابقه تسلیحاتی برای نسل دوم، سوم، چهارم، باز‌سازی، اصلاح و ارتقای سلاح‌های اتمی صورت می‌گیرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینكه اخیراً از بمب هسته‌ای به عنوان تهدید استفاده كردند، خاطرنشان كرد: اگر كسی از سلاح هسته‌ای به عنوان تهدید استفاده كند، موجب منع سلاح هسته‌ای می‌شود و یا گسترش آن؟
احمدی‌نژاد‌ همچنین گفت: وقتی ملت‌ها را با ابزاری كه در دستتان است، تهدید می‌كنید، در واقع ملت‌ها را تشویق می‌كنید كه آنها هم این ابزار را تهیه كنند، بنابراین اینكه می‌گویید می‌خواهید مانع توسعه سلاح هسته‌ای بشوید، یك دروغ بزرگ است و حتی نمایشی كه چند روز گذشته دولت آمریكا انجام داد نیز، یك دروغ بزرگ است.
وی با بیان اینكه آمریكا بیش از 9 هزار كلاهك هسته‌ای دارد و به گفته خود آنها 2 هزار و 100 مورد از آنها استراتژیك است، یعنی در جنگ تعیین كننده و سرنوشت‌ساز است،‌ اظهار داشت: گفتند از این 2 هزار و 100 بمب، یك سوم را كم می‌كنیم و به 1500 بمب می‌رسانیم، یعنی در حالی كه چند بمب اتم در ناكازاكی و هیروشیما چه غوغایی به پا كرد و چند نفر را كشت و چه نسل‌های را متلاشی كرد، آنها از 9 هزار بمب هسته‌ای می‌خواهند 600 بمب را ظرف چند سال كنار بگذارند و منت نیز روی سر ملت‌ها می‌گذارند.
احمدی‌نژاد اظهار داشت: جالب است كه همزمان می‌گویند ایران متهم است كه چند سال آینده می‌تواند یك بمب اتم بسازد، اما اگر یك بمب اتم تا این اندازه برای جهان خطرناك است، 9 هزار بمب شما چقدر برای جهان خطرناك است؟ درحالی كه خودتان می‌گوید ضرادخانه‌هایتان می‌تواند چند‌بار كل زمین را منهدم كند؛ خب برای چه آنها را ذخیره كردید؟ حتماً برای حقوق بشر ذخیره كردید.
وی اظهار داشت: همه سیاست‌های استكبار و كسانی كه با برنامه‌های هسته‌ای ایران مخالفت می‌كنند علیه بشر است و بزرگترین خیانت صاحبان سلاح اتمی این بوده است كه قصد دارند انرژی اتمی را معادل سلاح اتمی تعریف كنند.
وی افزود: چه كسی گفته كه انژی اتمی معادل سلاح اتمی است؟ خود صاحبان سلاح هسته‌ای این تعریف را ارائه كرده‌اند تا بتوانند این تكنولوژی را در انحصار خود داشته باشند و مانع از دسترسی دیگر ملت‌ها به این انرژی پاك شوند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: كشورهای صاحب سلاح اتمی با انحصار خود در بحث انرژی هسته‌‌ای ملت‌های دنیا را از دسترسی به این منبع پاك محروم كرده‌‌اند.
ادامه دارد...

 ما مي توانيم ....

شنبه 21/1/1389 - 10:22 - 0 تشکر 193889

ادامه:

* سپردن خلع سلاح به صاحبان بمب‌ اتم مانند سپردن امنیت شهر به‌ دزدهاست

رئیس جمهور در ادامه این مراسم خاطرنشان كرد: خیانت‌های دولت‌های زورگو تنها به عرصه هسته‌ای محدود نمی‌شود و این دولت‌ها حتی در عرصه‌‌های فرهنگی و اقتصادی هم به شیوه‌ای عمل می‌كنند كه در برنامه هسته‌ای كشور عمل كردند.
وی با بیان اینكه ما مخالف بمب اتم هستیم و بارها این موضوع را اعلام كرده‌ایم تأكید كرد: كسانیكه به دنبال بمب اتمی هستند فاقد فرهنگ انسانی می‌باشند و از روابط انسانی آگاهی ندارند.
احمدی‌نژاد اظهار داشت: ما معتقدیم كه روابط انسان‌ها باید برپایه عشق و دوستی باشد و هیچ دولتی نباید به دنبال تسلط بر ملت‌های دیگر باشد.
رئیس جمهور با بیان اینكه ما سلاح هسته‌ای را ضد بشر می‌دانیم گفت: آنهایی كه امروز به دنبال انباشت سلاح هسته‌ای هستند و این مساله را پنهان می‌كنند می‌گویند كه ما به‌خاطر تهدید برخی كشورها كه ممكن است بعدها به سلاح هسته‌ای دست پیدا كنند این كار را انجام می‌دهیم كه این یك دروغ بزرگ است.
رئیس جمهور افزود: كسانیكه به دنبال سلاح هسته‌ای هستند كشورهای عقب‌افتاده سیاسی هستند و احساس می‌كنند كه بمب اتم برای آنها برتری می‌آورد.
احمدی‌نژاد تصریح كرد: امروز دوران اینكه بمب اتم برای كسی برتری بیاورد تمام شده است ولی باز هم برخی دولت‌ها اخلاق‌شان مثل اقوام وحشی گذشته است و هر جا كه در منطق كم می‌آورند به حربه تهدید متوسل می‌شوند.
وی افزود: كشورهایی كه از منطق بویی نبرده‌اند در صورت مواجهه با هرگونه مشكل دست خود را بر روی سلاحشان می‌گذارند ولی باید بدانند كه دوران این مسائل تمام شده و این مسائل به تاریخ پیوسته است.
احمدی‌نژاد با اشاره به تهدید هسته‌‌ای ایران از سوی امریكا اظهار داشت: برخی كشورها بیانیه می‌دهند كه ما بجز ایران به كشور‌های دیگر حمله نمی‌كنیم كه این هم یك دروغ بزرگ است چرا كه شاهد بودیم آمریكا به ژاپن هم حمله كرد و كشورهای اطراف ایران را مورد تجاوز قرار دارد.
رئیس جمهور سخنانی را كه برخی كشورها برای نگهداری سلاح هسته‌ای بیان می‌كنند توجیهی بی‌مورد دانست و خاطرنشان كرد: اگر واقعا این كشورها قصد دارند جلوی اشاعه سلاح هسته‌ای را بگیرند باید ابتدا خود را خلع سلاح كنند و بعد دوستانشان را و بعد از آن به سراغ دیگران بروند.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه امروز دوره منطق و فرهنگ و انسانیت است گفت: دوران جنگ و بمب اتم گذشته است و امروز جنگ هسته‌ای معنا ندارد.
وی با بیان اینكه ما با خلع سلاح موافقیم و این موضوع را بار‌ها اعلام كرده‌ایم ادامه داد: اگر بخواهیم خلع سلاح را به كسانی بسپاریم كه خود بمب اتم دارند مانند این است كه امنیت یك شهر را بدست دزدها بدهیم تا به راحتی تمام اموال را غارت كنند.
رئیس جمهور با بیان اینكه خلع سلاح اتمی از روشی كه در 60 سال گذشته بوده امكان ندارد گفت: برای خلع سلاح باید دولت‌های مستقل دور هم جمع شوند و یك مجموعه جدید و بی‌طرف برای مقابله با تسلیحات هسته‌ای درست شود.
احمدی‌نژاد تأكید كرد: در موضوعات هسته‌‌ای ما اهل تعامل هستیم و حاضریم با دیگران تعامل كنیم و این موضوع را بارها اعلام كرده‌ایم و در عمل نشان داده‌ایم كه صادق هستیم.

ادامه دارد...

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.